|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
17.7.2009 23:24:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ja, pa res......user posted image

...meta, a ti že dajem Lovrotu kravje mleko al še vedno AM?

Še vedno aptamil, ampak mu notri mešam grisolino, frutolino in kukuruz oz kukuruz/riža lino pa imajo nekaj kravjhega mleka že notri.

Sploh ne vem, katero kravje mleko naj mu najprej ponudim, katero znamko?

So nam pa v Grosuplju zdaj na ulici postavli mlekomat. Ena okoliška kmetija skrbi za to in si lahko 24 ur na dan natočiš sveže mleko za 1 eur. Se mi zdi posrečeno pa še dobro zgleda (tudi glede higiene).

mislim, da je pri nas v mb tud...vsaj nekaj je pisalo v časopisu, da je nekje pri tržnici....

...samo smo se ravno pogovarjali kako veš, da je res sveže...user posted image

..jaz sem mu parkrat dala že KM tak za probat, sem jaz pila pa me je fehtaluser posted image ....je pa bilo kar tisto navadno 3,2 al celo 3,5 pa nič razredčeno....

..pa mleko v prahu sem mu probala dat...eni pravijo, da je boljše s tem začet.......  

...dejansko pa ni navdušen toliko, da bi to imel kot flašo 2x na dan.....  Mi je tak hecno a pol mu samo mleko daš ...ker naš noče jest frutolinota, pa kukuruza, pa teh hecov...še čokolinota in keksolinota ne je....sploh pa ne na flašo tekočega.....

...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hranouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
17.7.2009 23:24:45   
zband
itak

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
17.7.2009 23:25:16   
zband
itak

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
17.7.2009 23:25:56   
zband
IZVIRNO SPOROČILO: zband

itak

nekaj j.............komp

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
17.7.2009 23:41:39   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara za tebe imam pa nekaj vprašanj v zvezi z O.

Zvečer na FB... user posted image Ali na email... kot hočeš.. 

No? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
17.7.2009 23:42:41   
arabela*

kamot če se ga želiš znebiti

Misliš? Pa saj je veliko ljudi, ki si močno želijo posvojitve...

ja in se kar vrstijo tako umori...tako kot ta ,ko sta 19 mesečno pustila v avtu v sredo....

ja...če bi ta mati šla v posvojitveni postopek bi pa imela laufarijo in letanja......zato se je odločla,da je otroka lažje se znebit....ma grozno.....no...nimam besed več..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2581
17.7.2009 23:45:20   
arabela*
No, jaz pa sem danes karto štemplala...
sem bila zunaj,sama...po dooooolllgem času.....in je prav pasalo malo..
Smo bile babe v Šentjuru pri Ce in smo se naklepetale in najedle....user posted image

Prišla pa sem pravi čas domov...je mala začela bikst....zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli...user posted image ...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
17.7.2009 23:47:46   
gold fish

Lara za tebe imam pa nekaj vprašanj v zvezi z O.

Zvečer na FB... user posted image Ali na email... kot hočeš.. 

No? user posted image

že grem...na mail, ker FB mi še ni čisto jasnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
17.7.2009 23:49:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli...user posted image ...

...kak je meni to zadnje čase znano....tudi 2 uri porabim, da ga spravim spat, prej pa levi bok in adijo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
17.7.2009 23:49:54   
arabela*

že grem...na mail, ker FB mi še ni čisto jasnuser posted image

meni tud ne...ne vem,kako določene ljudi povabiš na chat....ko drugi mene klikajo gre..sama pa ne znam...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
17.7.2009 23:51:06   
arabela*

...zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli...user posted image ...

...kak je meni to zadnje čase znano....tudi 2 uri porabim, da ga spravim spat, prej pa levi bok in adijo

pa v čem je fora tega???user posted image

naša je danes eno uro stokala in jočkala..pol pa sem jo iz rok na sedežno položla in je končno nazaj zaspala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2586
18.7.2009 7:58:16   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

..kdaj šibate na morje? ...sem te že vprašala, pa ništa od odgovorauser posted image

.... v petek bom v mestu, imamo NFT.... sicer bom z obema pikecoma ....mogoče nam pa rata kaka kavica v EP al pa mogoče pod Pohorjem....tam okrog 9.30.....če boste še doma....

26. gremo za en teden. Tako da smo naslednji teden še cel doma in se z veseljem dobimo. Pod Pohorjem je boljša varianta, če le ne bo padalo (al pa 30+ stopinj) user posted image

Ma ja, pri nas je rahlo obsedeno stanje, skoz bubija lovim in opozarjam, ko okoli skače s to longeto. Se bojim, da se bo zdaj cel razbil - tik pred morjem user posted image  Bubika pa tudi skoz za mano in po meni. Saj če me sploh ni, je ok, če pa sem prisotna, pa drugi niso zanimivi.... obdobje mama pač. Da ne govorim, kak me polubčka in pocarta, ko se po 15 min spet vidiva user posted image

Tak je pri nas.... nič novega v bistvu. Razen da so že toliko laski zrasli, da se celo kaka špangica prime user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2587
18.7.2009 8:04:20   
*bubi*

Sploh ne vem, katero kravje mleko naj mu najprej ponudim, katero znamko?

Boste počakale do enega leta? Jst bom... Ji bom pa začela kar to dajat, ki ga mi2 pijeva... user posted image

Jaz ne bom čakala do 1 leta, ker gre 4 dni prej v vrtec in bo takoj dobila gris z navadnim mlekom.

Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
18.7.2009 8:12:09   
*bubi*

ja...če bi ta mati šla v posvojitveni postopek bi pa imela laufarijo in letanja......zato se je odločla,da je otroka lažje se znebit....ma grozno.....no...nimam besed več..

OK, ne vem, sem jaz kaj spregledalauser posted image  Nimam časa ne za cajtnge, v času dnevnika smo zunaj....

ampak kako lahko trdite, da se je mati hotela otroka znebit? Če ga želi dat v posvojitev ali rejo, se lahko izogne vsej birokraciji - enostavno ga odnese v kakšno ustanovo in pusti tam.

Slabo mi je, ko pomislim, kaj je naredila user posted image  V avtu se ja pregreje na 50°+ user posted image

In te "nesreče" - Španija, še več pa ZDA. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
18.7.2009 8:14:44   
*bubi*
Uh, bubika pa zvečer še vedno tak pridno zaspi in spi celo noč. Danes je nekaj v spanju pojokavala - je bila po moje žejna.

Čez dan pa je druga pesem - se kar upira user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
18.7.2009 8:39:40   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
18.7.2009 8:49:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ampak kako lahko trdite, da se je mati hotela otroka znebit? Če ga želi dat v posvojitev ali rejo, se lahko izogne vsej birokraciji - enostavno ga odnese v kakšno ustanovo in pusti tam.

jaz trdim na osnovi tega...ker namerno pustit otroka(novorojenčka) v avtu na vročem soncu in it brezskrbno nakupovat......pa prit nazaj in niti ne vprašat,zakaj je okol avta gneča,pa rešilc.....pa doma 5 otrok...za mene je to nalašč storjeno in nič druga..

Ali pa....otroka peljat v vrtec in ga pozabit v avtu...pa z njim niti besede ne spregovorit...oprosti ampak tak starš si zasluži........bom raje tiho...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
18.7.2009 9:12:18   
*bubi*
Res je marsikaj čudnega okoli tega božščka user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
18.7.2009 9:15:16   
*bubi*
Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš user posted image

30€ je too much.... ta kmetija je bil na BC klub ceno 32€. Jaz sem imela ceno 25€ in sem ga na koncu za 20 prodala. Na bolhi imajo tako ceno.

BTW: jaz tudi nekaj stvari prodajam - če pozna katera kako mamico, ki kupuje: lupinico, čebriček, trdo previjalno podlogo, valj - žogo za telovadbo,... pa krstne oblekice user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
18.7.2009 10:28:31   
gloria
...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne padeuser posted image (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek....

...dopusnice lep pozdrav,ostale ki pa greste pa uživajteuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
18.7.2009 10:32:39   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš user posted image

30€ je too much.... ta kmetija je bil na BC klub ceno 32€. Jaz sem imela ceno 25€ in sem ga na koncu za 20 prodala. Na bolhi imajo tako ceno.

BTW: jaz tudi nekaj stvari prodajam - če pozna katera kako mamico, ki kupuje: lupinico, čebriček, trdo previjalno podlogo, valj - žogo za telovadbo,... pa krstne oblekice user posted image

...odvisno na koga se nameriš...jaz sem ga prodala za 25 € ,kolegica pa istega za 30 €....mal je treba počakat, če pa ne gre pa spustiš,se pa da tudi mal poglihatuser posted image ...jaz sem že kr nekaj stvari na MČ prodala....

user posted image dobro prodajo ti želimuser posted image ...pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuul sem vesela za podaljšanjeuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
18.7.2009 15:02:22   
Lara Croft

ja...če bi ta mati šla v posvojitveni postopek bi pa imela laufarijo in letanja......zato se je odločla,da je otroka lažje se znebit..

Pa ta svet res ni več normalen.... jaz se še mačke ne bi mogla na tak način znebit...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
18.7.2009 15:15:55   
Lara Croft
Mi smo bli pa danes navsezgodaj v Qlandiji.... sem dobila vse, kar sem rabila.... zelo zadovoljna sem...

Zjutraj je grnelo in treskalo... toča je mal padala... in ker je ropotalo po roletah, se je varuška prižigala... haha...Sem ful vesela, ker se Lara ne boji grmenja in treskanja... Jo je sicer zbudilo,verjetno zato, ker je bila ura že že 6.30 ma to je bilo pa tudi vse.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
18.7.2009 15:37:44   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

So nam pa v Grosuplju zdaj na ulici postavli mlekomat. Ena okoliška kmetija skrbi za to in si lahko 24 ur na dan natočiš sveže mleko za 1 eur. Se mi zdi posrečeno pa še dobro zgleda (tudi glede higiene).

Zanimivo in posrečeno.user posted image Jaz ji bom dajala in sem ji že pred dvema mesecema 14 dni sveže mleko od Ljubljanskih mlekarn 3,5.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
18.7.2009 15:38:25   
pf

Ma ena ženska je pozabla tri letno punčko v avtu... v španiji nekje menda... Je bitje malo umrlo na vročini.

Katastrofa.

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.