|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
17.7.2009 14:02:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Oj

Dajte mi povedat kaj jih oblečete ponoči?user posted image

bodi s kratkimi, odkrije se itak sam user posted image

arboretum - načeloma sem za, ampak če bo vsaj malo hladneje - v tej vročini ga v avto tlačit ni ravno fajn

danes se skos doji pa malo zaspi in zajoka čez 5 min... kdaj mi bo ratalo kosilo? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.7.2009 14:27:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Oj

Dajte mi povedat kaj jih oblečete ponoči?user posted image

bodi s kratkimi, odkrije se itak sam user posted image

arboretum - načeloma sem za, ampak če bo vsaj malo hladneje - v tej vročini ga v avto tlačit ni ravno fajn

danes se skos doji pa malo zaspi in zajoka čez 5 min... kdaj mi bo ratalo kosilo? user posted image
sej zato se dobimo ze zjutri...pa pod drevo parkiras pa ni vroce k gres nazaj

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.7.2009 14:28:19   
Anonimen
meni pa je uspelo kosilo!user posted image  in Oskar ga še celo je,...

mi je bilo pa hecno, ko sem prej Urbana položila v košek in ga pokrila s tanko rjuhico, se je začel upirati, pa ga odkrijem in zadovoljno zaspi,... res jim je vroče!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
17.7.2009 14:29:21   
KatMat
joj danes je pa res teckica nasa mala...a ji je vroce al kaj ne vem...ampak zbuja se na 15 min

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.7.2009 14:30:23   
Dudica1
zanimivo tud jaz ga dam spat pokrijem z rjuhico in čez 5 minut jok...ga odktijem potrpljam da zaspi nazaj in tišina...spi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.7.2009 14:32:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej.... KAJ PA CE BI SE DOBILE V ARBURETUMU??V TIVOLIJU BOMO PO SONCKU HODILE TUKI JE PA SKOZ SENCA!

ja pa res samo če bi se strinjali vsi user posted image

je pa tok fletna...danes je bla 45 min na busiju pa skoz glavco lepo gor drzala z ravnim vratom....brez majanja

mislim da je KTJA mislila na tole user posted image

joj, sem narobe prebrala, če pa tako hitro berem,...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
17.7.2009 14:33:26   
Anonimen
lananai, Tiso pa rajši imej v senčki,... pa ne boš potrebovala kremice. jo je priporočljivo mazati šele po šestih mesecih,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
17.7.2009 14:34:34   
Anonimen
grem brat knjigice Oskarju, če ne mi bo uničil roleto (jo spušča gor pa dol pa gor pa doluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
17.7.2009 14:36:36   
KatMat
boste vidle mojo kokico k se mal z mami krega k ji mlecka ne da

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.7.2009 14:36:50   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.7.2009 14:37:41   
KatMat
ja kuga pa to zdej??noce odpret...aha sej bo

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.7.2009 14:39:06 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.7.2009 14:42:05   
ledenka

ja kuga pa to zdej??noce odpret

meni odpre user posted image

user posted image user posted image user posted image midva spiva do 9 ali 10 in rabiva 2 uri, da se spraviva user posted image user posted image user posted image ko sva pripravljena boste ve že nazaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.7.2009 14:42:34   
lananai
Hehe, KatMat, kako lepo pupiko mate. Pa vsak dojenček se drugač jokca. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.7.2009 14:43:36   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

lananai, Tiso pa rajši imej v senčki,... pa ne boš potrebovala kremice. jo je priporočljivo mazati šele po šestih mesecih,...

Sej je ne mislim met na soncu. Samo v vozičku jo bom včasih namazala, če ji bo slučajno lih po nogicah sijalo. Pa mogoče za v vodo, če bomo kaj šli. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.7.2009 14:45:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Hehe, KatMat, kako lepo pupiko mate. Pa vsak dojenček se drugač jokca. user posted image

o sej to ni jokec....to sam pizdi na mamico...
vam drugic posnamem se jok...uf...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 590
17.7.2009 14:46:14   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja kuga pa to zdej??noce odpret

meni odpre user posted image

user posted image user posted image user posted image midva spiva do 9 ali 10 in rabiva 2 uri, da se spraviva user posted image user posted image user posted image ko sva pripravljena boste ve že nazaj!

hehehe...ja to je pa res fajn da spite do devetih!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.7.2009 14:51:47   
ledenka

hehehe...ja to je pa res fajn da spite do devetih!

ob 6 ali 7 se previjemo in ob dojenju zaspiva dalje user posted image še za kake 3 urce.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.7.2009 14:59:40   
HM84
Juuuhuuuuu, sem lihkar od frizerja - BLOND, hahauser posted image user posted image user posted image Pa še to mi ni uspelo it čist v miru. Je bil tud Alex pr frizerju, ga je moral moj prinest, ker je bil lačenuser posted image user posted image user posted image Še dobr, da je samo 50m stran, da sem ga hitr nafutrala, da me je v miru pobarvala do koncauser posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje za tiste ki dojite - mi je pa lih frizerka danes rekla, da ni preveč priporočljivo se kopat v morju... lahko še kaj stakneš. A ve sse boste kopale? Pa men tud ni čist jasno... ker ko bi ven pršla, bi se mogla dat hitro v modrc z blazincami, da ne bi spuščalauser posted image Pa še joški bi bli slani... kaj pa vem kako to greuser posted image

VROČE za pop***** user posted image No sej, jutri bo pa dež, pa nam spet ne bo prav...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.7.2009 15:00:14   
KatMat
no sej mi se tud tko futramo...samo pol ne gremo vec nazaj v posteljo ampak kar v lupinico in vn

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.7.2009 15:02:24   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Juuuhuuuuu, sem lihkar od frizerja - BLOND, hahauser posted image user posted image user posted image Pa še to mi ni uspelo it čist v miru. Je bil tud Alex pr frizerju, ga je moral moj prinest, ker je bil lačenuser posted image user posted image user posted image Še dobr, da je samo 50m stran, da sem ga hitr nafutrala, da me je v miru pobarvala do koncauser posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje za tiste ki dojite - mi je pa lih frizerka danes rekla, da ni preveč priporočljivo se kopat v morju... lahko še kaj stakneš. A ve sse boste kopale? Pa men tud ni čist jasno... ker ko bi ven pršla, bi se mogla dat hitro v modrc z blazincami, da ne bi spuščalauser posted image Pa še joški bi bli slani... kaj pa vem kako to greuser posted image

VROČE za pop***** user posted image No sej, jutri bo pa dež, pa nam spet ne bo prav...user posted image

zihr je bolj zdravo kot pa leglo bakterij v bazenu

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.7.2009 15:09:24 >

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.7.2009 15:19:55   
lananai
Jst se bom normalno kopala v morju. Bi bilo mogoče pa res bolš, da si potem kopalke preoblečem. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 596
17.7.2009 15:34:51   
Anonimen
KatMat, Tija pa zgleda s temi laski tako luštno,... pa bolj "odraslo" kot naši gologlavciuser posted image

HM84 tudi blond je v redu,... ti vsaj sonce ne bo obšlesal barveuser posted image
V morju se pa bom kopala, razen če ne bo kakšna svinjarija. pred dojenjem si ju bom s pitno vodo splaknila (bom imela kar v plastenki) če pa ne,... saj tudi ko se znojim, sem slanauser posted image  in malo natrija mu ne bo škodovalo,...
Drugače pa sva bila prejšnjo soboto z Oskarjem v Atlantisu,... me je res enkrat zaskrbelo, da ne bi z mojega modrca začelo belo teči,... preoblačila pa se nisem, ker sva bila tako ali tako stalno v vodi,...
Kopalke si ponavadi preoblačim samo, če piha, saj se drugače hitreje posušijo na meni kot pa na vrviciuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
17.7.2009 15:40:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

KatMat, Tija pa zgleda s temi laski tako luštno,... pa bolj "odraslo" kot naši gologlavciuser posted image

hehe....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
17.7.2009 15:58:54   
Pikicapokica6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....NE NE JOKAM, AMPAK TOK ŠVICAM!!!!user posted image  Po stanovanju hodim naga, moj je prej pršel iz službe in takoj dobil napad zauser posted image ....Človek tud doma ni več varen user posted image user posted image . Ma v tej vročini se mi pa res ne dauser posted image .

Naša tud tečka že par dni. Jo imam samo v plenički brez bodija, pa je vsa mokra. Ponoči pa ima samo bodi s kratkimi rokavi, pa z eno pleničko je pokrita, da se boljš počuti.

Ampak to smo hotl, a ne?user posted image  Smo jambral, da ni poletja, pa ga mamo zdajuser posted image !

Uh, jaz bi tud šla mal namočit moje nogice. Ne v škaf, ampak kar v morje. Sem fovš tistim, ki greste že kmal na morjeuser posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.7.2009 16:01:13   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst se bom normalno kopala v morju. Bi bilo mogoče pa res bolš, da si potem kopalke preoblečem. user posted image

Jaz sem se tud nazadnje čist normalno kopala, edino fejst sem se potem stuširala in dala modrc dol.

Pa ena je sprašvala, kateri čaj dajemo - jaz nobenga. Vsaj zaenkrat ne. Edin mal prekuhane vodice sem ji že probala dati, pa je bla itak boljš moja joška, tako da bomo še nekaj časa kar pri tem ostali.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?