![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:24:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja, pa res...... ...meta, a ti že dajem Lovrotu kravje mleko al še vedno AM? Še vedno aptamil, ampak mu notri mešam grisolino, frutolino in kukuruz oz kukuruz/riža lino pa imajo nekaj kravjhega mleka že notri. Sploh ne vem, katero kravje mleko naj mu najprej ponudim, katero znamko? So nam pa v Grosuplju zdaj na ulici postavli mlekomat. Ena okoliška kmetija skrbi za to in si lahko 24 ur na dan natočiš sveže mleko za 1 eur. Se mi zdi posrečeno pa še dobro zgleda (tudi glede higiene). mislim, da je pri nas v mb tud...vsaj nekaj je pisalo v časopisu, da je nekje pri tržnici.... ...samo smo se ravno pogovarjali kako veš, da je res sveže... ..jaz sem mu parkrat dala že KM tak za probat, sem jaz pila pa me je fehtal ....je pa bilo kar tisto navadno 3,2 al celo 3,5 pa nič razredčeno.... ..pa mleko v prahu sem mu probala dat...eni pravijo, da je boljše s tem začet....... ...dejansko pa ni navdušen toliko, da bi to imel kot flašo 2x na dan..... Mi je tak hecno a pol mu samo mleko daš ...ker naš noče jest frutolinota, pa kukuruza, pa teh hecov...še čokolinota in keksolinota ne je....sploh pa ne na flašo tekočega..... ...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hrano
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:24:45
|
|
|
|
zband
|
itak
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:25:16
|
|
|
|
zband
|
itak
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:25:56
|
|
|
|
zband
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband itak nekaj j.............komp
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:41:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara za tebe imam pa nekaj vprašanj v zvezi z O. Zvečer na FB... Ali na email... kot hočeš.. No?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:42:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kamot če se ga želiš znebiti Misliš? Pa saj je veliko ljudi, ki si močno želijo posvojitve... ja in se kar vrstijo tako umori...tako kot ta ,ko sta 19 mesečno pustila v avtu v sredo.... ja...če bi ta mati šla v posvojitveni postopek bi pa imela laufarijo in letanja......zato se je odločla,da je otroka lažje se znebit....ma grozno.....no...nimam besed več..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:45:20
|
|
|
|
arabela*
|
No, jaz pa sem danes karto štemplala... sem bila zunaj,sama...po dooooolllgem času.....in je prav pasalo malo.. Smo bile babe v Šentjuru pri Ce in smo se naklepetale in najedle.... Prišla pa sem pravi čas domov...je mala začela bikst....zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli... ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:47:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara za tebe imam pa nekaj vprašanj v zvezi z O. Zvečer na FB... Ali na email... kot hočeš.. No? že grem...na mail, ker FB mi še ni čisto jasn
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:49:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli... ... ...kak je meni to zadnje čase znano....tudi 2 uri porabim, da ga spravim spat, prej pa levi bok in adijo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:49:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish že grem...na mail, ker FB mi še ni čisto jasn meni tud ne...ne vem,kako določene ljudi povabiš na chat....ko drugi mene klikajo gre..sama pa ne znam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:51:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli... ... ...kak je meni to zadnje čase znano....tudi 2 uri porabim, da ga spravim spat, prej pa levi bok in adijo pa v čem je fora tega??? naša je danes eno uro stokala in jočkala..pol pa sem jo iz rok na sedežno položla in je končno nazaj zaspala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 7:58:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..kdaj šibate na morje? ...sem te že vprašala, pa ništa od odgovora .... v petek bom v mestu, imamo NFT.... sicer bom z obema pikecoma ....mogoče nam pa rata kaka kavica v EP al pa mogoče pod Pohorjem....tam okrog 9.30.....če boste še doma.... 26. gremo za en teden. Tako da smo naslednji teden še cel doma in se z veseljem dobimo. Pod Pohorjem je boljša varianta, če le ne bo padalo (al pa 30+ stopinj) Ma ja, pri nas je rahlo obsedeno stanje, skoz bubija lovim in opozarjam, ko okoli skače s to longeto. Se bojim, da se bo zdaj cel razbil - tik pred morjem Bubika pa tudi skoz za mano in po meni. Saj če me sploh ni, je ok, če pa sem prisotna, pa drugi niso zanimivi.... obdobje mama pač. Da ne govorim, kak me polubčka in pocarta, ko se po 15 min spet vidiva Tak je pri nas.... nič novega v bistvu. Razen da so že toliko laski zrasli, da se celo kaka špangica prime
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 8:04:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sploh ne vem, katero kravje mleko naj mu najprej ponudim, katero znamko? Boste počakale do enega leta? Jst bom... Ji bom pa začela kar to dajat, ki ga mi2 pijeva... Jaz ne bom čakala do 1 leta, ker gre 4 dni prej v vrtec in bo takoj dobila gris z navadnim mlekom. Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 8:12:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...če bi ta mati šla v posvojitveni postopek bi pa imela laufarijo in letanja......zato se je odločla,da je otroka lažje se znebit....ma grozno.....no...nimam besed več.. OK, ne vem, sem jaz kaj spregledala Nimam časa ne za cajtnge, v času dnevnika smo zunaj.... ampak kako lahko trdite, da se je mati hotela otroka znebit? Če ga želi dat v posvojitev ali rejo, se lahko izogne vsej birokraciji - enostavno ga odnese v kakšno ustanovo in pusti tam. Slabo mi je, ko pomislim, kaj je naredila V avtu se ja pregreje na 50°+ In te "nesreče" - Španija, še več pa ZDA.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 8:14:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, bubika pa zvečer še vedno tak pridno zaspi in spi celo noč. Danes je nekaj v spanju pojokavala - je bila po moje žejna. Čez dan pa je druga pesem - se kar upira
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 8:39:40
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 8:49:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ampak kako lahko trdite, da se je mati hotela otroka znebit? Če ga želi dat v posvojitev ali rejo, se lahko izogne vsej birokraciji - enostavno ga odnese v kakšno ustanovo in pusti tam. jaz trdim na osnovi tega...ker namerno pustit otroka(novorojenčka) v avtu na vročem soncu in it brezskrbno nakupovat......pa prit nazaj in niti ne vprašat,zakaj je okol avta gneča,pa rešilc.....pa doma 5 otrok...za mene je to nalašč storjeno in nič druga.. Ali pa....otroka peljat v vrtec in ga pozabit v avtu...pa z njim niti besede ne spregovorit...oprosti ampak tak starš si zasluži........bom raje tiho...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 9:12:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Res je marsikaj čudnega okoli tega božščka
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 9:15:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš 30€ je too much.... ta kmetija je bil na BC klub ceno 32€. Jaz sem imela ceno 25€ in sem ga na koncu za 20 prodala. Na bolhi imajo tako ceno. BTW: jaz tudi nekaj stvari prodajam - če pozna katera kako mamico, ki kupuje: lupinico, čebriček, trdo previjalno podlogo, valj - žogo za telovadbo,... pa krstne oblekice
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 10:28:31
|
|
|
|
gloria
|
...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne pade (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek.... ...dopusnice lep pozdrav,ostale ki pa greste pa uživajte ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 10:32:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš 30€ je too much.... ta kmetija je bil na BC klub ceno 32€. Jaz sem imela ceno 25€ in sem ga na koncu za 20 prodala. Na bolhi imajo tako ceno. BTW: jaz tudi nekaj stvari prodajam - če pozna katera kako mamico, ki kupuje: lupinico, čebriček, trdo previjalno podlogo, valj - žogo za telovadbo,... pa krstne oblekice ...odvisno na koga se nameriš...jaz sem ga prodala za 25 € ,kolegica pa istega za 30 €....mal je treba počakat, če pa ne gre pa spustiš,se pa da tudi mal poglihat ...jaz sem že kr nekaj stvari na MČ prodala.... dobro prodajo ti želim ...pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuul sem vesela za podaljšanje
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:02:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja...če bi ta mati šla v posvojitveni postopek bi pa imela laufarijo in letanja......zato se je odločla,da je otroka lažje se znebit.. Pa ta svet res ni več normalen.... jaz se še mačke ne bi mogla na tak način znebit...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:15:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi smo bli pa danes navsezgodaj v Qlandiji.... sem dobila vse, kar sem rabila.... zelo zadovoljna sem... Zjutraj je grnelo in treskalo... toča je mal padala... in ker je ropotalo po roletah, se je varuška prižigala... haha...Sem ful vesela, ker se Lara ne boji grmenja in treskanja... Jo je sicer zbudilo,verjetno zato, ker je bila ura že že 6.30 ma to je bilo pa tudi vse....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:37:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 So nam pa v Grosuplju zdaj na ulici postavli mlekomat. Ena okoliška kmetija skrbi za to in si lahko 24 ur na dan natočiš sveže mleko za 1 eur. Se mi zdi posrečeno pa še dobro zgleda (tudi glede higiene). Zanimivo in posrečeno. Jaz ji bom dajala in sem ji že pred dvema mesecema 14 dni sveže mleko od Ljubljanskih mlekarn 3,5.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:38:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ena ženska je pozabla tri letno punčko v avtu... v španiji nekje menda... Je bitje malo umrlo na vročini. Katastrofa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.