|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
17.7.2009 23:45:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lukas je pa frajer user posted image user posted image user posted image

A_S, ti imaš pravega raziskovalca doma user posted image , pa super za Jerneja, zdej pa na zobe pazite.user posted image En vic: je Janezek preiskušal kako voziti samo z eno roko, pa je kričal mamici, lej mami brez ene roke, pol naslednji krog mami lej brez obeh rok...pol pa pride ves objokan mami brez zobuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, vi očitno obožujete grozljivke. Jaz ne grem niti blizu tv, če se kaj takega predvajauser posted image

Jaz sem mogla cunje vesit, pa občasne sms berem, kako je še kar noter na ctg-ju, mož in ostala klapa (poleg mojga) pa vsa nalita v gostioni user posted image ...ajme uživajo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlina, za tvojo sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej imela svojo štručko v naročju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.7.2009 23:46:38   
RMRM

In me sestrin mož kliče zdej, naj po pošti pošljem k njim domov zobno ščetko, jaz pa vsa živčna kaj in kako, zakaj...valda, moj nalit in bo kar tam prespal morda.user posted image Mi je komej zdej kapnilo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , to so pa zgodaj začeli proslavljati, še preden je dete rojeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.7.2009 23:50:15   
Anonimen
Ja, je šel moj čist slučajno pogledat en avto zame, ko ga bo zrihtal sestrin mož (ga je glih pripeljal) in sta šla na pijačo. potem pa seveda kolega poleg kolega, runda za rundo v 10 minutah.user posted image Midve s sestro se pogovarjava po telefonu kaj in kako, je štela popadke doma, prekineva pogovor, me kliče moj, razlaga od avta...pridem na RR dobim sms, da je šel po sestro domov in via porodnišnica. Družba pa v veselem pričakovanju naprej pije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
17.7.2009 23:50:31   
Anonimen
Tkole se pa nasa tamini lovi....pa ne gledat unega nagnusnega kavcauser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
17.7.2009 23:54:41   
Anonimen
Kleo, sej ful dobr hodi user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno bolš kot naša, ko spet sam plezauser posted image user posted image user posted image user posted image .sam resno, faca je, lepo ji gre.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
17.7.2009 23:56:20   
Anonimen

In me sestrin mož kliče zdej, naj po pošti pošljem k njim domov zobno ščetko, jaz pa vsa živčna kaj in kako, zakaj...valda, moj nalit in bo kar tam prespal morda.user posted image Mi je komej zdej kapnilo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da ti je,ker men ne bi....kaksno krtacko,pa poslat ob polnoci..user posted image user posted image user posted image
Pa Janezek ga tut pociuser posted image auvauser posted image user posted image

Bravo Jernejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ce ste slucajno opazile,se nisem slauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
17.7.2009 23:57:17   
Anonimen
Vidim ja da nisi šla.user posted image

Ti Kleo, kaj Polma gre kej letos na morje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
17.7.2009 23:58:22   
RMRM
Didlina, dobr ste tole zrihtal. A potem avtoček zate bo?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meri, cukrica mala. Kako je luštkana s temi kravželčki user posted image user posted image user posted image .

Sem se pa nasmejala tvoji pripombi glede kavča, namreč men gre tud naš na  user posted image , mi tak stil sploh ne odgovarja (zgledata ful podobna, s tem lesom okrog), ampak teh par mesecev bo še dobr, pal pa via venuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.7.2009 0:01:05   
Anonimen
Ja RMRM, nov avtek bom dobila, končno.user posted image Sam nič ni še ziher to pri svaku. Mam enga lepga C3 rezerviranega. Tole mazdo moram pa videt prej.

Ko se mente od pohištva, naša Sara bo dobila svojo sobico tam po eni 3 moji plači, to je moj naslednji plan.user posted image Pa bomo dnevno sobo malo obrnili kontra, tko kot sem hotela prvotno, ker tako kot je zdej mi sploh ni všeč postavitev. Sam kaj pa sem hotela, bit tiho in rojevat,.user posted image So drugi rihtali tole postavitev.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
18.7.2009 0:02:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meri, cukrica mala. Kako je luštkana s temi kravželčki user posted image user posted image user posted image .

Sem se pa nasmejala tvoji pripombi glede kavča, namreč men gre tud naš na  user posted image , mi tak stil sploh ne odgovarja (zgledata ful podobna, s tem lesom okrog), ampak teh par mesecev bo še dobr, pal pa via venuser posted image .

a ti to o nasmuuser posted image user posted image

Ja Polma,hmmm,pojma nimam,kje ga biksauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
18.7.2009 0:04:18   
RMRM
Didlina, super avtoček, sploh za po mestu, ga povsod lahko parkiraš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.7.2009 0:04:45   
aleksandra silvija
Tamini--bravo!user posted image user posted image user posted image Kavč? Kje pa je?user posted image user posted image

Didlinaa--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestrco.
Dobro žurko so začeluser posted image .

Kleo--ti kar ostani tukaj.

Grozljivke?
Mene prestrašijo kake psihološke. Takih solh gledat ne morem. Me je pol strah spatuser posted image .
Še DOSJEJEV X se ne upam gledat.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.7.2009 0:06:45   
Anonimen
Joj, ampak tale Polma pa je dala enga vetra s tem dopustom.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
18.7.2009 0:07:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a ti to o nasmuuser posted image user posted image    ne, ti o našmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej ko tvojga user posted image ni, ga ven flikni, jaz pa še en mesec počakam, ker bo moj možek zdej doma, pol pa tud najbol da kar čez balkonuser posted image user posted image

Ja Polma,hmmm,pojma nimam,kje ga biksauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.7.2009 0:08:11   
RMRM

Ja, res. Se je veselila kot majhen otrok. Polma UŽIVAJTE!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.7.2009 0:08:16   
Anonimen

Didlina, super avtoček, sploh za po mestu, ga povsod lahko parkiraš

A res,kter pa bo,a bo ficouser posted image user posted image user posted image user posted image .Zezam,super za avto,pa sobco za Saro.kolk sobno sploh imate?
Ficoti so pa res spet ven prisli,men se zdijo prav spica,so pa po 15.000euuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
18.7.2009 0:09:25   
Anonimen
Mojga očitno res ne bo danes domov,jutr mora pa psico peljat cepit navsezgodaj.user posted image Očitno moram jaz vstat in via domov po psa in na veterino. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
18.7.2009 0:10:31   
Anonimen

a ti to o nasmuuser posted image user posted image    ne, ti o našmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej ko tvojga user posted image ni, ga ven flikni,ja nejbols.Kr cez balkon in to z levo rokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa še en mesec počakam, ker bo moj možek zdej doma, pol pa tud najbol da kar čez balkonuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
18.7.2009 0:11:54   
Anonimen

Ja, res. Se je veselila kot majhen otrok. Polma UŽIVAJTE!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kot bi dal enmu lačnemu otroku čokolado za jest. Tako veselje je imela.user posted image No, mal se pa mormo na njen račun zeznit user posted image

Kleo, tisti fičoti naj kar bodo kjer čjo bit, men so grdi, sem sedela noter in je auč. Ni to za moje dolge noge pa otroka zadaj vozit.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
18.7.2009 0:12:33   
RMRM
Kleo, pri nas fičkota za mal več kot 11.000 dobiš, sam je še vedno cena user posted image . Fičo je fičo, čeprav vsi ki jih poznam in so bili kdaj lastniki fička, pravijo da je bil ful dobr avto. Mi je znanka pravila, kako so jermen al kaj že kar z najlonko vezali, pol pa gas naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.7.2009 0:13:16   
Anonimen

Mojga očitno res ne bo danes domov,jutr mora pa psico peljat cepit navsezgodaj.user posted image Očitno moram jaz vstat in via domov po psa in na veterino. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a da mora jutri psico nekam navsezgodaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dihaj,dihajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
18.7.2009 0:13:19   
Anonimen
Kleo, še zdej mi nisi odgovorila kako si kaj. Počutje, kri voda blato?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
18.7.2009 0:14:13   
Anonimen

Kleo, pri nas fičkota za mal več kot 11.000 dobiš, sam je še vedno cena user posted image . Fičo je fičo, čeprav vsi ki jih poznam in so bili kdaj lastniki fička, pravijo da je bil ful dobr avto. Mi je znanka pravila, kako so jermen al kaj že kar z najlonko vezali, pol pa gas naprej user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja, ta je bla najboljša. baje se je res dalo to naredit.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
18.7.2009 0:14:36   
RMRM
Didlina, kakšno kužo pa imate?

Kleo, no, kako kaj s tvojim počutjem, kri, voda....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.7.2009 0:15:27   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a da mora jutri psico nekam navsezgodaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dihaj,dihajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No no, sej ti je odpuščeno, zdej ko si user posted image . user posted image Kaj nisi zastopila? Psica kot pes ženskega spola.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!