|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
17.7.2009 7:36:31   
Alisa
a danes si me pa prehitelauser posted image user posted image

Danes sem bolj lene sorte, no saj sem iz dneva v dan bolj, ker me vse kosti spodaj boljio. Še malo pa bo konec, mislim da bomo potem vse pogrešale tele brcike in raztezanja.

Še danes pa bo soba sestavljena, tok hitro gre ura, da sva včeraj sestavljala do 24h, potem pa nisem mogla nič več, tako da sva šla pod tuš pa spat ob 3.30 me je pa naš miš iz  pojste vrgu, ker je bil žejen, pa lulat,... tako da sem se čist predramla. Ob 5h pa našmu ura zvoni, tako da sem spala bolj malo. Uf kdaj bom to nadoknadlauser posted image

Danes se bom tudi jaz spravila pripravit za porodnišnco, sm moram še mal v štacuno- vložke pa kremo iskat, pa ziher bom še kaj najdlauser posted image

Danes pa ne vem kaj bom kuhala, a imate kako idejo? Moj bi bil najbolj vesel pice, pa ogromno skledo solate, sm v tej vročini pečt, oh res sem lena.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.7.2009 7:39:01   
Anonimen
alisa, ne skrbi.....vse bomo nadoknadile leta 2012....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni manjkajo samo se plenicke za tamalo. pa na kup moram vse zmetat...
sam kar odlasam pa odlasam.

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
17.7.2009 7:57:50   
Anonimen
aja, punce....se ena cvetka nasega malega:
vceraj razlagam mojemu, kako se nasa mala pupa v trbuhu šobi in cmoka. in sem nakazala z usti.
in je Tadej videl, in prileti do mene pa rece:
mami, dojencek verjetno hoce dudiko. daj pojej eno, saj imas 2!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
17.7.2009 8:33:12   
Drnula
Mene ta vročina tud ubija. Skačem po bajti skor čist naga. Včeri sem si zmočila brisačo in se z mokro pogrnila na kauču .... kolk je pasalo user posted image Cunje za user posted image so še vedno neurejene. Jaz tega ne morem delat z Neco doma, ker vse samo leti. Sicer pa še vedno računam, da gremo kam na morje ali kampirat kam v Slo ob kako reko. Nekako mi ni še do rodit, ne še takoj, jaz bi te slabe tri tedne kar lepo počakala še.

tik pred porodom se je pa na ritko usedel. In baje so to ugotovili šele sredi poroda

Ha, sredi poroda? Pa uz? pa otipavane glavice? pa CTG kaže srce previsoko ... ? Mal čudno, da niso pogruntali, verjamem pa da se jim to lahko zgodi. Skratka, ostaja upanje, da se ti tik pred porodom mala obrne na bučo user posted image

hel32 - dobro, da si me spomnila. Sem čist pozabila, midva morva tud še podpisat očetovstvo.

kerala - jaz si ne predstavljam hoje med EA, vsaj po svojih izkušnjah. Pred EA sem bila navita na popadke ca 7 ur in takrat sem se veliko gibala, imela žogo za sedet ... čeprav sem bila na vseh tistih štrikih pripeteta potem po EA pa mi ni bilo niti do tega niti si ne predstavljam, ker imaš noge res švoh če ti kolčkaj drži. Ayo, jaz sem bila od prejšnjih popadkov tud menda utrujena in se mi je po EA fajn dremalo.

Sanikaa, sporoči kako bo s pralno kroglico. Ali pa Kerala - se ti obnese? Je ok? Jaz ne vidim razlage in potem mi ne potegne.

eee, o Likarju sem do zdaj slišala samo dobro in ko je prišla info da odhaja samo so bile babice in pacientke zelo žalostne ...  očitni ni še odšel.

MI1987 - v PO je tako, da ti ne dajo papirjev in spustijo domov dokler nimaš poravnanih vseh dolgov. Dvomim tudi, da zaradi neplačila ne bi mogel bit zraven, ker ni primerjave in bi bilo prav smešno, sploh ker gre za to bi vidva imela denar oni pa pač ne osebe, ki bi ga znala sprejet kot plačilo

Aprilčic, nič ti ne zavidam. Težko je it, vendar je tako bolje in ... morda se boš al spočila, sploh če bodo imeli klimo. Drži se.

miska_mccute
, daj da te še jaz mal navijem ... imela sem cimro iz Idrije, prej je imela dva fanta, zdaj punco. Prvi porod težak, ki se je zaključil s CR, drugi tud težak in zaključen z vakumom, punco so skoraj zgubili po poti, ko je prišla v PO je bila direkt na porodni, mož pa se je ravno preoblekel, ko je bila mala zunaj user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 17.7.2009 8:34:16 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
17.7.2009 8:37:22   
Anonimen
aha, drnula....hvala hvala za tolazbouser posted image user posted image user posted image
prvega sem imela z vakuumom. ce se ne bi ze tako spustil, bi mi naredili carski rez. trajalo je 6 ur, pri drugem 4 ure, tudi kar tezek porod. zdaj v tretje????
ginekologinji bom rekla naslednjic, da mi zrihta planiran porod.da ti ga na datum sprozijo, pa ni skrbiuser posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
17.7.2009 8:44:10   
simonalokar
anč si pa opisala porod. miška pravi da bo noge skup držalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

miška pa bo tvoj zraven pri porodu, ker ne prenese krviuser posted image da ne bodo njega rešval namesto tebe.

spali smo tako tako - saj bo kmalu bolje. kaj bomo kuhali tudi jaz ne vem ker imamo popoldan fešto - nečakinji imajo 6 let. tko da bomo papcaluser posted image user posted image user posted image . pa tortauser posted image user posted image .

aprilčica dobr zrihtaj na CSD in da boš kaml doma kajti vroče bouser posted image user posted image .

jaz še vedno odlašam z pranjem lupinice in vozička sem lena kot ****suser posted image user posted image user posted image . pa za v porodišnico moram pripravit. ste ve žeuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa na sladoleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
17.7.2009 8:49:32   
eee35
Ej user posted image , ene ste res zgodnje! Jaz pa mali medo spiva, dokler naju kar orang glasnega ne zbudiuser posted image HB, boga Ayo, si ne predstavljam, kako ti preživiš...

drnula: jaz ne samo, da skoraj naga skačem po stanovanju, ampak ČISTO nagauser posted image , pa me briga, saj itak noben ne vidi! Samo moram se it stuširat hitro, ker sem zbasala zraven kave en krof iz Trojan (sestra mojega je prinesla včeraj zvečer), pa imam pol trebuha in en jošk čist z marmelado umazanuser posted image . Kok tega noter pakirajo! Spila sem eno kavo, pa bi, še, ne vem, zakaj mi tako paše...Sicer si nescafe naredim, ker mi je turška premočna.

aprilčica: mislim, da imaš par telefonskih številk, če bi bilo kaj takega, da te noter pustijo, daj sporoči. Jaz tudi ne vem, dr. Likar je rekel mojemu, da lahko grem še ta isti dan domov, lahko pa da me noter pustijo na opazovanju. Če bi se zgodilo, da bi dalje časa trajalo, imam od Sams številko, pa ji bom napisala, kako pa kaj. Ali mojega tuki gor nagnala. Saj itak skoz vohuniuser posted image , naj bo še uporabni malouser posted image

Kuhanje - nič pečenja danes pri meni, bo skleda solate - paradajs, kumare, olive, koruza, paprika, pa bom šla še po feta sir pa bo. Njami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
17.7.2009 8:52:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

miška pa bo tvoj zraven pri porodu, ker ne prenese krviuser posted image da ne bodo njega rešval namesto tebe.

simona, kje pa!ni variante. pri prvem sem ga se nek prepricevala, pri drugem sem ga samo vprasala. zdaj pa se niti ne sprasujem vec.
ni sans, da bi bil zraven. ni clovek za to. saj zato pa sem rekla, da upam da ne bo kaj v avtu, ker lahko njega izgubimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
17.7.2009 8:55:16   
Anonimen
 .
pa imam pol trebuha in en jošk čist z marmelado umazanuser posted image .

jst mam cist vse majce poflekane. moj trebuscek je magnet za vse vrste umazanijuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
17.7.2009 9:20:00   
hel32
Dobro jutro
Sem se komaj skobacala iz postle sem se že napapcala, zdaj pa uživam.
Aprilčica, kaj pa vem, saj G mi je napisal počitek, pa saj nič takega ne delam, al je pa še to preveč, no glavno, da je danes malo boljši,
piši kak sms če boš ostala v bolnici!
Eee35, tebe je najboljši brat, prav hecno napišeš, saj imam jaz tudi vse majice popackane po trbuhu, to je zaradi težnosti,user posted image user posted image user posted image , ti pa tudi javi, kako bo šlo pri ZO, in če moreš ostati v bolnici!
Miška, midve imama pa moške z istimi problemi, moj ne prenese nič v zvezi z krvjo, pa tudi želodec ima bolj slab, ob vsaki malenkosti ga dvigne,
zadnjič npr. je bila kanta za smetje prepolna, pa je blo treba nekaj vrečk ven dat, pa je prišel, da ga je dvignilo in ne more!!! To ti je ded,
sem jaz šla, user posted image  in imam boljši želodec, kot on, svašta, je pa res da ne moreš nič pomagat, bomo pač same rodile, ane?

Bom danes počivala bolj al majn, pa da vidimo, al bo kaj boljši!
Lep dan
Helena 34t 2dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.7.2009 9:29:43   
Muca83
Dobro jutro sonosečke! Joj, kako ste mi boge tiste, ki ne morete spat. Jaz bi pa spala spala in spala. Prav luštno mi je v postelji.

Danes grem pa k frizerju po 100 letih, se spravljam že ene 2 meseca Saj potem pa spet 100 let ne bom šla. Ampak glavno je, da mi tele scepljene špice postrižejo.

Joj, včeraj sva šla po avto, ki sva ga dala na redni servis in naju je skoraj kap zadela, ko je bil znesek malo več kot 600 eur. Lani je bilo 240 eurov, letos pa kar toliko. Pa ni bil noben "ta velik" servis ampak čisto navaden, edino zavorne ploščice so zamenjali. Mah, saj ni kaj ampak sva bila pa šokirana. Koliko potem pride vzdrževanje avta tiste, ki naredijo res ogromno kilometrov in morajo imeti večkrat na leto servis.

Evo, mala se je ravnokar zbudila in že prestavlja trebuh in kolca

miska_mccute, moj svak ima tudi slab želodec, pa je bil vseeno z veseljem pri obeh porodih zraven. Moj lubi je pa tudi nekaj javkal, da bo skupaj padel (ko pa ima kdo npr. kakšno rano pa brez težav gleda, jaz pa kar skupaj lezem) pa sem mu rekla, da gre zaradi mene za sam iztis lahko ven, samo jaz nočem da mi je pred tem dolgčas. Sicer pa upam, da ne boš imela kakšno tako porodno zgodbo kot skuštrana s foruma. Me pa res zanima kaj upoštevajo za kraj rojstva če se otrok na poti rodi. Aja, dude pa raje ne pojest, da ti ne bo prebavo zaprlo. Faca je tvoj mali

simonalokar, jaz tudi nisem še nič za v porodnišnico pripravila, še kupila nisem. Pa cunjice za malo moram oprat... Se mi kar nekako mudi, čeprav po drugi strani me pa panika grabi

Drnula, ti pa si faca, že v 38. tednu pa bi šla kampirat in ne rodit Glede tistega, da so sredi poroda ugotovili medenično lego je pa tako, da sem jaz to izvedela iz drugih ust, ne direktno od porodnice, tako da je možno, da je malo prirejena zgodba.

Joj včeraj mi je tašča razlagala kako so imeli včasih dojenčke kar v štruce povite in naložene kot štruce kruha v porodnišnici, potem so jih pa na voziček naložili enega zraven drugega in nosili mamicam. Prijemali so jih pa baje kr za tisti povoj in potem je ona enkrat brata od mojega malo razvila, ker je hotela pogledat, če je vse ok z njim in ga povila nazaj. Ko je pa sestra prišla in ga dvignila za povoj se je pa razvil in je mali padel dol Na srečo ne globoko in na posteljo ampak vseeno, sem šla čisto šokirana domov, to so bile mučilnice otrok ne pa porodnišnice. Ona mi pa pravi, da se ji ni zdelo slabo, da so bili otročki stran od mamic, da so si mamice bolj spočile. Jaz si pa res ne predstavljam, da bi jaz počivala, moja deklica pa nekje stran cel dan jokala Še sreča, da se je vse to spremenilo.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.7.2009 10:16:22   
M1987
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

aja, punce....se ena cvetka nasega malega:
vceraj razlagam mojemu, kako se nasa mala pupa v trbuhu šobi in cmoka. in sem nakazala z usti.
in je Tadej videl, in prileti do mene pa rece:
mami, dojencek verjetno hoce dudiko. daj pojej eno, saj imas 2!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TA JE FUL DOBRA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee35 sva na istem user posted image upam, da se to uredi preden me drug tedn pošlje v P user posted image Vaje, da se bi user posted image obrnila? Kakšne vaje so to, se takoj spravim delati, samo povej mi user posted image Kako pa nosiš? Jaz nosim zadaj mi je rekla. A je res težji porod, če nosiš zadaj??? user posted image

miska_mccute nič se sekirati glede kg. Moja prijateljica se je zredila za 30 kg in je po parih mesecih imela tako postavo, da dol padeš. Je pa odvisno od tvojega telesa kako sprejema in porablja kg. Saj bo :) Malo telovadbe pa končno normalno user posted image z user posted image pa bo user posted image

go_ta ja ja, upam, da se bodo tele temperature kaj spustile, ker bomo res boge... Po moje se nam bo kar mešalo od vročine pa še popadki... O joj... user posted image ja takle imamo...

No pa še to... Menda da bo jutri še bolj vroče... user posted image Jaz bom z mojim dragim malo pobegnila iz Lj na Dolenjsko - imajo manj vroče user posted image user posted image

LP user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.7.2009 10:24:59   
Anonimen
ja hel, same bomo ja, saj smo babe, a ne????
no, am....jst ne bom samauser posted image . sem bila 2x sama in mi res ni nic manjkalo. zdaj pa bo sla z mano prijateljica. starejsa zenska. fenomenalna.sama ne more imeti otrok, in sva se zmenili, da gre poleg mene. in je bila cisto naudusena, pocascena on presenecena. je rekla, jooooj, ce ze sama ne morem rodit, bom pa 1x vsaj zravn.UPAM!!!!!!! upam, da Nina zdrzi do porodnisnice!
ja glede zelodcov nasih dragih. moj je obupen. ne prenese nicesat kar spominja na kri. ce kaj zavoha ali pa bognedaj kateri od malih bruha se mu takoj pridruzi.tudi umazanih plenick ne prenese najbolje. je imel sreco, da ko sta bila mala2 se v plenicah, sta vedno takrat kakala, ko sem bila zravenuser posted image user posted image user posted image
jah, moski.....

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.7.2009 10:28:03   
sams
ojla drage user posted image ,
ja, vroče je, vroče. Mi smo včeraj šli na plažo šele ob 20h user posted image  pa še nismo mogli dihat od vročine. Jaz si res ne predstavljam, da bi v tej vročini šli kaj prej se kopat. Ful osvežilno in vse, samo takoj, ko se oblečeš, si spet ves prešvicanuser posted image . Danes gremo spet (brez user posted image ), mi je prav malo težko biti sama z malim na plaži, ampak brez tega ne preživim...bo treba še potrpet danes do plaže, ja.

Sem opazila, da bolj ko gremo proti koncu, bolj smešne komentarje imamo, zdej ko sem brala, sem se prav nasmejala user posted image . joooj, ful me zanima, katera bo naslednja.....

go_ta in eee35, bomo face s traktorskimi zračnicami user posted image .

aprilčica, ja, jaz še vključno s sredo delam, od četrtka pa porodniška. Tako sem se odločila in mi ni žal, če ne drugo, imam v službi klimo, doma pa ne user posted image . Na splošno sem proti klimam, ampak taaaako paše... Upam, da bo vse OK v ponedeljek v bolnici, ne skrbet, 1 dan hitro mine.

Alisa, sem opazila, da si napisala, da kličeš malega "miš". Mi tudi!!!! Ful zanimivo, od vseh živali smo si glih to izbrali user posted image .

simonalokar, tvoj dragi je pa motorist...jaz se jih ful bojim, vedno ful cvikam, ko se na avtocesti naenkrat kakšen pojavi za mano. HB moj tudi ne mara motorjev. Razmišljava pa, da bi si ob priliki (ko bo kaj več €) kupila tiste Tomosove avtomatike, da bi se poleti z otroci furali v njih.

Muca83, v Izoli pa imajo porodnišnico prijazno dojenčkom (ne mamicam, mislim, da je postojnska prijazna mamicam) in imaš novorojenčka non-stop pri sebi. Priznam user posted image  meni bi bilo bolj lušno, da mi ga odpeljejo za par uric, ker sem tako malega v porodnišnici non-stop gledala in nisem nič spala user posted image . Aja, tudi mi imamo zdej servis user posted image .... spet bodo izpuhteli €...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
17.7.2009 10:29:39   
Anonimen
Aja, smo se odlocili za ime.
NINA BO! vem da jih je ogromno!!!! ampak meni je fuuuul lepo ime, in ta Nina bo samo 1 in edina Nina. najlepsa, nabolj pridna in najbolj moja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.7.2009 10:35:47   
go_ta
Daaaanuser posted image  kako smo, je že kaj vroče? Jst si zračim stanovanje, piha na vse strani, ko pa sonce pride, se bo pa treba zabunkat in zatemnit. Dons sm bla pa pridna, sm zgodj vstala, šla na sprehod, perilo oprala, obesla, zdaj kuham krompirjevo juhico z jurčki, za posladek bojo palačinke ... Spala sem kr v redu, zbudla sem se samo 1x pa zajamrala, ker so me kolki bolel, je user posted image  takoj mislil, da je že čas za akcijouser posted image  Ne, ne ...user posted image  No, zdaj pa mal surfam, pol pa itak ležanje, ker bo danes baje ful ful vroče. Moji gležnji so čist bogi že zjutrj, čez dan so pa res buhteljčki!
no, aprilčica, upam, da te bojo v bolnici porihtal in boš čim prej doma!user posted image  
Alisa, če mene vprašaš, bi danes za kosilo pasala samo mrzla solata:) Ampak moški morajo konkretno jest, aneuser posted image
Miška, sem se nasmejala izjavi tvojega malegauser posted image  Sam otroci pa imajo ideje, da lahko dol padešuser posted image  
Miška, Muca, hel32, ja desci so res dobri. Moj je bil za to, da bo zraven, zdaj pa že cinca, ampak itak, da bo zraven, ker mu drugač zamerimuser posted image  Pa ne bi gledal, kako me boli, pa to pa ono ...Pa tud on nima najboljšega želodcauser posted image   Jst pa hočem, da je zraven, ker se ob njem počutim res varno pa vem, da bo zdržal. Aja, pa hočem, da je zravem ker nočem, da mi je dolgčas, ko bom čakala, da se odpremuser posted image  Tko da se zdj psihično pripravlja. Pa upam, da ne bo skup paduuser posted image
simonalokar, jst mam za P vse pripravljeno, mi je user posted image  skoz težil, naj že pripravim, da je bil bogi revež mirenuser posted image  Včer sem pa še za user posted image  pripravljala, čeprav še ni spakirano, ampak čaka na previjalni. Ker ne vem, kaj naj mu spakiram za obleči iz Puser posted image  Če bojo take temperature, ne morem dat 100 plasti na njega. Bom par kombinacij morala naredituser posted image
UUU, pozabla sem na juho!!user posted image letim!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.7.2009 10:40:20   
Anonimen
ja go_ta, ti pa mors bit res ze na stand by!
saj imas cez par dni ze rokuser posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.7.2009 10:47:26   
go_ta
Miška, Nina mi je všeč!user posted image  Pa mislim, da jih danes ni več ogromno, ker vsi izbirajo neka čudna imena - vsaj zame. Nina je pa res lepo imeuser posted image
Sams, moj user posted image  si je že ogledoval mojo rit in ocenjeval, katero dimenzijo rabimuser posted image  Mogoče pa v P kakšen biznis naredim, ko bojo ostale videle, kaj imamuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.7.2009 10:55:58   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Miška, Nina mi je všeč!user posted image  Pa mislim, da jih danes ni več ogromno, ker vsi izbirajo neka čudna imena - vsaj zame. Nina je pa res lepo imeuser posted image
Sams, moj user posted image  si je že ogledoval mojo rit in ocenjeval, katero dimenzijo rabimuser posted image  Mogoče pa v P kakšen biznis naredim, ko bojo ostale videle, kaj imamuser posted image

100 % se strinjam z go_ta glede Nine. miska, tudi meni je ful vsec.

Glede prisotnosti na porodu....vem, da če mojega takrat ne bi bilo, tudi mene na tem svetu ne bi bilo več....Ker sem fuuul krvavela in je zahteval, da me ne šivajo na živo, ampak da me uspavajo. In že tako sem izgubila ziher več kot pol litra krvi. So me pa lepo zašili, ker so si vzeli čas. Tako da user posted image  za mojega. Poleg tega mi je ful pomagalo, da me je držal za roko in mi težil, naj ne cvilim preveč in mi dajal led v usta user posted image . Priden!!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.7.2009 10:58:57   
Anonimen
ce se pa nasa Nina rodi z lulekom slucajno, pa bo Nejcuser posted image

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.7.2009 11:00:15   
Anonimen
sams user posted image user posted image user posted image za tvojega. vse pohvale!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.7.2009 11:02:51   
aprilčica07
Evo mene nazaj iz csd-ja. Moj je podpisal, da je oče tega otročkauser posted image , pa še papirje za očetovski je spotoma porihtal. So bli pa ful prijazni in hitri danes. Jih moram prav pohvalit.user posted image
sams: ja, saj če upaš delat ni neke panike, ampak se mi nekako zdi, da smo zdaj že vse pred finišem in se mi nekako zdi, da moramo bit kr vse doma.... Ampak če si se tako zmenila in ti paše, je to čisto ok zadeva..
go ta:  ti imaš pa kmalu rok, ne? ježeš, že 38 tednov noseča. mater leti cajt...
alisa, sams: mi pa našga ne kličemo miš, ampak žabecuser posted image user posted image user posted image nevem od kje meni ideja, ampak ok, je žabec od rojstva daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
miska: nina je čisto ok ime in nima veze, da jih je dosti..... no, mi pa še nimamo imenauser posted image user posted image user posted image
hel32, miska: moj pa prenese kri in take zadeva, hb. Tako, da bo tudi tokrat šel zraven in mi bo v oporo...user posted image  
simonalokar: tudi jst sem se spraševala če je tvoj možiček motorist?
drnula: a ni pr vas hladneje kot pr nas? mi imamo že zdaj 29 stopinj, pa je ura 11
eee35: kdaj greš na ZO?

Sem se pa kr vdala v usodo, da grem v pondeljk notri in bom tan ostala. Kaj čem, samo, da bo in ostane vse ok. Nima smisla pametovat in bit pametnejši od dohtarjev, kajne? Če bi blo pa karkoli pa itak imam par telefončkov in vam že sporočim... Čeprav mislim, da bojo zdaj  le mene štelali, bejbiju zgleda bit pr meni  čisto ok..

Nič, grem kaj dat v lonec, ma nimam volje ne ideje kaj. Pa itak moje je že laufal delat, zame in Jakoba pa ne rabim nevem kaj hudega kuhat. Pa še to ne bi, moram pa zaradi malega.

Oh ja, saj bo bolše:):):):)

Se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.7.2009 12:44:43   
hel32
Mi pa še kr ne vemo imena, nisva si še vzela časa pravega, nekaj me je sicer hecal, da bi imel otrok isto ime kot on,
pa se meni ne dopade preveč, meni je všeč Leon, Gregogr, Matjaž, za punčko sploh še nisem razmišljala,za vsak slučaj bi bilo treba, vsaj eno izbrat.user posted image
Jaz bom danes delala mesno musako z zelenjavo, zvečer si bova pa privoščila z ražnja,sva sama, mogoče se danes pogovorima o imenu,user posted image user posted image
Sem razmišljala, da bi že oblekla posteljico, pa sem se premislila, mislim, kr neki.user posted image user posted image  Bom še kak teden počakala, in še dodala taprave zavese, ker zdaj so ene ful temne, zaradi sonca.
Sem do zdaj počivala, in glej ga šmenta, me skoraj nič ne boli!
Go-ta, ti lahko pričakuješ počasi dan D, kak ti je fajn, jaz pa še 6 tednov user posted image  v tej vročini, sem HB na hladnem, Tjaša se je rodila z 37 tedni in je bila donošena, tam okrog pa pričakujem tudi našega user posted image .
Aja pa še to a vas tudi bolijo joške in bradavice, mene že kr dobra 2 tedna bolijo , na dotik so bradavice ful boleče, mislim da bom imela ful mleka,
ko kaka krava,user posted image user posted image user posted image , ker 1x me niso nič bolele, zdaj pa orng, in bradavice so skor čez celi jošk.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.7.2009 12:45:09   
simonalokar
arpilčica in sms ja motorist ampak meni ni nič všečuser posted image user posted image user posted image . ko gre me je ful strah in se bojim da ga ne bo nazaj. vem da je že skus na motorjih. sine je tud navdušen čist, pa deda ga ima tud. sploh da ne govorim o tašči. dolgo časa sem prepričevala da ga ne kupt in da je najprej stanovanje zdj pa je to narejeno, ga nisem mogla več prepričat in sva se samo kregala. hotela sem ga tud pustiti- no gorzila sem mu. no verjetno me ne zastopte, ampak me je strah. nobeden ne more vedet kaj prestajam ko gre na vožnjo. user posted image user posted image user posted image to je njegova strast. saj ne gre velikokrat peljat ker mi pomaga in gre samo takrat ko sine spi. moram mu zaupat, sam ko lahko drugi povzroči nesrečo. rad bi da grem tud jaz njim, da se bova skupaj vozila, amopak hvala bogu da sem zanosila, da mi ni treba iti. pol pa pravi da nisem dobra in tako naprej. jast pa se samo bojim, da ga ne izgubim moža in otroka očeta.

če se skregava se zaredi motorja, sem mu že rekla da bom kres pripravila, da ga bom v zažgala. sam kaku če ga sploh premaknt ne moremuser posted image user posted image user posted image .

no dost z mojimi problemi. je pa res konkreten ko ne na motorju ni alkohola in to željo spoštuje - kajti ko druge poznam hodijo od gostilne do gostilne.

simona

Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.7.2009 13:12:18   
eee35
M1987: moj user posted image je kao od spredaj...Jaz še zmeraj upam, da se bo obrnil, bučko mali. Glede vaj: moraš pogledat par strani nazaj, ena je nalimala gor. Sem si sprintala, ampak pojma nimam, kam sem dalauser posted image . Drugače sem probala tisto, da zjutraj ne greš na wc, ampak probaš zdržat nekaj minut, pa pod ritko si daš nekaj da je višje. Ampak ne čutim bistvene spremembe. Po moje se user posted image vrti naokrog, ker sem ga danes vidla tako, kot bi bil prečno.

aprilčica: sem naročena naslednji četrtek, 23.7 ob 8 zjutraj.

simonalokar: jaz te čist razumem, mene tudi je strah motorjev, pa res ti mora biti groza, ko gre user posted image ven in ga čakaš.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?