|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
15.7.2009 22:51:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst sem tko utrujena..... Pol, ko je šla Lara spat, sem figovo marmelado delala... pa še likala.... šraufala pipo dol, ker se je vodni kamen nabral in ni tekla voda.... pa še prej non stop nekaj za delat..... do zdej se mi ni ratalo usest....
Sem mislila it v LJubljano malo v šoping, ma sem bila za kosilo že utrujena pa še skregala sva se z mojim... in me je vse minilo.

ups...pestro..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.7.2009 6:51:13   
Alenka_
dobro jutro!

zbudili smo se znovim zobkom user posted image user posted image user posted image sedaj je Sara že petzobi otrok user posted image

danes šibamo malo na našo obalo...najverjetneje na Debeli rtič... tako da grem zdej pripravljat vso kramo za seboj.... že če gremo za en sam dan bomo vzeli toooooliko s sabo, kaj šele če bi šli za dalj user posted image ...

Petra: te takoooo razumem! pri nas je popolnoma isto! Sara se ne ustavi cel dan, prav tako tudi midva ne... kaj šele bo user posted image pa spanje je... khm khm... čez dan zaspi šele po eni uri lomastenja po posteljici... in ko kooooončno zaspi spi max. eno uro... pa je vsaj toliko bolje ponoči.
si pa ne znam predstavljat kako vam, ki imate že dva otroka, znese zdržat do večera... DOBRE STE PUNCE!!!!

Lara: user posted image user posted image user posted image za "rikverc" plazenje!

tako, zdej pa gremo kavico popit in na pot...

leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep dan in faaaaaaaaaaaaaaaaajn se imejte!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.7.2009 8:27:50   
pf
Dobro jutro punce.
Alenka uživajte na obali.
Tudi jaz več nimam kaj ekstra časa za rr. Imam polno enih stvari za porihtat. Se mi že blede. Pa zelenjavo iz vrta sem dala v skrinjo. 4.8. grem pa že v službo. Joj mene joj. Zgleda da prva od septemberk.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.7.2009 8:28:23   
pf
Čestitke Lari za rikverc. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.7.2009 8:33:39   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čestitke Lari za rikverc. user posted image

user posted image user posted image user posted image

tako, mami, zdaj pa konc počivanja, zdej bo skoz akcija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.7.2009 8:34:46   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
dobro jutro!
zbudili smo se znovim zobkom user posted image user posted image user posted image sedaj je Sara že petzobi otrok user posted image
danes šibamo malo na našo obalo...

čestitke za zobke!
uživajte na morju!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.7.2009 8:36:18   
Olivija*
aja, dobro jutro user posted image

jaz že eno uro razgrajam po stanovanju in malo pospravljam, A pa še spančka.

odkar jo dajemo samo 1x čez dan spat, tudi zjutraj malo potegne. zgleda je tak zmatrana.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.7.2009 8:43:50   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

odkar jo dajemo samo 1x čez dan spat, tudi zjutraj malo potegne. zgleda je tak zmatrana.

Samo enkrat na dan še A spi? Dobra je, da zdrži. L spi še trikrat po uro.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.7.2009 9:02:05   
Olivija*

ja, ko smo jo dajali 2x, je vedno spala po eno uro in je tudi zvečer težko zaspala. zdaj jo pa dajem 1x in spi 2 uri in tudi zvečer samo pade v posteljo, brez upiranja. včasih niti mleka ne popije do konca....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.7.2009 9:04:48   
Olivija*
kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo?

uradno naj bi polnoletna oseba nesla liter žgane pijače oziroma 2 litra alkoholne čez mejo... mi smo mislili dat not en karton piva. bojo komplicirali?

kaj pa meso? lahko nesem zmrznjene čufte v omaki, pa en kos pršuta?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.7.2009 13:02:47   
gold fish

kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo?

uradno naj bi polnoletna oseba nesla liter žgane pijače oziroma 2 litra alkoholne čez mejo... mi smo mislili dat not en karton piva. bojo komplicirali?

kaj pa meso? lahko nesem zmrznjene čufte v omaki, pa en kos pršuta?

.... ni problema, pa niti ne gledajo....

.. tu...si preberi več...

http://www.carina.hr/Novosti/Novosti.aspx?args=DwW8YgU2ku0=

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.7.2009 13:36:42   
arabela*

naša pa še enkrat komaj skupaj spravi...včasih je od tega samo 20 minut....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.7.2009 13:37:36   
arabela*
Smo bile v mestnem parku,tam še je fajn hlad.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.7.2009 15:28:11   
Lara Croft
Midve sva bli tudi v parku... lepo na dekci, vsaka svojo knjigo študirale... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.7.2009 15:29:45   
Lara Croft

user posted image user posted image Pa sej Hrvati imajo tudi štacune...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.7.2009 15:35:51   
pf

Majo že majo, samo cene so konkretne. Ti povem Lara, da v naši apartmajski hiši, no ne naši, ampak tam kjer smo mi bili smo si mi najmanj prinesli, ker smo imeli le meso in nekaj malega kozarčkov kašic za L. Ljudje prinesejo vse. Res je drago v trgovini pri njih. Če ne kuhaš te boli p...., če pa, je pa druga pesem. Jaz sem vlačila vsak dan iz trgovine ko mula. Mi je bilo kar tečno, da nismo imeli prostora še kaj več pripeljati.

< Sporočilo je popravil pf -- 16.7.2009 15:36:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.7.2009 15:48:21   
Lara Croft
Ma sem bla v njihovem Konzumu pa se mi sploh ni zdelo, da bi ble višje... Ali pa nisem bla dovolj pozorna...
user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.7.2009 15:52:28   
pf

Ma sem bla v njihovem Konzumu pa se mi sploh ni zdelo, da bi ble višje... Ali pa nisem bla dovolj pozorna...
user posted image

Mogoče to slednje. Je pa res, da eni grejo bolj v oddaljene kraje, kjer ni pri roki kar večji supermarket in tam recimo kjer smo mi bili je en mali dučan s ful nabitimi cenami, pa še nič kaj ni not pametnega za kupiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.7.2009 18:02:20   
arabela*

mi ponavadi kar v Lidlu tam kupimo...so nekje cene iste..

Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.7.2009 19:27:59   
arabela*
Kak imate user posted image  oblečene v takem vremenu ponoči???

Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč?user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.7.2009 19:37:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč?user posted image

Lana spi v bodiju s kratkimi rokavi ali pižamici kratek rokav in kratke hlačnice. Pa nič je ne pokrijem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.7.2009 19:53:13   
Alenka_

Lana spi v bodiju s kratkimi rokavi ali pižamici kratek rokav in kratke hlačnice. Pa nič je ne pokrijem.

Saraya pri nas je enako napravljena... pa tudi ful paziva, da kmalu zapreva okna in rolete dol spustiva in je zvečer sobica za Saro prijetno hladna. ko pa greva midva spat pa malce dvigneva rolete in na stežaj odpreva okno... pa ji je do sedaj to kar ustrezalo.

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 16.7.2009 19:57:57 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.7.2009 19:57:27   
Alenka_
tako... mi smo prišli z morja... jooooj je bil super dan! Sara je uživala na polno, midva pa tudi z njo. na debelem rtiču mi je toooolk luštn, ker imajo bazene z morsko vodo... pa za otroke je tudi fajn tam... tak nizek bazen in vodomet in... oh in sploh supeeeer! v morje smo samo namočili noge, ker je bila voda zelo umazana... kakorkoli, v morju smo pa le bili user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.7.2009 19:58:50   
Alenka_
zdej pa na zaslužen počitek na kavč user posted image

lep večer in mirno noč!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.7.2009 21:31:31   
Lara Croft

Naša tudi.... v bodiju z dolgimi rokavi jo dam spat, mal ji je vroče ma ji pustim nogice zunaj...  preden grem spat pa jo preložim v spalno vrečo. Čez noč se kr ohladi in mene zebe, če nisem pokrita po rokah.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.