Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:32:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
MLEA full lepe slike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:45:43
|
|
|
|
claud
|
mlea tale wrap prou dobr zgleda....si mi lušte nardila...ampak sj mam kenguruja.... kok časa porabš da si to napelješ okol...pa če lohk to sama zrihtaš,al rabš pomoč....? Super fotke A so angleži res tok za cajtom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:49:38
|
|
|
|
črticaa
|
šli smo k pediatru in je rekla da ušesa so uredu, grlo tud,..u sredo bomo dal za vsak slučaj urin (k majo ledvične težave u genih) ,...je rekla da je zgorna dlesen že čist rdeča in da nj bi zobk vsak čs vn pršu kolumbo,..a to 38 merjen u ušesu a ritki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:58:19
|
|
|
|
claud
|
surf super se je mami izkazala Mi smo tud dons banano jedl...to sm itak vedla da bo šlo k je sladko zelo.... In uradno je larissa nora na sladoled.... sva ga z mojim jedla in ji da mal, pa sva rekla dost in v histeričen jok...ji da še mal ....je ok...spet ne da,spet v jok.... No zdj sm jo pa na jošk prklopla pa je ok,skor spi Banano pa jst sam z vilico pretlačim....brez prekuhavanja...... mmmmmmm jst bi tud sataraš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 18:16:54
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Mihailo mi smo se na mlecnih kasicah in nicemer drugem. In sicer hipp probiotik. Sem kupila milupino rizevo in jo je tolk zaprlo in zvijalo, da je bila res boga. Pol pa sem probala te hipove griske in je super. Prebava se nikoli boljsa. Dajem ji pa mlecni grisek pol obrokca ob 12h in guthe nacht al nekaj takega ob 7:30-8:00 zvecer tudi pol obroka. Ostalo pa je se vse na mleku. Se ji je tudi apetit povecal od kar dajem kasice in sem res zadovoljna. Bom pa z zelenjavo in sadjem zacela kombinirat se demeter kasice od pire in podobnih zitaric (mlecneda seveda). Mlea jaz imam tudi wrap, pa se se nisem opogumila... kak je kaj vrocina in wrap in kak si jo to das noter da gleda ven? A si kje na netu nasla? Ker sumim, da je meni mozek med selitvijo zgubil tisti listek z pozami in montiranjem :(
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 18:35:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Mihailo mi smo se na mlecnih kasicah in nicemer drugem. In sicer hipp probiotik. Sem kupila milupino rizevo in jo je tolk zaprlo in zvijalo, da je bila res boga. Pol pa sem probala te hipove griske in je super. Prebava se nikoli boljsa. Dajem ji pa mlecni grisek pol obrokca ob 12h in guthe nacht al nekaj takega ob 7:30-8:00 zvecer tudi pol obroka. Ostalo pa je se vse na mleku. Se ji je tudi apetit povecal od kar dajem kasice in sem res zadovoljna. Bom pa z zelenjavo in sadjem zacela kombinirat se demeter kasice od pire in podobnih zitaric (mlecneda seveda). Mlea jaz imam tudi wrap, pa se se nisem opogumila... kak je kaj vrocina in wrap in kak si jo to das noter da gleda ven? A si kje na netu nasla? Ker sumim, da je meni mozek med selitvijo zgubil tisti listek z pozami in montiranjem :( kira kasica je to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 19:30:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea tale wrap prou dobr zgleda....si mi lušte nardila...ampak sj mam kenguruja.... kok časa porabš da si to napelješ okol...pa če lohk to sama zrihtaš,al rabš pomoč....? Super fotke A so angleži res tok za cajtom Glede na to, da sem pri Vitu uporabljala kenguruja in vem kako se ga uporablja, je to kot noč in dan za nosit. Pri kenguruju so me ramena bolela, poleg tega ni bistvene razlike v pripravi oz. da si naštimaš. Wrap si naštiman tudi sama in to zelo hitro.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 20:01:21
|
|
|
|
baki
|
zdravo punce.jst sem se spet oglasila.nik je zaspal.popil je flaško,malo sem mu dala v mleko frutolina(1.5merice)pa je zaspal zraven flaške.danes je bol malo spal čez dan.pa je bil zelo utrujen.sej morem mojega zraven, da vam pokažem slikice.sama se še nisem naučila,da bi jih dala na rač.naš je že veliko stvari.tudi navadno mleko je že poskusil ,pa ni blo kaj narobe,pa kurjo juhico,sam ga je po njej malo zvijalo,da mu jo dam taj pa taj, da se počasi navadi.je pa sadije in zelenjavo.pa ima rad zelenjavne kašice, ko mu jo sama pripravim.kupim mu samo sadno včasih, če kam gremo,večinoma mu sama pripravim...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 20:14:55
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, malo cajta... Zjutri smo šle z Gajo malo vn, pa na kavico, mojo mamo v službo obiskat, pol sm ji dala proseno kašico z jabko in hruško ma ni blo nekega navdušenja, pol še flašo in smo obe zaspale za 1 uro oz Gaja je potegnla kar na 2 uri. Pol sm šla pa na fitnes, Gajo je mela moja mama-jo je vozičkala po Gorici, prej ob 19h je popapcala pa jo je zdej "tašča" ven peljala. Jst pa malo relaxa... mlea, full lepe slikice! mihailo, res, ne kompliciraj okrog GH, poslušaj sebe in Mihailota in bo tako najbolj prav. Dej mu za kosilo kako sadje, zelenjavo, mlečno kašico in če mu je všeč, mu daj kašico zvečer tako kot jo daje majchy Hani. Sej zdej pa ne vem več...Grem malo TV gledat, pa FB prečekirat in kako igrco igrat, pol vas pa pridem spet prečekirat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 20:20:53
|
|
|
|
piskot
|
cer. mi smo pa ta teden spet brez babice, tko da imamo pestro. se sreca da nam svakinja vskoci sem in tja mal v goste, da kerga prime. ana je ful tecka, se takoj razkuri, ce jo kje samo pustimo za 2 minuti. jao meni. mlea sem film pogledala, je pa ful komplicirano. jaz moj pouch samo vrzem cez rame in imam ano v minutki noter.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 20:50:02
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot- v filmu full komplicirajo, pa ravnajo....pa res dolgo traja. Ne vem, jaz ga ne morem prehvalit. Izpolnjuje vse moje zahteve in pričakovanja. Tja kamor smo šli danes sem morala met palice v rokah oz. jaz jih pogosto uporabljam. Verjamem, da so okusi in pričakovanja različni, ampak zame je 1a.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 20:52:43
|
|
|
|
timy
|
Baki tebe pa že res dolgo nisem brala Slikce - naj ti tvoj pokaže - boš videla, da bo šlo Sunny - fitnes ti si pa res pridna. Tudi meni ne bi škodilo malce telovadbe, takšne, ki vključuje trebušnjake Saj kilogrami sploh niso problem, imam celo manj kg kot pred nosečnostjo, samo trebušček oz. trebuh, rešitev je pa samo v trebušnjakih. Pa se nikakor ne spravim, morje pa je vedno bliže Piškot - naša je ista. Zadnje čase ne morem ničesar več postoriti, ker ona bi me skoz imela zraven, pa moram peti, pa plesati, pa jo zibati, pa jo seveda tudi nositi. Samo na WC skočim, pa je že huda ura
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 20:58:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Eh punce, ja tile trebuščki....jaz pravim, da je trebuh žulj od sexa, pa so pol vsi tih.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:02:04
|
|
|
|
piskot
|
se vam moram se pohvalit kdaj smo danes zjutraj vstali, ob 5:15! ana se je ravno zbudila za dojit, ko je martin prisel se crkljat v spalnico, pol je bilo pa konec. itak martin ko pride ven iz sobe vidi da je zunaj ze "lep dan" kot pravi on, in potem je konec s spanjem . danes grem vsaj ob 22h spat. mlea imas prav, jaz pri pouchu ne bi mogla imet se palic v roki. ana pa ful uziva v njem. v kenguruju pa stalno cuza v ustih to oporo, pa se pol ful naprej drzi in mi gre na zivce. timy samo da nismo sami . pa kako je vreščat začela, prava zoprna baba .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:03:21
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Eh punce, ja tile trebuščki....jaz pravim, da je trebuh žulj od sexa, pa so pol vsi tih. danes sem na bazenu opazila 3 zenske, ki niso bile glih v top formi in sem se ful domace pocutila. sicer so tama sama izklesana telesca, z 2 ali 3 otroci
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:04:01
|
|
|
|
baki
|
ej punce tale wrap je pa dobra zadeva.prvič vidim kaj takega.to more biti pa zelo dolgo da si ga tako naviješ okrog
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:04:25
|
|
|
|
piskot
|
punce, kje vi risanke dol jemljete? rabim ledeno dobo prvi del, sinhronizirano, pa je tam kjer obicajno brskam ne najdem. drugi del ze na pamet znamo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:04:28
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Eh punce, ja tile trebuščki....jaz pravim, da je trebuh žulj od sexa, pa so pol vsi tih. no, pa si me rešila, imam izvrsten izgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:06:17
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot timy samo da nismo sami . pa kako je vreščat začela, prava zoprna baba . ja, naša tudi. Najraje tak fuul na visoko vrešči, sploh tam, kjer odmeva, ali pa ko je mami na kavici kje zunaj. In kot zanalašč so vsi otročki tako pridni, samo ena neumorno vrešči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:07:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot punce, kje vi risanke dol jemljete? rabim ledeno dobo prvi del, sinhronizirano, pa je tam kjer obicajno brskam ne najdem. drugi del ze na pamet znamo Na partisu, imaš sicer oba dela , sta pa free in sinhronizirana. Mislim pa, da tebi ni potrebno razlagati kako se film potegne dol.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:07:54
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: mlea Eh punce, ja tile trebuščki....jaz pravim, da je trebuh žulj od sexa, pa so pol vsi tih. danes sem na bazenu opazila 3 zenske, ki niso bile glih v top formi in sem se ful domace pocutila. sicer so tama sama izklesana telesca, z 2 ali 3 otroci joj, jaz upam, da ne bo takšnih izklesanih (ženskih ) teles na morju. Drugače bom skoz na hrbtu ležala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:08:21
|
|
|
|
simonakr
|
Čer punce! No mala spi - končno! Gosta hrana - jest sm pa rekla da bova najprej začele z zelenjavo tko da sva osvojile že korenček in dons sva probale bučke in so ble kar njam njam! S sadjem bom še mal počakala da ne bo pol do tega prišlo da zelenjave ne bo marala - se je že pri 2 kolegicah to zgodilo! Mlečna kašica - midve imava uno Riževo mlečno kašco od milupe, k jo samo z vodo nardiš; naslednič pa vzamem tako z okusom. Aja luštne slikce! Mlea - Dobra ni kej! Drugače pri nas vse po starem, še vedno ni odšla, zdej sta se mi pa še 2 herpesa naredla na ustnicah tko da sm čist fuč, pa še vse me boli! Cita - jest mam Baby boom, pa sm kar zadovolna samo sprednje kolo mal preveč opleta če greš prehitro! Drugače je pa glede na ceno čist OK! tko zdej grem pa še mal na kavč Father of the bride gledat - men je to tolk posrečen film!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:09:14
|
|
|
|
baki
|
tudi jst se morem pohvalit.mi smo dons vstali 6.40,ker ponavadi vstajamood 5.00 do5.30.tako da zvečer padem v postlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 21:10:31
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: piskot punce, kje vi risanke dol jemljete? rabim ledeno dobo prvi del, sinhronizirano, pa je tam kjer obicajno brskam ne najdem. drugi del ze na pamet znamo Na partisu, imaš sicer oba dela , sta pa free in sinhronizirana. Mislim pa, da tebi ni potrebno razlagati kako se film potegne dol. pa zgleda da mi bo treba, ker jih ne najdem. razen ce ne pise da sta sinhronizirana. grem se enkrat gledat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?