![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 15:58:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara za tebe imam pa nekaj vprašanj v zvezi z O. Zvečer na FB... Ali na email... kot hočeš..
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 17.7.2009 15:59:39 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 20:41:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer. Štemplam karto Se kar pozna, da je fišika nazaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 21:33:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo? Pa sej Hrvati imajo tudi štacune... Majo že majo, samo cene so konkretne. Ti povem Lara, da v naši apartmajski hiši, no ne naši, ampak tam kjer smo mi bili smo si mi najmanj prinesli, ker smo imeli le meso in nekaj malega kozarčkov kašic za L. Ljudje prinesejo vse. Res je drago v trgovini pri njih. Če ne kuhaš te boli p...., če pa, je pa druga pesem. Jaz sem vlačila vsak dan iz trgovine ko mula. Mi je bilo kar tečno, da nismo imeli prostora še kaj več pripeljati. Mi smo lani nakupovali v Konzumu in Plodinah, letos pa kar v Merkatorju v Zadru in so cene enake kot v slo, če ne še nižje. Res pa je da moraš it izven turističnih središč. Tja kamor domačini hodijo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 21:33:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak imate oblečene v takem vremenu ponoči??? Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč? Navadna pižama z dolgimi rokavi in hlačnicami in nič pokrit. Če mu dam kaj kratkega, je zjutraj čisto mrzel, klub 25 in več stopinjam.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:00:47
|
|
|
|
meta21
|
Amor real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdravljena!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:05:19
|
|
|
|
amor real
|
Kuc, kuc.... lep pozdrav iz daljav!!! Naj samo povem, da smo mi dobro, že nekaj mesecev smo v Poreču oz. na Pagu in uživamo maXimalno. se bliža 23/8, ko gre mama v službo (za 4 ure na dan). Tako nam je lepo sedaj, da sem prav žalostna, da moram v službo! Tomaž je že velik fant, cca. 82 cm, ima 5 zobkov, plazi kot spidi gonzales, dviguje se ob opori na nogice, spi celo noč, podnevi pa zelo malo ali nič, je velika klepetulja (kot mama) in stalno nekaj čeblja! To bi bilo glede nas vse, jutri smo doma, v nedeljo popoldan pa spet v Poreč Čestitam vsem našim sončkom, da tako lepo napredujejo in so vsak dan bolj zabavni. Vsem vam pa drage moje lep pozdrav in
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:06:05
|
|
|
|
amor real
|
Meta21 tudi tebi POZDRAV !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:18:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kuc, kuc.... lep pozdrav iz daljav!!! Ojla...... v celem letu se nismo uspele videt....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:20:57
|
|
|
|
meta21
|
Vi pa res uživate na polno, amor real. No, saj je prav tako... Tomaž je pa pravi dolgin!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:47:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se kar pozna, da je fišika nazaj ...misliš zato, ker nas malo gor dvigujem.. .... ma nimam več časa tako kot prej..... pa malo se dajem na hladno.... ..kdaj šibate na morje? ...sem te že vprašala, pa ništa od odgovora .... v petek bom v mestu, imamo NFT.... sicer bom z obema pikecoma ....mogoče nam pa rata kaka kavica v EP al pa mogoče pod Pohorjem....tam okrog 9.30.....če boste še doma....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:52:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:53:26
|
|
|
|
gold fish
|
amor real - pozdravljena..... ....imam takoj nekaj vprašanj zate.... a poznaš koga, ki oddaja apartma na morju ?... istra, kvarner, s dalmacija .. a poznaš kamp verudela v vrsarju al pa laterno, maredo v poreču...... kateri je bolj primeren za glede plaže mislim.... .... A na pagu ste drugač? Kje to? meni je ful fajn tam....moram vsaj 1x na leto it tja, drugače mi je kot da nisem bila na morju ...pa ne vem zakaj.....al pa vem
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:54:16
|
|
|
|
gold fish
|
saraya hay
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:54:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako lahko pozabiš, da imaš v avtu otroka? Res mi ni jasno..... Pa kaj ga ja dala v avto in ni spregovorila z njo niti besede ves čas? Ma za se zjokat no...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 22:56:21
|
|
|
|
gold fish
|
a veste , da je naš mali pikec danes 11 mesecev star..... ...še samo 1 mesec bo dojenček ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:08:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako lahko pozabiš, da imaš v avtu otroka? Res mi ni jasno..... Pa kaj ga ja dala v avto in ni spregovorila z njo niti besede ves čas? Ma za se zjokat no... Kaj pa se je spet zgodilo?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:09:36
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a veste , da je naš mali pikec danes 11 mesecev star..... ...še samo 1 mesec bo dojenček ... Čestitke, Jaka! Kako čas leti...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:12:31
|
|
|
|
gold fish
|
ja, pa res...... ...meta, a ti že dajem Lovrotu kravje mleko al še vedno AM?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:12:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako lahko pozabiš, da imaš v avtu otroka? Res mi ni jasno..... Pa kaj ga ja dala v avto in ni spregovorila z njo niti besede ves čas? Ma za se zjokat no... Kaj pa se je spet zgodilo? Ma ena ženska je pozabla tri letno punčko v avtu... v španiji nekje menda... Je bitje malo umrlo na vročini.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:15:52
|
|
|
|
zband
|
Kako lahko pozabiš, da imaš v avtu otroka? Res mi ni jasno..... Pa kaj ga ja dala v avto in ni spregovorila z njo niti besede ves čas? Ma za se zjokat no... kamot če se ga želiš znebiti,jaz bi ona dva dal mal na sonce pol pa bi tudi kokodajsala al pa še kaj drugega,ma 30 let zapora bi blo premalo.bogo detece.takojšnji odvzem
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:16:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja, pa res...... ...meta, a ti že dajem Lovrotu kravje mleko al še vedno AM? Še vedno aptamil, ampak mu notri mešam grisolino, frutolino in kukuruz oz kukuruz/riža lino pa imajo nekaj kravjhega mleka že notri. Sploh ne vem, katero kravje mleko naj mu najprej ponudim, katero znamko? So nam pa v Grosuplju zdaj na ulici postavli mlekomat. Ena okoliška kmetija skrbi za to in si lahko 24 ur na dan natočiš sveže mleko za 1 eur. Se mi zdi posrečeno pa še dobro zgleda (tudi glede higiene).
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:17:11
|
|
|
|
gold fish
|
o, zband...... pozdravljen ....si spet z nami ..
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:17:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako lahko pozabiš, da imaš v avtu otroka? Res mi ni jasno..... Pa kaj ga ja dala v avto in ni spregovorila z njo niti besede ves čas? Ma za se zjokat no... Kaj pa se je spet zgodilo? Ma ena ženska je pozabla tri letno punčko v avtu... v španiji nekje menda... Je bitje malo umrlo na vročini. Ah, samo jočem lahko...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:20:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sploh ne vem, katero kravje mleko naj mu najprej ponudim, katero znamko? Boste počakale do enega leta? Jst bom... Ji bom pa začela kar to dajat, ki ga mi2 pijeva...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.7.2009 23:21:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
kamot če se ga želiš znebiti Misliš? Pa saj je veliko ljudi, ki si močno želijo posvojitve...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.