|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
20.7.2009 17:32:37   
MIHAILO
MLEA full lepe slikeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
20.7.2009 17:45:43   
claud
mlea tale wrap prou dobr zgleda....si mi lušte nardila...ampak sj mam kenguruja....
kok časa porabš da si to napelješ okol...pa če lohk to sama zrihtaš,al rabš pomoč....?
Super fotkeuser posted image user posted image user posted image
A so angleži res tok za cajtomuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
20.7.2009 17:49:38   
črticaa
šli smo k pediatru in je rekla da ušesa so uredu, grlo tud,..u sredo bomo dal za vsak slučaj urin (k majo ledvične težave u genih) ,...je rekla da je zgorna dlesen že čist rdeča in da nj bi zobk vsak čs vn pršu

kolumbo,..a to 38 merjen u ušesu a ritki

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
20.7.2009 17:58:19   
claud
surf user posted image user posted image user posted image user posted image super se je mami izkazalauser posted image

Mi smo tud dons banano jedl...to sm itak vedla da bo šlo k je sladko zelo....
In uradno je larissa nora na sladoled.... sva ga z mojim jedla in ji da mal, pa sva rekla dost in v histeričen jok...ji da še mal ....je ok...spet ne da,spet v jok....
No zdj sm jo pa na jošk prklopla pa je ok,skor spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Banano pa jst sam z vilico pretlačim....brez prekuhavanja......

mmmmmmm jst bi tud satarašuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.7.2009 18:16:54   
BarbaraGS
Mihailo mi smo se na mlecnih kasicah in nicemer drugem. In sicer hipp probiotik. Sem kupila milupino rizevo in jo je tolk zaprlo in zvijalo, da je bila res boga. Pol pa sem probala te hipove griske in je super. Prebava se nikoli boljsa. Dajem ji pa mlecni grisek pol obrokca ob 12h in guthe nacht al nekaj takega ob 7:30-8:00 zvecer tudi pol obroka. Ostalo pa je se vse na mleku. Se ji je tudi apetit povecal od kar dajem kasice in sem res zadovoljna.

Bom pa z zelenjavo in sadjem zacela kombinirat se demeter kasice od pire in podobnih zitaric (mlecneda seveda).

Mlea jaz imam tudi wrap, pa se se nisem opogumila... kak je kaj vrocina in wrap in kak si jo to das noter da gleda ven? A si kje na netu nasla? Ker sumim, da je meni mozek med selitvijo zgubil tisti listek z pozami in montiranjem :(

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.7.2009 18:35:22   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Mihailo mi smo se na mlecnih kasicah in nicemer drugem. In sicer hipp probiotik. Sem kupila milupino rizevo in jo je tolk zaprlo in zvijalo, da je bila res boga. Pol pa sem probala te hipove griske in je super. Prebava se nikoli boljsa. Dajem ji pa mlecni grisek pol obrokca ob 12h in guthe nacht al nekaj takega ob 7:30-8:00 zvecer tudi pol obroka. Ostalo pa je se vse na mleku. Se ji je tudi apetit povecal od kar dajem kasice in sem res zadovoljna.

Bom pa z zelenjavo in sadjem zacela kombinirat se demeter kasice od pire in podobnih zitaric (mlecneda seveda).

Mlea jaz imam tudi wrap, pa se se nisem opogumila... kak je kaj vrocina in wrap in kak si jo to das noter da gleda ven? A si kje na netu nasla? Ker sumim, da je meni mozek med selitvijo zgubil tisti listek z pozami in montiranjem :(

kira kasica je to?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.7.2009 19:30:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

mlea tale wrap prou dobr zgleda....si mi lušte nardila...ampak sj mam kenguruja....
kok časa porabš da si to napelješ okol...pa če lohk to sama zrihtaš,al rabš pomoč....?
Super fotkeuser posted image user posted image user posted image
A so angleži res tok za cajtomuser posted image user posted image

Glede na to, da sem pri Vitu uporabljala kenguruja in vem kako se ga uporablja, je to kot noč in dan za nosit. Pri kenguruju so me ramena bolela, poleg tega ni bistvene razlike v pripravi oz. da si naštimaš. Wrap si naštiman tudi sama in to zelo hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.7.2009 19:38:22   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Moraš probat, boš vidla kok mala uživa. Res je malo vroče, sam jo moraš njo in sebe malo manj oblečt. Je pa zdaj primerna samo za v gore.user posted image  

Navodila imaš tudi na netu:
http://www.sleepywrap.com/index.php?page=tying-methods

http://www.youtube.com/watch?v=SyRoLuoAlE0

http://www.youtube.com/watch?v=awmsZJfdezU&feature=related
user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.7.2009 20:01:21   
baki
zdravo punce.jst sem se spet oglasila.nik je zaspal.popil je flaško,malo sem mu dala v mleko frutolina(1.5merice)pa je zaspal zraven flaške.danes je bol malo spal čez dan.pa je bil zelo utrujen.sej morem mojega zraven, da vam pokažem slikice.sama se še nisem naučila,da bi jih dala na rač.naš je že veliko stvari.tudi navadno mleko je že poskusil ,pa ni blo kaj narobe,pa kurjo juhico,sam ga je po njej malo zvijalo,da mu jo dam taj pa taj, da se počasi navadi.je pa sadije in zelenjavo.pa ima rad zelenjavne kašice, ko mu jo sama pripravim.kupim mu samo sadno včasih, če kam gremo,večinoma mu sama pripravim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.7.2009 20:14:55   
sunny24
Čer! Evo, malo cajta...user posted image

Zjutri smo šle z Gajo malo vn, pa na kavico, mojo mamo v službo obiskat, pol sm ji dala proseno kašico z jabko in hruško ma ni blo nekega navdušenja, pol še flašo in smo obe zaspale za 1 uro oz Gaja je potegnla kar na 2 uri. Pol sm šla pa na fitnes, Gajo je mela moja mama-jo je vozičkala po Gorici, prej ob 19h je popapcala pa jo je zdej "tašča" ven peljala.
Jst pa malo relaxa...

mlea, full lepe slikice! user posted image

mihailo, res, ne kompliciraj okrog GH, poslušaj sebe in Mihailota in bo tako najbolj prav. user posted image   Dej mu za kosilo kako sadje, zelenjavo, mlečno kašico in če mu je všeč, mu daj kašico zvečer tako kot jo daje majchy Hani.

Sej zdej pa ne vem več...Grem malo TV gledat, pa FB prečekirat in kako igrco igrat, pol vas pa pridem spet prečekirat...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
20.7.2009 20:20:53   
piskot
cer.

mi smo pa ta teden spet brez babice, tko da imamo pestro. se sreca da nam svakinja vskoci sem in tja mal v goste, da kerga prime. ana je ful tecka, se takoj razkuri, ce jo kje samo pustimo za 2 minuti. jao meni.

mlea sem film pogledala, je pa ful komplicirano. jaz moj pouch samo vrzem cez rame in imam ano v minutki noter.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
20.7.2009 20:50:02   
Onasiss
piskot- v filmu full komplicirajo, pa ravnajo....pa res dolgo traja. Ne vem, jaz ga ne morem prehvalit. Izpolnjuje vse moje zahteve in pričakovanja. Tja kamor smo šli danes sem morala met palice v rokah oz. jaz jih pogosto uporabljam. Verjamem, da so okusi in pričakovanja različni, ampak zame je 1a.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
20.7.2009 20:52:43   
timy
Baki tebe pa že res dolgo nisem bralauser posted image  Slikce - naj ti tvoj pokaže - boš videla, da bo šlouser posted image

Sunny - fitnes ti si pa res pridna. Tudi meni ne bi škodilo malce telovadbe, takšne, ki vključuje trebušnjakeuser posted image  Saj kilogrami sploh niso problem, imam celo manj kg kot pred nosečnostjo, samo trebušček oz. trebuh, rešitev je pa samo v trebušnjakih. Pa se nikakor ne spravim, morje pa je vedno bližeuser posted image

Piškot - naša je ista. Zadnje čase ne morem ničesar več postoriti, ker ona bi me skoz imela zraven, pa moram peti, pa plesati, pa jo zibati, pa jo seveda tudi nositi. Samo na WC skočim, pa je že huda urauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
20.7.2009 20:58:08   
Onasiss
Eh punce, ja tile trebuščki....jaz pravim, da je trebuh žulj od sexa, pa so pol vsi tih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
20.7.2009 21:02:04   
piskot
se vam moram se pohvalit kdaj smo danes zjutraj vstali, ob 5:15! ana se je ravno zbudila za dojit, ko je martin prisel se crkljat v spalnico, pol je bilo pa konec. itak martin ko pride ven iz sobe vidi da je zunaj ze "lep dan" kot pravi on, in potem je konec s spanjem user posted image . danes grem vsaj ob 22h spat.

mlea
imas prav, jaz pri pouchu ne bi mogla imet se palic v roki. ana pa ful uziva v njem. v kenguruju pa stalno cuza v ustih to oporo, pa se pol ful naprej drzi in mi gre na zivce.

timy samo da nismo sami user posted image . pa kako je vreščat začela, prava zoprna baba user posted image .

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
20.7.2009 21:03:21   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Eh punce, ja tile trebuščki....jaz pravim, da je trebuh žulj od sexa, pa so pol vsi tih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem na bazenu opazila 3 zenske, ki niso bile glih v top formi in sem se ful domace pocutila. sicer so tama sama izklesana telesca, z 2 ali 3 otroci user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
20.7.2009 21:04:01   
baki
ej punce tale wrap je pa dobra zadeva.prvič vidim kaj takega.to more biti pa zelo dolgo da si ga tako naviješ okroguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
20.7.2009 21:04:25   
piskot
punce, kje vi risanke dol jemljete? rabim ledeno dobo prvi del, sinhronizirano, pa je tam kjer obicajno brskam ne najdem. drugi del ze na pamet znamo user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
20.7.2009 21:04:28   
timy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, pa si me rešila, imam izvrsten izgovoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
20.7.2009 21:06:17   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

timy samo da nismo sami user posted image . pa kako je vreščat začela, prava zoprna baba user posted image .

ja, naša tudi. Najraje tak fuul na visoko vrešči, sploh tam, kjer odmeva, ali pa ko je mami na kavici kje zunaj. In kot zanalašč so vsi otročki tako pridni, samo ena neumorno vreščiuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
20.7.2009 21:07:42   
Onasiss

punce, kje vi risanke dol jemljete? rabim ledeno dobo prvi del, sinhronizirano, pa je tam kjer obicajno brskam ne najdem. drugi del ze na pamet znamo user posted image

Na partisu, imaš sicer oba dela , sta pa free in sinhronizirana. Mislim pa, da tebi ni potrebno razlagati kako se film potegne dol.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
20.7.2009 21:07:54   
timy

danes sem na bazenu opazila 3 zenske, ki niso bile glih v top formi in sem se ful domace pocutila. sicer so tama sama izklesana telesca, z 2 ali 3 otroci user posted image

joj, jaz upam, da ne bo takšnih izklesanih (ženskih ) teles na morju. Drugače bom skoz na hrbtu ležalauser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
20.7.2009 21:08:21   
simonakr
Čer punce! No mala spi - končno!

Gosta hrana - jest sm pa rekla da bova najprej začele z zelenjavo tko da sva osvojile že korenček in dons sva probale bučke in so ble kar njam njam! user posted image S sadjem bom še mal počakala da ne bo pol do tega prišlo da zelenjave ne bo marala - se je že pri 2 kolegicah to zgodilo!
Mlečna kašica - midve imava uno Riževo mlečno kašco od milupe, k jo samo z vodo nardiš; naslednič pa vzamem tako z okusom.

Aja luštne slikce!

Mlea - user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra ni kej!

Drugače pri nas vse po starem, user posted image še vedno ni odšla, zdej sta se mi pa še 2 herpesa naredla na ustnicah tko da sm čist fuč, pa še vse me boli! user posted image

Cita - jest mam Baby boom, pa sm kar zadovolna samo sprednje kolo mal preveč opleta če greš prehitro!user posted image Drugače je pa glede na ceno čist OK!

tko zdej grem pa še mal na kavč Father of the bride gledat - men je to tolk posrečen film!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
20.7.2009 21:09:14   
baki
tudi jst se morem pohvalit.mi smo dons vstali 6.40,ker ponavadi vstajamood 5.00 do5.30.tako da zvečer padem v postlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
20.7.2009 21:10:31   
piskot

Na partisu, imaš sicer oba dela , sta pa free in sinhronizirana. Mislim pa, da tebi ni potrebno razlagati kako se film potegne dol.user posted image user posted image

pa zgleda da mi bo treba, ker jih ne najdem. razen ce ne pise da sta sinhronizirana. grem se enkrat gledat.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?