|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.7.2009 10:22:49   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: lenček

UUUUUUU, super, sem vam kar fauš. PO mojem smo še premalo organizirani, se pa verjetno iz porodnišnice spomniš, da znamo že s sokcem opolnoči kaki kiks naredituser posted image . Sploh nisem neke panične sorte, samo moj je tak orto skuliran, da nam zmeraj gre kaj bizarno narobe, no pa tut fajn je če sta 2 voznika, jaz mam tak malo kilometrine, da si avtodoma ne bi upala vozit. Ah, za drugo leto pa,..., zakaj pa ne.

Hej, na tisti sokec user posted image  glej samo pozitivno user posted image  , ker meni bo "silvestrovanje"  2008 ostalo za vedno v spominu.
Bilo je novo leto, bil je ognjemet, naši sončki so sladko spali v posteljicah mi pa z penino v roki. Tvoj user posted image  je izviren, ni kaj.
Khm.. zdej bodo pa vse mislile da smo se ga napile user posted image .

Uživajte .

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.7.2009 11:18:23   
blackcoffee
ojla,
včeraj smo se šli kopat na Otok. super je bilo!
naslednjič se gremo kopat s 5ro in Hektorino.
danes pa grem spet - sva se z Detecem zmenili.
juhuhuhuhu.... če sem kako mariborčanko rajcnila, naj se nama pridruži!
po 14h bova tam. :)

kar zadeva skutic sadnih- ravno včeraj je pojedel prvo. celo maznil, tako je bila dobra. pa še malo kruha mu notri nadrobim, kot tudi v junior jogurte, ker sama skuta ali jogurt je njemu megla - mu ni dovolj.
user posted image
dojenje.. kaj pa vem. jaz opažam, da se gromki počasi sam odstavlja.
ne zahteva me toliko čez dan, kot je to bilo še pred nekaj tedni. se mi zdi, da je iz dneva v dan drugače.. polno se dojiva le še zjutraj in ponoči do 2x.
čez dan in tudi zvečer, po večerji pa se na joški le malo pocarta - toliko, da zaspi. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 16.7.2009 11:21:06 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.7.2009 11:21:40   
Detece
Juhej, gremo se kopat.....

Jaz mu tud dajem skute, zdaj ene par dni. Samo mojemu Ruju je tista ta mala premalo..Katere jim ve dajete? Odkar sva na Gh se mali prav lepo pridno redi, je bil prej suhec, zdaj pa tega ne morem več rečt..

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.7.2009 14:40:49   
tasa.m
Naša je tudi včeraj probala skuto Junior in cel ta mali lonček pojedla. Ni glih veliko, samo pri nas pa je to napredek user posted image .

Mi smo si pa kar doma naredili plažo, sve našga naštimale, da nujno rabimo bazen. Tako, da se zdaj dopoldne kopave, proti večeru pa gremo na sprehod.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.7.2009 14:42:08   
tasa.m
Detece, imaš tudi tiste 100 g (borovnica oz. marelica).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.7.2009 15:03:17   
december28

...otrok noče zadnja dva dni nič spat - smeji se, igra, če pa izginem pa nori... tako, da naredim ne nič! Kot, da bi vedel, da naj bi šli v soboto na morje, mami pa ima gore in gore perila za spedenat...uh, kje so časi, ko sem šla še v kak šoping pred dopustom - za oblečt itak nimam 0! Ejjejej!

Najrajši bi šla v hotel, da bi mi enkrat kdo drug posteljo pospravil, pa kosilo skuhal, pa da mi ne bi bilo treba prenosne posteljIce vlačit...ampak vem pa, da bi bila potem GH od mladiča "ogrožena"...user posted image

Za kosilo danes dobi: teletino+korenček+krompirček+bučko (vse nabrano sveže z vrta - razen teletine seveda - v največji vročini, mali pa se je drl izpod brajd, kjer je čakal v senci user posted image ) - vse skupaj skuhano z malo peteršilja in par zrnci soli - luksuztrajber user posted image !

Skratka tele skutke mormo sprobat - sploh glede na to, da smo glih marelico "uvedli"!

Grem pospravljat - pa naj mi še enkrat moj kej jamra o naporih v njegovi službi!!! user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.7.2009 15:25:59   
patkapatatka

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

ojla,
včeraj smo se šli kopat na Otok. super je bilo!
naslednjič se gremo kopat s 5ro in Hektorino.
danes pa grem spet - sva se z Detecem zmenili.
juhuhuhuhu.... če sem kako mariborčanko rajcnila, naj se nama pridruži!
po 14h bova tam. :)

Hej do kdaj pa ste tam ponavadi?
Tudi jaz sem bila zadnja dva popoldneva tam, ampak grem šele okrog 5 ure. No, mogoče se srečamo danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.7.2009 15:38:29   
martka
ste komentirale moje dojenje... ja, saj ga marsikdo. sam, po 1 letu je imel zio le zjutraj in zvečer, potem po letu in pol pa samo zvečer, tolk, da je v dveh minutah zaspal. ni bil tiste sorte dečko, ki se sredi mesta dere MAMI ZIZO! kje pa! mu je bilo čisto jasno, da je to doma. in rekel ji je Nina! "mami, jaz bi nino", čisto tiho in samo meni, če je bilo čez dan. pa sem vprašala: a si zaspan? ne! pol bi jo, ko grem spat. Ja, tako sva imela.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.7.2009 15:41:52   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: martka

a kr o odstavljanju že razmišljate? pa saj so ja komaj 7m stari!

Martka glas razuma-kot vedno user posted image .
Tudi jaz imam namen dojit čim dlje, če se Lili ne bo sama odstavila.
Glede na to, da ni ravno največja ljubiteljica goste hrane, bo najverjetneje uspelo user posted image .
Samo za ilustracijo te oboževane skutke o katerih vse pišete poje ona le dve žlički.

< Sporočilo je popravil patkapatatka -- 16.7.2009 15:42:37 >

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.7.2009 16:46:21   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

Samo za ilustracijo te oboževane skutke o katerih vse pišete poje ona le dve žlički.

gaja odpre usta samo enkrat, če je na žlici kaj sladkega. drugič ne več!
jaz niti ne vem kake skutke vaši mali jejo, vem samo, da je podloženo sadje, torej je sladko.
imam pa znanko, ki svojemu decemberskemu otroku že fruhtzverge daje. a ve tudi?

navaden, čvrsti jogurt ji je ful dober. pa navadna skuta tudi. samo jogurt je na prvem mestu.
vse ji je ok, če le ni sladko. maline so ji všeč, banana pa ne. zelenjava pa... vse je, razen bučk zelo malo.
sem pa opazila, da ji je danes malo vroče in ne je tako kot ponavadi.  bo že.

zdaj pa greva ven spuščat milne mehurčke... jeeee....

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.7.2009 16:51:00   
uršula83
Ma js mu dajem use jogurte, jih ma ful rad. Zdej edino skuto s podloženim sadjem mu dam čist mal unga podloženga sadja, pa celo skuto, ker je ful sladko. Drugač obične jogurte pa use po vrst. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.7.2009 18:55:32   
Anonimen
Jz sem tut naši že dala Frohcverge (al kako se že napiše) in jih ima ful rada. Itak je pa tut una skutka od LJ mlekarn 100g z borovnicami zakon user posted image .

Šit punce, men je tooooolk vroče ...v stanovanju je 27°C pa pomoje bo še narasla, ker ravno eno uro nazaj se je sonce na našo stran hiše uprlo user posted image ... tamali posledično popoldne sploh ne paše jest in se potem ponoči zbuja ... predvidevam, da za to ... duš ... od riti mi kapla ... user posted image .

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.7.2009 21:37:13   
Detece
Naše popoldansko potovanje do bazena je uspelouser posted image user posted image user posted image .

Z blackcoffe, Thorom in Rujem smo se imeli čudovito. Popoldne je minil zelo hitro in Ruj že pridno aja. Upam, da se je kaj utrudil in ne bova ponoči veliko vstajala.
Patkapatka a si bila danes na otoku? Mi2 sva bile do 19h, če ne še dlje. Bile sva tisti z največ prtljage, za kar sem bila zaslužna jaz user posted image user posted image user posted image . Naslednjič, upam da kmalu, ne bom toliko tovorila.

Lep večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.7.2009 21:56:51   
Anonimen
Bemti spet jezna ... tolk časa sem zavlačevala z naročanjem cotk za nžo iz Nexta, da so spremenili kolekcijo in ni več poletnih oblekic user posted image user posted image user posted image ... duš, samo še bemtim zadnje čase user posted image .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.7.2009 22:04:01   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka
...
Hej do kdaj pa ste tam ponavadi?
Tudi jaz sem bila zadnja dva popoldneva tam, ampak grem šele okrog 5 ure. No, mogoče se srečamo danes

ma škoda, da se nismo prej zmenile... bili sva do 19:30h tam.
no, naslednjič, ko bosta še Hektorina in 5ra, pridruži še ti.
smo se pa pogovarjale, da bi šle pogledat v avstrijsko kopališče - pri lipnici.
tak da.. hitro tamalim osebne delat, pa da gremo malo čez mejo pokukat! 

pa mimogrede.. danes je blo super!
Detece je zakon - se je pri meni ustavila in naju s Thorom pobasala. in prav lepo smo se imeli. pa mi2 sva se dobro zaštekali.
cuker Ruj pa je drobižek mikani.
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 16.7.2009 22:09:40 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.7.2009 22:51:43   
Detece
O hvala lepa za komplimenteuser posted image user posted image user posted image .

Ja res je bilo lušno in lahko bi stvarco ponovili v Lipnici. Sem razmišljala, da v kolikor nas ne ustavijo tud dokumentov ne potrebujemo...šengen....

evo še eno slikico najinih manekenov:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.7.2009 23:32:28   
blackcoffee
ja.. prtljaga!! sva bili naloženi, kot da bi šli kampirat za teden dni. samo šotor bi si morali še postavit. user posted image
zdaj mi je žal, da nisva še več fotk nardili. no, bomo ob naslednji priliki.
komaj čakam!

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.7.2009 10:31:54   
Anonimen
Punce danes zjutraj smo šli pogledat eno privat varstvo, kamor bi Neži lahko hodila, ker imajo fraj in precej ugodno pa tut uradno imajo prijavljeno. Sam me je kar na rit vrglo, ko smo tja prišli ... okolica sam šoder, nobene sence ... hiša v še napol gradbeni fazi, noter tut kar razsulo, merkajo pa mama in dve hčerke, s tem da so to vse starejše gospe, saj sta tudi hčerki že v penziji ... joj se mi je kar hudo storilo ko sem to vse videla user posted image ... Tak da zdaj sploh ne vem kaj naj naredim ... vsi moji čuti mi pravijo, da tja Neže pod nobenim pogojem ne morem poslati ... sam po drugi, bi imela pa tam družbo, ki jo ima tako rada ... ker zdaj se je mami od mojga začela ponujat, da jo bo vseen ona merkala dokler ne dobi vrtca, da bolj ko razmišlja bolj je sigurna v to, da jo želi merkat ... kar mi je fino, sam ja to ena taka velika obveza zanjo ... otroka imet 8 ur na dan ni mala malca ... pa sploh ni fora v tem, da ji nebi zaupala, ker je super babica ... sam ko vem, da že zdaj nikamor na lušno ne gre, pol pa sploh ne bo šla, ko bo imela tamalo ... pa če bo babi (boknedaj) zbolela tut ne bom imela kam tamale za dat ... dopusta pa tut ne bom imela nevem kolk (pripravništvo in to) ... aj aj aj ... saj bo ... a ne da bo ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.7.2009 10:32:51   
Anonimen
Kavica in Detece ... ful lušna pobiča, ni kaj ... se vidi, da uživata user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.7.2009 11:19:54   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Punce danes zjutraj smo šli pogledat eno privat varstvo, kamor bi Neži lahko hodila, ker imajo fraj in precej ugodno pa tut uradno imajo prijavljeno. Sam me je kar na rit vrglo, ko smo tja prišli ... okolica sam šoder, nobene sence ... hiša v še napol gradbeni fazi, noter tut kar razsulo, merkajo pa mama in dve hčerke, s tem da so to vse starejše gospe, saj sta tudi hčerki že v penziji ... joj se mi je kar hudo storilo ko sem to vse videla user posted image ... Tak da zdaj sploh ne vem kaj naj naredim ... vsi moji čuti mi pravijo, da tja Neže pod nobenim pogojem ne morem poslati ... sam po drugi, bi imela pa tam družbo, ki jo ima tako rada ... ker zdaj se je mami od mojga začela ponujat, da jo bo vseen ona merkala dokler ne dobi vrtca, da bolj ko razmišlja bolj je sigurna v to, da jo želi merkat ... kar mi je fino, sam ja to ena taka velika obveza zanjo ... otroka imet 8 ur na dan ni mala malca ... pa sploh ni fora v tem, da ji nebi zaupala, ker je super babica ... sam ko vem, da že zdaj nikamor na lušno ne gre, pol pa sploh ne bo šla, ko bo imela tamalo ... pa če bo babi (boknedaj) zbolela tut ne bom imela kam tamale za dat ... dopusta pa tut ne bom imela nevem kolk (pripravništvo in to) ... aj aj aj ... saj bo ... a ne da bo ... user posted image

otika, seveda bo! kjer se zaprejo vrata, se odpre okno, pravijo. vedno se najde kakšna rešitev. pa če se je tašča ponudila, pa poskusi za nekaj časa pri njej.
jaz še te opcije nimam. vrtec smo tudi dobili zavrnjen, jaz bom od novembra naprej iskalka zaposlitve, mož dela v turnusu, živimo v podnajemniškem stanovanju, sami sebi prepuščeni ... ampak vem, da bo nekako šlo skozi. še vedno je šlo. user posted image

ja, ruj in thor sta pa res luštkana! čestitke mamicam za take dedce! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.7.2009 11:32:07   
patkapatatka
Ja sem bila včeraj. Od daleč sem opazovala dve, ki sta vlekli vse mogoče proti izhodu. Očitno sta to bili vidve user posted image

Včeraj pa je bil gužvanac, voda v malem bazenčku umazana, mali pa tolko, da si niso skakali po glavah. Ni mi bilo preveč všeč pa še Lili je neko driskico dobila, tako da je bilo kopanje takoj zaključeno user posted image .
Verjetno, ker se je celi dan neumorno dojila user posted image Upam.

Za Lipnico pa sem tudi jaz slišala same dobre kritike. Jaz osebno za malo imam, tak da samo zmenit se je treba user posted image

Pišite, ko bo interes. Jeeej

Otika tudi jaz bi najprej poskusla z domačim varstvo, sploh če ti srce ob ogledu takoj pravi, da to ni za malo Nežo. Še vedno jo lahko daš v privat varstvo, če se doma ne bo obneslo. Mogoče pa lahko ti malo namigneš tašči, kaj bi želela, da počne z maličko. Poskusi.

Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.7.2009 11:33:47   
patkapatatka
Aja, ko sem videla mala manekena z otoka; vprašanje Kaj vaši mali že vsi samostojno sedijo? naše samo ob opori pa še to ji ni v nevemkaki užitek. raje je na trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 4672
17.7.2009 11:41:17   
tasa.m
Otika, pri nas v Mengšu sta tut dve gospe, ki merkata otročke. Tudi okolica je na pogled čudna, nobene ograje, ... ampak so pa starši zadovoljni, ker se otroci ful dobr počutijo. Otroci imajo ful radi te dve gospe, tako da se malo pozanimaj, kako so starši kaj zadovoljni. To pa tut nekaj pomeni, če se otrok fajn počuti v varstvu in se rad vrača nazaj. Čeprav bi jaz, kar izkoristila babico. Mi te možnosti nimamo, bi jo pa z veseljem pustila pri babi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
17.7.2009 11:50:57   
tasa.m
Sta prav luštna (Thor in Ruj).

Naša že kake tri tedne sama lepo sedi.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
17.7.2009 12:11:39   
Detece
Jaz sem danes ena sama bula. SI me je včeraj mrčes kar fajn privoščil na otoku.

Ruj ima tudi že osebno, tako da počamo na Thora in jo šibnemu v "inozemstvo"user posted image user posted image .

Ja z varstvom je pa hudič ja. Jaz bom najbž kotistila 4 urni delavnik in ga te 4 urce pustila tašči.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?