Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:22:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
MalaČebelica- super za kakanje! Čestitke današnji slavljenki! Čestitke za dooolgo spanje Matea!!! Še kaj? Aja, MaJaLe, čestitke, da si ažurirala seznam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:36:18
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica u sranje se nadaljuje moj pa je ravno šel kolesarit in sem spet jaz na vrsti za previjanje... hm za kakanje... ma ne skrbi, preden bo tvooj pršel nazaj iz kolesa bo pomoje že tretja runda na vrsti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:37:45
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Taj je pokakan po 5-6krat na dan!!! U madona... ti pa maš dela Nobady, normalno je če ne kaka 7 dni zapored, normalno je tudi če kaka 7x v enem dnevu aha ok hvala za obrazložitev ... je pa res da večkrat in pomalem... men zgleda glih tko da ko prdne da se še mal pokaka zraven ... je pa tudi ene 3krat na dan ornk porcija... ma sam da kaka pa je vredu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:38:07
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še malo vam moram zatežit... a boste danes tudi glasovale, prosim? smo žeeeee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:44:40
|
|
|
|
NoBady
|
ej hitr če kej vete mi povejte ... če sm Taju dala kašico tisto za zvečer... pa ne vem če se je najedu ( ker ni hotu jest po flaški sm mu dala po žlički - mal v usta mal čez...) a mu lahko dam še mal mleka? ne vem ka bi lahk blo narobe, ampak vseen vprašam..ker ne vem če se je najedu, .... ponavad zdrži od te kašice od 10 - 12ur...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:45:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še malo vam moram zatežit... a boste danes tudi glasovale, prosim? smo žeeeee JA!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:45:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- še dobro, da še nisi protestne note napisala. Ja res. Bi se čist osramotila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:54:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj ste danes lepega počele? Jaz nič kaj..zjutraj smo bili na enem brzinskem sprehodu, ker je bilo že vse črno in je dišalo po dežju. Potem pa se je tak vlilo. In deževalo in deževalo. Ko pa je ob cca 17 h nehalo, pa sva šla spet na sprehod, pa se spet hitro vrnila, ker je bilo spet vse črno..no in sedaj že spet dežuje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:54:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej hitr če kej vete mi povejte ... če sm Taju dala kašico tisto za zvečer... pa ne vem če se je najedu ( ker ni hotu jest po flaški sm mu dala po žlički - mal v usta mal čez...) a mu lahko dam še mal mleka? ne vem ka bi lahk blo narobe, ampak vseen vprašam..ker ne vem če se je najedu, .... ponavad zdrži od te kašice od 10 - 12ur... po moje ni panike, da mu daš še AM!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:55:09
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj Timona ni več gor ali sem jaz čorava?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:56:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj Timona ni več gor ali sem jaz čorava? Pred eno uro je še bil!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:56:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ste danes lepega počele? Mi smo bli na enem RD in smo nažrti do amena. Punci dam spat in se zvrnem na kavč pred tv... S pivičko v roki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 19:57:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj Timona ni več gor ali sem jaz čorava? Pred eno uro je še bil! Grem pa še enkrat iskat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:07:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:14:40
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:15:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna... Uffff, revica, kaj te šele ponoči čaka. Jaz sem VEDNO po pizzi ful žejna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:16:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj Timona ni več gor ali sem jaz čorava? Pred eno uro je še bil! Grem pa še enkrat iskat. je je... takoj za Leo je. tako da ja.. ČORAVA SI
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 18.7.2009 21:18:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:17:03
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MalaČebelica- super za kakanje! Čestitke današnji slavljenki! Čestitke za dooolgo spanje Matea!!! Še kaj? Aja, MaJaLe, čestitke, da si ažurirala seznam! ooo kakšna prijaznost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:17:39
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej hitr če kej vete mi povejte ... če sm Taju dala kašico tisto za zvečer... pa ne vem če se je najedu ( ker ni hotu jest po flaški sm mu dala po žlički - mal v usta mal čez...) a mu lahko dam še mal mleka? ne vem ka bi lahk blo narobe, ampak vseen vprašam..ker ne vem če se je najedu, .... ponavad zdrži od te kašice od 10 - 12ur... ma provaj mu dat... sej ti bo sam povedal, če ne bo hotu več (meni je Leon lihkar ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:18:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? ma sm tu okol ... tok sm se pice najedla in je bla tko slana da sm mnde že 3litre vode spila pa sm še kr žejna... Uffff, revica, kaj te šele ponoči čaka. Jaz sem VEDNO po pizzi ful žejna. čaka me 1.5l vode v steklenici.... sm že pripravla, sam mislim da bom že pred spanjem vse spila kako si kaj drugač, kako mali valentinček ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:20:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej hitr če kej vete mi povejte ... če sm Taju dala kašico tisto za zvečer... pa ne vem če se je najedu ( ker ni hotu jest po flaški sm mu dala po žlički - mal v usta mal čez...) a mu lahko dam še mal mleka? ne vem ka bi lahk blo narobe, ampak vseen vprašam..ker ne vem če se je najedu, .... ponavad zdrži od te kašice od 10 - 12ur... ma provaj mu dat... sej ti bo sam povedal, če ne bo hotu več (meni je Leon lihkar ). ma nisem mu dala pol, sm ga kr spat dala, sej mi ni zgledal lačen, je sitnaril ker je bil zaspan...sej bom vidla kdaj se bo zbudil...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:21:09
|
|
|
|
NoBady
|
MaJaLe.... kok dni še???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:24:28
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe.... kok dni še??? čaki.. morem it ticker pogledat
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 18.7.2009 21:25:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:24:53
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej hitr če kej vete mi povejte ... če sm Taju dala kašico tisto za zvečer... pa ne vem če se je najedu ( ker ni hotu jest po flaški sm mu dala po žlički - mal v usta mal čez...) a mu lahko dam še mal mleka? ne vem ka bi lahk blo narobe, ampak vseen vprašam..ker ne vem če se je najedu, .... ponavad zdrži od te kašice od 10 - 12ur... ma provaj mu dat... sej ti bo sam povedal, če ne bo hotu več (meni je Leon lihkar ). ma nisem mu dala pol, sm ga kr spat dala, sej mi ni zgledal lačen, je sitnaril ker je bil zaspan...sej bom vidla kdaj se bo zbudil... upajmo, da čim kasneje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:25:27
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe.... kok dni še??? čaki.. morem it ticker pogledat uuuuuuu... 1 mesec in 11 dni... to bo takoj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?