![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 9:54:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa kaj ni to že prekuhano mleko?? Alpsko ja, sveže ki pa naj bi se dajalo otročkom pa ne. Tistega je treba prekuhati. ja no...pa saj se alpsko tud lahko da,ne?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 9:55:38
|
|
|
|
KAHLO
|
pf....jah mi je na razvojni povedala da je malo verjetnosti da bo se naša plazla, je tako sigurna v njenem gibanju, da jo bo težko prepričati da se da na vse štiri ker to je za njo neznanoooooooooo!!! Zdaj jo učimo prehodnih točk, da se bo vedla iz ležečega položaja spravit v sedeči, in še motivirat da bi se počasi začela vlečt na nogice.....saj je še vse zabavno doker Ronja misli da se igrava.....ko pa se vaje ponovijo večkrat zapored, pa se full razjezi in pol je samo kričanje, ko pa smo pri razvojni pa itak ošpice faše po par minutah..........tak da kar hitro odritla proti vratom.....k bi rada pobegnila Jah, mah to s podaljšanjem porodniške je bla tud cela prigoda, k so mi v zadnem trenutku povedali za podaljšanje. Ker moraš dati vlogo en mesec pred iztekom porodniške....no meni so pa rekli to 7.7. meni pa porodniška poteče 9.8. pol pa je blo samo dirkanje, pa v službi ......mislim.......ehhhhhhh........, skratka k gledam slikice nekaterih septembrčkov kako se že pridno povlečejo na nogice in k so na vseh štirih, so mi full prisrčni in pol me full pr srčku stisne, da moja baba to ritanje fura
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 10:22:35
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo...ma ne se sekirat...naša se tud ne bo plazila....njej je to španska vas. Da se na vse štiri ampak obstoji na mestu...,na noge se pa že pridno postavlja,pa ob opori lepo sama stoji.....je naša P rekla da je ponavadi tako,da tisti ki se ne plazijo,prej shodijo in da je to ćist normalno...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 11:50:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jah, drgače pa se pr nas še zmeraj ne plazimo, Evo ti ruke, stara.... Lara ritka samo, če je res nujno.... hahaha..... pa rikverca, če slučajno pristane na trebšku, se pa močno potrudi, da ne gre na trebušček.... najrajši sedi in gleda knjige...... pa zelo rada meče stvari in stajice in potem gleda za njimi in se čudi.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 11:53:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Leda se ni še nič javila, po moje uživajo 100/h user posted image Res je...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 12:25:56
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya..... naša bo definitivno prej shodila kot pa se plazla....zdaj moramo res poskrbet za to da bo se vedla iz leže v sede spravit....k če leži zgleda k en hrošč, tiste noge in roke bincajo na orkog sto na uro.......samo gor se ne mora spravit.....mah midvi zdaj hodiva vsak teden na fizioterapijo.....tak da še una tetka mene na tistih blazinah obrača zgleda smo vsi v familiji štorasti Lara......evo naša je najrajši na riti ....se šeta okrog in razmetava, nevem če stokrat na dan ne pospravljam čevljev, klupic (ščipalk), o njenih igračah sploh ne govorim.....so povsod....enkrat se bom itak fentala na eni od njih, k se spotikam ob njih.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 13:39:10
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, živjo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 13:40:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO OJ, madonca je robe za prebrat Vidim da ste nekaj debatirale okrog hrane,.....pr nas se vse je....kar mami pa ati dobista na mizo dobi tudi Ronja, zaenkrat se nič ne pritožuje.....je velika jedka, ji morva midva povedat kdaj je zadost Jah, drgače pa se pr nas še zmeraj ne plazimo, pr nas RITKAMO, skače po ritki po celem stanovanju, (v takem turškem položaju), tako da mora meti obvezno obute dokolenkice, če ne ima vse ožuljene in popraskane gležnje, tud plave mislim, da moja pupa mi da vetra s tem njenim premikanjem, zdaj hodiva v Razvojno, kjer mi je tudi predlagala podaljšanje porodniške....kar me je kar malo presenetlo, ker sem se psihično že čist pripravla na službo, zdaj pa pojma nimam kako bo....no pa nima veze, samo da bo moja punca ugotovila, kako se iz ležečega položaja spravit v sedečega in iz tega na noge!!! p.s. zgleda da bi ona rada ostala dojenčica , aja vrtca pa tud nisem dobila, pa se težila vse naokrog.....tako da, če ne bom šla v službo bo ROnja od septembra naprej pri varuški! ej, naša je ista, pa mi v razvojni niti z besedo ni omenila za podaljšanje porodniške.....kam pa hodita v RA?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 13:46:37
|
|
|
|
ključek
|
no, pa zvečer nadaljujemo čvek naprej, gremo na obisk........lepo nedeljo!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 13:47:30
|
|
|
|
gloria
|
Kahlo pozdravljena.....boš vidla da bo vse ok....in nehaj se takoj obremenjevati z otroci ki kao že vse obvladajo...pa saj veš ko smo se takrat po ZS pogovarjale in bile vse panične je meni ful pomagalo da sem nehala sama sebe morit kaj vse drugi znajo.....Ronja bo vse dohitela, pa kaj če mal kasneje.....za podaljšanje porodniške pa upam da ti uspe ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 13:52:28
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY....pozdravljena..midvi hodiva v zd Vič...mah meni moja P tudi ni nič rekla, pol pa mi je najprej na razvojni spraševala, pol pa še fizioterapevtka.....jah pol sem pa šla dat vlogo za podaljšanje, vem da bi bla nemunost da bi vsak teden koristila dan dopusta, za tega fizioterapevta, se mi pa zdi tudi full neumnost da si tri mesce doma zarad tega, meni se zdi bl logično da bi mi dali teh 20 dni in bi pol koristla te dni k bi šle na terapijo, ostalo pa bi šla v službo?!?!? no ampak v naši državi se zgleda tega noben ne spomni!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 13:54:31
|
|
|
|
KAHLO
|
gloria....saj maš prav, samo....me vseeno malo skrbi, ta njena nezainteresiranost pr postavljanju na noge jah če mi podaljšajo bom zelo vesela, če pa mi ne.....pa tud vredu.....ne bom nič zalostna
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 14:06:46
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Sm vas pršla malo pozdravit.... Vidim, da vaši otročki lepo napredujejo! kahlo, sm počekirala fotkice...Ronja je cukrček! Naša Gaja je tudi že en mali hudiček... Sej ne, full je pridna, ponoči spi, zdej smo v fazi k je odkrila jezička in nam ga stalno kaže in se zravn reži, pa malo GH ji tudi že dajem da se počasi navadi na okuse...Ma prov zakon se mamo! Učeri je mela 5 mesecev...Full je šlo hitro! Evo, to je naša Gaja: Pozdravčke!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 17:07:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz nevem, jaz sem po novem vsak večer tako hin, da se mi še sedet ne da kje pa piše da moraš sedet.....pa stoj tako kot jaz....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 17:09:01
|
|
|
|
arabela*
|
Smo od kosila.....sem tako nabasana,da bom počla... Pa lena sem,nič se mi ne da....imam toliko za pospravljat,pa za prat...prelena da bi sploh cote v stroj spokala... M je začela ritensko nazaj lazit....faca mala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 19:37:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo, to je naša Gaja: Pozdravčke! Kaka lepotička.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 19:43:30
|
|
|
|
arabela*
|
M pa je zdaj jedla pokalico čokolado...par koščkov....... ...pa venomer govorila njam njam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 19:45:52
|
|
|
|
pf
|
Naša L tudi ne plazi, ampak se ne sekiram. Sprva mi ni bilo vseeno, sedaj pa se ne obremenjujem več. Nekak po riti, pa malo rikverc, pa s kotaljenjem se igra po puzlah, se je pa začela počasi postavljati na noge. V bistvu že kak mesec. Problem je le ta, da je na sedežna previsoka in tak material je trdo napet, da se težko prime in potegne gor. Če pa sedi na pojštrčku ali na moji nogi ji pa gre. V bazenčku ji je šlo bolje, ker je bolj nizko. V razvojni so nama rekli da je ok in bomo videli kaj bo iz tega.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 19:46:41
|
|
|
|
pf
|
Saraya kaka čokolada je pokalica? To pa še nisem slišala.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 20:03:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...naj bi se al smo pa jaz in pf mal bol tko ... Mora se prekuhati. To je sveže mleko. To je isto kot da podojiš kravo pravkar in malo zagreješ in mu daš flaško. Ja, dobro, da sem vprašala.... jaz bi kar iz tetrapaka Bom prečekirala in alpsko varianto ubrala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 20:06:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, dobro, da sem vprašala.... jaz bi kar iz tetrapaka Bom prečekirala in alpsko varianto ubrala Mamice lonec za kuhanje mleka se kupi in tam se prekuha mlekec. Kasneje se ga nalije v vrč s pokrovom in hrani že hladnega v hladilnik. Je veliko bolj zdrav od alpskega. Tak.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 20:06:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kaka čokolada je pokalica? To pa še nisem slišala. kak te ne veš????? pokalice ima not...tiste ko smo v avstriji kupovali nekoč...ko ti bombandira v ustih...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 20:06:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* čaki, čaki.... kaj to mleko je treba še prekuhat? Potem pa res dvomim, da bo to pri nas špilalo jaz ga nič ne prekuham ... ...naj bi se al smo pa jaz in pf mal bol tko ... Mislim, da je nekak tak, da se tisto mleko, ki je pasterizirano in homogenizirano (al neki tacga ) ne rabi kuhat ostalo pa.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 20:06:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne dam mu pa glih še mlade čubele v roko, da jo gloda ...malo se hecam.. Čeprav jaz mislim, da bi bil bolj problem, da bi mu bil okus premočen kot pa da je kaj škodljivega v tem. Meni je naša sestra pri P (ko je oh in sploh profi za hrano) rekla, da naj je vso zelenjavo in sadje razen mogoče citrusov. In čebula je zame tu zraven. Jedel je tudi že svežo papriko in paradižnik in paprika mu je dobra paradižnik pa po hitrem postopku izstreli iz ust.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 20:06:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja mislim, da ribe isto take naj ne bi jedel otrok, prav tako kot svinjsko ne. Punce kaj menite o prašičji gripi? Ribe bom tudi jaz začela uvajat nekak takrat kot svinjino-pri 1 letu. Glede prašičje gripe...po eni strani pomislim česa vsega se dotaknem v trgovinah, na pošti, v gostilni... in kdo vse se je tega prej dotikal oz. kihal in kašljal zraven...ampak kmalu neham, ker lahko samo paranoik rataš. Mogoče sem malo bolj pozorna pri umivanju rok ampak to že itak, ne samo zaradi te nove gripe. Konec koncev vsako leto umre na tisoče ljudi od "navadne" gripe pa nič panike ne zganjamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.