|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
17.7.2009 11:52:59   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Patronažna je katero že obiskala? Pri nas pride nekje v 8. mesecu  na obisk in pogledat če že imaš kaj pripravljeno za user posted image

Res al kaj?? To pa prvič slišim, saj je to čisto tvoja odločitev kdaj si pripraviš stvari za user posted image in ne vem zakaj bi hodla patronažna po domovih gledat kdo kaj ima in kdo ne. Očitno imajo pri vas premalo dela, da si lahko to privoščijo.
Jaz ko rodim jim samo javim, da sem doma in potem pride komaj prvič in nič prej. Zanimivo kaj vse človek zve,... user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.7.2009 11:53:34   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

ena čokolada mu ni pomagala, moram še po kakšno user posted image

šibaj hitro še po eno user posted image

jullie, a to pomeni če je v trebuhu miren oz. razgrajač, da so potem tudi taki ko pridejo na svet?

v mojem primeru je obtratno, v trbuhu je bila zaspanček, sedaj je pa kot živo srebro user posted image

če je zamenjal noč pa dan, ne bi vedela, vem pa da hodim zdaj že 2x na WC ponoči.

grem zdaj na malico,jogurt,sadje pa kava.pa mogoč kaj bo user posted image

bo, bo. Pa dober tek

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.7.2009 11:55:18   
majra

Patronažna je katero že obiskala? Pri nas pride nekje v 8. mesecu  na obisk in pogledat če že imaš kaj pripravljeno za user posted image

Pri nas ne hodijo pred porodom in niti ob uvajanju goste hrane. Samo po porodu 3-4x.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.7.2009 12:00:09   
chebelica21
Ja saj zato se pa meni tudi čudno zdi zakaj bi naj prišla še v nosečnosti k tebi, saj ti vse razloži v MŠ, vsaj pri nas je bilo tako. Po eni strani nima kaj prej delat pri meni, sploh pa ne firbca past kaj in koliko imam pripravljeno za otroka,...

Vsaj moje mnenje je takšno,...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.7.2009 12:01:07   
altaja
Po zakonu porodnici pripada en  obisk patronažne pred porodom. Ne gre za to, da pride pogledat kaj in kako maš pripravljeno za dojenčka, pride z namenom, da se spoznate, lahko jo karkoli vprašaš glede opreme, poroda,... vse je bolj informativne narave. Pri nas je tako, da sama od sebe ne pride, tista, ki obisk želi, pokliče in se dogovorita za obisk. Meni se zdi to zelo fajn zadeva, tko da bom verjetno poklicala in se dogovorila. Ampak prej moram vse generalno pospravit, da se bom boljš počutila user posted image . A vam v materinski tega niso povedal?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.7.2009 12:01:49   
Anonimen
jullie ja jutr mamo zabavo in glih fajn vreme napovedujejouser posted image mislim ampak važn je da bo mali upihnil 2 svečki pa da bomo papcal tortouser posted image

patronažne pri nas tud hodijo sam po porodu in to se mi zdi sam ene parkrat razen  če je treba težo preverjat al pa kej tazga

zdele pa kosilce delam pire krompirček,kumare v omaki in piščančja bedra,za sladico pa višnjev&jagodni sladoled

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
17.7.2009 12:05:53   
Sarchi
Tanik le pokliči G.oz pejt se pokazat. sej je res da tvoj user posted image od začetka ni glih nogometaš, sam da ga nič ne čutiš...sej včasih je tud moj ful mirn kak dan sam pol naslednji je pa spet čutit. raje se pejt pokazat da boš mirna, ker tko k čakaš brce pa rukaš trebuh si skoz napeta in pol še bl ne bo in ne bo.

Aja to s čokolado pa nism vedla. pol pa se moj zato tko razmetava k se sladkemu težko upiram user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
17.7.2009 12:09:38   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jullie, a to pomeni če je v trebuhu miren oz. razgrajač, da so potem tudi taki ko pridejo na svet?

..ko bi blo to res bi blo super..ker moj mali je hiperaktiven.. vsepovsod bi bil, naenkrat bi se s petimi stvarmi ukvarjal, vse ga zanima (še preveč),... skratka glede na ostale sovrstnike je pravi živec.. user posted image  
..tak da upam, da bo pupa bolj mirnauser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
17.7.2009 12:11:56   
Tanik
mislim da je tamal dal znak,neki je trebuh utripal.user posted image no ampak ob dveh vseen kličem G.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
17.7.2009 12:25:10   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti kar kliči, da boš mirna.

PS. mogoče bi ga še ena čokolada bolj vzpodbudila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
17.7.2009 12:36:20   
kupido
Tanik tudi moj user posted image je bolj umirjen. Tako je sedaj že skoraj 3 tedne, prej sem pa bila deležna takih brc, da je trebuh kar vzvaloval. Bolj živahten je le, če pojem kaj sladkega ter če poslušam muziko. Tako da sedaj poslušava radio in zdraven še kaj zapojem in potem se oglasi, vendar to še vedno niso tiste konkretne brce. Mi je pa G rekla, da nosim zelo noter in da ga bolj čutim, ko pride malo bolj ven. Glede na to, da tvoj že ves čas ni zelo aktiven, mogoče tudi ti nosiš zelo noter. Jaz tudi trebuha nimam nevem kako velikega, če se primerjam z vašimi, je moj prav majhen.

Jasmina in tadej mene tudi špika v jajčnikih vsake toliko, ob času menstruacije pa bolj intenzivno. In tudi jaz bi potrebovala slinček. Na splošno sem postala bolj nerodna in pozabljivauser posted image . Upam, da bo minilo.

Majra čestitke, ker si postala mala teta user posted image . Pa seveda čestitke mamici, ker praviš da je šla skozi kalvarijo.

V materinski so nam glede obiska patronažne povedali tako kot je zapisala altaja.
Po zakonu porodnici pripada en  obisk patronažne pred porodom. Ne gre za to, da pride pogledat kaj in kako maš pripravljeno za dojenčka, pride z namenom, da se spoznate, lahko jo karkoli vprašaš glede opreme, poroda,... vse je bolj informativne narave.

Vsem, ki greste na dopust želim, da bi maximalno uživale.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
17.7.2009 12:45:37   
klaja
Chebelica21 nisem mislila da vse pregleda kaj in kako imaš, samo da se pogovorita in vsaj pri meni je v prvi in drugi nosečnosti vprašala če imam kaj pripravljeno in je samo pogledala v sobico.

(odgovor članu kupido)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
17.7.2009 12:53:59   
chebelica21
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Po zakonu porodnici pripada en  obisk patronažne pred porodom. Ne gre za to, da pride pogledat kaj in kako maš pripravljeno za dojenčka, pride z namenom, da se spoznate, lahko jo karkoli vprašaš glede opreme, poroda,... vse je bolj informativne narave. Pri nas je tako, da sama od sebe ne pride, tista, ki obisk želi, pokliče in se dogovorita za obisk. Meni se zdi to zelo fajn zadeva, tko da bom verjetno poklicala in se dogovorila. Ampak prej moram vse generalno pospravit, da se bom boljš počutila user posted image . A vam v materinski tega niso povedal?

Ne nam niso tega povedali, ampak patronažno poznam tudi osebno, tako da nimam s tem problema,... Se poznama že od rojstva mojega brata,... Tako, da nisem vedela, da pride prej, da se spoznaš z njo,... Se opravičujem

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 17.7.2009 12:56:43 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
17.7.2009 13:02:13   
tažana
tudi pri nas imamo na vratih G. da nam pripada obisk ni pa nujno. Jaz ne bom klicala jo že poznam user posted image .

Tanik: Jaz bi začela mal sumit, da te punce hočejo s čokolado zasvojit user posted image . Malo heca za dobro voljo!
Ko sem brala odgovore namenjene tebi (kar se tiče čokolade) mi je po ekranu milka začela plesat! user posted image Jo grem iskat- jaz sem itak že zasvojena user posted image .
sporoči, kaj ti bo G rekel!

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
17.7.2009 13:26:40   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Pri nas ne hodijo pred porodom in niti ob uvajanju goste hrane. Samo po porodu 3-4x.

ja tako hodijo, samo zdravstvo ti pa krije tudi obisk ko si še noseča, taga marsikatera user posted image ne ve, in potem ko uvajaš gosto hrano ti ponovno pripada še en obisk...lahko se izkoristi, je vaša pravica in če ti želiš MORA priti.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
17.7.2009 13:27:55   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: kupido

Tanik tudi moj user posted image je bolj umirjen. Tako je sedaj že skoraj 3 tedne, prej sem pa bila deležna takih brc, da je trebuh kar vzvaloval. Bolj živahten je le, če pojem kaj sladkega ter če poslušam muziko. Tako da sedaj poslušava radio in zdraven še kaj zapojem in potem se oglasi, vendar to še vedno niso tiste konkretne brce. Mi je pa G rekla, da nosim zelo noter in da ga bolj čutim, ko pride malo bolj ven. Glede na to, da tvoj že ves čas ni zelo aktiven, mogoče tudi ti nosiš zelo noter. Jaz tudi trebuha nimam nevem kako velikega, če se primerjam z vašimi, je moj prav majhen.

tudi jaz nimam ne vem kako velikega trebuha. kdaj imaš ti rok?

tulpek
sladko si bom pa še privoščila danes pa en sladoled,ker običajno na sladoled reagira. samo zdaj nimam časa k mam še velik dela,ker me potem ni 8 dni.

sigurno protestira,ker nisem jedla nič sladkega že ene par dni.user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 17.7.2009 13:28:45 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kupido)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
17.7.2009 13:31:53   
Erdbeere
evo sem prec komentirala, ko pa preberem do konca pa vidim, da nisem nič novega povedala user posted image

Jaz sem pa danes zavila ko sem šla po mojo princesko na plavalni tečaj v pikapolonico in kupila 5 bodijev na preklop in ko hočem plačat ugotovim, da sploh nimam kartice s seboj user posted image sem se kar malo nelagodno počutila, sem pa prej plačevala ene položnice in sem jo rabila, da sem se lahko prijavila, pa seveda pozabila kartico nazaj v denarnico dat. No sej bodiji me vseeno čakajo, moram potem ko gremo na piknik ponje user posted image

Evo zdej pa šibam kuhinjo pospravit, potem pa mal počit, hči se je pa odločila, da tudi ne bi šla zdej plavat (je mal utrujena) user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
17.7.2009 13:34:59   
kupido
PDP imam 23.9., torej samo 4 dni pred tabo. Meni sploh ne gre sladko za jest. Sploh pa ne čokolada, prej sem bila pa tak čokoholik user posted image , sedaj pa mi pusti čuden okus v ustih in se jo izogibam. Zdaj od sladkega jem le  vanilijev sladoled.

Sporoči kaj ti reče G. Jaz grem na pregled v sredo in potem javim kaj mi reče.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
17.7.2009 13:36:53   
sontschica
dons je pa zatišje tuki gor (v primerjavi s prejšnjimi dnevi)user posted image

men se tok nič ne ljubi, da grem prov sama seb na živce. že cel teden razmišljam, al bi si pripravla torbo za porodišnico al ne, al naj že zdej opreme cotke al naj še mal počakam...al naj danes zlikam plenice al kdaj drugičuser posted image težko to  življenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
17.7.2009 13:44:22   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

dons je pa zatišje tuki gor (v primerjavi s prejšnjimi dnevi)user posted image

men se tok nič ne ljubi, da grem prov sama seb na živce. že cel teden razmišljam, al bi si pripravla torbo za porodišnico al ne, al naj že zdej opreme cotke al naj še mal počakam...al naj danes zlikam plenice al kdaj drugičuser posted image težko to  življenjeuser posted image user posted image user posted image

SEm te pozabila pohvalit za puzle user posted image user posted image  vsaka čast, da imaš toliko potrpljenja.

je pa res zatišje, pa glih danes ko mi je dolgcajt user posted image

Z mislijo o pranju oblačil sem se pa tudi jaz danes ubadala in prišla do sklepa, da je še prezgodaj - beri, se mi ne da user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
17.7.2009 13:47:55   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: majra
SEm te pozabila pohvalit za puzle user posted image user posted image  vsaka čast, da imaš toliko potrpljenja.

ja potrplenja mam kar na zalogiuser posted image user posted image ko sem prinesla škatlo domov pa ko sva oba zagledala kolk mejčkenih kosov je to, mi je user posted image rekel, da tega pa ne bom nikol sestavla - pa se je kar dalo. je lepa slika in se je splačalo.

sedaj mi je pa še prijateljica dala ene puzzle s 1000 kosi za sestavt - to moram spravt skupaj še do porodauser posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
17.7.2009 13:48:51   
tažana
ismo ampak nam je res težko. Jaz sem bila včeraj taka ampak se je popoldan malo izboljšalo sem spet mal zaplavala na Bledu user posted image .

Sedaj pa kuham in gledam varuške in se dolgočasim. Katarina spi in je tak mir da bi še jaz zaspala- če bi kavč imela user posted image . user posted image - menda da drug teden dobim težko pričakovano pohištvo user posted image .

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
17.7.2009 13:52:20   
sontschica
a dobiš v porodnišnici haljo pa natikače, al si jih moram sama pripravit?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
17.7.2009 13:55:10   
Anonimen

nič od tega ne dobiš,oziroma če so na tesnem še hlačke dobiš samo ene,vsaj tko je bilo 2007 k je bil tud baby boom in sm pro mogla se kregat za hlačkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4049
17.7.2009 13:55:49   
majra

dobiš, samo je priporočljivo imet svoje copate, ker lahko se zgodi, da imajo samo 2 št.premajhne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?