SONČEK LARA
|
Aloha čvelice, še ta teden potem pa morjeeee Čeprav sva se ravno včeraj z mojim pogovarjala, itak se komaj da še premetavam iz boka na bok, da mi letos ležanje na plaži prav nič ne diši, da v bistvu sem doma bolj komot kot na morju, sam mormo it že zaradi tamale. Larilu...tudi mi smo praznovali 2. roj.dan. Kdaj pa ima tvoj datum? Mi smo rd prestavili iz sobote na nedeljo in smo imeli super, enkratno vreme. sam od jutra do večera sem letala k nora, v glavnem zmatrana. Hvalabogu za mojo mami da mi je pomagala zvečer pospravit. Glede poroda... jaz si samo želim da rodim pred pdp-jem in ne čez rok, ker si ne predstavljam kake muke ježeve prestaja mama ki nosi čez rok, to si sam živčen, grozn no. jest mam sam v glavi kaj vse se lahko zgodi, zakomplicira če se predolgo čaka, k pravijo do 14 dni počakajo na mati naravo, da gre vse po naravni poti. Moja je bila en dan pred pdp-jem in je imela že čisto zeleno vodo, mekonij. In meni je voda odtekala po kaplicah, še vedela nisem da je to to, popadkov nbenih, odprta pa že 5 cm...ne vem jaz tudi pravim da naj pridejo lepo kak dan prej, 14 dni je pa prekmalu...ker se rabim še pripravit in preselit v hiško. Vam javim če pomaga te vraže...hoja po stopnicah, pa aktivnost, pa vse živo k naštevajo...jaz bom po dopustu gagala v hiški, pospravljanje, pomivanje in d ane govorim o robi, cunjah, posodah ki jih moram znosit, preselit, tak da...pa 16 oken pomit...no ja sej pomoč bo...sam itak "samo jaz znam najbolje " Torba...namen jo imam pripraviti, najnujnejše...tja do konec avgusta, začetek septembra. Mater čas beži, jaz pa dela vrh glave No zdej pa grem še par stvari oddelat, pol pa po malco, ker sem lačna.... sam še neki, jest sm čist na ta folk, vsak k me vidi, "ja kako velik trebuh pa imaš" ali "vsakič k te vidim si večja" ali pa ja orng mami si, ja tole pa bo orng dec. pa da kdaj imam rok, da bo zihr prej, ker je tako velik trebuh, da imam že spuščen trebuh...mislim vsak k ima 5 minut cajta mi vedežuje kako in kaj, kdaj bom rodila, kok sem se zredila, kako bom pol shujšala, kako nosim...ma kr neki. A imate tud ve občutek da hudiča skor ni človeka k bi normalno rekel...mater dobr zgledaš al pa preprosto vprašal kako si. Moj predragi mi pravi, da sem sam preobčutljiva.Ma saj mogoče ima prav. Uživajte
|