|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:21:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
15.7.2009 22:37:58   
kiara24
čer

vidim, da izoristimo tale vreme vse, ker je ful malo napisanega.

Dajte mi povedat kaj naj kupim za Klaro, da bi jo zaščitila pred komarji. sem že spraševala pa nobena ne odgovori.

A ste slišale kaj je bilo danes, starša sta pustil malo deklico v avtu, v tej vročini in stara je komaj 19 dni, halooooo. Folk je čisto ubrisan onedva sta šla pa lepo v Merkur nabavlat in jebila v vatu sma 40 minut. Groza res!!!

Mi smo se danes namakali vsi v banji in pa masirali ful je dobr k se Klara nič ne boji ko se deljo mehurčkiuser posted image .

Grem ajat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.7.2009 22:44:16   
Anonimen
Aja pa še to, za to depilacijo moraš imeti kar dolge, jaz sem se počutila kot en medved.

no sej, do takrat da se mi rata zravn spravt, bom jst tud tamuser posted image

imam novo slikico

user posted image

kiara brez komentarja za tak folk, resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.7.2009 22:51:02   
Balonchy
Da še jst tle mal pošnoflam user posted image

Kaj se dogaja tuki??? Vsi pridni??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.7.2009 22:51:58   
Anonimen
itakuser posted image   najpridnejšiuser posted image

sam ti bi pa lohk bl pogosto kle šnofalauser posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:53:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.7.2009 22:55:31   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

itakuser posted image   najpridnejšiuser posted image

sam ti bi pa lohk bl pogosto kle šnofalauser posted image

Še tam mi ne znese, pa da bi še tuki... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.7.2009 23:07:35   
ronja
Eno zadevo naj bi imel chicco reče se ji zanza no. Ne vem pa od kdaj lahko uporabljaš. Kaj pa dolgi rokavi, hlače in mreža proti komarjem, doma pa tisti aparat ali pa komarnike nabit na okna (se dobijo mreže v Bauhausu).

Midva sva v BC kupila to ultrazvočno zadevo od chicota in moram priznat, da dela. saj se še kak komar kdaj najde in piči, vendar pa neprimerno manj kot prej oz. zadnje dni sploh praktično nič več! Priporočam! Je pa od 0 mesecev dalje, tako da sem brez skrbi. pa nobenih kemikalij, to mi je všeč. Ta za v vtičnico - za v stanovanju deluje do 25 m, tisti na baterije za zunaj pa 3m. Sva kupila kar oba, ker živimo tu ob reki, na morju bomo pa seveda ob morju in bo tudi ogromno teh komarcev...

A ste slišale kaj je bilo danes, starša sta pustil malo deklico v avtu, v tej vročini in stara je komaj 19 dni, halooooo. Folk je čisto ubrisan onedva sta šla pa lepo v Merkur nabavlat in jebila v vatu sma 40 minut. Groza res!!!

o, groza! Midva sva enkrat šla na sprehod in je v enem avtu jokal en dojenček - sva midva in še ene punce ostali zraven avta, dokler ni prišel lastnik - očka s še enim starejšim fantkom iz picerije - je šel po pice... Ampak dojenček je verjetno spal in ga ni hotel budit, pa ga je kar not pustiluser posted image . ko nas je videl vse tam, je pa samo na hitrco odpeljal, da noben še rečt ni nič mogel... ma, bogi otroci, res, no! Si predstavljaš, se zbudiš, pa si pripeta nekam, da se ne moreš nič kaj dosti premikat, pa nikjer nikogar, okoli tema,... nikjer mame, očeta, pokličeš, še vedno nikogar, ti pa čisto nebogljen... jokaš in še kar nikjer nikogar!... jaz sem si tok želela tega dojenčka potolažit, to je res grozno!

hehe, sem brala enkrat o tej depilaciji s sladkorjem, pa mi je zgledala zanimiva zadeva, samo meni kocine nikoli tako dolge ne zrastejo, tako da ne pride v poštev... Pri meni nihče ne opazi, kdaj si noge pobrijem, ker je bolj ali manj isto prej in potemuser posted image . mam srečo, da sem po mami gene za to dobila - bratec je pa ko medouser posted image .

Jaz sem mela danes bizi dan: najprej nest vloge za znižano plačilo v vrtec, ker ko pridemo nazaj, bo že prepozno, potem je prišla sestar, da je pazila Ronjo, ko sva midve z Lejlo šli h kolegu na zagovor doktorata - in morali že takoj na začetku venuser posted image - no, vsaj čestitala sem mu potem, ko je bilo konecuser posted image ... potem je mela pa še lejla cepljenje, pa še dolgo nista zaspali, ker sta bili včeraj dolgo pokonci in sta se seveda navadili (onidve se v to smer v enem dnevu navadita, nazaj gre pa bistveno bolj počasiuser posted image )...
Jutri moram oddat še vlogo za rezervacijo za september in vlogo za oprostitev plačila za Lejlo, potem pride pa spet sestra, da malo počvekava, predno jo spet mahne po svetu (verjetno bo šla medtem ko bomo na morju, tak da se spet kaki 2 leti ne bomo videli...) takle mamo... v petek pa pakiram, hehe.

Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.7.2009 7:56:11   
PAJO
dobro jutro bejbe za vse ena user posted image da boste lažje vstale.
čaka nas lep sončen dan,

kako ste kej spale??naša žana še vedno spiuser posted image
pol greva pa mal v kranj v shoping ji moram kakšen
bodi s kratkimi še kupt,ker so ji kr naenkrat vsi premajhniuser posted image upam
da dobiva kej v hm.

kako drugač,ste zdravi??
lp vsem

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.7.2009 8:22:59   
Anonimen
jutrouser posted image

pajo hvala za kavico, glih jo zlivam vaseuser posted image
noč je bla bl tko tko....vroče za znoretuser posted image pa vse smo mel odprto - okno v spalnici, vrata, pa vrata na balkon, sam je blo zun sred noči še skor bl toplo kot notriuser posted image pol pa razumi....med joškah mi je kr teklouser posted image tamal je bil pa itak sam v plenici, pa čist premočenuser posted image od laskov mu je dobesedno kapljalo....razmišljam da bi ga postrigla....itak ma ful dolge, spredaj že do oči, pa zadaj ma vse zvozlane, drede že skoruser posted image po straneh pa tak skor nič nima, une tanove, k rastejo edin, tko da je ful smešn, ka ma po srdini glave in zadej ful dolge lase - mu lohk erokezo nardim, bo tahuj pankeruser posted image pa bogi je, k mu je vroče ful, res....

hm...neki sm še hotla....pa pozablauser posted image eh.....user posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.7.2009 9:20:11   
ronja
Punce, vam moram nekaj nujno povedatuser posted image : zadnjič smo se oglasili pri tašči in tastu, ker sta nabrala borovnice tudi za nas in potem je še svak klical, da ravno prihaja, da naj ga počakamo (ne živijo v slo), pa smo bili kar nekaj časa tam in tašča je skoraj ves čas cartala Lejlo!!!user posted image user posted image user posted image Meni se je samo smejalo! Ko smo prišli, pa sem se sezuvala in sem mela take čevlje za odpet, pa lejlo v rokah, mi je pri tadrugem čevlju rekla, da naj ji dam tamalo, da se bom lahko sezula in potem jo je kar mela v rokah, nič je ni hotela vrnituser posted image . pa celo nekaj časa sta se v kuhinji smejali, čeprav je bila Ronja s tastom v dnevni sobi!!!
mimi, hvala ti za tvoj nasvet, mislim, da je definitivno to pomagalo - da se je pač morala zamislit, kaj dela, če pa ni več videla Ronje (same)... Hvala 100x! Upam, da bo tako ostalo, verjamem, da ne bo takoj vse super, ampak že to, da ji da priložnost, se mi zdi super - saj Lejla je tako dobrovoljen otrok, da ga težko nimaš rad, če ga maš parkrat v rokahuser posted image , se skoz smejiuser posted image - no, če ni lih slabe voljeuser posted image .
skratka, srečnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.7.2009 9:24:03   
Nea
Jutro!

Pri nas bo danes končno vroče user posted image . Sem že sita tega dežja in slabega vremena.

Spali smo še kar ok (3x-4x je bil priklopljen) in danes celo do 7ih (trkam). Upam, da se je tisto zbujanje ob 5ih ustavilo.

Danes bom fejst bizi. Moram dat za prat, sušit, pizzo naredit, ob 2 imata punčki zobarja, ob 5ih ima Ema plavanje, zvečer me čaka likanje.... vmesne opravke niti ne štejem.

A ja... včeraj sem Eriku ponudila korenček... se je smejal in ga ven pljuval. Mogoče da ni bil preveč lačen, ker je eno uro pred tem še pri meni papcal.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.7.2009 9:28:34   
Nea
ronja - super user posted image user posted image user posted image  

Jaz pa sem danes precej žalostna user posted image  Z možem delava v isti službi in je včeraj naš tim organiziral piknik za vse zaposlene... tudi jaz sem bila povabljena. IN sem v nedeljo klicala eno sodelvako da jo vprašam če bo tudi ona šla, pa je rekla da ne utegne, ker ima predavanja ter se ji za pol ure ne splača prit. OK... sem rekla če ne greš ti, jaz tudi ne bom, ker se mi s tolkimi moškimi v timu res ne da samo o službi pogovarjat. IN nisem šla.
Potem pa mi mož pove, da se je ta ista sodelavka tam pokazala. Koza... če se je premislila bi mi lahko vsaj povedala... Nisem jezna, samo užaljena.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 9:28:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.7.2009 9:51:52   
ronja
nea, po moje je samo pozabila ali pa te ni jemala čisto resno,da res zato ne bi šla.

niia, saj nikoli nisem rekla,d a je slaba - ves čas govorim, da je dobra oseba, samo ob Ronji se ji pa res strga. In če se ne vzame skup, je štala - to pa navadno rata šele, kadar ji zagrozimo, da sice pa Ronje ne bo videla... Smotan sistem, ampak glavno da delauser posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.7.2009 11:01:36   
krtekxx
Spala ene 2 uri. Pred polnočjo pupa zakuhala in bruhala, potem se je izkazalo, da ima čist polen nos smrklja. P ugotovil vneto uho, grlo, dal antibiotik (Sumamed) pa ene antibiotične kapljice za v nos, pa ušesno maslo moram iz ušes čistit. Punca čist boga, non-stop jokca, kar ji tudi približno ni podobno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.7.2009 12:04:49   
kiara24
ojla

Sapli smo super od pol devetih pa do 8mih zjutraj. Pol sva pa mlao likaliuser posted image in se igrali pojedli in šli ven na sončka in bilo je že noro vroče. Potem naju je še moj klical da je kartico doma za službo pozabil in sva jo nesle. Pol sva šli še malo pogldeat naše babe žabe v službo. Itak je pol še ena kolegica prišla do mene, da sva šli  na kavo.

Klara sploh ne more zaspati zunaj v vozičku k je tolk vroče. Ali vaši lahkouser posted image Ko jo prinesem v hišo in dam na taveliko posteljo pa v 5 minutah zaspi.

Ronja- hvala za nasvet, glede komarjev in super za taščo in Lejlo,user posted image user posted image saj počasi jo bo sprejela boš videla. Sem mislila, da si že na morju. Kdaj pa greste in kam, če smem vpr.?

Krtexx- joj upam, da bo kmalu bolje,user posted image user posted image user posted image pa še tolk vroče je in je še hujše pol. Držim pesti, da se kmalu pozdravite.user posted image

Na kolk časa vaši jejo sedaj? Naša na 4 ure, ali je to kul.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.7.2009 12:43:29   
krtekxx

K bi moja na 4...mi na 1,2... In potem ji moram dat sumamed 2 uri po obroku oz. 1 uro pred obrokom. Kako?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.7.2009 13:27:43   
Anonimen
evo, sm si nardila depilacijo - u nulo ejuser posted image res sem zadovoljna, dlake res izpuli in ne potrga, koža ni nič nadražena, rdeča pikastauser posted image bom vidla kok se bo držalo....sem se pa najprej mal s tehniko lovilauser posted image ampak hitro osvojila, sam pol me je že pa roka bolelauser posted image morš kr močn bit...sam se da lepo s trakovi tud, mega resuser posted image
bolel me ni nič, sam itak sm navajena depilacij, tko da...
no, sm čist navdušenauser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.7.2009 14:36:26   
mimi30
evo, mojih par minutk....nejc spi, špela neki stoka na tleh....mi odkar smo prišli z morja zjutraj ful dolgo spimo in potem nam čas dopoldan tak leti, da je joj.....danes smo bili že v parku, ker je tam fino hladno in se lahk najc igra, pa še doma mi ni treba bit in gledat kaj vse je treba nardituser posted image ...ker delat se mi pa itak ne dauser posted image ....je bilo pa danes v parku ful komarjevuser posted image ....nam una stvar od chiccota za na voziček nič ne pomagauser posted image user posted image , mreže ji ne morem na vozičku dol potegnat kr itak znoriuser posted image , če ne že brez njeuser posted image in je kr v slingu

ulla, user posted image za depilacijo....dobr se zverziraj pol pa lahk stranke sprejemašuser posted image

Ronja, res dobre novice....user posted image da bi čim dlje trajalo

krtekxx, user posted image pozdravite se čim prej

špelco že imam v rokah in mi brca v tipkovnico user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.7.2009 14:52:32   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

skratka, srečnauser posted image

jaz tud, ker so vsi na morju user posted image in je mir....pol gremo pa mi, se sam zamenjamo tam in bo spet miruser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.7.2009 14:56:45   
mimi30

kiara, jaz sploh ne gledam kolk časa mine...ko hoče ji dam....samo je to navadno na okoli 2h....če bi pa dalj časa trajalo, bi pa pogledala, če ima fejst vdrto luknjico na vrhu glave in če bi imela bi jo vseeno prej pristavla....mogoč samo nima apetita, ker ji je vroče....malo vseeno glej, da bo dobila dovolj tekočine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 15:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.7.2009 16:04:17   
PAJO
ulla80 s kirmu si pa to delala depilacijo??men gre tud to britje na živce
skoz.

naša tud je na 4 ure ali pa celo 5,kokr je.je kr pridna,pa velik pije
sokca vmesuser posted image

< Sporočilo je popravil PAJO -- 16.7.2009 16:07:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.7.2009 16:39:43   
mimi30
Dajte mi povedat kaj naj kupim za Klaro, da bi jo zaščitila pred komarji. sem že spraševala pa nobena ne odgovori.

kiara, men so rekli na primorskem, da je najboljš, da se otroka za vsakim ušesom namaže z lavendlovim oljem....komarjem to baje smrdi...morem ga drugič na morju nabavit in sprobat

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

TLF

(58%)

(17%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!