|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
17.7.2009 9:57:14   
Vesnozaver
juhu,

hani cestitke za obmesecnico!

aljaz je v igralnem centru, mama pa seveda takoj za rac....
punce kaj se je to dogajalo kateri: nas pubec kaka na tri do stiri dni in ko kaka, je tako zelo tekoce, zdaj pa ne vem, driska verjetno ni al kaj, ce pa kaka na vsake par dni? Mu dam banano, ki zapira? Al ne?pisuka....
alora vceraj sem prezivela prvi sadni dan, muke isusove proti veceru:)) ampak sem danes vesela, da sem pregurala.

midva bova tudi prespricala jutranji sprehod, je ze cisto prevroce, da bi clovek vozicek potiskal naokoli

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.7.2009 10:02:17   
Onasiss
vesnozaver- veliko pij......
Drugače pa tole sranje (op. izrazu) nakazuje na rast zobkov. Mi se že celo večnost borimo s tem.... No danes zjutraj se je zopet po ne vem kako dolgem času pokakala bolj trdo.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.7.2009 10:02:44   
Urša08
Vesnozaver super, da se nisi skušnjavi prepustila user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, res imaš trdo voljo user posted image Glede kakanja mislim da ni driska, ker če bi bila driska bi skoz vn teklo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.7.2009 10:05:56   
Onasiss
No naša zdaj pančka. Upam, da jo bom navadla na tak ritem kot Vita. On je dopoldne spal od 10-ih do 12-13, potem sva imela kosilo in je potem spet zaspal ob 15- in spal do 17-18- Ob 20,30-21 je bil pa že v postelji. On je bil res priden kar se tega reda tiče. Se pa spomnim, da smo tudi z njim imeli včasih probleme s spanjem ponoči in smo ga veliko prenosili, ker smo bili pri tastu (to je tist ta star k ma probleme s sranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in da ga ne bi zbudili.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.7.2009 10:22:49   
sunny24
Oh ja, mi2 smo nazaj s sprehoda...Toplooo!!! Sm pršla domov gnila! user posted image

Smo ble na kavici, pol pa še v trgovini pr moji mami, pa Gajo so babe tam crklale, jst sem nakupla neki sadja in zelenjave za Gajo-danes bo cvetača in krompir, zdej je pa papcala malo kašice in še malo mleka. Sm jo dala malo v postlco ta prenosno in je vsa zadovolna, k ma svojo račko tam in majo težke debate! user posted image

Aja, pa učeri se je "naučila" jezik kazat...To pa zato, k jo mama same neumnosti uči...user posted image user posted image user posted image

witto, super za mlado meso! user posted image user posted image user posted image

majchy, to ni še nič...Jst sem pred leti šla odpret poštarju v tangicah in mini majčki (sploh mi še ni delalo nič v glavi, sm kar letela s postle vrata odpret), pol pa sm mogla neki podpisat in ga vprašam, da če ve, kako se kličem (se nism mogla spomnt), k sm bla še vsa skrokana...Poštarju nič jasno, meni pa še manj...user posted image user posted image user posted image   Tako da mislim da če si šla v spalni srajci odpret še ni tko hudo, ne? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 17.7.2009 10:29:26 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.7.2009 10:23:05   
Vesnozaver
mlea , ursa hvala, potem se ne rabim sekirat. ja bodo verjetno res zobeki, vceraj je bil taaako tecen (pa se vrocina), pa sem mu dlesni drgnila pa mu je pasalo.

jupi petek jeeeee,upam, da mozek danes hitro pride. Vceraj je bil celo 'ze' ob 17 doma....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.7.2009 10:49:49   
Urša08
jaz pa zdej korenčka kuham za Žiga, bova spet probala sam tokrat ne bom nutele jedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.7.2009 11:04:59   
Katjusa
evo pokošeno kolkr sem misla pol smo pa jst benjamin, florjan in babi še obrnal krmouser posted image user posted image user posted image user posted image sem bla res pridnauser posted image zdej je pa babi rekla, da bo mela mal benjamina in da se nej grema s florjanom mal namakat.... tko da šibam pod tuš pa v bazenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vidla, da ste pridne čveke dons in vas nisem uspela brat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.7.2009 11:08:29   
Katjusa
Hana vse naj naj za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.7.2009 11:47:43   
sunny24
No, kaj bo kira kej napisala???

antonia, k te vidim tam gor da bereš...dej se kaj oglasi, no! Mal napiši kako kaj napredujete!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.7.2009 12:12:04   
Urša08
sunny kaj nej napišem, da sem šla eno rundo cunj pobrat na balkon in eno obesit in sem čist mokra. Žiga spi, Nejca pa zdele spravlam spat če bo ratalo. A tebi Gaja spančka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.7.2009 12:15:54   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sunny kaj nej napišem, da sem šla eno rundo cunj pobrat na balkon in eno obesit in sem čist mokra. Žiga spi, Nejca pa zdele spravlam spat če bo ratalo. A tebi Gaja spančka?

...likanje si pozabila....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.7.2009 12:17:34   
Urša08
mlea sej že cel teden ne likam, bom jutri, ko bo hladneje, pa še mojedva prideta po Nejca in ga bosta do nedelje kr na vikendu mela, potem pa itak mi tja pridemo user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.7.2009 12:19:10   
Urša08
mlea dej povej kako mate vi z igračami? a jih Vito sam pospravla? A mate kako omejitev kok naenkrat jih lahko ma? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.7.2009 12:19:17   
MIHAILO
ojla ...midva sva bila pred blokom v sencki...Mihailo ni nic spal pa je ze od 6h pokonc...po cele dneve se mi premetava po postelji...s hrbta gre na trebuh sam potem se buni in ga dam na hrbet in gre spet nazaj...to sem vceraj cel dan delala...grem pospravljat in mi sploh ni varen v posteljici,ker da stran blazino in me je pol strah da se ne bi udaril k se tok premetava...user posted image pa full je zacel puzat,gre na busija in kr puza...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.7.2009 12:20:59   
Urša08
sem pozabila povedat da je Žiga pokazal zanimanje za žlico user posted image user posted image user posted image je lepo korenčka jedel, sam tiste rokice tlač zraven v usta in potem je vse od korenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.7.2009 12:21:40   
brkn83
Pozdravljene.

No mi smo zopet not, ker je zunaj ful vroče. Zjutraj sva šla v mesto še uredit zadnje stvari pred dopustom, pa kune kupit ( no sem jih sam mal, ker itak lahk dol dvigneš).

Zdej pa še likam, potem pa še Nikovo potovalko spakiram.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.7.2009 12:22:20   
Urša08
Mihailo a se odriva v rikverc al kako puza - plazi? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.7.2009 12:24:49   
MIHAILO
pol k pridem taksne scene vidim
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.7.2009 12:25:15   
Onasiss
Ursa-Vito MORA sam pospravit igrače, ker drugače letijo al čez okno al pa u smeti. Se pa igra s tistimi, katerimi si on želi. Sam je pa tko, da jih ima na več različnih koncih pospravljene, v stopnicah pograda, v ta veliki omari, v predalniku..... Je bilo kar dela s tem, da smo ga navadli pospravt igrače za sabo. Stimulirali smo ga tudi s tem, da smo tekmovali kdo jih več pospravi.... Aja pa k zagleda sesalc šiba 100 na uro pospravljhat sobo, ker se boji, da bomo posesali igrače.user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.7.2009 12:27:53   
MIHAILO

Mihailo a se odriva v rikverc al kako puza - plazi? 

tko da gre naprej...sam skoz gre na trebuh in pol plazi...in nato jok mu ne pase ga vrnem in zopet...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.7.2009 12:29:00   
Katjusa

mlea dej povej kako mate vi z igračami? a jih Vito sam pospravla? A mate kako omejitev kok naenkrat jih lahko ma? 

Florjan tud mora sam igrače pospravljat... če je fejst utrujen mu malo pomagal, ampak nikol pa sama ne pospravljam.... igra se lahko samo z enimo igračami.... se sam odloči... ima pa v dnevni vlakeca postavljenega in največ se tak z njim igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse kar drugega vzame more pol nazaj pospravituser posted image user posted image user posted image za zdej je red

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.7.2009 12:29:26   
MIHAILO

sem pozabila povedat da je Žiga pokazal zanimanje za žlico user posted image user posted image user posted image je lepo korenčka jedel, sam tiste rokice tlač zraven v usta in potem je vse od korenja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tako je blo tudi pri nas...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.7.2009 12:34:41   
Onasiss
MAJCHY- ZA SEZNAM 5. MESECEV 2. ZOBEK LEVO SPODAJ ENKICA.!!!!!!user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.7.2009 12:36:19   
Urša08
Punce hvala za odgovore. Ja jaz ga tud skušam navadit na pospravljanje sam očitno sem predolg mu potuho delala. Sedaj pa hočem da pospravla in ni vedno navdušenuser posted image mah sej bo. Je pa tko da je teh igrač res too much in me je zadnjič prjelo da bi jih kr nekam odpelala, k ni hotu pospravt.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?