vila MaLiNa
|
Dobro jutro, dober dan. Ste pa res čveke Sem vas zaradi tega imela čas samo brati, ne pa tudi kaj po komentirati. Zatekanje je pri meni prisotno že od 20 tedna in tako kot je veselka napisala, tudi meni nič ne pomaga. Ne noge v luft, ne nošnja kompresijskih nogavic, ne masaža, ne kneipanje... Bom sprobala še ročno limfno drenažo pa bomo videli. Pa na abdominalno dekompresijo sem mislila jet (priprada 8 obiskov vsaki nosečnici po 32. tednu), samo so si pa komentarji po forumih tok različno, da se mi ne da jet gužvat HB, da sem poleti noseča, da lahko vsaj kaj obujem. Kaj bi imela pozimi nimam pojma Komentiranje in odgovarjanje na vprašanja - se držim istega pravila kot sončica - če nimam kaj za komentirat oz. da ne poznam odgovora, raje nič ne napišem. Včasih, ko berem, se prijavim samo zaradi tega, da kateri odgovorim. Najina mala je na zadnjem pregledu lepo in pridno sedela Ginekolog mi je za to priporočal spanje na levem boku, ker naj bi se obračali tamali z glavico naprej. In imam tudi sama občutek, da je sedaj v prečni legi, kar pa ji ne odgovarja najbolj, se prav razburi na cajte Danes se greva pa z dragim fotografirati - da bova imela vsaj kakšne slike s trebuščkom . Upam, da bodo lepe ratale... Ampak čas tako hitro teče... Vsaj meni kot prvorodki pridejo posnetki s hendlanjem prav. Saj ni, da bi to bila neka znanost, ampak današnji starši pač hočemo vedeti kako je prav da primemo naše novorojence, mogoče ti preide v podzavest, mogoče pa "odkriješ" kakšen drug prijem, ki ustreza obema. Se pa strinjam s tem, da pač poslušaš lastno pamet in razum, vendar to nič nima s tem, če hočemo znati, pravilno prijeti otroka. Lep petek vam želim. Pa ne natipkajte preveč strani, da bom lahko brala Aja... kdaj bote ve na CSD urejale očetovski dopust? Meni so v Grosupljskem rekli, da se to deli po rojstvu... Na spletnih straneh, ko berem pa da se lahko ureja že mesec pred pdp.
|