|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
16.7.2009 12:39:45   
Anonimen
Živjo punce...

evo mene iz testa za slakdorno nazaj. Sem čisto prešpikana, vrednosti so bile OK, 3 pod mejo ena pa rahlo nad mejo ( 3 meritev ). Tako, da mi ni treba v Ljubljano ampak samo lepo brez kruha pa krompirja ( ??'hmm to že tako ne jem ), pa pač nič sladkiga. Tako, da smo veseli. Potem pa sem dobila še eno inekcijo v rituser posted image  Tako, da danes sem čisto prešpikana, do sedaj v 25 letih pomoje ne tolkokrat.

Kar se tiče materičnega vratu se k sreči meni ni nič skrajšal saj imam dolžino 28mm. Tako da je bil aginekologinja zelo presenečena ker je bila prepričana, da se mi bo. Imam pa še vedno krče občasno ( v nožnici ) tako, da bom še vedno pila Magnesol.

Glede služb ..to je pravi obub. Stuhica upam, da se ti bo to rešilo. Meni jo bodo podalšali samo še do 15.9. ( 11.9. grem na porodniško ). Tako, da je povsod isto sranje. Čeprav mi obljubljajo, da bodo potem me nazaj vzeli ampak jaz v to nič ne verejamem v teh časih.

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.7.2009 14:10:39   
muca*maca
Veš, kako je s tem, ko ti podaljšajo do nastopa porodniške in te potem spet vzamejo, ko končaš s porodniško:
- vmes nimaš dopusta, ki bi ga drugače celega dobila, tako pa za leto 2010 (ker se vrneš na delo konec enkrat septembra) dobiš slabo četrtino dopusta
- posledično tudi ni regresa za LD, oz. samo sorazmerno toliko, kot imaš dopusta (eno četrtino)
- ne teče ti delovna doba

Tko, da je to en navadn sranje, ker delodajalc na teb mal špara, ampak res mal pršpara (dopust in regres, nadomestilo gre itak iz zavoda) teb pa na ta račun kar nekaj škode nastane.

Delodajalc je pa navadna **** (ne morem drgač, mi je prov zlo žal)!!!

user posted image user posted image user posted image

GRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.7.2009 14:22:33   
muca*maca
Ufff, še dobr, da majo na ringaraji očitno en tak programček, k kar sam prepozna sočne besede, hihi user posted image user posted image user posted image

Sem velik lepš izpadla user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.7.2009 15:19:35   
pattaya
Hojla punce.

Jaz sem pa tako zmatrana, da groza. Sem tri dni pleskala najino spalnico, ker moj je celi dan v službi in za takšne stvari nima časa, tako da preostane na meni, pa saj po eni strani me pa to kar veseli.

Pa celi teden že imam sladkor veliko preko meje, ampak mislim da je to od napora, ker pojedla nisem nič takega.

Glede dolžine MV se moram pa jaz pohvalit, ker kot izgleda imam enega izmed najdaljših tukaj, kar 66mm.

user posted image bolj malo brca te dni, je kot izgleda tudi on zmatran user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem nazaj v ležeči položaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.7.2009 15:43:10   
Crystall
Danes sem pa imela najboljše kosilo .... njami ... pire krompir in kumare v omaki ... njami njami. Je mali dobil en krožnik, mami pa drugega user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa čaka pospravljanje in izdelava nakita - dokler ne pride dragi iz fitnesa user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.7.2009 15:46:40   
malaMravljica
men pa sedaj ni nic jasno. Men je naredu en tak ornk pregled takrat na prvem rednem nosecniskem pregledu in tkrat tudi izmeril mv, ki je bil ok, ne vem pa kolk. Takrat je ze rekel, da ce bo z nosecnostjo vse ok, me do konca nosecnosti ne bo vec mucil z g.pregledi. Men sicer vedno naredi uz, mv mi pa ni vec meril in sedaj berem, da vam pa vsem. Kako pa moj g pol ve, da je vse ok pri meni? Kaj lahko to ve ko mi pretipa trebuh in ko naredi uz user posted image user posted image  

drugace se mi pa sedaj ze kaksen dober teden dogaja, da sem zelo hitro utrujena. Ce 20 minut nekaj lahkega delam mi zacne tako trebuh dol potiskat, da se moram nujno vsest, ker sem cist na koncu. Zadnjic v mestu, sem res pregledala otrosko trgovino, pol pa sam na hitro v HM in ko sem sla ven sem bila cist boga, nisem upala vec hodit. Sem ze razmisljala, da si grem odpocit v kabino za pomirjat cunje, pa sem sla ze skoz vrata in vidla en kafic in sem sla na en sok in 20 minut pol sedela tam. Mozno da mi tudi trebuh otrdi, saj sploh ne vem kako to zgleda, bi vedela ce bi mi?

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.7.2009 16:38:36   
Aniiita
Živjo punce,

mala mravljica, saj jaz tudi ne vem koliko dolg ima ta vrat, veš..zadnjič mi je samo rekel, da je zelodolg, koliko pa to je, nimam pojma.. Dolg vrat naj bi bil kao plus..čeprav sem potem razmišljala- je to plus tudi z arodit ali zgolj v nosečnosti? user posted image

stuhica, tudi z moje strani objem za pomiritev..verjamem, da ti dvigne pritisk, meni bi ga tudi..sam z njim nič ne rešiš,le boljše v miru stvari zbrano reševat.. (je pa to lažje rečt kot naredit v takem položaju, to pa priznam :))

karmen b, kaj si potem rešila s hlačami? Me zanima kot nasvet, ker sem jaz tudi taka,da sem pravi ekspert za pranje..enkrat sem dala fantovo majco (voleneno in še firmato- Robbe di kappa) na preveliko centrifugo in je postala ven tolk majhna, da je imel mikico s trebuhom ven..sva se ful narežala pol ob tem pomirjanju.. user posted image Ravno enmu 8 letnemu fantku je bila potem prav user posted image

Danes sem tudi v pranju..perem že cunjice za dojenčka, da uredim to..se mi zdi dobro izkoristit lepo vreme za to sušit in potem imam pripravljeno in dam iz glave.. Sem pa klicala mamo za temperature, da ne bi spet kej "izboljšala" user posted image

Z mojim user posted image švigneva menda danes do morja..bi mi ful pašalo malo plavat.. user posted image

Aja, pa z našim Mutsyem spet nič..še en teden čakat!! user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.7.2009 18:29:58   
Meliitak
hoj, hoj bejbe

jaaa karmen b kot je napisala malaMravljica bi hlače res lahko oprala s sodo al pa s kakim sredstvom za razbarvanje tud iz Müllerja recimo, mislm da obstaja prašek za razbarvanje za belo perilo, drugač je pa dobr uporabljat lovilce barv ko pereš za vse perilo, pri belem sivino vleče ven, pri temnem pa odvečno barvo...

...za vse k mate težave s službami držim fige da se vašim delodajalcem pošteno kolca zarad tega in da se izteče kot se pač more za nosečnico...odpustit pa nebi smel...sicer nisem pravnik sam če zakon tko govori potem se bi blo potrebno držatuser posted image user posted image user posted image

men pa MV G nikol ni merla, v bistvu sploh nevem kok je dolg al je sploh ok al kaj...vse gre tok hit kot po tekočem traku da pozabm še kaj vprašat...v glavnem pojamrala sem zaradi bolečega in otrevanje trebuha, pa je rekla da še kak kalcij popijem poleg magnezija...tud sama kot  malaMravljica mam občasno probleme s tem da ne morem hodit, pa začnem globok dihat,če je le možno spijem kaj in upam na najboljš...sj druzga mi ne preostane ker se moja G ne zavzame kaj preveč...pa glede na to da sem že v 3/3 mi ni jasn kako da mam pregled šele 18.8., bi pa zdej mogl bit le ti bolj pogosti al kako?...pa Uz sem mela samo 2x če izvzamem nuhalno in to je to za to nosečnost al kaj???

...pa to o sladkorni...ker sem se po mnenju moje G preveč zredila in ker imam že nekaj čez 30 let, bi verjetno bi bilo pametno me na kak test dat...kaj pa jaz vem al lahko kaj jem oziroma česa se morm izogibat, če sploh ni dokazano kaj dogaja z mano...sj to po en stran tok boljš, po drugi pa ne...hmg mam pa tud dokaj nizek 116, tko da tud nevem al je to ok...čeprav nekateri pravijo da je to še ok...sam če mi pade še bolj bo pa hudo...no tko tud tega nisem bla deležna pr G, čeprav sem sparševala vse živo, sem po njenem zdrava kt dren...potemtakem se morm nehat sekirat in uživat, kot tudi ve drage moje souser posted image

uuuh me je ponoč dregnl med terbuh ko sem se obrnila, morm pazit v nadaljne...tko da nisem spala vsaj kako uro...in sem se odločila,da bolj previdno vstajam in se obračam...ja, kot je blo že napisan, treba se je opret na roke in dvignt, da ne obremenjuješ treguha...pol ko se uležeš pa tud...pa kak povšter med noge dat user posted image

mejte se!!!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.7.2009 19:49:38   
Anonimen
Muca*macas eveda vem, da je to z službo navadno s*****, ampak kaj morem narediti. Rekla sem jim, da ne bodo imeli stroškov z mano med porodniško pa so mi odgovorili, da me niso mislili zaposlovati med porodniško. Pa še cca. 3t mi bo zmanjkalo do 1 leta delovne dobe, se pravi ne bom drugo leto upravičena do nadomestila iz zavoda ( če bom brezposelna ). Ja podn je nimamo kaj, ampak tko je...

Pattaya da se ne boš preved utrudila, malo pa tudi počivaj, da bo user posted image lepo rasel.user posted image

No punce pa kako drugače preživljate vroči dan ?

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.7.2009 20:04:10   
Crystall
Pravoda ... teli šefi tvoji pa očitno zelo radi diskriminirajo nosečnice .... user posted image user posted image user posted image  Ufff, se mi pritisk kar dvigne!!!

Sicer so pa teli dnevi zoprni. Priznam, da imam raje rahel dež kot pa tele vroče in soparne dneve. Sopara me prav ubija. Danes sem bila s sestro zunaj, na terenu, ko mi je tak slabo ratalo, da je ona vozila do doma!!! Bo pa že v soboto baje lažje. Mi paše ohladitev user posted image .

V soboto gremo pa v Ikeo v šoping. Superrrr. Se že veselim. Bo mali dobil posteljico, pa še par malenkosti. Za naju bom pa kupila weledino kozmetiko - večino proizvodov bova zamenjala za to ... Ve katera mogoče, kje se mi jo najbolj splača kupiti? V kateri trgovini v seiersbergu?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.7.2009 20:26:29   
Februarka08
Čer.

Jaz sem ravno izpod tuša, čakam da najmlajši član družine zaspi, da bo miruser posted image

Aniiita, ja dolg MV v user posted image je res plus. Ko greš pa rodit, pa MV izgine. Vsaj jaz se spomnim moje babce ko me je pregledovala pred porodom in rekla: u, MV je že izginil, super, zdaj boste pa rodiliuser posted image

Glede MV sem jaz že skor diplomirala, ker sem mela v 1. iste probleme in me je tega ful strahuser posted image moja gin. mi ga ni niti 1x izmerilauser posted image user posted image user posted image zato sem šla 1x samopl., naslednji ponedeljek imam pa pregled pri drugem G in mu bom kar rekla, če mi ga lahko izmeriuser posted image upam da mi ga bo...

Meni je všeč sonček, ampak zato ker sem večino časa v senčki. Mala se kopa v bazenčku ali nori po peskovniku, jaz sem mal na ležalniku, mal morm za njo skakat, ampak da bi se pa po sopari cjazila, mi pa niuser posted image tako da bi blo zdele na terasici sedet s kakšnim sladoledom prav idealnouser posted image user posted image ampak sem se prejle že pistacij najedla in da bi zdaj še sladoled čezuser posted image bo res na vagi erroruser posted image user posted image

Uživajte v večeruuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.7.2009 20:36:40   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

No punce pa kako drugače preživljate vroči dan ?

Dan bomo še preživele (v službi klima, po službi skok v morje, v avtu klima...), samo jaz bom ponoči umrla, če se ne bo shladilo user posted image . In vem da se ne bo, ker se nikoli ne user posted image .

AJA, je pa dragi ravnokar nabavil voziček - Chicco Trio S3 (športni del pa lupinco) po ful ugodni ceni - pač rabljeno! user posted image Svakinja prispeva košaro in lupinco, ko jo nečakinja preraste (ona je pa tudi našla oglas na Bolhi), tako da smo skompletirani.
Juti pa user posted image dobi nov avto, tako da bova zdaj popolnoma mobilna!!! user posted image

Vsem nesrečnicam z zaJ... delodajalci pa en velik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.7.2009 21:08:43   
tea85
čer

ste prave čveke user posted image

jaz bi pa vprašala tiste ko ste mele že te teste za sladkorno, kaj je dobro, da kaki dan pred tem nene jem nič sladkiga al kako je s tem? siicer mii zdravnik ni nič reko ampak kolko sem vas brala tukaj ste ene mogle teste ponavljat zarad prejšnjega dne ker ste jedle sladko ali kako?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.7.2009 22:12:05   
stuhica
drage moje souser posted image hvala vam za vse spodbudne misli in objemčke!!!! user posted image za vse vas ki mislite name in na vse nas tiste ostale bejbike nosečke ki smo nekako v enem istem zosu s temi službami..... ma prav napeta sem že cel dan zarad tega....

Ok kokr jaz tole vse zastopm glede na to da sem za stalno v službi in noseča me ne smejo ven vržt ravno zarad nosečnosti.... Po svoje bi jim rada kako nazaj zagodla, po drug stran si rečem brez vezeuser posted image user posted image user posted image  WTF?... bemti ježa....

Mah morm nehat si s tem razbijat glavo.... kriza... k mi gre res sam še cukr gor tako da..... ohhhhhhhhhh za popent...........

sem pa zdaj čist razočarana ker sej cel let kar sem delala sem dala za svoj in možev študij pa skoz si od naših neki sposojava pa pol vračava... zdaj pa če pomislim še enga user posted image  in moj študij bo zgleda odpadel na vso nastalo situacaijo ali pa se bom odločala sprot za izpite in plačevala enga po enga kot občan .... pa sej ne vem kaj bi bilo najbolj pametno al da sploh odneham  .... user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.7.2009 22:43:34   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Punce nardila sem eno veliko ****rijo!!! Pomagajte prosim!!!!!
Mojmu dragemu sem oprala svetle hlače, ki jih ful rad nosi in se je z njimi opral kuli v žepu, ki je seveda spustil barvo. A katera ve kako to ven spravit???

karmen b probi z venišom za lovilca baru je prepozno pa ne verjamem da bi ti ujeu tinto user posted image  jst sm zanč prala pisano in ma moj take pisane boxarce men pa je ponesreč padla od nekje rdeča not user posted image  in vse je blo rozkasto user posted image  ker pr pisanmu dam vedno jst lovilca not tko da je to tko tko

danes sm pa dobila štempilko v materinsko da sm opravila šolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in poslušte tole imam eno žensko v skupini ki je stara okoli 35 obanša pa se kot da je 10 in da živi v ledeni dobi brez tehnologije user posted image user posted image user posted image  uprašanje njeno se je glasilo '' če mami najraj je recimo jagode in jih je celo nosečnost in ko se otrok rodi ali ima on tudi to najraje '' mislm sej se grdo sliš sam sorry punce tok butast pa ne morš bit user posted image user posted image user posted image  al kaj jst ne vem sam če že mal logično premislš veš da neki ne štima

današnji dan je biu peklenski pa popi**** sm bla cela zatečena

februarka vrjem da tamala z 300/uro uživa lah se ji pa prdružš pa boš ti tud čofotala user posted image user posted image user posted image

evo to je to za danes lepo pančkite pa se slišmo jutr nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.7.2009 23:01:26   
frrrr
ojla... js mau v gužvi, vas na hitr preletim, pisat ne utegnem kaj dost...

dans šla zjutraj glukozo pit... če neu ok, me bodo verjetno kaj obvestili... sicer pa drug teden že pregled.
full beži čas... jutri gremo na morje za čez vikend... včeraj smo se šli na gorenjsko hladit, ker v lj ni za zdržat.
za razliko od prve nosečnosti, imamo zdej doma vsaj klimo in je mau lažje preživet kak najbolj vroči del dneva. vglavnem čist preveč vroče je... še dobro, da nismo avgustovke, ker bi pomoje že pobegnile rodit user posted image

lepo se mejte, božajte trebuščke, fajn spite in se razvajajte!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.7.2009 23:03:13   
frrrr
ninasiki, če bo mami full sedlo pivo v nosečnosti, bo pa pol dete namest mleka kr pivo pilo user posted image js bi ji zihr kaj takega v odgovor povedala user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 23:09:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.7.2009 7:23:15   
karmen b
No tako punce, hvala za nasvete glede hlač....probala vsemogoče, celo varekino, pa bo očitno pomagal samo, če gor na žep eno fliko našijem. Tinta je hudič in hudič je trdovraten, tko da se ga pazite user posted image !!!

Zdej grem pa pospravljat, ker mamo jutri piknik za našega bodočega atija, ker je starina obrnu na 30.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.7.2009 8:59:11   
karmen b
Uf se mi ne da pospravljat, pol pa sam hodim čekirat, če ste kej napisale....vas pa od nikjer. A tse vsi na morje ušli??

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.7.2009 9:14:29   
Aniiita
februarka, hvala za info. user posted image Ti si res že cel ekspert v teh mama otročki stvareh user posted image

rozilu, super za voziček. Sem vesela zate. user posted image

Frr,  user posted image
sem se ful namsejala tvojemu primeru o pivu user posted image Sam nažalost je ravno pri alkoholu tako, da ga pa pol res rabijo menda..user posted image

MalaMravljica,
veš kaj sem se potem še spomnila.. mene utrujenost vedno napade, ko mi pade imunski sistem- si mogoče malo prehlajena ali kaj podobnega? Pa nasloh opažam, da imam obdobja z ful energije in taka, ko je na minimum..pa nevem kdaj se bo nihanje zgodilo, včasih ob res nepravem času (npr. pred izpitom se mi je!)

Punce,
eno morda bedno vprašanje, ma vendar..kako si ve perete lase?

Jaz sem si jih prej vedno čepe, z glavo navzdol..zdaj mi je pa čepenje muka..Sem probala stoje in mi ne odgovarja- dolg las (imam občutek, da se nič ne operejo). Razmišljam, da bi si kupila eno plastično pručko za v tuš kabino in na njej sedela.. včeraj sem kar na tleh, sam se je bil projekt pobrat s tal tam, ko se skoraj nimaš kam prijet..če se bom za pipo vlekla, jo bom pa ven izruvala menda user posted image , tako da to odpade..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.7.2009 9:21:57   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita
Punce, eno morda bedno vprašanje, ma vendar..kako si ve perete lase?

Jaz sem si jih prej vedno čepe, z glavo navzdol..zdaj mi je pa čepenje muka..Sem probala stoje in mi ne odgovarja- dolg las (imam občutek, da se nič ne operejo). Razmišljam, da bi si kupila eno plastično pručko za v tuš kabino in na njej sedela.. včeraj sem kar na tleh, sam se je bil projekt pobrat s tal tam, ko se skoraj nimaš kam prijet..če se bom za pipo vlekla, jo bom pa ven izruvala menda user posted image , tako da to odpade..

Ravno to sem jaz razmišljala, ker meni je že prava muka!! Jaz sem si isto umivala kot ti, pa mi zdaj nikakor ne odgovarja, če pa stojim pod tušem in si umivam, pa nimam najboljšega občutka, da sem si jih res dobro umila  user posted image   Jaz sem bolj razmišljala v smeri, da se ustrižem na kratko, ker potem vsaj ne bi blo več treba prat velikih količin las, ampak bi to lahko na hitro pod tušem uredila. Ampak nimam poguma za kratko frizuro.. user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
17.7.2009 9:23:30   
pattaya
tea85 ja dobro bi bilo, da nekaj dni pred testom za sladkorno ne ješ sladkih stvari oz. stvari ki vsebujejo veliko ogljikovih hidratov (iz bele moke, mastno).

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
17.7.2009 9:37:05   
*chance*
Jutro...

Pa sem opravila še en pregled brez UZuser posted image imela sem tudi test za sladkorno in mi je bila tista pijačka kar okusnauser posted image ... mi paše sladkouser posted image zdaj pa lahko samo upam, da bo test v mejah normale...se pravi pod 7.8 če se ne motimuser posted image
Sicer pa mi MV spet niso izmerili, tako da naslednjič ne smem pozabit vprašat kaj in kako je s tem merjenjem!

Še podatek o naslednjem PG za seznamček: 6.8.2009

Vidim, da imate probleme s svojimi delodajalci, eni so res user posted image , samo iz dosedaj zbranih informacij vem, da naša država še zdaleč ni pravna in socialnauser posted image   zato veliko sreče in poguma pri iskanju pravice. Jaz imam danes sestanek s svojim šefom in bogsigavedi kaj vse mi bo natvezuuser posted image upam, da se bo dalo vsaj za dopust kaj zmenit... ker bi šla zeeeelllloooo rada plavat, da razgibam hrbtenico in križ, sicer kmalu ne bom mogla več iz postelje vstati...user posted image

Lep dan vsem, bodite v senci in pijte dovolj tekočineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 9:39:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!