metuljcek321
|
Almera, populis - hitro se pozdravita! Šccc, šccc, bacili ... nanka, fajn, da si zaključila vse obveznosti, kar se stare službe tiče. Zdaj pa veselo naprej. rebeca, prisrčna hvala za poročilo o začetnem stanju tvojih dvem malčkov - bom poročala prijateljici, ko se vidiva & vem, da ji bodo te besede v veliko pomoč. HVALA! frutka, kje boste na morju? Mi gremo tudi zdaj, v nedeljo dol. Majuška, lepo brat, da je bil 1. dan prav simpatičen! Le tako naprej. garfield, zelo nobel, da bo možek kar 1 mesec doma & vaju/vas bo razvajal - ouje. auroraa, c'mon, pa kam so pa gledali, ko so čekirali uček? Joj, ej. Srčno upam, da si jih poklicala & povedala, kako si razočarana in jezna nad njihovo nestrokovnostjo. Maticu želim, da bi se ranica čim prej pozdravila, revček mali. populis, aha, sem razbrala, da si mi zadnjič poslala robčke za "darilo" -- hi, hi, vidim, da več, kako se stvarem (beri: nostalgičnim mamicam) streže - he, he. mojček - kolaž fotk sem naredila kar s programom Irfan View. Sem pa glih prej iz tega ustvarila še powerpoint prezentacijo. Če hočeš, ti jo pošljem. 2. avtosedež: mi imamo Maxi Cosi Priori za 1. sedež, Roemer Kinga sta pa moja 2 kupila Anji (darilo za rd, ki je prišlo nekoliko prej) & je 2. sedež. Z obema sem zelo zadovoljna. V mojem avtu je MC & nimam pripomb, mož je pa tudi ful happy s "kraljem." mirjam, odlično, da je bilo vse OK na pregledu! Uživajte vikend & se dobro namakajte v giant bazenu. AAA, bravo za opravljeno sistematiko. Ups, this reminds me ... aurori moram poslati podatke. Almera, se veselimo slikic z rd-ja. In berem, da je slavljenec blestel - odlično, odlično! Last but not least: vsi včerajšnji, današnji & vikend praznovalčki: happy 1st b'day vam želi: