Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 22:39:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi trije smo šli en dan v Zrče za dve uri, ker več nisem zdržala. v zrče....a te najdem na kaki od tistih slik včeraj objavljenih
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 22:42:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* čaki, čaki.... kaj to mleko je treba še prekuhat? Potem pa res dvomim, da bo to pri nas špilalo jaz ga nič ne prekuham ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:18:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Golaža, čebule, česna, arašidov in oreščkov in takih zadev še ni jedla. Sem že enkrat spraševala pa mi ni nobena odgovorila... Zakaj ne bi smeli jest čebule in česna? Jaz to dvoje za nas kar veliko uporabljam in tudi Lovro že vsaj 2 meseca ali pa raje več, jé oboje. Obožuje testenine z omakco iz olivnega olja, paradižnika in čebule (pa še kakšna bučka al pa paprika...). Pa tudi česen je že dobil v špinači. Golaž pa jaz naredim na veliko čebule, dodam paradižnikovo mezgo in govedino in tudi ne razumem zakaj ne bi smel tega jest . Razsvetlite me prosim, čeprav zdaj tak je kar je... ..jaz mu tudi tko kuham in mi lepše poje ko pa če ni čebule in česna....enkrat se mora začeti ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:20:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...men tudi na Bolhi ni šlo na MČ(mamina čvekalnica) pa nekako gre ....en vrtiljak je že šel,igralna podloga,košara navetta,nekaj oblačil(ne vse šparam še mogoče za enega ),nosečniške hlače,majčke in še nekaj stvari ...ma saj gre,sam nekako moraš biti skoz gor in ponujat,oziroma dvigovat temo,pa cene nekako glih z drugimi,pa še radi imajo kakšno darilce zraven ... no, pa tud na Bolhi gre...sem ravno danes uspela prodati prsno črpalko ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:22:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* čaki, čaki.... kaj to mleko je treba še prekuhat? Potem pa res dvomim, da bo to pri nas špilalo jaz ga nič ne prekuham ... ...naj bi se al smo pa jaz in pf mal bol tko ...
< Sporočilo je popravil gloria -- 18.7.2009 23:23:38 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:25:10
|
|
|
|
gloria
|
....mi smo čez dalj bolj pikasti in ja je šesta bolezen...pa še šesti zobek nam rine ven ...sam šestke okrog mene.... Lana Neja in Lovro lepe slikce
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:25:31
|
|
|
|
gloria
|
...nočka...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:26:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, danes sem, ker sem za nas skuhala makaronflajš in Galu še ne dam svinjskega, večinoma pa že isto jemo. jaz mu pa dam makaronflajš....pa če je s svinjskim mesom, mu ga pač takrat ne dam, pa je samo testeninsko varianto naša tud svinjino je....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:29:03
|
|
|
|
arabela*
|
nisem si na jasnem.....kero mleko bi se ŠE naj prekuhalo? Alpsko?? Ma jaz bom ji dala to obično alpsko....3.2 maščobe....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 23:36:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi pa kr Šparovo kupujemo.... nama je okus všeč... alpsko mi je preveč umetno... Za Laro ga bom prekuhavala, ja... vsaj nekaj časa...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:00:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi pa kr Šparovo kupujemo.... nama je okus všeč... alpsko mi je preveč umetno... Za Laro ga bom prekuhavala, ja... vsaj nekaj časa... ja pa kaj ni to že prekuhano mleko??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:04:55
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ, madonca je robe za prebrat Vidim da ste nekaj debatirale okrog hrane,.....pr nas se vse je....kar mami pa ati dobista na mizo dobi tudi Ronja, zaenkrat se nič ne pritožuje.....je velika jedka, ji morva midva povedat kdaj je zadost Jah, drgače pa se pr nas še zmeraj ne plazimo, pr nas RITKAMO, skače po ritki po celem stanovanju, (v takem turškem položaju), tako da mora meti obvezno obute dokolenkice, če ne ima vse ožuljene in popraskane gležnje, tud plave mislim, da moja pupa mi da vetra s tem njenim premikanjem, zdaj hodiva v Razvojno, kjer mi je tudi predlagala podaljšanje porodniške....kar me je kar malo presenetlo, ker sem se psihično že čist pripravla na službo, zdaj pa pojma nimam kako bo....no pa nima veze, samo da bo moja punca ugotovila, kako se iz ležečega položaja spravit v sedečega in iz tega na noge!!! p.s. zgleda da bi ona rada ostala dojenčica , aja vrtca pa tud nisem dobila, pa se težila vse naokrog.....tako da, če ne bom šla v službo bo ROnja od septembra naprej pri varuški!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:10:07
|
|
|
|
arabela*
|
oooooo izgubljena...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:11:28
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:11:44
|
|
|
|
KAHLO
|
res sem rahlo zgubljena še zadnje atome iztiskam iz sebe, da se spravim sem jaz nevem, jaz sem po novem vsak večer tako hin, da se mi še sedet ne da
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:12:20
|
|
|
|
KAHLO
|
nočka
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 0:28:57
|
|
|
|
gold fish
|
...no spet nobene...... ...ker mi manjka branje 7 dela in enih 70 strani al celo več 8 dela imam naslednje vprašanje za vas... - a se je leda že vrnila iz "divjine"? ...jih je bilo še nekaj, pa sem pozabila ... ob priliki nadaljujem.... sedaj šibam spat, gremo jutri via Koroška....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:13:21
|
|
|
|
gold fish
|
....dobro jutro zaspanke... ....kaj jaz zdaj po novem odklepam in zaklepam al kaj? ...lepo nedeljo vam želim....šibamo počasi....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:13:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Leda se ni še nič javila, po moje uživajo 100/h Glede mleka pa - direkt da bom pogledala na pakungi od svežega mleka, pa saj mora pisat gor al se kuha al ne. Če lahko meni direkt iz tetrapaka vlije v kavo, potem verjetno ni treba. Pa saj tisti časi, ko smo nosili domov mleko v (preluknjani) vrečki, so minili
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:37:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* čaki, čaki.... kaj to mleko je treba še prekuhat? Potem pa res dvomim, da bo to pri nas špilalo Aja, za tisto od kmeta vem, da se prekuhava, ampak jaz bi v trgovini kupila. Isto ga je treba prekuhati kot da bi ga pravkar prinesla iz kmetije.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:40:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi trije smo šli en dan v Zrče za dve uri, ker več nisem zdržala. v zrče....a te najdem na kaki od tistih slik včeraj objavljenih Daj link da vidim.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:41:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...naj bi se al smo pa jaz in pf mal bol tko ... Mora se prekuhati. To je sveže mleko. To je isto kot da podojiš kravo pravkar in malo zagreješ in mu daš flaško.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:43:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa kaj ni to že prekuhano mleko?? Alpsko ja, sveže ki pa naj bi se dajalo otročkom pa ne. Tistega je treba prekuhati.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:44:51
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljena Kahlo. Saj bo tudi Ronja šla po štirih, brez skrbi. HB če ti bodo podaljšali porodniško. Uživajta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.7.2009 8:46:30
|
|
|
|
pf
|
Gold fish lepo se imejte. Drugače pa dober dan, grem malo kosilo pripravljat, ker L spančka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.