Anonimen
|
pitje vode - Ela v začetku tudi noče vode, se kar nekaj zmrduje češ, kaj pa je zdaj to . Toda jo nekako prenesem okoli: z dudico od flaške ji masiram dlesni in po nekaj minutah kar začne piti, na začetku parkrat potegne, pa spet malo masaže, toda včasih potem kar pije, včasih pa ostaneva samo pri par požirkih. Toda bolje nekaj kot nič. sonček85 - Tale stolček, ki ga imaš ti v mislih, je original, ki stane cca 180 evrov, toda ta iz Slovenijalesa je kopija. Še nismo uspeli it pogledat, gremo jutri, tako da javim, če je dobra ali slaba kopija. krfjolca - Kolikor sem prebrala tvoj opis od ponedeljka, bi rekla, da ni šlo samo za to, ker ni takoj dobila hrane, ampak jo je zmedlo tuje okolje. Ela je v začetku imela takšne seanse dretja na sprehodu, toda čez čas je začela uživat. Najbrž je tvojo miško zmedlo vse skupaj: tuje okolje, lakota, pa še mamice ni. Je bilo preveč vse skupaj. Te pa razumem, da boš sedaj še toliko težje šla kam sama. Jaz še nikakor nisem na tej točki, da bi se lahko ločila od Ele razen tega, da jo dragi pelje na sprehod in prideta čez eno urco nazaj, tako da se ne sekiraj. Mislim, da nam otročki kar jasno dajo vedet, kdaj s kakšno stvarjo prehitevamo in na nas mamah je, da poslušamo njihov ritem, ki se ga nikakor ne da strpat v neke statistične opise. Eni prej začnejo z gosto hrano, drugi kasneje, eni prej shodijo, drugi kasneje, eni se hočejo dlje dojit, drugi se kar sami odstavijo čez noč, eni so radi bolj doma, drugi se radi potepajo ... detelja in L&L - Čestitke za 3 mesece! Ela je Majo in Orsona danes dohitela . štorkljica - Ela ima čez dan in ponoči bodi na naramnice, tako da ima ramena, rokice in nogice gole. Odeje si niti ne zbrca, ji jo pa že v osnovi naštimam malo više od pasu, da ji ni prevroče. S štumfki smo pa te dni, ko je čez 30 stopinj, kar prenehali, ko je bilo pa okrog 25, pa sva si tudi midve čez dan stokrat obuli in sezuli štumfke . L&L - Super za nakup . Mi bomo tudi gotovo skočili tudi malo v ObaIbi in H&M . Pa super za pregled! novica kronika - Zato jaz ne berem kronike! detelja - Ta navezanost na mamico je popolnoma normalna in mislim, da se nam vsem dogaja. Naši zakladki se namreč vedno bolj zavedajo okolja in vedno bolj vedo, kdaj je mamica z njimi in kdaj ne. Žal so očki v očeh dojenčka "roba druge vrste" , zato pač ne morejo nadomestiti mamice. Moj je tudi sprva bil žalosten , toda sem mu razložila, da sedaj, ko sva z Elo eno, nima smisla, da Elo uspava ali nosi takrat, ko očitno pokaže, da sem samo jaz prava, saj bi to bilo mučenje otroka na račun neke statistične enakosti. Ko se ne buni, je seveda super, da se tudi onadva povežeta, pa tako bo še prišlo milijone priložnosti, ko se bosta z Elo muckala, igrala, ujčkala in povezovala. tašče - Mater znajo bit svojeglave in trmaste . Jaz sem svoji že velikokrat povedala, da naj ne kupuje nič za oblečt za Elo, ker imava dovolj, pa še velikost mora bit prava. Pa je prejšnjič prinesla nekaj, kar mi kot prvo sploh ni všeč, pa še preveliko je in ne bova mogle nosit, ker ko ji bo prav, ne bo več poletje. Toda se ne obremenjujem, saj je njen denar, ki ga po neumnem razsipava. Da bi pa samo zaradi nje Elo oblekla v prevelike in grde cunje, pa ne mislim. Čeprav vem, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe in da je to kupila iz ljubezni. Pa saj ni majhen otrok in če ji rečem, da naj ne kupuje, potem naj ne kupuje. m..tina - Očitno ima poskok v rasti ali pa prestopa neko razvojno stopnico, zato potrebuje več hrane. kpmk - Super za kolke in nogico! Ravno danes, ko je Ela dopolnila 3 mesece sva jo z dragim "obdarila" s cucljom 2. Nalini - Vidiš zanimivo glede drugega uspavanja, to sem jaz počela instinktivno. Je pa seveda odvisno od dneva in Eline utrujenosti. Če se zbudi in joka še z zaprtimi očkami, jo uspavam in zelo hitro zaspi nazaj. Če se pa zbudi in me gleda kot sova, pa vem, da je imela spanca dovolj . Drugače pa mi čez dan kar veliko spimo, skupaj gotovo 7 ur, čez noč pa od 8-10 ur. Naša je prava zaspanka, po mamici seveda . sonček85 - Odlično sta se odločila. Če stara dva toliko komplicirata, si ne zaslužita vašega obiska in pika! Boš videla, sami se boste imeli še najbolj fajn, pa četudi boste manj na morju. Mi gremo na morje za par dni najverjetneje šele septembra, pa še to je vprašanje, na silo ne bomo nič izvajali. Pa kakšen cart je Aleks! Kako pa je sedaj s kakanjem? Pa kakšne fore ima to tvoj Aleks, da ima raje flaško kot joško . Ti mu kar povej, da mu bo še žal . srečka82 - malcekvita - Z Elo drživa pesti, da bo vse ok. Pa saj itak bo! ninica23 - Kako je cart! športni del vozička - Smo mislili začeti šele takrat, ko bo Ela znala vsaj za silo sama sedet. Toda vidim, da ste ve že začele, tako da mogoče pa tudi mi poskusimo čez kakšen mesec. Čeprav zaenkrat Eli še kar paše v košari, je zelo pridna in čisto tiho. Ji pa seveda zvečer oz. v senčki spustim strehico, da lahko gleda nebo in drevesa. jernejav - Super za pregled in da tako lepo rastete! Evo, sem se spet razpisala
|