|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
17.7.2009 8:47:30   
metuljcek321
Almera, populis - hitro se pozdravita! Šccc, šccc, bacili ...

nanka, fajn, da si zaključila vse obveznosti, kar se stare službe tiče. Zdaj pa veselo naprej.

rebeca, prisrčna hvala za poročilo o začetnem stanju tvojih dvem malčkov - bom poročala prijateljici, ko se vidiva & vem, da ji bodo te besede v veliko pomoč. HVALA!

frutka, kje boste na morju? Mi gremo tudi zdaj, v nedeljo dol.

Majuška, lepo brat, da je bil 1. dan prav simpatičen! Le tako naprej.

garfield, zelo nobel, da bo možek kar 1 mesec doma & vaju/vas bo razvajal - ouje.

auroraa, c'mon, pa kam so pa gledali, ko so čekirali uček? Joj, ej. Srčno upam, da si jih poklicala & povedala, kako si razočarana in jezna nad njihovo nestrokovnostjo. Maticu želim, da bi se ranica čim prej pozdravila, revček mali.

populis, aha, sem razbrala, da si mi zadnjič poslala robčke za "darilo" -- hi, hi, vidim, da več, kako se stvarem (beri: nostalgičnim mamicam) streže - he, he.

mojček - kolaž fotk sem naredila kar s programom Irfan View. Sem pa glih prej iz tega ustvarila še powerpoint prezentacijo. Če hočeš, ti jo pošljem.

2. avtosedež: mi imamo Maxi Cosi Priori za 1. sedež, Roemer Kinga sta pa moja 2 kupila Anji (darilo za rd, ki je prišlo nekoliko prej) & je 2. sedež. Z obema sem zelo zadovoljna. V mojem avtu je MC & nimam pripomb, mož je pa tudi ful happy s "kraljem."

mirjam, odlično, da je bilo vse OK na pregledu! Uživajte vikend & se dobro namakajte v giant bazenu.

AAA, bravo za opravljeno sistematiko. Ups, this reminds me ... aurori moram poslati podatke.

Almera, se veselimo slikic z rd-ja. In berem, da je slavljenec blestel - odlično, odlično!

Last but not least: vsi včerajšnji, današnji & vikend praznovalčki: happy 1st b'day vam želi:

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.7.2009 8:49:51   
metuljcek321
neboglasnica, wishing you all the best! Iz srca pošiljam v vašo smer tole:

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2002
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 8:52:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2003
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 8:53:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.7.2009 8:54:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Kaj je dr user posted image  rekla da kam gredo, se mi zdi malo manjka na RRuser posted image

Ja, ja, dotore je bil zaposlen, da kar res ni blo ... kako kaj Lara? Varstvo lepo laufa? Poročaj, me zanima. In ti? Se boš šla kaj pokazat k zdravniku?

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 8:55:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.7.2009 8:56:55   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

hej - kako jih daš? kr jz jih mam za izvoz  dobesedno. so kr buče, ne cukete. user posted image

Ja, naše so tud bolj buče kot bučke - dolge čez pol metra, res konkretni komadi.

Olupim, prerežem na pol, s ta veliko žlico izdolbem seme ven, potem pa razrežem na kockice, dam v plastične vrečke & hopla v skrinjo. Zelo dobro se obdržijo & so potem krasne.

Fajn jih je dat notri zdaj, ko so še mlade, ker potem dobijo nekak grenak priokus, ko se starajouser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.7.2009 8:59:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

a maš kr tko, na pas? je stabilno?

Ja, s pasom je pritrjeno, meni se zdi zelo stabilno - nič se ne premika, če z roko vlečeš. Moraš pa seveda fino pas zategnit & je potem to to.

Midva sva tale MC nabavila enkrat v Leclercu, ko je bila akcija & je bil nekaj € več kot 100 €, kar je res v redu cena. V BC ternutno ni znižan, mogoče bo pa, ko pride naslednji kataloguser posted image

In tudi mi imamo letno prevleko (na obeh avtosedežih) - precej pomaga zdaj, v pasje vročih dneh.

PS: A se vidi, da je vse pospravljeno, ta mala pa spi?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2008
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 9:04:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2009
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 10:43:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.7.2009 11:55:28   
rovar_ka
Zdravo babuškeuser posted image

kak smo kaj? moja miš spi trenutno, pričakujem vsak čas alarmuser posted image

• praznovalčkom želim za naprej in za nazaj vse naj naj
  • neboglasnici pošiljam eno veliko vrečo +++++++++++++++++++++++++++ in pikapok
  • bolanim zdravila, da se čimprej pozdravite
  • in vsem en lep pozdrav iz vročega mansardnega stanovanja with no klima, kjer se kuhamo ko rakeciuser posted image
mater je vroče...

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2011
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 12:28:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 12:33:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.7.2009 13:06:36   
pigama
Hej, hoj!!!!

Evo mene. Uživala sem zadnje dni v svoji ( najbrž) zadnji porodniški. Jap, gremo naprej!!!! Sem se šla danes prijavit na zavod. Pa v bivšo službo po neke papirje. Tam mi je pa šefe rekel, da naj pridem po dopustu kar nazaj delat. Jaz pa čist paf. Komaj sem dojela, da je to res. Jupi!!!! Torej 27.7 spet štartam s službo. Ja, pa občutki so tak mal mešani. Saj bo!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.7.2009 13:12:52   
pigama
Nič, moram it spakirat stvari za na morje dokler še tamala dva spita.
Slavljenci lepo praznujte, Bolne mamice se hitro pozdravite, vsi po vrsti uživajte in da ne pozabim neboglasnica user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 16:02:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.7.2009 16:26:20   
TODI
 Oj Almera kako se je potem končalo včeraj?? Zadovljni? Uspelo??

Pa kakšne fotke gor naloži da vidimo junaka.

VSEM KI PRAZNUJEJO ( TEDEN GOR IN DOL)ŽELIVA S SVITOM VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil TODI -- 17.7.2009 16:30:25 >

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.7.2009 16:27:55   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika/2009/07/italijan_pedofil_portoroz.aspx

Če bi ga jaz videla bi mu nabila tist foto nekam, da si bi zapomniluser posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2018
17.7.2009 16:39:17   
glugluglu
oj, najprej vse najboljše vsem, ki danes praznujejo!!!!! user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, ja kaj se je pa vam sedaj zgodilo, ja ma smolo imate pa res no. Saj bo, saj bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

A mi lahko prosim že enkrat poveste katera je Alanis? Sem očitno bila ravno takrat odsotna, a je mogoče nasprotno poletna?

Naš Tian ima pa vročinouser posted image user posted image user posted image , je dobil včeraj (drugega nič, samo vročina je 38), je pa včeraj bilo točno 1 teden od cepljenja, upam, da je to reakcija na cepljenje, baje lahko na to cepljenje dobijo reakcijo po 1-2 tednih.

dr. metuljckova, popust za avtomobilsko zavarovanje mislim, da velja samo pri Triglavu, ostali imajo pa kaj drugega.

Almera
ja tudi jaz se strinjam s kopalkami, ma pa res nikoli ne veš kje se kakšen tak norc najde.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
17.7.2009 18:34:37   
Alanis
Glugica - a ne veš kdo sem? hihi... Naj ti namignem, da me poznaš in da si me že v živo vidla.

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 20:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
17.7.2009 21:03:37   
Majuska
Hoj,

evo mene, že vsa zmatrana ... no saj delovni dan je bil kar fajn, sem si že malo uredila novo pisarno, dobila sem nekaj dela in sploh se je stalno nekaj dogajalo. Po šihtu pa sva z dragim letela po Aleksandra, šli smo do druge babice po zelenjavo, v trgovino in domov. Malček je stalno nekaj glodal, zadnje čase je pravi lakotnik - najprej skutko, potlej pri nama kruh (midva sva namreč jedla pečenega piščanca), po tušu pa še mleko ... madona, ornk se je moral najesti!

Zdajle počasi pakiram stvari, jutri zjutraj jo mahnemo na morje do moje sestre - najverjetneje bomo prespali in se vrnili enkrat v nedeljo. Komaj čakam, da namočim noge ...!!! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 21:27:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
17.7.2009 21:44:26   
sasi13
imam eno vprašanje in prošnjo!

ali katera mogoče nakupuje v okaidi?
mi smo dobili za rojstni dan darilni bon v vrednosti 50 eur in me zanima če bi mi katera zamenjala za denar oz. kupila kakšen drug darilni bon?

danes sm šla mal pogledat in imajo full drago ( posebej če morš kupit za dva) kar je pa razprodaje ni pa nič za dobit dvojno :(

če je katera naj mi piše na zs ker bolj poredko tu gor berem

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 21:56:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?