_anja3_
|
Pozdravljene,nosečke! Kako ste kaj?Sem rekla,da se vam moram malo javit... Najlepša hvala,vsem za čestitke!!Jaz sem tako vesela,ker se je hvala bogu vse dobro izteklo!Moje pikice so tako zlate in pridne....in lepo pridobivajo na teži.Sanja ima zdaj že 2.090g in Tisa ima 1.550g. Tako so pridne,da skoraj nimam dela z njimi Jaz jih samo previjem in nahranim in pol one lepo spančkajo2,3.urce,da lahko jaz vse naredim...Upam,da bo tako naprej... Moram se pohvalit,da sem v porodnišnici spoznala "BLANČ" in je tako super ženska!!Tako pozitivna in fajn!! Smo skupaj kofetkale in mi ni bilo dolgčas!Zdej pa moja zgodba....V petek 26.6.,sem prišla v porodnišnico Ljubljana na pregled,da bi se odločili,al mi sprožijo,al ne...ker se je moja mičkna že 3.tedne slabše redila...Na koncu je bila ginekologinja kar malo presenečena,ker sem bila že 5.cm odprta in sem potem po pregledu kar malo zakrvavela...Je rekla,da je to super,ker se je začelo vse kar samo dogajat.Najprej je poklicala v porodno in so ji rekli,da imajo grozno gužvo..in da jih je ta dan že 40.,za rojevat..Pa je rekla ginekologinja,da me nima kam drugam poslat kot gor..Poslala me je v porodno in ctg je kazal že redne popadke na 5.minut...jaz nisem čutila kakšne bolečine,ampak me je samo malo špikalo v križu,kot prejšni dan.To je bila ura pol enih.Ob 14.uri so mi predrli mehur in takrat so se začeli popadki že na 3.minute,potem pa je bila bolečina zmeraj hujša...Še ene 4.sem bruhala,ker sem vdihovala masko in še tešča sem bila cel dan!Ob 15.02,sem rodila prvo deklico Sanjo,ob 15.05,pa drugo deklico Tiso.Mogli so mi prerezati presredek...Ko je prišla zdravnica noter je vprašala,če so mi dali umetne popadke in je babica povedala,da ne,da sem dobila svoje in se je kar čudila!Je rekla,da to je bilo ekspresno hitro,glede na to,da sem prvič rojevala in to še dvojčke ¨No,to je moja zgodba Bolečine so bile kar hude,ampak se je splačalo!!Zdaj imam dve tako lepi in pridni hčerkici!!Upam,da se bo tudi pri vas vse lepo izteklo!Držim pesti!!Še posebno zate"RUBIN"!In,da bo vse v redu s tvojim dvema punčkama!**LP**
|