|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
17.7.2009 8:49:54   
KatMat
hello...

mi bomo tudi danes bolj doma,jutri ko se bo ohladilo bomo pa sli nekam...

danes tiji ni bilo nic jasno ko sem jo spet na siroko povila(pr nama je prijetno hladno notri tako da me ne skrbi da bi ji bilo vroce...)ker v dveh dneh sem spraznila komodo tolikokrat sem jo mogla preobleci...skoz je polulana...hb da sem nepremocljivo podlogo dala kar na rjuho drugac bi mogla posteljo preoblacit 4krat na dan

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.7.2009 8:52:22   
FLASK_A
OMG, kako je vroče, pa še ni pol9user posted image Tamala je že zašvicala, kaj šele bo.

Mama11, res super, da pik ni imel posledicuser posted image

Lake, kakšno bujenje imate pri vasuser posted image

Izleti- rada grem kam, če le ni prevroče. Da grem ven, ponavadi smuknemo k mojim, ker imajo čudovito senco na dvorišču in je super! Vsaj doma nisem skos. Mal moji pogledajo Jakata, pa mal jaz, komfort je itak, hrana tudi... Se ne pritožujem. Prav izlet (Bled ipd)- tistih pa ne maram preveč, ker mi ful energije poberejouser posted image Moram vse štiri otroke napakirat, pa za vse poskrbet, jih cel dan animirat, potem zvečer spat spravit... Eh, sem raje bolj na izi. Ko pa en od teh štirih otrok mal zraste in mi pomaga, bo pa sigurno lažjeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.7.2009 8:56:01   
zmajama
dobro jutro,

smo meli veselico že od pol petihuser posted image . se je Tai najedel pol pa do pol osmih nič zaspat. pa je zaspal za pol ure, zaj pa se že carta pri meni.

vročina k sreči imamo klimo, ampak to pomeni da smo not zaprti kot v bunkerjuuser posted image . Ven gremo pa samo zvečer.

izleti, kar dosti hodimo okoli. na obisk gremo samo k mojim, ampak tak na izlete pa kar. sma midva že prej dost hodila okrog.

hranjenje je pri nas čisto iz ritma padlo, se mi zdi, da se ni komaj najedo, pa bi že spet na joško, sicer samo malo da se odžeja. vodice al pa čajeka sploh ne mara, niti ne ve prav pit iz flaške.

morje upam da bomo šli malo, v načrtu nimamo nič, ampak za vikend pa bomo menda šli kaj na slovensko obalo. sam si bom mogla obvezno kopalke kupit, sam ne vem kje bom tak velik zgornji del dobilauser posted image za moje balkoneuser posted image

a imajo vaši user posted image tudi skos rokice v ustah? Naš jih nonstop tišči, a mu naj pustim al ne? me je strah da se ne bo navadil, pol ga bo težko odvadit. dude pa tak noče, razen ko gre spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.7.2009 8:57:24   
KatMat
jaz mam lahko vse odprto pa temp. ne bo sla preko 25 ...razn zvecer k zacne dol tiscat...pol morm pa vse zapret drugac je se ob 11 zvecer k savna...

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.7.2009 8:59:01   
Dudica1
ma naš si skor celo pest zabaše v usta user posted image in to tko na silo kot da si jo bo odgriznu user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.7.2009 9:01:05   
KatMat
user posted image user posted image user posted image

nasa ma zdej skoz roke po ustih...pa ji skoz odmikam s si kazalec sesa (in to skrcen)pa ji probam dudo turit

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.7.2009 9:02:34   
KatMat
je pa zacela polivat...ampak sam kadar se dojive

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.7.2009 9:03:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image

nasa ma zdej skoz roke po ustih...pa ji skoz odmikam s si kazalec sesa (in to skrcen)pa ji probam dudo turit

user posted image
naša ima tudi pesti v rokah. Pol jo pa še Jaka oponaša. Pravi: Maja dela takole, pol pa cuza pestuser posted image user posted image user posted image user posted image

MI GREMO PA NA MORJEEEEEEE!!!!!!!!!!! Danes do jutri- ko je lepa in topla voda, jutri pa domov. Ma sem veselauser posted image user posted image user posted image Komej čakam!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.7.2009 9:08:04   
KatMat
smotka!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.7.2009 9:08:45   
Dudica1
flaska kam greste....a si rezervirala pol??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.7.2009 9:09:52   
KatMat
mene skoz neki opozarja da mi je potekla seja...pol se morm pa spet prjavit

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.7.2009 9:12:11   
lake
Še nisem šla. Bo že prevroče, preden se bom kam spravla. Ampak najprej se morem iz pižame spravt user posted image
Zdej majo user posted image obdobje, ko spoznavajo svoje telo, zato si tlačjo rokice v usta, tko da pomoje jih je treba kar pustit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.7.2009 9:14:19   
KatMat
je pa tok fletna...danes je bla 45 min na busiju pa skoz glavco lepo gor drzala z ravnim vratom....brez majanja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.7.2009 9:48:46   
KatMat
ej.... KAJ PA CE BI SE DOBILE V ARBURETUMU??V TIVOLIJU BOMO PO SONCKU HODILE TUKI JE PA SKOZ SENCA!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.7.2009 11:00:03   
FLASK_A
Katmat, a te vse ignorirajouser posted image Se jim ne da sprehajat. Sej men tut ne. Danes sem s to tečko komaj do fužin prišla, se je skos drlauser posted image user posted image Čimmanjkrat sama v avto.

Evo, popokano že imam, še za pit vzamem, pa smo. Gremo pa pop enkrat, ko moj pride iz službe. Joj, plavanjeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Dudi, nisem rezervirala- sem slučajno od kolegice dobila frejuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.7.2009 11:36:01   
Anonimen
Jutro

medve sva že nazaj s terena. Zjutraj se na hitrico spakirava in nardiva en krog, zdaj pa klimo pa žaluzije dol. Ma je vrooooče. Naši malčici sem zamenjala mleko na Novalac in en teden je celo palilo, da je lepo kakala. Evo, včeraj spet nič in danes dretje do neba. Tako se mi smili. Sploh ne vem, kaj naj ji še nardim...tak je boga.user posted image

V porodnišnici sem dobila en cel kup vzorčkov in je bla zraven tud kremica Sudocrem. SEm jo sprobala na Živi, ko so se ji pojavle glivice in je mela kar bogo ritko (pri vsem previjanjuuser posted image ). In je stvar takoj zginila. user posted image user posted image Zdaj sem kupla zadevo v lekarni, da mam za nujne primere. Menda pomaga tud pri pikih, mozoljčkih in podobnih bedarijah. Tak da priporočam.user posted image In ne...nimam nobene provizije.user posted image

Zdaj pa hitro stanovanje pospravit - mam še od včeraj zvečer štalo.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
17.7.2009 11:52:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ne mislim za pol avgusta če si rezervirala app-??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.7.2009 11:56:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Aha, tisto pa ne. Sva se strinjala, da bova raje šparala za selitev. Se je pa potem danes pokazala priložnost, da gremo lahko k njegovemu stricu v Koper prvi teden, tako da brez morja očitno ne bomo ostali- samo ful ceneje bouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.7.2009 12:01:50   
Tanja_
Hej čveke,
2 dni sm bla brez neta in telefona, zdej k pa dela, se mi pa mudi k frizerju. Hana je sitka, verjeto od vročine. Ji tud dajem kar čaj za pit, ker če bi jo hotla z mlekom odžejat, bi jo vsake pol ure mela na joški.
lake sem vidla, da si bila v RA. Do kdaj pa naj bi nehal pesti skup tiščat? K Hana jih tud še tišči, včasih malo razpre.
No, šibam...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.7.2009 12:04:51   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Aha, tisto pa ne. Sva se strinjala, da bova raje šparala za selitev. Se je pa potem danes pokazala priložnost, da gremo lahko k njegovemu stricu v Koper prvi teden, tako da brez morja očitno ne bomo ostali- samo ful ceneje bouser posted image

aha...super nekaj bo...user posted image ...važno da se boste selili,to je pomembnejšeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.7.2009 12:05:06   
Tanja_

Aja, še tole:

quote]IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hello...

mi bomo tudi danes bolj doma,jutri ko se bo ohladilo bomo pa sli nekam...

danes tiji ni bilo nic jasno ko sem jo spet na siroko povila(pr nama je prijetno hladno notri tako da me ne skrbi da bi ji bilo vroce...)ker v dveh dneh sem spraznila komodo tolikokrat sem jo mogla preobleci...skoz je polulana...hb da sem nepremocljivo podlogo dala kar na rjuho drugac bi mogla posteljo preoblacit 4krat na dan
[/quote]

a zato si jo široko povila, da ne premoči?

plenice- men so DMove najboljše. Muller pretrde, Pampers premočijo in smrdijo. Še Hofer moram sprobat.[

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.7.2009 12:07:32   
Dudica1
plenice sm pa že vse pomoje sprobala pa so mi te k jih mam zdaj milerjeve pamperske baby dry NAJBOLJŠE...celo noč jo je mel gor,čist polulano proti jutru se je pa še pokakal pa je vse notr ostalo...user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.7.2009 12:12:09   
Anonimen
medve trenutno sprobavama hoferjeve. So tanke, samo dobro držijo. Ponoči se ful nalula, pa nisem mela še nobene poplave.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
17.7.2009 12:19:31   
Dudica1
a mate kakšne predloge za nedeljski izletek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.7.2009 12:23:54   
OliveOyl
Oj

Dajte mi povedat kaj jih oblečete ponoči?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?