|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
20.7.2009 10:55:29   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Larilu...pri vas tudi zvečer petje? Joj men gre počasi že na živce, ker več ne vme kaj naj pojem. Če pojem kaj takega k ona zna, začne pet z mano. Potem pa da ne govorim kake pesme vse najdem v glavi. Tko da je za rd dobila od babi, mini radio  na cd-je da bom poskusila z uspavankami na cd-ju...ker pri nas traja tudi eno uro, da gospodičnica zaspi. "mami poj pesmico, mami božej Laro" in ne vem kako bo pol z dvema

še dobro, da imaš 2 rokiuser posted image user posted image , midva imama pa zdej tak, da vsak dan eden leži zraven malega (mali v svoji postli, midva pa v svoji) dokler ne zaspi, ker zleze čez ograjo in pride k nama v dnevno, če sma pa zraven, pa ve da ne sme in se vda v usodo pa zaspi.user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
20.7.2009 11:06:35   
kepica
Helou punceuser posted image

Aaaaa, prvi dan resničnega odpusta. Uživam sto na uro. Zjutraj sem malega pripravila za vrtec, potem pa zalegla nazaj za dve uri. Pravkar sem se fino najedla, zdej sem vas prišla še malo prebrat, potem pa letim na lepotno razvajanjeuser posted image Kok je fino na dopustuuser posted image

Spanje drugače čist na psu. Celo noč se premetavam z enega boka na drugega. Po kakih dveh urah na enem boku me začne grozno bolet tudi noga, pa se obrnem, pa čez nekaj časa enako na drugi strani. Se mi zdi, da imam vse živce priprteuser posted image Pa mali se vsakič, ko se obrnem, zbudi in ima takoj žurko. Razteguje noge, roke..pojma nimam, kako, ker ga je na vseh straneh dostiuser posted image Prav rada bi videla, kako je obrnjen, ker mi včasih ni čisto nič jasnouser posted image

Strije za enkrat trkam...jih še ni. Upam, da tako ostane do konca. Se pa seveda mažem vsak dan. Vsa zahvala kremi, ki sem jo uporabljala že v prvi nosečnosti in jo k sreči odnesla brez strij. Upam, da tudi tokrat.

Zatekanje sem tudi jaz pokasirala. Sicer malenkost, ampak vseeno toliko, da ne morem nosit nobenih natikačev, ki jih imam. Tako da, japonke rulesuser posted image

Sprožitev poroda: prvič sem rodila dan čez rok. Tokrat mislim, da bo šlo čez, ker mali že celo nosečnost zaostaja za en teden. Ne ve se pa nikoli. Seks baje pomaga. To bomo prakticirali, kaj drugega pa neuser posted image

Sonček Lara, Larilu, Barika: vse najboljše vašim malčkomuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam na nove nohteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
20.7.2009 11:10:58   
eltea333
Živjo punce!
Danes se odpravljam na CSD.
Ohladitev je tudi meni tako prav prišla, ker so mi začele noge in roke tudi meni že otekati.
Včeraj smo tudi mi praznovali - je imel tata rojstni dan in je mama pripravila eno fino kosilo user posted image .
Rubin tebe in tvoji dve borki imam v mislih in držim pesti za vas!
Tamika zdrži še malo!
Massa26 pozdravljena user posted image
veselka kolikor se spomnim iz knjig, ki sem jih brala, govorijo, da se je dobro namočiti v topli vodi na koncu, ko se popadki že začnejo in voda še ne odteče, da se telo sprosti in da porod hitreje napreduje in lažje poteka. Jaz se ne kopam, se vedno tuširam. Komaj pa čakam kakšen dan morja v tem tednu.. Mogoče jutri..? Upam.
Žlahta se je začela angažirati in naju klicati, da so nekaj pripravili.. pa hodiva iskat te male cunjice user posted image Še sreča, da nisem še nič kupovala, ker izgleda, da bo vsega še preveč. Še malce bom počakala, da vidim, kdo še kaj pripravlja, potem pa v akcijo pranja, likanja in kupovanja tistega, kar še manjka! user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
20.7.2009 11:33:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Larilu...pri vas tudi zvečer petje? Joj men gre počasi že na živce, ker več ne vme kaj naj pojem. Če pojem kaj takega k ona zna, začne pet z mano. Potem pa da ne govorim kake pesme vse najdem v glavi. Tko da je za rd dobila od babi, mini radio  na cd-je da bom poskusila z uspavankami na cd-ju...ker pri nas traja tudi eno uro, da gospodičnica zaspi. "mami poj pesmico, mami božej Laro" in ne vem kako bo pol z dvema

user posted image user posted image ja ja zato pa jaz pojem tole http://www.youtube.com/watch?v=lG-PpAZV35A no sicer jo mal po svoje ampak vžge,zmeri pride k nama na kavč in se stisne k men in ga božam po glavci in mi zaspi tm v 15 minutah razen če se ne spomne kej druzgauser posted image drugač pa ga zdej skoz tko uspavam pol pa še moj zaspi včasih še prej k tamavči tko da mam 2 muhi na en mahuser posted image

Punce hvala za čestitke!user posted image

Polari sej bo šel tud strokovni čez,pa bomo držal pesti pa bo lažjeuser posted image
Kepica uživaj na manikuri al pa na pedikuri lahk pa tud na obojeuser posted image

Rubin držim pesti za princeskiuser posted image user posted image

no tkole zdej grem pa še naprej pospravljatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4204
20.7.2009 12:05:05   
polari
Se mi zdi, da je danes nekam tiho...bo verjetno popoldan več user posted image

Moj user posted image  je kar fejst živahen, tudi druge pišete o tem...kaj mislite, je kakšna možnost, da se malčku zaradi divjanja in miganja popkovina ovije okoli vratu?

Aja, pa uspela sem si naredit tisti ticker, ki se pokaže, ko se z miško postavim na svoj nick....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polari -- 20.7.2009 12:06:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
20.7.2009 12:09:21   
Lubenička
Pozdravljene punce,

sem že nazaj user posted image

Vidim, da ste kar veliko napisale, zato vas ne bom brala nazaj.
Bilo je super, zdaj pa komaj čakam, da letim še na morje. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
20.7.2009 12:30:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Se mi zdi, da je danes nekam tiho...bo verjetno popoldan več user posted image

Moj user posted image  je kar fejst živahen, tudi druge pišete o tem...kaj mislite, je kakšna možnost, da se malčku zaradi divjanja in miganja popkovina ovije okoli vratu?

Aja, pa uspela sem si naredit tisti ticker, ki se pokaže, ko se z miško postavim na svoj nick....user posted image user posted image

to G vidi na UZ-ju tko da če je kej na tem ti že prej omeni,drugače pa nečak je imel 3x okol vratu popkovino pa ni bilo nič hudega in so tud pri CTG-ju videl da tamavčiju srček ne utripa tako hitro kot naj bi moral zato so naredili UZ in potem naprej urgiral je mislim pa 3 dni pred PDP-jem rodila,drugače pa je možnost ja da se ovije okol njega k on se z njo "igra" vsaj tak izraz so uporabil na discovery-ju tko da ja je možnouser posted image

(odgovor članu polari)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
20.7.2009 12:38:41   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     27.07. user posted image   LJ +10

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    05.08.  user posted image   MB   +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     12.08. user posted image CE      +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )  04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )     06.08.   user posted image   PO +16
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    ??.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07. user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     27.07.  user posted image   MB +7

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    11.08. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   07.08.   user posted image  LJ  +7,5
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image    PO +16
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   31.07.   user posted image CE +13
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    18.08.  user posted image   PO +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )    28.07. user posted image   PT  +17
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    16.07 user posted image MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08. user posted image  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   user posted image NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JE  +6,5
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRB +6
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  28.07.  user posted image   LJ  +12,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PT +12,9

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      ??. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??. user posted image  SG  +15
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07.    user posted image   JE +3
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  31.07.  user posted image +3      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08.user posted image PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    06.08.   user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    24.08. user posted image MB +10

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    10.8.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   24.07.  user posted image   PT  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image ?.07. user posted image KR  +10
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    16.07.   user posted image +8
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ??.   user posted image   +1
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07. user posted image   BREŽICE  +7

21.9.

bambina23 (23)    
(1. user posted image , 0. user posted image )      21.07.   user posted image ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5
klaja (28)                     (3user posted image , 2. user posted image )    06.08.   MB    user posted image    +8

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  22.07.  user posted image    +5,5

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    11.08.  user posted image   +4,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )   23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    06.08.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6
chebelica21 (22)             ( 1. user posted image , 0. user posted image )  05.08  user posted image   MB   +10

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.07.  user posted image  + 4
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image MS +5
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )    16.07. KR +9

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )       30.07. user posted image CE +13
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       27.07. user posted image PT

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       17.08.  user posted image   LJ +11
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       03.08.  user posted image   KR  +5  

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       22.7.  user posted image   LJ +11

Skupaj: 66

Fantki :  23

Punčke : 19
Presenečenje : 23

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,nussy,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme.
user posted image   user posted image   

Rodili:

Datum                  nosečka            otroček

1. junij XX                Rubin             Gaja in Zoja

POZOR: Sporočite datum pregleda vse, ki imate napisane vprašaje namesto datumov.

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
20.7.2009 12:41:20   
katka11
no komaj sem prebrala od petka... user posted image
jaz sem danes sanjala, da sem dobila popadke pa nisva imela tamalcka kam dat, nikjer nikogar in pol sem mogla it sama rodit, tam so me samo zmerjali, se drli name, sestre, zdravniki... user posted image skratka grozno. in seveda pol nisem mogla zaspat, sem premisljevala, kako bo res, ce dobim popadke npr ob 1ih ponoci, kako bom priklicala koga, kako bo mali odreagiral, ce ga bova sredi noci nekam vlekla user posted image ma kr neki...
drugace, pa v petek pregled, komi cakam! pa upam, da me bo se drug teden narocil na UZ, pred morjem, da sem bolj ziher.
mi gre pa najbolj na zivce to vnetjeuser posted image . sem dobila zadnjic neki vag. kremo AB - 14 dni je blo dobr zdej pa spet isto sranje, ful izcedka, sicer brez vonja, mal srbi vsake tolko. me skrbi, ker se ob porodu lahko okuzi malcek, kajne? pa glede na to, da je skoz neki, bo verjetno tud takrat...
drugac pa v soboto bom pregledala kater cunjice imam za novaga clana, kaj je treba nabavit itd. po morju pa u soping user posted image user posted image user posted image

rubin drzite se, jaz vsak dan pomislim, na tvoji dve princeski in tvojo familjo in vam posiljam goro srece, optimizma, zdravja, volje, poguma...

ma moram se mal delat no...

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
20.7.2009 12:42:21   
Sarchi
evo vprašanje mam

TISTE K STE ŽE PAPRIJE NESLE NA CSD. KAJ JE POTREBNO ODDAT? izpolnjene obrazce in priloge, potrdilo ginekologa o PDP in še kaj?

hvala

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
20.7.2009 12:44:15   
Anonimen
Sarchi ne to je touser posted image pač izpolnjene tiste papirje pa potrdilo o PDP-juuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
20.7.2009 12:52:50   
Sarchi
ok hvala larilu user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
20.7.2009 13:01:28   
SONČEK LARA
Larilu...pa dobra si ti v 15 minutah. Meni če 1x na teden uspe v 20minutah sem zmagala, drugače v povprečju zihr pol ure do 40 minut. Ok zraven se šteje branje knjigic, sto in eno vprašanje...pri nas je zdej odbodje vprašanja "kje je kdo". tko da ja....Drugi bo čist bogi, prikrajšan za vse te radosti, k me bo Lara totalno okupirala.

Jaz sem pa zaspana postala sto na uro, prsti na nogah se mi že spreminjajo  v hlebčkeuser posted image

Tudi jaz imam v sredo depilacijo...pa še ne vme a naj sam bikini al kar vse "tam spodaj" kok kej to boli. Sem bila lani enkrat me ni bolelo, na nogah mislim, sam tam spodaj pa si kr ne upam, če ne drugega mi je nerodno tam...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
20.7.2009 13:13:10   
barika
Tale je moj v skoraj 34 tednu
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4214
20.7.2009 13:18:07   
Anonimen
Lara no sej naš je tud bolj knjižni molj sam da bi mu pa brala pa ga mine,tko da on to raj sam bere pa na veliko razlagauser posted image ma jaz sem pri seb osebno opazila da se tamavčiju ful več posvečam oziroma mislim tko da je on prvi in bo zmeri tist ta prvi pa še sinček ane tko da ne vem sej pol po porodu bosta oba glih sam do takrat ga pa zdej razvajam k pr norcih pa stiskam pa crkljam,ma k da bi se na novo zaljubilauser posted image no sej pol k je pa kej siten me hitr postav na realna tlauser posted image
glede depilacije pa uff jaz nisem ta prav naslov za to temo,k sm si pred mesecem s tistimi lističi veet odstranila dlake uff groza bolel k pr norcih potem pa še noge sem mela take 2 tedna čist pikčaste prov pri vsaki dlaki k mi jo je vn potegnil mi je hrasta nastalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4215
20.7.2009 13:26:53   
SONČEK LARA
Larilu...pri nas pa vse knjigice k jih imamo, tko da že na pamet vse poznam, in lhk mižim zraven in se pogovarjaveuser posted image . Ma ja jest tud mislim, prvi otrok je le prvi kaj? Čist neki druzga je dobiti prvega kot drugega. pa saj je isto zaželjen in vse, sam mislim da so/SMO drugorojenci ali tretje vedno prikrajšani za nekaj, ker se res mama ne more posvetit dvema tako kot enemu.

Glede depilacije...pol imaš pa res občutljivo kožo. Sam tale veet da ne govorim, enkrat  sem kupla tisto, k se namažeš s kremo in pol pod tušem diol daš tisto kremo z eno tako zadevco plastik fantastik. Ma ja, sam režat sem se začela sama seb, da sem sploh nasedla tem zadevam. In vedno ko vidim kake take reklame bi jih kr tožla. Al pa tiste reklame za celulit, pol pa pokaže noge najbrž ene 16. letnice k itak še ne ve kaj to sploh je in pol nam prodajajo. jaz pravim da vsaka krema deluje na vrhu Šmarne goreuser posted image user posted image  Spodaj namaži, pol laufej gor in dol in 100% bo rezultat!!!!

Ajdi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
20.7.2009 13:53:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image šmarna gorauser posted image user posted image ja deluje pa le a ne?user posted image
ma za kremo ok pač deluje kolikor tok sam teli lističi mislim živi nateg,najhuj k pol pa tega voska dol iz nog ne dobiš pa sem šla pod tuš pa drgnila k nora sam ne še zmer vosek gor noge pa tok boge pa čeprav sem uporabila tiste za občutljivo kožouser posted image
nč lepo se mej aneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4217
20.7.2009 13:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tale je moj v skoraj 34 tednu
user posted image

lušten bauhiuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
20.7.2009 13:57:05   
Rožica82
Pozdrav po dolgem času!
Danes je prvi dan po dopustu in sem čistouser posted image . Drugače sem še kar ok, pregled je tudi minil v redu, naslednjega imam 05.08, zredila sem se +6kg, zadnji UZ imam 10.08 in takrat upam, da končno izvem spol. Imena so izbrana drugače pa še kar odlašam s pripravami.
Bi pa prosila za telefonsko številko tiste, ki bo sprejemala novičke.
Saj drugače vas še preberem ampak za pisat sem pa lena pa še časa mi zmanjkuje.
Smo pa par dni nazaj tudi mi praznovali 2.rojstni dan naše princeske.user posted image  Kako hitro mine časuser posted image
Lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 4219
20.7.2009 15:02:58   
altaja
Dans je pa res zatišje...

Barika lep buši...tak bolj mejčken. Sem takoj vedla da je fantek not user posted image .

Ko mene vprašajo kdaj mam rok pa vsi "a že?", tko da zgleda da nimam velizga trebuha, čeprav se mi zdi da bo v zadnjem mesecu še pošteno zrastel. Mislim da je vsak dan večji. Samo ena je bla presenečena pa je rekla da je misla da sem že čist na konc pa sem jo kar malce grdo pogledala user posted image . Men gre bolj na živce ko me neznanci "šlatajo" po trebuhu - grrrrr! Se že kar odmikam ko vidim da se mi kdo nevarno približuje user posted image . Pri domačih al pa prijateljih me to ne moti.

Rožica82: za telefonsko pošlji zasebno sporočilo Kepici pa ti bo poslala svojo telefonsko kamor boš lahko sporočila veselo novičko.

Moja starša sta šla danes na morje in ker tam ne bosta kuhala, sta mi dala vso zelenjavo, ki je bila včeraj na njivi (tud drugače vedno vse dobim od doma) in mam zdej doma polno vsega...bučke, kumare, koren, papriko, feferone, paradižnik, krompir, čebulo, česen, solato, fižol..ma vse...kar zmešalo se mi bo ker ne vem kje naj začnem user posted image . Obožujem domačo zelenjavo! Tko da, grem kuhat user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
20.7.2009 15:17:07   
indy0024
dannnnnuser posted image evo me iz pregleda in nekaj malega sem postimala na socialni ceprav tok komplicirajo,da je jojjjjj!!!!!ena je se bla prijazna z mano ampak druga me je pa se slisalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem ji rekla,da se bom vse pozanimala in ji zaloputnila z vrati,tok me je razpi......da ne bom rekla kaj!!!!A KATERA KAJ VE GLEDE STARSEVSKEGA DODATKA,KER JAZ NE BOM IMELA PORODNISKE,KER MI MANJKA EN MESEC PA POL IN MI JE NEKAJ DRUGEGA DALA,PA NE VEM TOCNO KAJ,VEM SAMO DA BOM DOBIVALA ENO LETO,PA TIST PAKETEK........ITDAHA PA SE ENO VPRASANJE GLEDE DODATNEGA ZAVAROVANJA SEM SLISALA,DA NE RABIS PLACEVAT,DA TI PLACUJEJO ONI?????SEJ KAKO BOS PLACEVAL,CE NIMAS DOHODKOV!!!!!HALOOOOOOOOO,Lepo bi prosila,ce bi mi katera znala razlozit!!!!!HVALAA,HMMM glede user posted image vse je uredu,srcek bije,maternica se siri,NP JE 19.8.PRI PUSENJAKU,KERA SRECA!!!!!AJA PA SE ZREDILA SEM SE VSEGA SKUPAJ ZA 8KG IN NE 4,5.LEP SONCKOV DAN ZELIM!!!!!user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
20.7.2009 15:20:48   
barika
Indy, verjetno misliš starševsko nadomestilo ..nekje 190€ mesečno, pa dobivaš lahko še državno socialno pomoč (nekje 230€ - ne vem točno koliko), pa otroške dodatke...
Jaz sem obvezno zavarovana preko občine, na adriaticu sem pa dodatno ali kaj (kaj pa vem - se ne spoznam glih na touser posted image ) pa imajo foro, da imajo ljudje, ki so prijavljeni na zavodu in prejemajo prejemke iz socialne zastonj zavarovanje (20€ mesečno - to se pozanimaj).

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
20.7.2009 15:21:21   
indy0024
DA VAM NE BOM VSE ZAKOMPLICIRALA,KAJ VAM PRIPADA,CE SI NEZAPOSLEN???????user posted image HVALA ZA ODGOVOR!!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
20.7.2009 15:36:50   
Anonimen
indy na žalost ni nič kaj dodatno,jaz k sm šla v Moste-Polje CSD in k sm vprašala mi je tko rekla kot da sem lahk še vesela da bom dobila vsaj ta paketek oziroma sem rekla da bom vzela denar ker so hotel kao še to ukinituser posted image drugače pa poleg tega paketa pa dobiš starševsko nadomestilo in pa otroške dodatke in to je to,nič kaj ekstra no vsaj tok o tem jaz vem
Kepica teb bom pa poslala prek ZS številko mobija k sm se spomnila k ti še nisem tok da bom mela tvojo številko za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu indy0024)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
20.7.2009 16:06:23   
indy0024
BARIKA,LARILU HVALA ZA ODGOVORE,BOM SE JAZ VSE SE POZANIMALA,PA POL MI SE PRBIJAJO PA SEJ MATE PARTNERJA,HALOOOOO NE MORE PARTNER VSE SAM KRITI,MISLIM KAKA DRZAVA!!!!!Barika zau mi tudi ne pripada socialna pomoc,ker zivim z partnerjem na drug naslov tako,da to odpade,kao partner me financno oskrbuje,sam bom nasla te njihove finteuser posted image user posted image in jim bom dala vetra.Barika pozanimaj se glede dodatnega zavarovanja,ker sem od moje seke to zvedla in ona je fulll na tekocem s tem!!!!user posted image LARILU,KAKO PA PRIDES DO ZS?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?