|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
16.7.2009 22:38:29   
khurde
user posted image user posted image user posted image sam sem tut jaz najprej pomislila na user posted image
nč čudnega, da se ti vrti, ko pa v taki vročini po njivi skačeš...

jaz bi mela pa majhno leseno hiško, brunarco v bistvu, narejeno na način sustainable development/energy, oooogroooooomnooooo placa okol nje za vse živo sadit, tri krave, eno kozo, ene dva vietnamska pujsa, buldoga, pa še dogo al pa kakega ovčarja, še ne vem točno user posted image par mačk, pa enega, da bi to rihtu, k bi šla za kak mesec na dopust user posted image

men pa tamala zdele dva dni ful slabo zaspi zvečer in po zgledu barbe valim krivdo na vročino... pomoje jo to res mal daje, k zdele dva dni na konc zaspi pri meni v naročju, na balkonu, ko poslušava čričke in vse kar čričkiriča zdele zvečer

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
16.7.2009 22:39:07   
Anonimen
ok a pol lubenica res ni kul, zakaj ne?? user posted image ne res me zanima, k res ne vem

ej pojma nimam, jaz se držim tega, da se uvaja lokalne zadeve, naše domače, kaj pa vemuser posted image pa mogoč zato, k ne maram lubenice, gravž, k se mi tolk svinjsko riga pol po njejuser posted image

nč bat sej že od začetka bere, pa vem da zelo natančno bere tko da že ve zakaj se gre, takle mamo pa nč ne mormo

vsega hudga navajena poluser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
16.7.2009 22:39:40   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jooj tvoja mama bere, jst pa take kozlarije pišem user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 22:44:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.7.2009 22:45:25   
kiara24
čer,

evo da se pofočkam preden grem spat.

Popoldan sem vse polikala 3 žehte. Pa malo sem plela po vrtu pa je tolk suho da je šlo bolj švoh.

Pol proti večeru smo šli pa v KR malo nabvlat za Klaro bazenček za na morje da bo čofala. Pa 2 bodija brez rokav, ona ful raste jaz ne vem kako to, v 3 tednih so ji cunje premajhne.

Zaspala je že v atvu na poti domov, pa sem jo potem kar na hitro previla in dala spančkat in spi ne vem pa do kdaj bo zjutraj.

Naša se je pa začela postavljati na kolena, in gre kat po tleh pol naprej, tako čudno izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image ker se ne zna še na rokice postavit.user posted image user posted image A če to začne a bo kamlu začela puzatuser posted image .A je možno?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.7.2009 22:45:45   
Ploha

ok a pol lubenica res ni kul, zakaj ne?? user posted image ne res me zanima, k res ne vem

ej pojma nimam, jaz se držim tega, da se uvaja lokalne zadeve, naše domače, kaj pa vemuser posted image pa mogoč zato, k ne maram lubenice, gravž, k se mi tolk svinjsko riga pol po njejuser posted image

nč bat sej že od začetka bere, pa vem da zelo natančno bere tko da že ve zakaj se gre, takle mamo pa nč ne mormo

vsega hudga navajena poluser posted image

oh še kej hujšga, tko da tole res ni ne vem kaj,...

aha ok, jest mam pa ful rada lubenico,...

khurde
: tvoja ideja tud ni tako slaba,..sploh tista o vietnamskih pujskih, moja sošolka ga ima doma, vzgojen je k pes user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.7.2009 22:46:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Še to moram napisat kaj se je danes zdelo super zabavno moji tašči. Je pila ledeno kavo s smetano in je mali ful gledal ko ga je imela v naročju in je noter pomočil prst, mu je dovolila in nesel v usta mal smetane.user posted image   To me je ful raz***.

men so pr uli to delal s pivom, vinom in kokakolo user posted image k sm se za vsako mogla totalno razpizdit, pol so pa čudn gledali, kaj mi jeuser posted image čudn res, cepci....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.7.2009 22:48:20   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Še to moram napisat kaj se je danes zdelo super zabavno moji tašči. Je pila ledeno kavo s smetano in je mali ful gledal ko ga je imela v naročju in je noter pomočil prst, mu je dovolila in nesel v usta mal smetane.user posted image   To me je ful raz***.

men so pr uli to delal s pivom, vinom in kokakolo user posted image k sm se za vsako mogla totalno razpizdit, pol so pa čudn gledali, kaj mi jeuser posted image čudn res, cepci....

ojoj, nimam unga smajlija k se tepe po glavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 22:50:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.7.2009 22:50:24   
kiara24
joj sem pozabila povedat kaj je meni danes naredila Klara, ko sva z mojim jedla zelenjavno juhico. Najprej je bila v posteljici k se je igrala. POl pa nekaj začne cmevkati in jo grem jaz iskat ter jo dam k sebi v naročje. user posted image In krožnik pomaknem bolj stran in jaz zajamem in hočem dat v usta in klarina roka v mojem krožniku,user posted image sem panično ustala in hitro ji šla rokico dat pod mrzlo vodo. user posted image Na rečo da je bila juhica bolj mlačna kot pa vroča.user posted image

Ploha- ful si pridna res, da takole pomagaš...

Evo grem v mižule, prej pa pojem še eno čokoldaico, danes malo pregrehauser posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
17.7.2009 7:49:41   
PAJO
dobro jutro in za vse user posted image da boste lažje vstale.
obeta se nam spet lep,vroč,sončen dan,izkoristite ga max.

kako ste spali?naša žana še spi,jz pijem kavo,tamav v vrtcu,mož
v službi in kaj hočeš boljšegauser posted image

lp

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
17.7.2009 8:03:27   
krtekxx
Oj, na hitro:
včeraj je vročina zrastla kljub ta malim svečkam Paracetamola na 39,6. Ker v Kr niso tega jemali prav zelo zares (ja tuširajte jo, 1 svečko na 6 ur, lalala) in ker sva se prvič srečala z neko boleznijo otroka, sva jo peljala na pediatrično v Lj. Tam so naju pomirili: s suverenostjo in prijaznostjo. Povedali, da ima virozo, začetek vnetja ušes, da je antibiotik sicer brez potrebe, ampak, ker sem ji ga že enkrat dala, naj ji ga dam do konca. Vročino so zbili z Voltarenom, ji lepo strokovno spucali nos, tako, da je bilo do jutra mir. Mi je pa zdravnica rekla, da je tako vročino potrebno zbiti in da je bila 1 svečka (60mg) očitno premalo in da oni dajo toliko starim otrokom 1,5 take svečke. Naročili so mi naj dam 3xna dan v nos Operil (BDW - pediater v Kr mi je dal za nos antibiotične kapljice). Sedaj punčka spančka, vročine ima 37,5.
Mal sem jezna na te P v Kr, vso pohvalo pa zdravnici in enemu medicinskemu bratu v Lj.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
17.7.2009 8:13:32   
khurde
joj, krtekxx, to pa čist razumem, da greš še drugam, če te nekje ne pomirijo in mal flegmatično vzamejo vse skup user posted image naj se brita hit pozdravi user posted image user posted image user posted image

dobro jutro, punce! hvala za kavico user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.7.2009 8:17:08   
Ploha
krtekxx: ja ta je pa dobra no, kake to majo, HB si šla poj v lj, kle u kr vse bl na izi jemlejo.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
17.7.2009 8:30:40   
kiara24
Dobro jutro,

Hvala za kavico.

Spali super do sedaj. Kmalu bova jedli in pa šibnili malo ven dokler še ni tako zelo vroče.

Krtexx- joj bogica mala. Ja včasih teli P zelo grdo reagirajouser posted image ... jaz bi jo  tudi peljala potem dalje če nebi bilo bolje. Upam, da bo kamlu bolje.user posted image

No počasi že pakiram za na morje, ker imam veliko več seboj za vzet kot pa v prvo.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
17.7.2009 8:35:45   
PAJO
kdaj pa greste na morje??kam??mi bomo šli pa dons mal
na bled mogoče.žana je lih vstala,zdej sm jo zrihtala pa čakam kdaj
bo lačna...pol bova šle mal vn.

kako kej ostale čvekice??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.7.2009 9:20:29   
kiara24
gremo drugače v ponedeljek zjutraj  v Umag v hiško.

Saj res dobila sem od Chiccota proti komarjem oddaja ultrazvočni signal v okrogu 3 metrov.

Midve sva že pojedli sedaj greva pa ven.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.7.2009 11:15:40   
ronja
Ronja, res dobre novice....user posted image da bi čim dlje trajalo

hehe, moje misli bereš! pa še 1x hvala za nasvet!

več nimam cajta brat, sta obe budni... papa, če se ne tipkakmo več!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.7.2009 13:02:09   
mimi30
kiara in ronja, uživajte na morju....čim majn pikov komarjev.....jaz sem že cela popikanauser posted image , grejo vsi name, HB vsaj otroci majn fašejouser posted image

včeraj zvečer zlikala goro cot....pol je bila pa ura že 23h in je moj dragi kr rač. ugasnu, ker je že itak prepozno, da še kakšno tle gor povemuser posted image user posted image

danes dopoldan smo se lepo napravli, da gremo na pošto in v knjižnico in na hodniku ugotovili, da ni pravega vozička doma (not je bla knjiga in listek za pošto)user posted image ....lepo vsi nazaj gor in preoblečt in na vrt....sem do konca pokosila, mal maline porezala (spet so ble na poti, da nismo mogli normalno iz avta lezt), pol smo šli pa gor, ker so nejca včeraj crocksi ožulili in ni mogel več bit zunajuser posted image , čeprav je bil bosuser posted image ....no uspelo mi je tud posesat, tak da zadnje čase razturamuser posted image ....sam pisat mi bol mal uspe, ker s špelo v rokah je to vedno majn mogoče, se obnaša kot, da nima ritiuser posted image ....spi pa itak ful malo in navadno takrat, ko smo zunaj, tak da doma je skoz akcija

komaj čakam, da gremo na morje

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
17.7.2009 14:32:54   
kiara24
Mislim, da ste nekatere že pač piasle o tem samo me vseeno zanimajo izkušnje o menstrualni posodici. Ali katera ima to in kakšno je njeno mnenje o tem?

Mi trenutno spimouser posted image , jaz pa se mučim za RRjem.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.7.2009 15:33:59   
sonček33
No, pa k je že kiara vrgla eno za razmišljat, pa še jaz - kaj pa pralni vložki za ženske?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
17.7.2009 17:21:03   
krtekxx
kaj pa pralni vložki za ženske

meni ni to glih, no.
Sitnarimo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.7.2009 17:28:30   
sonček33
krtekxx kako pa ste? sej sitnoba pa ob takiv sparini in vročini res ni nič presenetljivega

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
17.7.2009 19:07:45   
snikolina
MIMI sori za ta teden, mi ni zneslo. Smo bli skos na okoli. Kaj češ, takle mamo, ko je atek doma na dopustu. Ni časa za ničuser posted image

Upam, da bo hmal kej časa za mb. Kaj pa kej počnete v nedeljo? Mate kake plane?user posted image   Mogoče bi se dalo prit, če ne gremo na koroško....

< Sporočilo je popravil snikolina -- 17.7.2009 19:08:33 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
17.7.2009 21:49:28   
Nea
krtekxx - se mi je zdelo malo čudno, da vam je P dala dva antibiotika user posted image  Še dobro da sta šla na kliniko.
Kako je pupika?

Mi smo non-stop leteči. Vreme za pop... Samo včeraj je bilo vroče, danes zjutraj pa nevihte in dež... jutri enako... še dobro, da koncem avgusta gremo na dopust, da bomo ujeli vsaj malo sonca.

Včeraj sem punčki pelala na redno kontrolo k zobozdravnici. Ema je bila prva na vrsti. Ima vse zobke popolnoma zdrave in je dobila same pohvale. Pol pa se je še Lara pokazala in je na moj veliki šok ZZ odkrila, da ima dve majhni luknjici user posted image  
Res mi ni jasno zakaj... obe enako umivata zobke, najprej sami, potem pa še jaz. Doma ne pijemo gaziranih pijač (ok, redkokdaj, ko je kakšen RD malo cole) in se ne prejedata s sladkarijami... Ko prideta iz vrtca pojesta kosilo in dobita kakšno sladkarijo (recimo 2 bonbončka, kinder pinguin ali kaj podobnega). Nikoli nista pojedli celo vrečko bonbonov ali celo čokolado. Večina odprtih sladkarij se nam posuši in jih potem stran vržem. .... in na koncu dve luknjici user posted image user posted image user posted image
Edino, kar mi pade na pamet je da je Lara do prejšnje zime pila mleko po flaški. Velikokrat tudi ko se je ponoči zbudila. To smo ji dovolili samo zato ker je bila zelo suha in je nekaj časa samo od flaške živela. Ampak res... bili so dnevi ko bi pojedla samo pol banane in spila mleko po flaški. Sploh ne vem od česa je živela. ZZ je tudi rekla, da je to lahko razlog za luknjici.
Dobili sva napotnico za otroškega ZZ. Moram se še naročit. Glede na to da so to mlečni zobki, ni taka katastrofa, ampak vseeno. Zdaj bom še 10x več pazila kaj jesta in pijeta.
Tako punce... meni je to šola za Erika, lahko pa je tudi nasvet za ostale: nobenega mleka po opranih zobkih!
Je pa veliko tudi v kvaliteti zob. Ema ima močne, po možu, Lara pa očitno po meni. Jaz sem tudi celo življenje imela težave z zobmi. Zato pa se tolko trudim okoli otrok.

pralni vložki - meni je to fuj! A ni dovolj pucanja in pranja cunj... še vložke da perem. Ne!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Politik
Admin

Si želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik?

da (14%)

ne (70%)

ne vem (2%)

mi je vseeno (15%)

Število vseh glasov: 115

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!