metuljcek321
|
Hej, punce! No, pa se je shladilo. Dobro lije, ni kaj. Je prav takšno vreme za mal spat - Anja že ve - he, he. Družinski izlet s taščo/tastom, svakinjo & family prestavljen na ju3, odhod na morje pa na poju3šnjem. Ni blema, jaz mam cajt Jaz sem glih končala z likanjem žehte, perem 2. stroj perila (uf, danes se bo sušilo mega dobro ), možek posrpavlja po garaži in počasi pakira svoje stvari za na morje, pa sem malo skočila semle. populis, OMG, to pa ne zveni dobro. Ti pošiljam vitaminsko bombo (beri: sadni smoothie), da boš čimp rej spet up & about: pigama, enjoy the seaside. In hip-hip-hurray za novi-stari job! mojcek, MC na pas vs. MC na isofix sistem - oboje je varno, le na drugačen način je pritrjen stolček, no need to worry. Pa odlično za akcijo! Boš nabavla, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ravno dobila obvestilo BC - v ponedeljek bo moder MC priori v akciji na spletu. SMS so ti poslali? Nov katalog? Do tell. So to insajderske info? glugluglu, prav imaš, mislila sem zavarovalnico Triglav. Tianu da se pozdravi. Ja, mene je tudi P opozorila, da pri tem cepljenju (ošpice, mumps, rdečke, I think) vbrizgajo živo cepivo & potem otroček nekje čez 1 teden preboleva blage oblike teh bolezni. Lahko en malo udari ven v obliki vročine ali izpuščajčkov/pikic, a naj bi minilo v dnevu, dveh. Vročino - če se pojavi - zbijaš na klasičen način (paracetamol). Majuska, uzivajte na morju - kje boste to? Almera, kakšno je stanje pri vaši hiši? Se zdravje izboljšuje? sasi, upam, da najdeš kakšno julijko, ki ti bo odkupila bon. Naša mala ima cunjic za en vagon, tako da ne rabimo. Thanks za ponudbo anyway. rebeca, imate zdaj že kaj dežja? Pri nas namaka kot za stavo že kar nekaj ur. Evo, da ne bo preveč deževno se poslavljam s tole (včerajšnjo) sončno slikico: Zdaj pa mal rabotat ... joj, kolk je dobra pesem Speed of Sound skupine Coldplay - zdajle se rola --- mnjam, mnjam ... Antena je d best Jo imam prižgano skoraj 24/7 - he, he.