Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 17:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse na sončku? Urban posluša Van Halen in v taktu udarja z rokicami,... šment, ta malček bo pa bobnar!:) Nujno moramo nazaj v hišo, če ne nas bodo blokovci izselili!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 18:45:06
|
|
|
|
lake
|
Počas se vračamo , čeprov je zdej not bolj vroče kot zunaj. Taja spi v ležalniku, in se smehlja, čeprov še 500ml ni pojedla dons. Že vidm da se bova spet do polnoči futrale.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 20:37:57
|
|
|
|
Anonimen
|
še vedno skoraj nobene, samo lake se je javila'? Urban je malo pred sedmo jokal in jokal, jaz pa banjo pripravljeno zanj,... nisem vedela, ali naj ga skopam ali ne, sem si rekla, da ga bom vseeno potopila v vodo, da vidim, če bo še jokal,... in glej ga, fanta, nehal jokati in ves zadovoljen čofotal (mu je moralo biti vroče, na srečo sem še malo manj vročo vodo pripravila),... ko sem ga pa ven vzela, pa spet jok,... ampak namakati se mi ga pa ni dalo v nedogled,... je že ob sedmih zaspal. ob osmih se je zbudil za hranjenje pa spet naprej v Mižalčke,... bomo spet prestavili uro za spanje na zgodnejšo*? zdajle pa: žlica, sladoled in še kakšen užitek,... sem ugotovila, da moram svoja fanta res zletati, da potem kar vpijeta po spanju lake, upam, da ne boš hranila do polnoči,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 20:49:15
|
|
|
|
lananai
|
Tisa je tud pridna v vodi, tud če je izven sitna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 20:49:23
|
|
|
|
PapuaNG
|
Joj, naš se pa dans hoče skos futrat...ne vem, a je tok dehidriran al je res tok lačen Mam že čist prazne joške. Sem mu probala še čaj dajat, pa nič kaj uspešno. Ni sladko kot mleko Kakšen čaj jim kej dajete?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 20:49:25
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hojla,..... za en drek je danes dan.... ... Tamala sploh skor nč ne spi, z mojim se neki prčkava pa skor nč ne govoriva,...nevem več zakaj ....mi gre danes blazno na živce... Vroče kot v peklu,... sem bla v Postojni v mercator centru in ugotovila da ni kaj prida :) sem si kupila enodelne kopalke ker gremo jutri v simonov se mal namakat...nič kaj dosti se ne veselim ker sm cela strijasta,celulitasta..nasploh za bruhat... no mogoče je pa luna... kriva,... zdej grem mal vn ker je končno samo 29 stopinj,... Saj po novem letu boljše bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:08:52
|
|
|
|
lake
|
Jst sm s kavice, sm šla mal s prjatlcami si možgane zluftat. Mi je mami Tajo nafutrala, in uspavala, super za mami , tako varstvo mam rada ko domov pridem. Men je v avtu kazal 31 stopinj. Zdej mam pa cajt zuni na gugalnici sedet, no ja vsaj neki časa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:18:02
|
|
|
|
ledenka
|
mali M spi, dec je spet zunaj jaz pa uživam v hladu... sva bila na obisku, pa je bilo tam tako vroče, da sva se takoj, ko je bilo spodobno, pobrala domov morje - sem mislila it danes, obiskat starše, ki so v Ita blizu Trsta na počitnicah, pa nočem malega prevažat v tej vročini, če ni nujno... sej je klima v avtu, pa kljub temu. se bojim, da bi ostala v gneči. kopalke - lisca ima različne velikosti košaric pri posameznih številkah sem si zadnjič kupla ene, pa ene na trakce imam, z dvojnimi se pa že da preživet
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:24:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 sem bla v Postojni v mercator centru in ugotovila da ni kaj prida :) sem si kupila enodelne kopalke ker gremo jutri v simonov se mal namakat...nič kaj dosti se ne veselim ker sm cela strijasta,celulitasta..nasploh za bruhat... no mogoče je pa luna... kriva,... tam sem pa tud jaz gledala ene kopalke take modre barve,si jih bom šla mogoče kupit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:34:30
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, a ste opazile? verjetno ne,... še eno zvezdico sem dobila!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:34:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Oj! Evo mene doma Mi je pa pasalooooo! Sem šla v službo mal pokukat, kako stvari stojijo. Prav spočila sem se. Katmat, a je blo dobro kosilo Lake, upam da bosta prej končali... Pa sej če je zadovoljna, ji pa res nič ne manjka... Probej se malo manj obremenjevat, sej bo minilo Ktja, o kolk je smotano, če mleko premoči majico. Se mi je zgodilo doma, nevem kaj bi, če bi bilo to kje zunaj. Dobro, da si imela vrečo Ledenka, ja kje se pa toliko potika tvoj Žeja- naša tudi cel dan s hrano štrajka- na eno uro do dve samo pije. Naje se zvečer, potem pa spančka. Zdej imava že dva dni tako vojno- samo tečna, pije, tečna, pije, tečna, pije... Pol pa poje in zaspi. Grem tut jaz, sem zdelana od vročine. Lepe sanje vsem!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:34:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja punce, a ste opazile? verjetno ne,... še eno zvezdico sem dobila! Čveka!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 21:40:06
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes gratis DM plenice..tud jz jih mam, pa še nisem nobene uporabila... zdej bom najprej te pamperske do konca ponucala k mam odprte, pol bom pa une probala če so za kej O kakšnih gratis DM plenicah govorite? IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 gremo jutri v simonov se mal namakat...nič kaj dosti se ne veselim ker sm cela strijasta,celulitasta..nasploh za bruhat... Mi pa v toplice. Se sploh ne mislim sekirat, ker bova midve z Julijo tako ali tako notri, kjer ne bo nikogar . Strije, celulit so tudi pri nas doma , ampak imam vsaj kaj za pokazat ( )... kaj pa tiste, ki ga imajo, pa nikjer nobenega otroka... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja punce, a ste opazile? verjetno ne,... še eno zvezdico sem dobila! bravo, čveka. Lake . Saj ne vem, kaj naj ti rečem. Pri nas smo danes dojili na 2 uri. Pa eno pozno popoldansko tuljenje smo imeli, ker je v lupinici (10 min vožnje) zakuhala... pa je bilo že skoraj pol sedmih. Mimogrede, o osjem piku niti sledu. HB, da je bilo vse OK.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 23:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Mi pa v toplice. Se sploh ne mislim sekirat, ker bova midve z Julijo tako ali tako notri, kjer ne bo nikogar . Strije, celulit so tudi pri nas doma , ampak imam vsaj kaj za pokazat ( )... kaj pa tiste, ki ga imajo, pa nikjer nobenega otroka... mi smo najlepše mame! za osji pik pa,... boli, ko piči, tako nas kot male,... čeprav se mi zdi, da mali hitreje pozabijo, s samim pikom pa pridobijo serum,... imunski sistem se okrepi, če seveda niso alergični. zdaj pa grem v Mižalčke še jaz,... ne verjamem, da bo danes "ta-spočita" noč, če pa bo, bom prijetno presenečena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 16.7.2009 23:22:46
|
|
|
|
pokica_
|
Večer in skoraj že dobro jutro vam lahko rečem! Končno je dan mimo, je bla nevznosna vročina. Smo bili danes 4h zdoma in je Anej skos pančkal in v avtu in v trgovinah, edino vmes sem ga 1x nahranila, pa naprej pančkal. Moj si je nekaj cunj nakupil, jst sem iskala 3/4 hlače in ni nikjer nič, tud kopalk si nisem najdla, same majhne košarice za male hruškice, jst pa joške z D košarco . Kam si jih naj oblečem, edino bradavice mi pokrijejo, bom pa kot Pamela Anderson . Ki bo BTW v Podgorici v Črni Gori zidala hotel z vegi hrano. Naš Anej danes tudi bolj slabo je, mu sploh ne paše neki jest, pa pit tud noče vode, preveč ga vročina zdelava očitno. Sma ga prej skopala, pa še jest ni hotel, sma ga dala spančkat, pa zdaj spi..je pa že 6h od zadnjega hranjenja. Vikend bomo pa preživeli po obiskih pri babicah in dedkih v posavju. Odrinemo ju3.; upam da nebo tako kot nazadnje, problem s hranjenjem, sploh ni imel neke ure za hrano-spanje. Totalni kaos je bil. Joj, me že skrbi. Najlepše je ko smo sami doma, takrat je vsaj en ritem. Punce, a hodite kaj dosti po obiskih in tko okol? Jst kar nimam rada nekam it, ker je tolk enga pakiranja, pa pol flaško rihtat, pa vse to... po drugi strani mi pa spet paše, da nisem skos doma sama med 4 stenami. Sem danes šla pobrat slike, ko sem jih naročila prek neta, pa se je nabralo kar 250 slik! Sam še en lep album moram nekje najdet.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 16.7.2009 23:30:49 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 7:14:01
|
|
|
|
Dudica1
|
super dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 7:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Urban že pokonci, Oskar še spi,... Mogoče se pa vendarle danes spravimo do arboretuma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 7:53:01
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja jutro pr nas smo pa že vsi ustali Maj je pa že šel nazaj in spi ,večji pa na balkonu kriči deeeeedi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 7:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
otroško veselje! Urban je tudi ravnokar nazaj zaspal,.. na ležalniku, ga ne smem nič pokriti, ker se prec zbudi danes bo kar vroče! boste bazenčkali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 8:00:13
|
|
|
|
lake
|
Enga pomočnika da boste hitreje oči odprle. Futral se nismo do polnoči, ampak od polnoči. Sej sm ubistvu ugotovila da mam tri urce spanja čist dost, zjutri kakšen dve kavi, pa ene trikrat se z glavo nekam butnem da se zbudim, pa je Bova šle na en bolj zgoden sprehod z eno kolegico, k se menva že tud dva meseca, pa na kavico ,pa čvek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 8:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, jah tale vročina je res bolj nekam za skrit. Pri nas je tudi hranjenje v teh dneh bolj na izi - ampak čaja pa lahko spije tudi deci naenkrat, zato se ne sekiram. Pač je žeja, porejen je pa tudi čisto dovolj. izleti - mi jih kar redno prakticiramo, saj grem rada kam ven, na sprehod, na kavico, tudi daljši izleti so dobrodošli. Edino pakiranja je pa res dovolj, ampak je pa tudi potrpeti da se imamo lepo. Ponavadi na teh dogodivščinah spi, tako da si mislim, če bi bili doma, sigurno ne bi. morje - sem mislila da bom šla sama z otroci, ker imajo njegovi prikolico na hrvaškem, pa je me malo strah da v tej vročini ostanem v kakšni gužvi. Mogoče naslednji teden, če se bo kdo našel, da bi šel z menoj. drugače pa nič novega, lepo jemo, spimo, se crkljamo in uživamo v družinskem krogu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 8:05:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja otroško veselje! Urban je tudi ravnokar nazaj zaspal,.. na ležalniku, ga ne smem nič pokriti, ker se prec zbudi danes bo kar vroče! boste bazenčkali? ja upam da bomo kej,za jutri je že slabo napovedano,naj bi se shladilo na 18 stopinj lake si me nasmejala zdaj s tem butanjem za bujenje Fajn se nasprehodi čeprav je že zdele vroče kot v peklu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 8:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej sm ubistvu ugotovila da mam tri urce spanja čist dost, zjutri kakšen dve kavi, pa ene trikrat se z glavo nekam butnem da se zbudim, pa je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 8:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oskar se je zbudil,... tečka je. se meniva, kam gremo,... če ne bomo šli samo do najbližjega igrišča
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.7.2009 8:36:21
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz ne grem ven ...je prevroče pa še za mojo glavo to ni vredu ker me skoz boli če sm preveč na soncu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?