|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
17.7.2009 9:30:29   
tulpek

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ??. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     12.8. user posted image CE      +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    ??.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07. user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?? user posted image   MB +7

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    11.08. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image    PO +16
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   31.7.   user posted image CE +13
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    18.08.  user posted image   PO +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image?.07. user posted image   PT  +17
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    16.07 user posted image MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08. user posted image  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   user posted image NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JE  +6,5
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRB +6
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  28.07.  user posted image   LJ  +12,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PT +12,9

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      ??. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??. user posted image  SG  +15
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07.    user posted image   JE +3
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  31.07.  user posted image +3      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08.user posted image PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    06.08.   user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. user posted image MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   24.07.  user posted image   PT  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image ?.07. user posted image KR  +10
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    16.07.   user posted image +8
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     14.07.   user posted image   +1
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07. user posted image   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5
klaja (28)                     (3user posted image , 2. user posted image )    6.08.   MB    user posted image    +8

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  22.7.  user posted image    +5,5

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    11.08.  user posted image   +4,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6
chebelica21 (22)             ( 1 user posted image , 0 user posted image )  5.8  user posted image   MB   +10

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.07.  user posted image  + 4
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )    16.07. KR +9

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )       30.07. user posted image CE +13
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       27.07. user posted image PT

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       17.08.  user posted image   LJ +11
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       03.08.  user posted image   KR  +5  

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj: 64

Fantki :  22

Punčke : 17
Presenečenje : 24

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,nussy,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme.
user posted image   user posted image   

Rodili:

Datum                  nosečka            otroček

junij XX                  Rubin             Gaja in Zoja

POZOR: Sporočite datum pregleda vse, ki imate napisane vprašaje namesto datumov.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
17.7.2009 9:36:24   
SONČEK LARA
Tanik...tudi če se mal potrepljaš po trebuhu. Pri meni je bil tak obdobje mesec dni nazaj, in sem ga pošteno mogla prerukat da se je premaknil. danes pa je tako živahen, da mi niti ponoči ne da miru. Vleži s ena hrbet in ga mal po ritki, boš vidla slej ko prej ti bo dal znak. Če pa ne...pa pod nujno kar klicat svojo G.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
17.7.2009 9:37:11   
chebelica21
Nič ni se zgodi,... Slučajno sem preletela seznam in ugotovila, da moji podatki manjkajo ampak nič zato, včasih pride kakšen škratek in malce pomeša stvari,... user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
17.7.2009 9:40:07   
majra
jutro!

Tanik, moj/a je bila tudi včeraj ful mirna. Sem bila že na alarmu, samo se je proti večeru tako razživela, da me je skor premetavalo. Kot so ti že svatovale, najboljš poklicat G., da boš mirna. Sedaj prihajamo v to obdobje, ki je meni najbolj stresno, štetje 10 brc dnevno. Že prvič sem dobila kar nekaj sivih las, ker je bila tamala izredno miren otrok in se je dostikrat zgodilo, da jih nisem naštela 10. Pa moj G.ni delal panike in je bilo vse OK. Govorim kako je bilo pri meni, da me ne bo katera za jezik vlekla user posted image

Moram se pa še tukaj pohvalit, da sem včeraj postala ponosna mala teta user posted image user posted image  Je sestrična po dolgih letih matranja včeraj postala mamica enemu krepkemu fantiču. Sem tako vesela, kot da bi jaz rodila, ker vem čez kakšno kalvarijo je šla user posted image

Handling.... sem si ogledala že pri prvi in par zadevic sem upoštevala, ker so se mi zdele koristne. Zakaj ne bi izboljšali kakšno stvar, če se da, pa sem drugač starokopitna in me ne ganejo te novodobne zadeve ala mehki podplati čevljev, dojenje in nič drugega (spet govorim iz svojih izkušenj, ker sem pač ena izmed tistih nesrečnic, ki ni imela mleka, ne glede na to kaj sem naredila), ne uporaba dude. Vsak se pač odloči po svoje, po svoji pameti in občutku, tako kot je rekla Betty.

Porodnišnica in sestre....meni so sestre previjale tamalo prva dva dni,- ker si kao prešvoh in se bojijo slabosti in vrtoglavic,  tretji dan mi je pokazala, čeprav sem že prej bedela nad njo in opazovala, potem sem jo pa sama previjala in umivala. V Lj. ti vse lepo pokažejo. Se mi je pa zamerilo bivanje v porodnošnici zaradi šlamparije, ker je ena sestra pozabila vključit obe lučki na lučki za zlatenico, pa prinesli so stare izvide krvi za zlatenico, pa narobe so mi jo zadnji dan stehtali in skoraj zaradi tega ne bi sli domov, ker se je kao preveč zredila. Skratka, za njih malenkosti, zame ogromne zadeve. Je pa res, če si ti prijazen do njih, bodo one do tebe. Se mi zdi, da znajo bit zelo nesramne do nekaterih preveč "pametnih" mamic.
Spet govorim samo moje iskušnje in opazovanja user posted image

Izrastline.... ful jih imam po vratu in eno pod očesom. Upam, da je to še ena hormonska nadloga, ki bo izginila po porodu

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
17.7.2009 9:41:18   
tažana
sem mela že vse napisano pa mi je ven vrglo user posted image user posted image .
Bom pa sedaj bolj kratka:

handling: za Katarino so mi ga v porodnišnici pokazali, ker je imela malo zavita stopalca. Nekaj časa sem ga izvajala potem pa sem nehala in sem delala po svoji zdravi pameti- in ji ni bilo nič hudega. Ko pa bi se morala začeti obračati in paliti pa je obtičala user posted image . Za vse sem se zelo sekirala in krivila samo sebe - čeprav sem sedaj skoraj prepričana, da so bile temu krive druge stvari.
Tako da sem letos sklenila se malo posvetit tej temi saj bom samo tako lahko prepoznala in ukrepala, če bo dojenček imel kakšne težave. Pomagaš lahko samo v primeru, da se stvari zavedaš in vsaj malo poznaš- če rabiš tako ali tako pozneje potrobneje prebereš vso stvar.
Res pa je da so otroci tudi v hujših pogojih "gor" zrasli se zavedam tega, ampak posledice manjše in večje pa tudi vidim kasneje v vrtcu. In iz tega sledi da vsaka mati dela tisto, kar misli da je za njenega otroka najbolje, torej če vidim posledice in vzorce na otrocih bom skušala, nekatere stvari preprečit. Pokasiram pa tiste, ki jih ne poznam! Zato pa smo si različni! user posted image

grem Katarina je še lačna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
17.7.2009 9:42:57   
Anonimen
ojla na hitrco bom k se mimudi pospravljat pa pripravljat za jutri k bo mali praznoval r.d.

glede gibov je tko da se okoli 30 tedna umirijo zato k dete raste in nima več veliko prostora in zato tud brce ne morejo bit več konkretni.

antibiotiki sm jemala hiconcil pa še enih par k sm mela pljučnico in naj bi bilo da samo prvih 3 mesecih naj ne bi bilo fajn za deteta

za na morje pa velik sončne kremice,tekočine,pa senčnik kakšno blazino k te začne vse bolet dodatne hlačke za preoblečt da takoj k prideš iz morja da se preoblečiš da ne dobiš kakšno vnetje

UZ kolkov v LJ. je tko da greš ti z detetom skupi ultrazvok nardit oziroma ga pelješ v tisti posteljici tm in k si na vrst in to je to

prvo noč v P bo mala zraven mene tko k spada,k tist da si odpočiješ sori je men sam ujčkanje mamic,k če se odločiš bit mamica si 24 ur na dan iin noč in noben izgovor da si zmatran ni da ga nimaš zraven sebe,jp jaz sm 14 mesecev ponoč spala sam 15 minut do pol ure pa sem še živa tko da vse se dauser posted image

nč zdej pa grem pospravljat

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
17.7.2009 9:45:11   
sontschica
sem komaj našla tale seznamček

SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image
altaja 32t

user posted image
tazana 27t4d

user posted image
veselka 31t

user posted image
tanik 27t

user posted image

Tulpek, 33t

user posted image
sontschica 30t

user posted image
barika 31t

user posted image
Sarchi 30t

user posted image
škorpijončica 31t

user posted image
vila MaLiNa 31t4d

user posted image
larilu 29t2d

user posted image
indy0024  30t

user posted image
Lubenička 31t

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
17.7.2009 9:47:57   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21

Nič ni se zgodi,... Slučajno sem preletela seznam in ugotovila, da moji podatki manjkajo ampak nič zato, včasih pride kakšen škratek in malce pomeša stvari,... user posted image user posted image

Sem ugotovila zakaj.... tista, ki je pred mano popravila seznam, je citirala tistega, kjer še niso bili tvoji podatki gor. Se mi je zdelo res čudno, da bi kar izginili oz. se pojavili vprašaji, čeprav včasih se dogajajo prav čudne stvari s tem seznamom in se dodajo kakšne letnice v kvadratkih, spremenijo se barve pisave ipd user posted image user posted image user posted image . Je pa fajn, da preverjaš svoje podatke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

sem mela že vse napisano pa mi je ven vrglo .
Bom pa sedaj bolj kratka:

Vedno naredi copy-paste za vsak slučaj, sploh če več pišeš.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 17.7.2009 9:50:05 >

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
17.7.2009 9:59:58   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Tanik...tudi če se mal potrepljaš po trebuhu. Pri meni je bil tak obdobje mesec dni nazaj, in sem ga pošteno mogla prerukat da se je premaknil. danes pa je tako živahen, da mi niti ponoči ne da miru. Vleži s ena hrbet in ga mal po ritki, boš vidla slej ko prej ti bo dal znak. Če pa ne...pa pod nujno kar klicat svojo G.

kako pa naj vem kje ima ritko user posted image pa ne morem ležat na hrbtu,sem v službi.se trepljam po trebuhu pa tresem tebuhuser posted image
pišuka a more bit zdaj to,pa v sredo imam pregled,joj sem jezna. bom ob dveh klicala G pa vprašam, do takrat pa upam da se bo kaj zmigal,bom tresla tebuh.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
17.7.2009 10:06:05   
jasmina in tadej
Jutro oz. dober dan user posted image !

Vas komaj preberem čvekice!user posted image

Še malo pa bo padel 3.del!!!user posted image user posted image user posted image

Aja Tulpek evo ti moje podatke oz. datum naslednjega pregleda 27.07.09

Lepi bušiji!

A je še katera tak štorasta kot js! Majco si opačem 2x al pa 5x na dan!!! Bi rabla en vlki slinček!!!

Bety11 Ti dam čisto prav glede tisga video posnetka kako dela z user posted image ! Kot da bi ga robot imel na rokah!!!!

Malo več čustev bi lahko pokazali!

Sicer moje mnenje pa je da vsaka ženska ko postane mama nagonsko zna delati z njegovo malo bebo! pa če je 1.user posted image al pa 100.!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
17.7.2009 10:09:45   
altaja
Uuuu, naši bušiji so nazaj...men so tko simpatični user posted image

Tanik,
jst mojga najbolj čutim kadar se popolnoma sprostim, brez trepljanja in tresenja trebuha. Probaj bit čim manj obremenjena in če res do časa ko boš šla iz službe ne boš zaznala giba, se lepo odpravi do svoje G in te bo pogledala. Jst sem v takem primeru vključila AS in sem se pomirila ko sem slišala srčka. Je pa res da se v tem obdobju spremenijo gibi, pa tud spijo veliko, tako da...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
17.7.2009 10:14:47   
klaja
Tanik jaz čutim gibe kar močno, tako da se idi raje pokazat. Drugače pa probaj kaj sladkega pojest, meni pomaga, ga takoj spravim v gibanje.

Majra čestitke sestrični za user posted image !

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
17.7.2009 10:18:19   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Tanik jaz čutim gibe kar močno, tako da se idi raje pokazat. Drugače pa probaj kaj sladkega pojest, meni pomaga, ga takoj spravim v gibanje.

grem po čokolado.user posted image bom poročala če se bo tekom dneva kaj zmigal. zdj breskev jem.

Žan

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
17.7.2009 10:23:49   
tulpek
Tanik, če nimaš AS se lahko sliši srček tudi že, če da tvoj partner uho na bušija, ampak mora zadet pravo mesto (tako da ne skrbeti, če kateri ne bo uspelo, nama tudi ne vedno).

Če se prav spomnim, je tvoj user posted image že skoz bolj nežne sorte, tako da mogoče ima samo kakšno daljše spanje, mirno obdobje ali pa drugače brca. Poskusi s čim sladkim ali pa s kavo, to mojega zbudi. Drugače pa služba ni ravno primerno mesto za zaznavanje gibov.
Če se ne bo nič premaknil, pojdi po službi kar lepo k G in reči, da že dva dni ne čutiš gibov, pa te bo pregledal in rekel, da je vse OK in boš mirna user posted image . Potem bo pa tudi user posted image začel brcat user posted image .
Je pa moj user posted image imel tudi enkrat vmes malo pavze z brcanjem, ko sem ga 3 dni komaj kaj čutila, mislim da okrog 28. tedna.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
17.7.2009 10:25:20   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

kako pa naj vem kje ima ritko user posted image pa ne morem ležat na hrbtu,sem v službi.se trepljam po trebuhu pa tresem tebuhuser posted image
pišuka a more bit zdaj to,pa v sredo imam pregled,joj sem jezna. bom ob dveh klicala G pa vprašam, do takrat pa upam da se bo kaj zmigal,bom tresla tebuh.

pojej kakšno čokolado, pa naredi par počepov, pa ni vrag, da ne zbudiš tvojega malega zaspančka. Pa ne se sikirat, ker tudi če se premika, ga ne boš zaznala. Vem, da je lahko nam svetovat, ampak res, zrelaksiraj se.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
17.7.2009 10:27:28   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tanik, če nimaš AS se lahko sliši srček tudi že, če da tvoj partner uho na bušija, ampak mora zadet pravo mesto (tako da ne skrbeti, če kateri ne bo uspelo, nama tudi ne vedno).

Če se prav spomnim, je tvoj user posted image že skoz bolj nežne sorte, tako da mogoče ima samo kakšno daljše spanje, mirno obdobje ali pa drugače brca. Poskusi s čim sladkim ali pa s kavo, to mojega zbudi. Drugače pa služba ni ravno primerno mesto za zaznavanje gibov.
Če se ne bo nič premaknil, pojdi po službi kar lepo k G in reči, da že dva dni ne čutiš gibov, pa te bo pregledal in rekel, da je vse OK in boš mirna user posted image . Potem bo pa tudi user posted image začel brcat user posted image .
Je pa moj user posted image imel tudi enkrat vmes malo pavze z brcanjem, ko sem ga 3 dni komaj kaj čutila, mislim da okrog 28. tedna.

res je,moj nikoli ni nekaj ornk brcal,vedno je bolj utripal ali valoval. malo me je to zmotilo,ker je prejšnje dni vsako jutro ob kavici pomigal pa potem spet čez ene 3 urce pa tko naprej.zdj pa ne.mogoč pa res spi.

se spomnim da ga je že G moral budit ko smo imeli NS.

saj nisem še panična, samo malo žalostna. ker že itak sem bila med tistimi,ki dolgo niso čutili gibov.potem pa končno čutim in spremljam, pa tko fajn se mi je zdel, ko je začel utripat. user posted image sploh če sem kaj takega rekla, je zamigal.

< Sporočilo je popravil Tanik -- 17.7.2009 10:30:03 >

Žan

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
17.7.2009 10:33:59   
tulpek
Kaj pa, če je spremenil bioritem in miga ponoči? Sploh če je bolj nežen je možno, da te ponoči ne zbudi z miganjem. Še mene ne vedno, pa pošteno razgraja user posted image .  Moj user posted image je enkrat vmes spremenil bioritem in najprej sem bila malo zmedena, sedaj sem pa že kar navajena, da ne more skoz brcat.
V glavnem, imaš razlog za čokoladouser posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
17.7.2009 10:49:44   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Jutro oz. dober dan user posted image !

Vas komaj preberem čvekice!user posted image

Še malo pa bo padel 3.del!!!user posted image user posted image user posted image

Aja Tulpek evo ti moje podatke oz. datum naslednjega pregleda 27.07.09

Lepi bušiji!

A je še katera tak štorasta kot js! Majco si opačem 2x al pa 5x na dan!!! Bi rabla en vlki slinček!!!

Bety11 Ti dam čisto prav glede tisga video posnetka kako dela z user posted image ! Kot da bi ga robot imel na rokah!!!!

Malo več čustev bi lahko pokazali!

Sicer moje mnenje pa je da vsaka ženska ko postane mama nagonsko zna delati z njegovo malo bebo! pa če je 1.user posted image al pa 100.!

Tudi meno se je začelo dogajat, da bi rabla slinček,... Ampak tako pač je imamo namreč trbuščke,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
17.7.2009 10:49:53   
katka11
ja res je! mal cukra poskusi pa ga mogoce zbudis, zaspancka!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
17.7.2009 10:55:12   
jullie
Klaja hvala za čestitke user posted image

Jutri je neko slabo vreme napovedano, ne vem kaj naj, ali naj odpovem piknik za larin rd al ne.

..mi imamo tudi jutri glavno zabavo pa ne bom nič odpovedala..je pa res, da bomo v primeru dežja notri.. zato me (no, bolj mojo mamo user posted image ) danes čaka pospravljanje enega velikega prostora, kjer imamo pozimi zabave in je drugače polna krame user posted image  ..

..larilu vidim, da je pri vas tudi jutri zabava user posted image

..tanik dejstvo je, da ti že od vsega začetka čutiš bolj malo..verjetno je samo bebica v takem položaju ali pa celo spi trenutno..moja je tudi bolj lene sorte.. ne preštejem 10 gibov na dan..lani sem imela pa pravega fuzbalerja notri user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
17.7.2009 10:58:28   
Alma84
LP user posted image
Sem ravno iz pregleda..in mi je dala en velik kup napotnic in papirjev..sem dobila že za prevoz rešilca, za v porod., papirje za CSD in me je kr mal šokiral hihi da je touser posted image že vse tko blizu uff...pregleda mi ni naredila, morem pa drug teden ko bo 32t še na en UZ..sicer mi ni čist jasno na kakšen UZ, verjetno samo za rast.No, jaz komi čakam da mi še 1x potrdiuser posted image upam da si ne bojo zdj proti koncu kej premislili hihi.
Še za seznam..KG skupaj +17, naslednji pregled 10.8

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
17.7.2009 11:02:09   
Erdbeere
Tanik, sej možno je da se je samo drugače obrnil, ker moj tud je nekaj časa nazaj bolj "slabo" brcal ampak zdej ap tud brca bolj po obrokih, zjutraj ko se zbudim, potem spi in potem čez 3-4 ure ponovno.

Nekaj sladkega pojej pa mogoče ga pa prebudiš.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
17.7.2009 11:20:12   
litlleMiss
živjo!

Kako ste kaj? Jaz komaj čakam na današnji napovedan dež, ker je ta vročina neznosna user posted image

Jaz sem tudi prava packa postala..vedno se umažemuser posted image V sredo sem urejala papirje za csd, dobim denar nakazan avgustauser posted image
Vse, ki ste na morju ali pa še grete sem vam faušuser posted image ..ampak vseeno vam privoščim uživancijo user posted image

Naslednji pregled imam 28.7.

Fajn se mejteuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
17.7.2009 11:20:45   
Tanik
ena čokolada mu ni pomagala, moram še po kakšno user posted image

jullie, a to pomeni če je v trebuhu miren oz. razgrajač, da so potem tudi taki ko pridejo na svet?

če je zamenjal noč pa dan, ne bi vedela, vem pa da hodim zdaj že 2x na WC ponoči.

grem zdaj na malico,jogurt,sadje pa kava.pa mogoč kaj bo user posted image

Žan

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
17.7.2009 11:44:29   
klaja
Patronažna je katero že obiskala? Pri nas pride nekje v 8. mesecu  na obisk in pogledat če že imaš kaj pripravljeno za user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?