|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
19.7.2009 20:07:10   
arabela*
kaj zdaj....a lahko dam alpsko al ne?????????????????

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.7.2009 20:08:18   
pf
Jutri grem na en poseg na plastično kirurgijo v UKC MB. Upam, da ne bo bolelo. Med nosečnostjo se mi je neka bula naredila na zunanji strani dlani in sedaj ko sem še dojila nisem mogla iti, zdaj pa sem preko vez si nekak uredila, da še pridem na vrsto pred službo. Joj kak mi ni za iti ne v službo in ne jutri na poseg. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
19.7.2009 20:09:56   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kaj zdaj....a lahko dam alpsko al ne?????????????????

Lahko daš kar hočeš, kaj je pa bolje za tvojo deklico pa sama preceni. Pediatrinja ti je sigurno rekla, da daj sveže mleko. Meni je in to parkrat. Veš da če ima par mesecev rok trajanja, da ne more zdaj biti nekak ful zdravo. Pa je tudi  mleko kot je sveže.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.7.2009 20:11:12   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya kaka čokolada je pokalica? To pa še nisem slišala.

kak te ne veš?????
pokalice ima not...tiste ko smo v avstriji kupovali nekoč...ko ti bombandira v ustih...user posted image

Ja to vem ja, da smo kupovali pri Debeli Berti, ampak ti si napisala čokolada pokalica, pa sem mislila kaj pri vrabcu sem spet zamudila. Pokalice so ble zakon.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.7.2009 20:17:43   
pf
A ste kupile kaj na razprodajah? Jaz sem nekaj malega za v službo, ampak ni omembe vredno. Največ številk je XS in S, pa seveda XXL. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.7.2009 20:23:45   
*bubi*
Ful lep avatar, Kahlo user posted image

Kam pa hodita na NFTH? Midva z bubijem sva hodila na Metelkovo, pa sem imela občutek, da se ji ni preveč dalo ukvarjat z bubijem user posted image  Naročala pa naju je itak na en mesec, kar je pri dojenčkih ful preredko. ŠE dobro, da smo kidnili iz LJ, tukaj sva naletela na pravo osebo user posted image

Aha, že vidim, na Vič hodita. No, v RA pa sva midva hodila v Šiško. Tista P pa je bila zelo dobra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.7.2009 20:31:51   
*bubi*

kak te ne veš?????
pokalice ima not...tiste ko smo v avstriji kupovali nekoč...ko ti bombandira v ustih...user posted image

Ja to vem ja, da smo kupovali pri Debeli Berti, ampak ti si napisala čokolada pokalica, pa sem mislila kaj pri vrabcu sem spet zamudila. Pokalice so ble zakon.

Ja, obstaja čokolada, ki ima te pokalice not user posted image  Bubiju je tudi zanimiva.

Za tole Kraševo vem:
user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.7.2009 20:34:07   
*bubi*

Jutri grem na en poseg na plastično kirurgijo v UKC MB.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.7.2009 20:35:50   
*bubi*

A ste kupile kaj na razprodajah? Jaz sem nekaj malega za v službo, ampak ni omembe vredno. Največ številk je XS in S, pa seveda XXL. user posted image

Nič. Načrtno ne, ker zmanjkuje prostora v omarah user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.7.2009 20:51:46   
petra1978
Čer!

Sem prišla malo pogledat, ampak bom hitro odšla, če boste še kakšne slikice čokolad in podobnega sem gor leple user posted image .

Mi smo se spet celo dan potepali, moj je šel potem v nočno tako da z Galom kraljujema sama doma. Danes sem ga spet eno uro uspavala. Noče in noče zvečer zaspat. Tako je že zaspan da komaj gleda, on pa bi se še kar vstajal in vstajal. In to traja že ene 14 dni - to enourno uspavanje. Mi je že prišlo na misel, da ga pustim in grem ven iz sobe, pol me pa pogleda s tistimi okicami češ, mami saj me ne moreš samega tu pustit in malo zajoka in mami popusti.
Pa da vam ne razlagam, da se tudi zbujamo ob 5h, ker on ne bo več spal in se začne žur. Pa ne pomaga niti flaša niti ziza. Potem pa ful akcija čez dan, zvečer to uspavanje in ob 21h sem jaz že user posted image .

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.7.2009 21:32:20   
arabela*

kak te ne veš?????

ja...čokolada pokalica....milka in dorina..................

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.7.2009 21:34:43   
arabela*
moram našo M pohvalit......zlat otrok...kar se tiče ....smo jo kopali...glavo prali....čistili temenca.....vlivala iz posodice vodo,ji steklo po obrazu,po očeh......nič...samo trznila.....res je glede takih stvari....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.7.2009 22:36:37   
Lara Croft

Mamice lonec za kuhanje mleka se kup

No fajn, da sem ga enkrat kupila v šparu za točke... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
19.7.2009 22:48:23   
Lara Croft
Jutri grem na en poseg na plastično kirurgijo v UKC MB

Vse dobro in hitro okrevanje ti želim...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
19.7.2009 22:56:03   
Lara Croft
Danes sem ga spet eno uro uspavala. Noče in noče zvečer zaspat. Tako je že zaspan da komaj gleda,

Ja tudi naša pupika si je omislila večerno teženje.... ma vseeno ne traja več, kot 20 minut... samo mi2 jo položiva not, se malo pocartamo, polubčkamo in povemo, da zdej gre spat, da če bo kaj rabila, da bova tukaj in da jo imava rada..... in pol gnjavi in kliče, dudo okoli meče.... no potem se več nič ne pogovarjamo, samo dudo ji dam in rečem naj se umiri, zaspi in greva ven.. (ali eden ali drugi).... in to pol ponavljamo... hahaha.... Ko jo enkrat damo v posteljico, je ne vzamemo več ven.... Če ne neha jokat in noče dude, ko pridem, grem za nekaj sekund ven iz sobe.. takrat šele zažene vik in krik.... Ko pridem nazaj vedno neha in se obrne na bok....
Pa če je še tako zaspana, utrujena in rdečih okic, zvečer ne zaspi takoj.... Čez dan pa ja.
Ponavadi je bilo ravno obratno...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
19.7.2009 23:26:45   
Lara Croft
Danes sva šli z Laro malo do Strunjana..... sem jo nesla do morja in ni nogice do gležnjev pomočila v vodo... 3 sekunde je počakala, potem jih je dvignila gor...... user posted image Ni navdušena.... pa nič, bo že enkrat.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
19.7.2009 23:43:49   
KAHLO
Sunny24....zelooooooooooo lepo pupiko mašš, zelo so mi všeč njene radovedne očkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi..jaz sem na viču z najino fizioterapevtinjo full zadovoljna, je mlada in si res vzame čas, vaje pokaže na ronji, na punčki iz cunj in na koncu še na meni....tako da mormo vsi bit športno oblečeni k gremo k njej, soba je polna blazin in igraččččč....ampak naša ronja vseeno po 10 minutah obiska odrita proti vratom in upa da bomo šli domova...ampak nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ništa.......mami vztraja da se razgibamouser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem svoji pupiki dala za jest tudi že ribo...in je nadvse navdušena nad njo, prvič mi je pojedla cel file in je še kr fehtala, sem pa ji šla v ribarnico in sem ji zbrala tak najbl mesnat file......drgače, pa sem našla v leclercu od nestle-ja za dojenčke mislim da po 8. mesecu, not pa je pol lončka zmečkanega graška pol pa lososa...in mala tud to zmaže po tamalem!!!
Skratka moja pupika je vse, razen sladkarije.
Kaj se pa spanja tiče, gre naša picika ob 9. zvečer spančkat....lepo se polupčkamo in pol jo ati nese v postelco (na srečo ma nekega zavca s katerim zaspi) in pol če je nič ne muči spi do pol sedmih sedmih zjutraj.....kar me zelo osrečujeuser posted image Vodo pa naša obožuje tako ali drugače, če se kopa je ni za ven spravit, v morju je tudi maksimalno uživala, je kr ritlala v globino, tako da sva jo mogla kar naprej na plitvino nosit (nevem kaj ji je blo to tako všeč), pije pa tud, če ji dam uno junior vodo bi lahko ona na mah celo spila....se kar naliva!!!

A mogoče katera ve klko ti naši bauci naj spijejo vode na dan????

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
19.7.2009 23:44:53   
KAHLO
pf hvala......drži se jutuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.7.2009 8:06:39   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Danes sem ga spet eno uro uspavala. Noče in noče zvečer zaspat. Tako je že zaspan da komaj gleda, on pa bi se še kar vstajal in vstajal. In to traja že ene 14 dni - to enourno uspavanje. Mi je že prišlo na misel, da ga pustim in grem ven iz sobe, pol me pa pogleda s tistimi okicami češ, mami saj me ne moreš samega tu pustit in malo zajoka in mami popusti.
Pa da vam ne razlagam, da se tudi zbujamo ob 5h, ker on ne bo več spal in se začne žur. Pa ne pomaga niti flaša niti ziza. Potem pa ful akcija čez dan, zvečer to uspavanje in ob 21h sem jaz že user posted image .

Ja imate pa res pestro. Verjamem, da si utrujena.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
20.7.2009 8:11:51   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

A mogoče katera ve klko ti naši bauci naj spijejo vode na dan????

Nimam pojma. L spije tam kakšne 4 dcl in več in tudi  vodo. Včasih recimo 1 x na teden ji dam frutkov sokec, ampak ga spije pol. Ga ne mara preveč, tako da ne bom več kupovala. Enega še imamo in tega bomo že porabili, drugače pa samo voda. Ji pa dam kupljeno oz. če slučajno zmanjka prekuhano.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
20.7.2009 8:12:50   
pf
Dobro jutro.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
20.7.2009 8:23:30   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kahlo, fajn, da si zadovoljna s terapevtko. Saj drugače je bilo na Metelkovi tudi lepo opremljeno, ampak je bil bubi še majhen in je kar na previjalni mizi z njim delala. Eh, saj kasneje sem videla, da on dejansko ni bil kandidat za fizio, ampak kaj sem pa jaz takrat vedela user posted image  

Bubika ful malo pije, je bil že bubi tak. Se ne sekiram, dokler lula user posted image  Ji pa dajem tudi po žlički, to ji je zanimivo. Pa še vedno je tako, da vodo/čaj popije samo, če je rahlo pogreto.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
20.7.2009 8:45:43   
pf
Delam spisek stvari, ki jih rabimo iz Mullerja. Gre user posted image danes v nakup, medtem ko bo čakal name. To bo trogal, čeprav spisek ni dolg, le količinsko je bogat. user posted image  user posted image  user posted image Zdaj se smejim, popoldne se bom pa jokala, ko bo bolelo. Luba marija kak me je strah.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
20.7.2009 8:48:05   
*bubi*
saj bo, pf, saj bo user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
20.7.2009 9:17:55   
arabela*
pf................drži se..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.