|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
20.7.2009 8:20:35   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

jutro sarchi,user posted image jaz moram povedati,da do zdaj nisem se slabo spala,uceraj me je pa to zob boleu,da sem enostavno lekadol popila in sla spa,ker drugace bi si ga kar sama odpulila!!!!!user posted image user posted image pa se osmica,ki me prej nikoli ni boleu!!!!!hmmm sj mam se tok mal cajta,da vam pisem,pol se bom mogla pa odpravit,ker do leonisca rabim tok,kakor ce bi sla do portoroza,pa iz ljubljane sem!!!!!a ni to smesno!!!!!!user posted image user posted image user posted image

srečka ti, jzt pa res slabo spim. ok ta zobek poštimaš in bo spe spanček kul. zdej pa kar pejt v akcijo user posted image . oglasi se pol....papa

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.7.2009 8:23:46   
indy0024
heyyy chebelica pol si pa pridna,ce se delasuser posted image ,jaz bi tudi delala se nekje,pa mi moj user posted image ne pusti,pa obolevam doma bit,ker se drugace dobro pocutim,kar se tice pa uhajanja urina,baje sem nekje staknila gliviceuser posted image ,pa moram to povedati svojemu ginekologu,da mi nekaj predpise!!!kar se tice stopnic,bom pa pol kar kmalu rodila,ce bi bilo to zares,ker vsak dan hodim po stopnicah,ce hocem priti ven iz bloka,pa se na vrhu smo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da u to tudi res ne verjamem,ko se bodo nasiuser posted image odlocili priti na svet,bodo brez skrbi prisli!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.7.2009 8:25:41   
barika
Jutro

jaz bi super spala, če me ne bi vse srbelouser posted image , tak pa sem bila včeraj preveč na soncu in so posledice tuuser posted image . Sem šla še "sproti" na wc ponoči, ko nisem mogla spat, pa sem komaj kaj ven spustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.7.2009 8:28:02   
tulpek
Meni spanje sedaj, ko ni več službe, ni več tak problem... pač čez dan spim. Prej sem pa komaj preživela tiste ure prisilnega bedenja user posted image . Drugače pa js še kar uživam v luksuzu po prvih 6 mesecih, je veliko znosneje, čeprav kje kaj zateguje... In sem vesela, da mi gre na boljše in ne na slabše. Upam, da se do konca ne obrne user posted image .

Se pa meni tudi nič ne da, grem zdajle v trgovino (po zobno ščetko in pasto za v P user posted image ), potem pa bi bilo fajn kaj pospravit...

Chebelica, to se nanaša na eno uro hoje po stopnicah skupaj ali pa na nekaj urno čiščenje oken. Itak, da ne deluje 100%, pač vraža. Pomivanja oken itak ne maram kaj preveč, ker jih lahko že nekaj ur kasneje spet dež umaže user posted image , za stopnice pa nimam več kondicije user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 20.7.2009 8:31:23 >

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.7.2009 8:28:53   
chebelica21

heyyy chebelica pol si pa pridna,ce se delasuser posted image ,jaz bi tudi delala se nekje,pa mi moj user posted image ne pusti,pa obolevam doma bit,ker se drugace dobro pocutim,kar se tice pa uhajanja urina,baje sem nekje staknila gliviceuser posted image ,pa moram to povedati svojemu ginekologu,da mi nekaj predpise!!!kar se tice stopnic,bom pa pol kar kmalu rodila,ce bi bilo to zares,ker vsak dan hodim po stopnicah,ce hocem priti ven iz bloka,pa se na vrhu smo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da u to tudi res ne verjamem,ko se bodo nasiuser posted image odlocili priti na svet,bodo brez skrbi prisli!!!!user posted image

Indy se strinjam s tabo, jaz imam tudi stopnice doma in pa na šihtu in mislim, da niso bistvenega pomena za sprožitev poroda,...

Sicer bi meni pasalo kakšen dan doma se malce spočit, ampak trenutno mi ne gre skozi, tako da pridno delam,... Še tri tedne,...

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.7.2009 8:30:46   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Meni spanje sedaj, ko ni več službe, ni več tak problem... pač čez dan spim. Prej sem pa komaj preživela tiste ure prisilnega bedenja user posted image . Drugače pa js še kar uživam v luksuzu po prvih 6 mesecih, je veliko znosneje, čeprav kje kaj zateguje... In sem vesela, da mi gre na boljše in ne na slabše. Upam, da se do konca ne obrne user posted image .

Se pa meni tudi nič ne da, grem zdajle v trgovino, pa v Muller (po zobno ščetko in pasto za v P user posted image ), potem pa bi bilo fajn kaj pospravit...

Chebelica, to se nanaša na eno uro hoje po stopnicah skupaj ali pa na nekaj urno čiščenje oken. Itak, da ne deluje 100%, pač vraža. Pomivanja oken itak ne maram kaj preveč, ker jih lahko že nekaj ur kasneje spet dež umaže user posted image , za stopnice pa nimam več kondicije user posted image

Saj meni se stopnice tudi poleg vsega da sem dosti na nogah zelo poznajo, včeraj sem šla k svakinji v 3 nadstropje in sem komaj prilezla do vrat,... user posted image user posted image
Še ,alo pa bomo rabli žerjav, da me gor dvigne,... user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.7.2009 8:33:19   
indy0024
chebelica lahko se zamenjaveuser posted image user posted image user posted image ,da bos imela mal dopustauser posted image ,hehehe mal heca!!!!!aja odvisn kaksn deu mas,ce sedis pol to ni zame,ker mam rada bolj gibcno delo!!!!no zdej vas pa res zapuscam,grem nekaj pojest pol pa v akcijo!!!!!se tipkamo!!!!LPuser posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.7.2009 8:35:23   
chebelzza
Dobro jutro!!!!!!!!!! Ste pa zelo aktivne že na vse zgodaj.....Men se še nič ne da, sem glih komaj kavo spila, da pridem mal k seb, kr sem jaz tudi celo noč bolj slabo spala....Do enih sploh nisem mogla zaspat, potem sem šla enih parkrat na vc, pol je pa tk že moj user posted image vstal,ker je mogel it v službo.
Pa še tamali je spal zraven naju, tk da nisem imela nič od noči.Spim pa tk že v sedečem položaju ker mojemu bebiju nič ne paše kk se naštimam,me kr brca...user posted image
Tudi jaz bom še ta teden morala torbo za v P pripravit, sej nikoli ne veš kdaj te doleti....
Pa papirje morem še it zrihtat za CSD,sam kaj ko se mi ne ljubi vozit okol, ker sem prav okorna ratala...bom šla naslednji teden ko je moj dragi doma, me bo on vozil okol....

Nič čvekice, lepo se imejte, jaz grem mal bajto v red spravit, pa plenice zlikat.
pa še za seznam: NP imam 10.8.2009.
uživajte

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
20.7.2009 8:57:58   
chebelica21

chebelica lahko se zamenjaveuser posted image user posted image user posted image ,da bos imela mal dopustauser posted image ,hehehe mal heca!!!!!aja odvisn kaksn deu mas,ce sedis pol to ni zame,ker mam rada bolj gibcno delo!!!!no zdej vas pa res zapuscam,grem nekaj pojest pol pa v akcijo!!!!!se tipkamo!!!!LPuser posted image

user posted image user posted image Ja z veseljem zamenjam, za kakšna dva dni,... Moje delo je pa kar razgibano, malo sedim kar dosti pa laufam gor in dol po pisarni, odlagam pošto, šefu večkrat kaj kopiram, pa po tel. se pogovarjam,... Tako, da mi ni dolg čas, se včasih utrujena ko hudič odpravim domov,...

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.7.2009 9:01:32   
Anonimen
dan bejbe!

evo mi smo čez vikend praznovali 2. roj. dan,vreme nam ni bilo kaj prida naklonjeno vendar še bolje tko vsaj gagala nisem vzuni k bi mogla tamlga lovit pa še kakšnega zravenuser posted image
jaz mam noge obupne k mi žile pokajo k za šalo,sekiram se pa tud ne tko da kr bo pač bouser posted image itak ne mislim tekmovat za miss slovenijeuser posted image
papirje zs CSD mamo že vse urejeno,enkrat v tem tednu bom si torbo zrihtala sam nič ne obljubimuser posted image

zdele grem pa pospravljat k mam tak kaos da je grozauser posted image

(odgovor članu chebelica21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.7.2009 9:14:17   
BBP
Punce, jaz pa sem danes ponoči sanjala, da sem rodila malega fantka. Bil je tako drobcen, na glavi pa je imel polno lask. Sam porod je bil "zanimiv" - pregledalo me je par različnih ljudi, na koncu pa je prišla ena ženska, ki je napovedala, da bom rodila čez ene 4 ure, kar se mi je zdelo full čudno, ker sem lahko malega že božala po glavici. Potem so mi ukazali vstat, tako da sem rodila stoje in morala malega sama prestrežti. user posted image  So bili pa občutki v sanjah fenomenalni, tako da sem še zdaj v oblakih. Komaj čakam, da spoznamo našega čmrlja, čeprav me postaja zmeraj bolj strah vsega skupaj.

Drugače pa moram potrkat, še vedno nimam težav s spancem. Ta teden moram urediti zadeve na CSD, pa mislim, da se bom tega lotila v četrtek po pregledu. Upam, da mi bo takrat G povedala, da se je naš čmrlj obrnil na glavo, zadnjič je bil namreč na ritki. Po brcah pa res ne morem soditi, ker se mi zdi, da ga je povsod polno. user posted image

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.7.2009 9:47:49   
jullie
..jutro punce..

..spanje??..to noč še presenetljivo dobro.. naju je mali pustil spati do 6. zjutraj, pol mi ga je pa moj user posted image  prinesel v spalnico ( on je šel v službo) in je pri meni spal še do 7h..tak, da je za pohvalit user posted image  ..

..smo pa tudi v soboto imeli zabavo in je bilo prav super..še sonce se nam je malo pokazalo..

..papirje za CSD grem urejat v petek..

.. za torbico pa imam še čas... lani sem jo imela na pol pripravljeno tri tedne prej in ko mi je ponoči odtekla voda sem še laufala po stanovanju in pregledovala  kaj vse mi še manjka .. in seveda tudi nekaj stvari doma pozabila user posted image user posted image

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.7.2009 9:51:47   
simonae
Dobre dan user posted image

Jaz sem tudi vedno bolj lena in počasna. A zaenkrat ponoči dobro spim.

Bolj imam težave zjutraj, ko bi šla kmalu, ko vstanem, kar nazaj ležat. user posted image

BBP tudi jaz imam ta teden namen urediti na CSD, po pregledu.

Nato pa gremo končno za neklaj dni na morje!

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
20.7.2009 10:13:06   
SONČEK LARA
Aloha čvelice, še ta teden potem pa morjeeeeuser posted image user posted image

Čeprav sva se ravno včeraj z mojim pogovarjala, itak se komaj da še premetavam iz boka na bok, da mi letos ležanje na plaži prav nič ne diši, da v bistvu sem doma bolj komot kot na morju, sam mormo it že zaradi tamale.

Larilu...tudi mi smo praznovali 2. roj.dan. Kdaj pa ima tvoj datum? Mi smo rd prestavili iz sobote na nedeljo in smo imeli super, enkratno vreme. sam od jutra do večera sem letala k nora, v glavnem zmatrana. Hvalabogu za mojo mami da mi je pomagala zvečer pospravit.

Glede poroda... jaz si samo želim da rodim pred pdp-jem in  ne čez rok, ker si ne predstavljam kake muke ježeve prestaja mama ki nosi čez rok, to si sam živčen, grozn no. jest mam sam v glavi kaj vse se lahko zgodi, zakomplicira če se predolgo čaka, k pravijo do 14 dni počakajo na mati naravo, da gre vse po naravni poti. Moja je bila en dan pred pdp-jem in je imela že  čisto zeleno vodo, mekonij. In meni je voda odtekala po kaplicah, še vedela nisem da je to to, popadkov nbenih, odprta pa že 5 cm...ne vem jaz tudi pravim da naj pridejo lepo kak dan prej, 14 dni je pa prekmalu...ker se rabim še pripravit in preselit v hiško. Vam javim če pomaga te vraže...hoja po stopnicah, pa aktivnost, pa vse živo k naštevajo...jaz bom po dopustu gagala v hiški, pospravljanje, pomivanje in d ane govorim o robi, cunjah, posodah ki jih moram znosit, preselit, tak da...pa 16 oken pomit...no ja sej pomoč bo...sam itak "samo jaz znam najboljeuser posted image user posted image "

Torba...namen jo imam pripraviti, najnujnejše...tja do konec avgusta, začetek septembra. Mater čas beži, jaz pa dela vrh glave

No zdej pa grem še par stvari oddelat, pol pa po malco, ker sem lačna....

sam še neki, jest sm čist user posted image  na ta folk, vsak k me vidi, "ja kako velik trebuh pa imaš" ali  "vsakič k te vidim si večja" ali pa ja orng mami si, ja tole pa bo orng dec. pa da kdaj imam rok, da bo zihr prej, ker je tako velik trebuh, da imam že spuščen trebuh...mislim vsak k ima 5 minut cajta mi vedežuje kako in kaj, kdaj bom rodila, kok sem se zredila, kako bom pol shujšala, kako nosim...ma kr neki. A imate tud ve občutek da hudiča skor ni človeka k bi normalno rekel...mater dobr zgledaš al pa preprosto vprašal kako si. Moj predragi mi pravi, da sem sam preobčutljiva.Ma saj mogoče ima prav.

Uživajte

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.7.2009 10:18:21   
Anonimen
Lara 16.7 je mel roj. dan tko da smo praznoval pa v soboto,mali je pa tud užival 100 na uro,bilo nas je okol 25 ljudi  8 otročk in potem posledično poln stanovanjeuser posted image glede zmatranosti pa lahk sam rečem no comment,sm bila tok zmatrana da še zase nisem vedla,noge so se mi pa spremenila v šape k so mi tko lepo zaotekle pol pa še popadk so dal piko na i tko da sama uživancija ni kejuser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.7.2009 10:21:33   
SONČEK LARA
no moja pa ima danes 20.7. rd. Ja ne govori o nogah...t.i. šapah, se je moj potrudil in zvečer mi jih mal pomasiral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.7.2009 10:24:18   
altaja
Jutro...

Spanje... presenetljivo dobro. Sem mela predk kakim mesecem več težav kot sedaj. Zgleda, da sem našla položaj ki mi ustreza in kar gre. Ampak, ne hvali dneva pred nočjo user posted image

Eternety:
jst novih kopalk nisem kupila, sem si jih sposodila od sestre. Mi je blo brezveze, glede na to, da so mi njene prav. Moje košarice so v nenosečnosti bolj prazne, njene pa lepo polne.

Larilu: joooj, bogica za žile. Vseeno ni fajn, tud če nimaš namena tekmovat  za miss Slovenije. Jst sem tud opazila da mi je mejčkeno koža počla ob strani na trebuščku. Zdej pa mažem in mažem ko zmešana ker me je strah da bo šlo naprej. Čeprav vem, da verjetno bo šlo user posted image . Pa tako sem upala, da ne bo teh smotanih strij user posted image . Resnično pam, da ne bo hudo... bemti! user posted image Kako ste pa ve s strijami?
Kepica: Welcome back user posted image , pa pokaži lepega bušija..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.7.2009 10:30:38   
BBP
Sonček Lara, eni znajo biti res tečni. Če mene kdo vpraša, kdaj imamo za rodit, rečem septembra. Če pa še naprej vrta za datum, rečem, da tam v sredini enkrat. Se mi zdi, da so eni kar obsedeni s temi številkami in mislijo, da mora biti pa točno na tisti dan, kot je po izračunu predvideno. Nekateri pač rodijo takrat, drugi pa ne. Pameten bit je pa itak najlažje.

Meni tudi zateka desna noga. Sicer bi lahko bilo še hujše (ko sem še delala, sem enkrat imela take noge, da sploh nisem vedela, če še imam gležnje), je pa res, da sem bila čez vikend kar aktivna. Danes me pa spet čaka delo - je treba zlikat enih cunj. Pa začet moram prat zadeve za našega čmrlja. Pa mojmu user posted image  moram pokazat, kaj bo mogu prštimat, če naju kaj prehiti. Sicer upam, da bo naš črmlj počakal še kakšne 4 tedne, imam pa tak smotan feeling (upam, da se motim in da bom še dolgo 2v1), da me kar zna prehitet.

Eternety, jaz sem imela srečo, da sem lahko ta stare kopalke še na rit spravila. Ne vem, če bi danes še šle gor, ampak važno, da sem jih konec junija lahko oblekla.

Strije - trkam!!!!! Zaenkrat je še vse BP, sam se mi zdi, da se bo ziher kakšna prikradla. Mažem se tko tko - imam od Welede uno olje, razmišljam pa, da bi si

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.7.2009 10:31:16   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

no moja pa ima danes 20.7. rd. Ja ne govori o nogah...t.i. šapah, se je moj potrudil in zvečer mi jih mal pomasiral.

ii Lara, vse najboljše. Moj pa danes praznuje svojih 20 mesecevuser posted image
Pa seveda, tudi Luka vse naj naj. (Larilu, upam, da se nisem zmotla pri imenu)

Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.7.2009 10:33:03   
barika
Altaja, jaz imam od prve user posted image veeliko strij, a rabiš katero?? Sedaj pa nobene nove.user posted image lahko pa mažeš in mažeš, kolikor ti paše, pa če nimaš raztegljive kože, ti mazanje žal ne bo nič pomagalo.user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
20.7.2009 10:36:42   
barika
Jaz sem pa dobila eno domačo kurouser posted image user posted image user posted image (čakam še domačega zajca, ampak priprava čaka mami, ker jaz zajca ne jem), pa sem včeraj zvečer skuhala obaro, nekaj jo bo danes za kosilo, eno porcijo sem dala v skrinjo, pa za malega v via posodice, da imam za sproti (ali pa bodo mojga počakale, ko bom v P. da mu bo vsak dan eno odmrznil, pa bo imel za kosilo pred spanjemuser posted image )
ME pa danes tak mišice okoli bokov bolijo, da se komaj premikam.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
20.7.2009 10:39:47   
Anonimen
Barika ne nisi se zmotila,mu bom predala čestitko bo spet zaploskal pa rekel bravouser posted image
Lara no dej lupčka v mojem imenuuser posted image
aja pa da bi se moj spomnil mi noge zmasiratuser posted image k sm mogla še tamalga uspavat in k sm mu pela uspavanko je še mojga zraven zmanjkal  tok o masiranjuuser posted image naslednji dan sm pa še preostalo pospravila  pa tamavčija mela še zraven pa kosil delala moj pa mačka zdraviluser posted image
Altaja v prvi nosečnosti sem se mazala k nora da ja ne bi mela strije ehh zdej mi je pa že vseen k sm jih imela tko al pa tko pa kremice gor al pa dol,tko da bom itak pol po porodu če me bodo motile že nekak jih spravila stranuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
20.7.2009 10:48:31   
tulpek
Sonček Lara, meni na srečo ne težijo kaj preveč, ker vejo, da ne prenašam česa takega in da s kakšnimi nepotrebnimi vprašanji izvejo še manj, kot bi sicer. Sem jih kar fajn navadila na to, da je moje življenje moje in ne javno.

Strije: na srečo še nič, se pa že skoraj od začetka obsedeno mažem, najprej 2krat dnevno, sedaj pa še kdaj vmes. Upam, da zdrži do konca. Me pa prav zanima, koliko se bo moj buši še povečal. Se mi zdi, da ima še kar dosti prostora za povečanje.

Zobne ščetke nisem kupila, ker niso imeli prave user posted image , drugam se mi pa ni dalo it. Tak da če se v naslednjih dneh kaj zgodi, bom vzela pa zdajšnjo iz kopalnice.

Grem pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
20.7.2009 10:52:02   
SONČEK LARA
Larilu...pri vas tudi zvečer petje? Joj men gre počasi že na živce, ker več ne vme kaj naj pojem. Če pojem kaj takega k ona zna, začne pet z mano. Potem pa da ne govorim kake pesme vse najdem v glavi. Tko da je za rd dobila od babi, mini radio  na cd-je da bom poskusila z uspavankami na cd-ju...ker pri nas traja tudi eno uro, da gospodičnica zaspi. "mami poj pesmico, mami božej Laro" in ne vem kako bo pol z dvema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
20.7.2009 10:54:02   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

sam še neki, jest sm čist user posted image  na ta folk, vsak k me vidi, "ja kako velik trebuh pa imaš" ali  "vsakič k te vidim si večja" ali pa ja orng mami si, ja tole pa bo orng dec. pa da kdaj imam rok, da bo zihr prej, ker je tako velik trebuh, da imam že spuščen trebuh...mislim vsak k ima 5 minut cajta mi vedežuje kako in kaj, kdaj bom rodila, kok sem se zredila, kako bom pol shujšala, kako nosim...ma kr neki. A imate tud ve občutek da hudiča skor ni človeka k bi normalno rekel...mater dobr zgledaš al pa preprosto vprašal kako si. Moj predragi mi pravi, da sem sam preobčutljiva.Ma saj mogoče ima prav.

To se tudi meni dogaja in mi gre že pošteno na živce! Poleg PDP-ja pa še obvezno vse tudi zanima, za koliko sem se zredila...user posted image
Meni pa se zdi, kak mi paše taki vlki trebušček...user posted image  tak da se sploh zdaj več ne sekiram, mi gre skozi eno uho not, skozi drugo pa ven.

Spanje: kar dobro spim zadnje čase...ponavadi na levem boku, včasih tudi malo na desnem... Edino trebuh si malo podložim z enim malim pojštrčkom, pa tak paše. user posted image

Uf, strije: pred časom sem opazila pri levi dojki eno malo razpoko, pa pri popku še eno...user posted image  user posted image user posted image  Sicer se mažem samo z niveinim mlekom za telo, ki je bolj mastno, samo se nič ne sekiram, če bodo pač bodo... še moj user posted image  jih ima, zakaj jih potem jaz ne bi smela met???user posted image user posted image

Jaz bom tudi poskusla popoldan slikat bušija, pa da vidim, če mi ga bo uspelo prilimat sem gor.

V zadnjih dneh, ko je bilo taaaaak prijetno hladno mi gležnji nič niso otekali, jih je blo prav lušno gledat user posted image user posted image , hehe.

Sonček Lara, Larilu in Barika: vse najboljše vašim malčkom!

Delam še 6 dni!!! Potem pa se lahko pričnem čimprej učit še za strokovnega! user posted image  Ne vem, kako bom to izvedla....

Lep dan vsem! Mislim, da bo spet vroče...Ne paše mi vročina...samo teče z meneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?