Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Punce danes zjutraj smo šli pogledat eno privat varstvo, kamor bi Neži lahko hodila, ker imajo fraj in precej ugodno pa tut uradno imajo prijavljeno. Sam me je kar na rit vrglo, ko smo tja prišli ... okolica sam šoder, nobene sence ... hiša v še napol gradbeni fazi, noter tut kar razsulo, merkajo pa mama in dve hčerke, s tem da so to vse starejše gospe, saj sta tudi hčerki že v penziji ... joj se mi je kar hudo storilo ko sem to vse videla ... Tak da zdaj sploh ne vem kaj naj naredim ... vsi moji čuti mi pravijo, da tja Neže pod nobenim pogojem ne morem poslati ... sam po drugi, bi imela pa tam družbo, ki jo ima tako rada ... ker zdaj se je mami od mojga začela ponujat, da jo bo vseen ona merkala dokler ne dobi vrtca, da bolj ko razmišlja bolj je sigurna v to, da jo želi merkat ... kar mi je fino, sam ja to ena taka velika obveza zanjo ... otroka imet 8 ur na dan ni mala malca ... pa sploh ni fora v tem, da ji nebi zaupala, ker je super babica ... sam ko vem, da že zdaj nikamor na lušno ne gre, pol pa sploh ne bo šla, ko bo imela tamalo ... pa če bo babi (boknedaj) zbolela tut ne bom imela kam tamale za dat ... dopusta pa tut ne bom imela nevem kolk (pripravništvo in to) ... aj aj aj ... saj bo ... a ne da bo ... otika, seveda bo! kjer se zaprejo vrata, se odpre okno, pravijo. vedno se najde kakšna rešitev. pa če se je tašča ponudila, pa poskusi za nekaj časa pri njej. jaz še te opcije nimam. vrtec smo tudi dobili zavrnjen, jaz bom od novembra naprej iskalka zaposlitve, mož dela v turnusu, živimo v podnajemniškem stanovanju, sami sebi prepuščeni ... ampak vem, da bo nekako šlo skozi. še vedno je šlo. ja, ruj in thor sta pa res luštkana! čestitke mamicam za take dedce!
|