Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:26:00
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
EmaTiara... js te pa vidiiiiiiim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:26:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Kako so tej moški čudni, ko se kaj užalijo... kr neki... gremo se užalit in cel dan vihat nos...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:26:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe.... kok dni še??? čaki.. morem it ticker pogledat uuuuuuu... 1 mesec in 11 dni... to bo takoj lej ku maš ticker...nism vedla no zdej te ne bom več prašala...bom pogledala in kko potekajo priprave boš mela kej dekliščine?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:27:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej hitr če kej vete mi povejte ... če sm Taju dala kašico tisto za zvečer... pa ne vem če se je najedu ( ker ni hotu jest po flaški sm mu dala po žlički - mal v usta mal čez...) a mu lahko dam še mal mleka? ne vem ka bi lahk blo narobe, ampak vseen vprašam..ker ne vem če se je najedu, .... ponavad zdrži od te kašice od 10 - 12ur... ma provaj mu dat... sej ti bo sam povedal, če ne bo hotu več (meni je Leon lihkar ). ma nisem mu dala pol, sm ga kr spat dala, sej mi ni zgledal lačen, je sitnaril ker je bil zaspan...sej bom vidla kdaj se bo zbudil... upajmo, da čim kasneje jp...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:29:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna... Uffff, revica, kaj te šele ponoči čaka. Jaz sem VEDNO po pizzi ful žejna. čaka me 1.5l vode v steklenici.... sm že pripravla, sam mislim da bom že pred spanjem vse spila kako si kaj drugač, kako mali valentinček ? Nisem okej, micani pa spančka. Pa ti, razen žeje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:30:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* EmaTiara... js te pa vidiiiiiiim jaz tudiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:30:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna... Uffff, revica, kaj te šele ponoči čaka. Jaz sem VEDNO po pizzi ful žejna. čaka me 1.5l vode v steklenici.... sm že pripravla, sam mislim da bom že pred spanjem vse spila kako si kaj drugač, kako mali valentinček ? Nisem okej, micani pa spančka. Pa ti, razen žeje? kaj te muči?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:31:12
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe.... kok dni še??? čaki.. morem it ticker pogledat uuuuuuu... 1 mesec in 11 dni... to bo takoj lej ku maš ticker...nism vedla no zdej te ne bom več prašala...bom pogledala in kko potekajo priprave boš mela kej dekliščine? Jaaaa..itak... dekliščina obAvezna vem, da me čakajo kr ene kazni.. pa nekaj sm tudi o slačifantu slišala a bi prišla kira na mojo dekliščino??? resno sprašujem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:31:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna... Uffff, revica, kaj te šele ponoči čaka. Jaz sem VEDNO po pizzi ful žejna. čaka me 1.5l vode v steklenici.... sm že pripravla, sam mislim da bom že pred spanjem vse spila kako si kaj drugač, kako mali valentinček ? Nisem okej, micani pa spančka. Pa ti, razen žeje? kaj te muči? Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:31:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* EmaTiara... js te pa vidiiiiiiim jaz tudiiiiiiiiiiii kiri scary pogled
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:32:14
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! tebe tudi???? ma kaj je to danes??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:33:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! tebe tudi???? ma kaj je to danes?? Aja, sem komaj sedaj skapirala tvoj gornji post! Ne vem, kaj je to...danes...včeraj..jutri..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:34:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! tebe tudi???? ma kaj je to danes?? Aja, sem komaj sedaj skapirala tvoj gornji post! Ne vem, kaj je to...danes...včeraj..jutri.. sej si že rekla enkrat, da maš dolgo lajtngo tako da ti oprostim ma je hudo al se pač malo pričkata?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:34:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna... Uffff, revica, kaj te šele ponoči čaka. Jaz sem VEDNO po pizzi ful žejna. čaka me 1.5l vode v steklenici.... sm že pripravla, sam mislim da bom že pred spanjem vse spila kako si kaj drugač, kako mali valentinček ? Nisem okej, micani pa spančka. Pa ti, razen žeje? kaj te muči? Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! mene tudi, zato pa sem tuki, on se pa mula na kavču... no zdej že dremuha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:35:05
|
|
|
|
NoBady
|
MaJaLe .. a je tkole zgledalo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:37:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! tebe tudi???? ma kaj je to danes?? Aja, sem komaj sedaj skapirala tvoj gornji post! Ne vem, kaj je to...danes...včeraj..jutri.. sej si že rekla enkrat, da maš dolgo lajtngo tako da ti oprostim ma je hudo al se pač malo pričkata? mene tut zanima...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:38:04
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! mene tudi, zato pa sem tuki, on se pa mula na kavču... no zdej že dremuha tebe tudi NoBady?! samo danes je res nekaj v zraku moj pa u sobi spi.. z Leonom... ves užaljen očitno... pa še obiski prihajajo ta bo lepa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:38:26
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe .. a je tkole zgledalo? uuhhh... dosti boljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:39:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! mene tudi, zato pa sem tuki, on se pa mula na kavču... no zdej že dremuha tebe tudi NoBady?! samo danes je res nekaj v zraku moj pa u sobi spi.. z Leonom... ves užaljen očitno... pa še obiski prihajajo ta bo lepa ma ta dež zgleda da vpliva al kaj, ne vem... že spet sitnari ker mu gre na živce tole tipkanje po tipkovnici in ne more spat...je reko da bo šel varovalko izklopit -- če me kar naenkrat zmanka, vete kaj to pomeni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:40:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe .. a je tkole zgledalo? uuhhh... dosti boljše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:40:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj vam naj pravim...saj same veste kak je, ko se enkrat začneš pričkati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:41:15
|
|
|
|
NoBady
|
zdej pa eno resno uprašanje? kdaj so posvetovalnice oziroma 2. ceplenje? Taj je bil star 4. mesece in ni še nič imel... zdaj bo že 4 in pol...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:41:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! mene tudi, zato pa sem tuki, on se pa mula na kavču... no zdej že dremuha tebe tudi NoBady?! samo danes je res nekaj v zraku moj pa u sobi spi.. z Leonom... ves užaljen očitno... pa še obiski prihajajo ta bo lepa ma ta dež zgleda da vpliva al kaj, ne vem... že spet sitnari ker mu gre na živce tole tipkanje po tipkovnici in ne more spat...je reko da bo šel varovalko izklopit -- če me kar naenkrat zmanka, vete kaj to pomeni te pa smo sedaj same "razočarane gospodinje" na RR.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:42:41
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh...ded me je razpizdo. Biče bolje! mene tudi, zato pa sem tuki, on se pa mula na kavču... no zdej že dremuha tebe tudi NoBady?! samo danes je res nekaj v zraku moj pa u sobi spi.. z Leonom... ves užaljen očitno... pa še obiski prihajajo ta bo lepa ma ta dež zgleda da vpliva al kaj, ne vem... že spet sitnari ker mu gre na živce tole tipkanje po tipkovnici in ne more spat...je reko da bo šel varovalko izklopit -- če me kar naenkrat zmanka, vete kaj to pomeni hahahaha... js mam na srečo prenosnik.. tako da lahko tudi strela udari, ma js bom še kar strašla tle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:42:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zdej pa eno resno uprašanje? kdaj so posvetovalnice oziroma 2. ceplenje? Taj je bil star 4. mesece in ni še nič imel... zdaj bo že 4 in pol... Mi imamo v ponedeljek posvetovalnico in 2. cepljenje. Valentin pa bo star 4 mesece in 3 tedne. Tak da...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?