|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
16.7.2009 18:12:29   
barika
Klaja, ticker si popravi, edino, če imaš doma dve Hani user posted image user posted image

Bety, tale handling je po moje bolj za tiste otroke, ki so zakrčeni, tam lahko s kakšnim napačnim prijemom narediš več škode kot koristi. PA tudi jaz nisem M. pravilno držala v naročju (so mi šele na pregledu pravilno nošenje otroka pokazale), tak da ni vse tak brez veze.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
16.7.2009 18:31:00   
škorpijončica

Nekaj me zanima; a kdo ve če se da ticker prilepit kot podpis v gmailu? Jst ga še zdaj nimam

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
16.7.2009 19:59:58   
yenny
Bety11-bolj se ne bi mogla strinjati s tabo!Sem že mislila,da sem osamljen primer kar se tega tiče(handling) in raje nisem nič pisala!
Posnetka niti nisem do konca pogledala!Edino mali je sladek,vse ostalo pa...!
Ne vem,ali je res treba iz vsake še tako osnovne stvari narediti celo znanost!
Zakaj pa imamo srce,pa enkrat za spremembo mislimo z njim pa se bo otroček sigurno boljše počutil kot pa z vnaprej naštudiranimi gibi!
Vedno bolj se ćudim kako mi je do sedaj uspelo vzgajati hčerko in to brez takih zadev!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
16.7.2009 21:04:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Nekaj me zanima; a kdo ve če se da ticker prilepit kot podpis v gmailu? Jst ga še zdaj nimam

Nimam pojma, videla še nisem, da bi kdo imel kaj takega.

Neposredna povezava do sporočila: 3979
16.7.2009 21:14:44   
tulpek
Sem malo brskala in poskušala, ampak mi ni uspelo.... sem pa našla tole na http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php:

HTML use in email, webpages, MSN, & our forum Paste the code below into your webpages and email signatures.
e.g. Outlook, Hotmail, Yahoo.
Make sure to enable HTML or Rich-Text in your email.

Ampak mi ni uspelo na gmailu.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
16.7.2009 21:16:29   
Erdbeere
Dober večer čveke....evo sem komaj zdaj uspela prit do računalnika in potem sem mogla spet na siol klicat, so mi danes zamenjali modem in zdej mi končno net spet dela in to fulllllllll hitr, ne tko počas kot pred tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila pa varnostnik na našem bazenu, so otroci uzivali 100/h in ker popoldan nista nič spala že skoraj eno uro spita k ubita. Tale bazen pri nas je res zadetek v polno user posted image user posted image user posted image

Bom, ko uspem slikice naložit na računalnik kakšno slikico prilimala, samo sej veste, pri meni gre to bolj počasi user posted image

Glede handlinga al česarkoli že, če sem uspela 2 gor spravit brez kakršnegakoli urjenja bom tud tretjega...je pa res tko k je Bety rekla, vsaka mama najbolje ve, kako se otroka prime in kaj mu paše.

Nič grem počasi pod tuš pa v mižule.

Jutri imam pa spet naporen dan, tko da se oglasim mogoče kaj dopoldan, drugače pa takle čas, gremo na en piknik popoldan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
16.7.2009 21:18:11   
tulpek
škorpijončica, v yahoo-mailu gre brez problemov.

Ampak... to je zdaj nov izziv za mojega user posted image in če kaj pogrunta, ti sporočim.

Evo, baje se da, ampak je malo bolj zapleten postopek in moraš uporabit mozillo firefox za nastavitev ter inštalirat nek nov dodatek. Več jutri, ko preizkusiva postopek, če sploh deluje...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 16.7.2009 21:31:58 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
16.7.2009 22:50:24   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

lilypie

Code snippet: Gmail Signature To add your Lilypie ticker to an email in Gmail you need to paste Your ticker image directly into the message body when you compose an email. Notes: Adding it to Gmail:For Internet Explorer you can copy-and-paste in the image:
  1. Have your ticker open in your browser.
  2. Right click on the ticker image and choose Copy.
  3. Log in to Gmail, click on Compose Mail
  4. Right click in the message body and choose Paste
For Mozilla based browsers such as Firefox. You need to click-drag the images in.
To click-drag:
  1. Open one browser window with your Lilypie ticker
  2. In a separate window, log in to Log in to Gmail, click on Compose Mail.
  3. Set the windows up so that you can click on the image in Lilypie and keeping the mouse button down, drag it over to your Gmail window.
If you want to include the left side photo as well, go back to your ticker and copy-and-paste, or click-drag the photo as well.

Neposredna povezava do sporočila: 3983
17.7.2009 6:43:29   
vila MaLiNa
Dobro jutro, dober dan.

Ste pa res čvekeuser posted image  Sem vas zaradi tega imela čas samo brati, ne pa tudi kaj po komentirati.

Zatekanje je pri meni prisotno že od 20 tedna in tako kot je veselka napisala, tudi meni nič ne pomaga. Ne noge v luft, ne nošnja kompresijskih nogavic, ne masaža, ne kneipanje... Bom sprobala še ročno limfno drenažo pa bomo videli. Pa na abdominalno dekompresijo sem mislila jet (priprada 8 obiskov vsaki nosečnici po 32. tednu), samo so si pa komentarji po forumih tok različno, da se mi ne da jet gužvatuser posted image  HB, da sem poleti noseča, da lahko vsaj kaj obujem. Kaj bi imela pozimi nimam pojmauser posted image

Komentiranje in odgovarjanje na vprašanja - se držim istega pravila kot sončica - če nimam kaj za komentirat oz. da ne poznam odgovora, raje nič ne napišem. Včasih, ko berem, se prijavim samo zaradi tega, da kateri odgovorim.

Najina mala je na zadnjem pregledu lepo in pridno sedelauser posted image  Ginekolog mi je za to priporočal spanje na levem boku, ker naj bi se obračali tamali z glavico naprej. In imam tudi sama občutek, da je sedaj v prečni legi, kar pa ji ne odgovarja najbolj, se prav razburi na cajteuser posted image

Danes se greva pa z dragim fotografirati - da bova imela vsaj kakšne slike s trebuščkomuser posted image . Upam, da bodo lepe ratale...user posted image  Ampak čas tako hitro teče...

Vsaj meni kot prvorodki pridejo posnetki s hendlanjem prav. Saj ni, da bi to bila neka znanost, ampak današnji starši pač hočemo vedeti kako je prav da primemo naše novorojence, mogoče ti preide v podzavest, mogoče pa "odkriješ" kakšen drug prijem, ki ustreza obema. Se pa strinjam s tem, da pač poslušaš lastno pamet in razum, vendar to nič nima s tem, če hočemo znati, pravilno prijeti otroka.

Lep petek vam želim. Pa ne natipkajte preveč strani, da bom lahko bralauser posted image

Aja... kdaj bote ve na CSD urejale očetovski dopust? Meni so v Grosupljskem rekli, da se to deli po rojstvu... Na spletnih straneh, ko berem pa da se lahko ureja že mesec pred pdp.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
17.7.2009 7:17:44   
chebelica21
Dobro jutro čvekice,
user posted image user posted image user posted image

Tulpek: Mojih podatkov ni več na seznamu, čeprav so še predvčerajšnem bili dodani,... Lahko popraviš prosim?!? user posted image
DPD 24.9, starost 22, 1. nosečnost, NP 5.8, fant, rodili bomo v MB, KG +10.

Hvala

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 17.7.2009 7:18:50 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
17.7.2009 7:18:28   
veselka
jutro,

danes imamo pregled, juhu...

vila malina v kakšnem smislu urejanje očetovksega dopusta? a z vsemi obrazci al kako? ker midva sva oddala vse hkrati, za mojo porodniško in njegov dopust - tist obrazec in izpis zadnjih 12 plač. prebrala sem na netu, da se to uredi lahko istočasno. potem pa moj samo sporoči o rojstvu otroka in datum nastopa. drugega pa ne vem. pri nas pač ni bil problem... kdaj dobi odločbo pa nimam pojma.

meni se tudi zdi kar uredu, da ti pokažejo, kako z otrokom... čeprav mi z dojenčki nikoli ni šlo slabo. sej v porodnišnici te naučijo previt, verjetno tega ne znaš že sam po sebi, patronažna ti pokaže stvari, ker jih pač ne moreš vedet kar sam od sebe. ljudje pač nimamo takšnega nagona kot živali. in marsikdo še zase nima občutka, pa bo imel za koga drugega, vključno z lastnim otrokom. če bi vse mame bile tako sposobne poskrbeti za lastnega otroka, potem jih tudi v avtu ne bi puščale. tako da... preventiva se meni ne zdi napačna, pa čeprav zajema zgolj kako otroka prijet, ga obrnit,...

no, zdej se grem pa počasi zrihtat, ker je treba še do LJ pridt user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
17.7.2009 7:46:18   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

sej v porodnišnici te naučijo previt

to ti mislišuser posted image user posted image , mene je v CE porodnišnici nadrla, ko sem ga hotla previt sama, da bi se naučilauser posted image , je rekla, da previjala ga bom sama doma, tam ga bodo pa oneuser posted image

mene pa tak glava boli, kiham iz nosa mi teče,  da bom znorela, pa še mali se je že pred 7. zbudil ...

DAnes gremo pa po avtouser posted image (končno)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
17.7.2009 7:54:47   
vila MaLiNa

jutro,

danes imamo pregled, juhu...

vila malina v kakšnem smislu urejanje očetovksega dopusta? a z vsemi obrazci al kako? ker midva sva oddala vse hkrati, za mojo porodniško in njegov dopust - tist obrazec in izpis zadnjih 12 plač. prebrala sem na netu, da se to uredi lahko istočasno. potem pa moj samo sporoči o rojstvu otroka in datum nastopa. drugega pa ne vem. pri nas pač ni bil problem... kdaj dobi odločbo pa nimam pojma.

Ja to sem mislila! Hvala.

Dobro opravi na pregleduuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
17.7.2009 7:58:43   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: barika

sej v porodnišnici te naučijo previt

to ti mislišuser posted image user posted image , mene je v CE porodnišnici nadrla, ko sem ga hotla previt sama, da bi se naučilauser posted image , je rekla, da previjala ga bom sama doma, tam ga bodo pa oneuser posted image

mene pa tak glava boli, kiham iz nosa mi teče,  da bom znorela, pa še mali se je že pred 7. zbudil ...

DAnes gremo pa po avtouser posted image (končno)

Včasih, ko prebiram poste, dobim kar občutek, da moraš v porodnišnico pridt z nabrušenim jezikom. Čeprav sem mnenja, da se s prijaznostjo daleč pride...

Upam, da se boš kmalu pozdravilauser posted image

Pa bravo za avtouser posted image

Mi je pa všeč, da so RR prilagodili tudi novejšim brskalnikomuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
17.7.2009 8:01:40   
barika
Vila malina, v mojem primeru so bile fuul prijazne, samo tole s previjanjem je malo smešno, da ga ne seš sam previjat.user posted image moreš bit pa včasih res ful tečen, da kaj naredijo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3990
17.7.2009 8:08:21   
SONČEK LARA
Dobro jutro

Na CSD-ju mislim vse skp urejat prvi teden v avgustu, se ne držim roka 60 dni.

Glede handlinga...men je pa čist fajn, niso brezveze prijemi, vem še vsak je gor brez tega zrastu, to itak, da se strinjam z vami, sam se pa otroka tud ne prime k enga mačka. Da pa vsaka mama ve kako otroka potolažit, umirit, itd. pa nima nobene veze z handlingom. To je moje mnenje. Tudi jaz se tega ne poslužujem v polni obliki, par prijemov je kateri se mi zdijo zelo pomembni in to je to. Nisem pa človek ki bi prej pet minut študiral kako pa ga naj sedaj primem.

Klaja...glede pleničke...en dan čisto suha, drugi dan skor vsako rundo uide. Amapk mi je vzg. v v rtcu rekla, da naj vztrajam, da bom pač kake 14 dni malo več prala, ampak se bo obrestovalo. In tudi bom tako naredila. En teden bom pač na kako lužico naletela, kake gatke več oprala...sam da se znebimo tega do drugorojenčka.

zatekanje...sej res obstaja nekaj kar omenjaš vilamalina, dej mi mal več povej o tem. sem že pozabla, zdej pa ne hodim v MŠ da bi tam zvedla.
Meni tudi ne pomaga ležanje in noge v lušt, če sem odkrita, če ležim na hrbtu in imam podložene noge, sploh ne morem tko ležat se mi zdi da vsa teža trebuha pritiska na vse organe in se morm takoj na bok dat.

Jutri je neko slabo vreme napovedano, ne vem kaj naj, ali naj odpovem piknik za larin rd al ne.

zdej pa grem počas malo delat

Neposredna povezava do sporočila: 3991
17.7.2009 8:23:30   
SONČEK LARA
mi lahko pomagate iščem na csd šiška obrazec k ti more služba izpolnit plače...pa ne najdem. včasih smo mele priponko tam pri seznamu

hvala

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
17.7.2009 8:28:59   
klaja
Barika hvala za opozorilo, sem popravla.

Vila Malina jaz sem bila do sester in osebja v porodnišnici vedno prijazna, ker drugače kaj hitro dobiš povrnjeno, če jim kaj takega rečeš. Sem pa nastradala zaradi ene druge v sobi, ker je ponoči hotela imet ugašnjeno luč, sestre pa so hotele da tista mala lučka sveti in nama potem ni hotela dat pampersk, češ da so samo za čez noč. Pa vem da je drugače super sestra.

Sonček Lara se bom držala tega nasveta glede odvajanja plenic, jaz bi rada obe odvadila, ker če bom mogla potem za tri kupovat plenice bom itak bankrotiralauser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
17.7.2009 8:29:05   
SONČEK LARA
sem že našla hvala

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
17.7.2009 8:47:08   
katka11
jutro!

sam tolk glede handlinga, moram pokomentirat. meni se zdi fajn in zakaj ne bi delal tako kot je najboljse za otroka. itak, da bi tud brez tega gor zrasli otroci, pa se brez cesa tud kar se nam danes zdi samoumevno. tud to, da vsaka kar obvlada kako in kaj ko dobi otrocka je bolj tako, tako. se navadis, seveda, ampak ene prej ene kasneje, ene lazje druge tezje. pa dalec od tega, da bi bila jaz taka, da vse delam po knjigah itd. ampak sem kar malo obcutljiva na take in podobne zadeve. Kar naprej poslusam: eh, pa zakaj ne bi jedla salam in biftka ipd, me smo vse jedle pa so vsi otroci v redu... pa zakaj ne jes sladoleda, ves kolk sem ga jaz pojedla uffff... pa je blo vse ok...pa zakaj naj otok ne bi pil kravjega mleka do enega leta, pa kaj tezis glede sladkarij, pa kaj to, pa kaj ono....user posted image pa zakaj hudica ne bi v mejah normale clovek delal tako, da bi bilo najboljse za otroka in mamico????

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
17.7.2009 8:49:49   
Tanik
Dobro jutro,

vprašanje: tiste ki imate rok proti koncu meseca, kako je pri vas z gibi otroka in kako ga čutite? meni se zdi da ga včeraj nisem skoraj nič čutila, danes pa še manj user posted image a je razlog za paniko?
sem kar slabe volje zaradi tega user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
17.7.2009 9:01:52   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

Dobro jutro,

vprašanje: tiste ki imate rok proti koncu meseca, kako je pri vas z gibi otroka in kako ga čutite? meni se zdi da ga včeraj nisem skoraj nič čutila, danes pa še manj user posted image a je razlog za paniko?
sem kar slabe volje zaradi tega user posted image

Katerega meseca, če imaš v misli septembra, moj je tako aktiven danes da me že vse boli,...
Tako, da moj nasvet je pojdi do G.!! Mene bi skrbelo, če ga nebi čutla.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
17.7.2009 9:05:18   
Tanik
ja, konec septembra. torej sedaj sem 29t4d.

bom klicala G,ker dela popoldne.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
17.7.2009 9:13:04   
sontschica
dobro jutro user posted image

Tanik jaz bi se na tvojem mestu tut šla pokazat G. sej verjetno je spremenil samo lego, ampak ti kar pojdi, da boš mirna. brezveze izgubljat živceuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
17.7.2009 9:22:09   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Aja... kdaj bote ve na CSD urejale očetovski dopust? Meni so v Grosupljskem rekli, da se to deli po rojstvu... Na spletnih straneh, ko berem pa da se lahko ureja že mesec pred pdp.

Pri nas enako, pa nisem v Grosuplju user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21

Dobro jutro čvekice,

Tulpek: Mojih podatkov ni več na seznamu, čeprav so še predvčerajšnem bili dodani,... Lahko popraviš prosim?!?
DPD 24.9, starost 22, 1. nosečnost, NP 5.8, fant, rodili bomo v MB, KG +10.

Hvala

Uh, kam je pa to odletelo user posted image user posted image user posted image . Bom popravila, nisem pa nobene (namerno) brisala.

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

mi lahko pomagate iščem na csd šiška obrazec k ti more služba izpolnit plače...pa ne najdem. včasih smo mele priponko tam pri seznamu

hvala

Poglej na seznam na prvi strani.

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?