|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
16.7.2009 17:56:12   
Anonimen
Vse na sončku?

Urban posluša Van Halen in v taktu udarja z rokicami,...
šment, ta malček bo pa bobnar!:) Nujno moramo nazaj v hišo, če ne nas bodo blokovci izselili!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
16.7.2009 18:45:06   
lake
Počas se vračamo user posted image , čeprov je zdej not bolj vroče kot zunaj. Taja spi v ležalniku, in se smehlja, čeprov še 500ml ni pojedla dons. Že vidm da se bova spet do polnoči futrale. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.7.2009 20:37:57   
Anonimen
še vedno skoraj nobene, samo lake se je javila'?

Urban je malo pred sedmo jokal in jokal, jaz pa banjo pripravljeno zanj,... nisem vedela, ali naj ga skopam ali ne, sem si rekla, da ga bom vseeno potopila v vodo, da vidim, če bo še jokal,... in glej ga, fanta, nehal jokati in ves zadovoljen čofotal (mu je moralo biti vroče, na srečo sem še malo manj vročo vodo pripravila),... ko sem ga pa ven vzela, pa spet jok,... ampak namakati se mi ga pa ni dalo v nedogled,... je že ob sedmih zaspal. ob osmih se je zbudil za hranjenje pa spet naprej v Mižalčke,...

bomo spet prestavili uro za spanje na zgodnejšo*?

zdajle pa: žlica, sladoled in še kakšen užitek,... sem ugotovila, da moram svoja fanta res zletati, da potem kar vpijeta po spanjuuser posted image

lake, upam, da ne boš hranila do polnoči,...user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
16.7.2009 20:49:15   
lananai
Tisa je tud pridna v vodi, tud če je izven sitna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.7.2009 20:49:23   
PapuaNG
Joj, naš se pa dans hoče skos futrat...ne vem, a je tok dehidriran al je res tok lačen user posted image Mam že čist prazne joške. Sem mu probala še čaj dajat, pa nič kaj uspešno. Ni sladko kot mleko user posted image Kakšen čaj jim kej dajete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
16.7.2009 20:49:25   
zoja10
ojla hojla,..... za en drek je danes dan....user posted image ...
Tamala sploh skor nč ne spi, z mojim se neki prčkava pa skor nč ne govoriva,...nevem več zakaj user posted image ....mi gre danes blazno na živce...

Vroče kot v peklu,...
sem bla v Postojni v mercator centru in ugotovila da ni kaj prida :) sem si kupila enodelne kopalke ker gremo jutri v simonov se mal namakat...nič kaj dosti se ne veselim ker sm cela strijasta,celulitasta..nasploh za bruhat...
no mogoče je pa luna...user posted image kriva,...

zdej grem mal vn ker je končno samo 29 stopinj,...

Saj po novem letu boljše bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.7.2009 21:08:52   
lake
Jst sm s kavice, sm šla mal s prjatlcami si možgane zluftat. Mi je mami Tajo nafutrala, in uspavala, super za mami user posted image user posted image , tako varstvo mam rada ko domov pridem.

Men je v avtu kazal 31 stopinj. Zdej mam pa cajt zuni na gugalnici sedet, no ja vsaj neki časa.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.7.2009 21:18:02   
ledenka
mali M spi, dec je spet zunaj user posted image jaz pa uživam v hladu... sva bila na obisku, pa je bilo tam tako vroče, da sva se takoj, ko je bilo spodobno, pobrala domov user posted image

morje - sem mislila it danes, obiskat starše, ki so v Ita blizu Trsta na počitnicah, pa nočem malega prevažat v tej vročini, če ni nujno... sej je klima v avtu, pa kljub temu. se bojim, da bi ostala v gneči.

kopalke - lisca ima različne velikosti košaric pri posameznih številkah user posted image sem si zadnjič kupla ene, pa ene na trakce imam, z dvojnimi se pa že da preživet user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.7.2009 21:24:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
sem bla v Postojni v mercator centru in ugotovila da ni kaj prida :) sem si kupila enodelne kopalke ker gremo jutri v simonov se mal namakat...nič kaj dosti se ne veselim ker sm cela strijasta,celulitasta..nasploh za bruhat...
no mogoče je pa luna...user posted image kriva,...

tam sem pa tud jaz gledala ene kopalke take modre barve,si jih bom šla mogoče kupit...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.7.2009 21:34:30   
Anonimen
punce, a ste opazile? verjetno ne,... še eno zvezdico sem dobila!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
16.7.2009 21:34:34   
FLASK_A
Oj! Evo mene domauser posted image Mi je pa pasalooooo! Sem šla v službo mal pokukat, kako stvari stojijo. Prav spočila sem se.

Katmat, a je blo dobro kosilouser posted image

Lake
, upam da bosta prej končali... Pa sej če je zadovoljna, ji pa res nič ne manjka... Probej se malo manj obremenjevat, sej bo minilouser posted image

Ktja, o kolk je smotano, če mleko premoči majico. Se mi je zgodilo doma, nevem kaj bi, če bi bilo to kje zunaj. Dobro, da si imela vrečouser posted image

Ledenka, ja kje se pa toliko potika tvojuser posted image

Žeja- naša tudi cel dan s hrano štrajka- na eno uro do dve samo pije. Naje se zvečer, potem pa spančka. Zdej imava že dva dni tako vojno- samo tečna, pije, tečna, pije, tečna, pije... Pol pa poje in zaspi.

Grem tut jaz, sem zdelana od vročine. Lepe sanje vsem!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.7.2009 21:34:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, a ste opazile? verjetno ne,... še eno zvezdico sem dobila!user posted image

Čveka!!! user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.7.2009 21:40:06   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
gratis DM plenice..tud jz jih mam, pa še nisem nobene uporabila... zdej bom najprej te pamperske do konca ponucala k mam odprte, pol bom pa une probala če so za kej

O kakšnih gratis DM plenicah govorite?

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
gremo jutri v simonov se mal namakat...nič kaj dosti se ne veselim ker sm cela strijasta,celulitasta..nasploh za bruhat...

Mi pa v toplice. Se sploh ne mislim sekirat, ker bova midve z Julijo tako ali tako notri, kjer ne bo nikogar user posted image . Strije, celulit so tudi pri nas doma user posted image , ampak imam vsaj kaj za pokazat (user posted image )... kaj pa tiste, ki ga imajo, pa nikjer nobenega otroka...

user posted image  bravo, čveka.

Lake user posted image . Saj ne vem, kaj naj ti rečem.

Pri nas smo danes dojili na 2 uri. Pa eno pozno popoldansko tuljenje smo imeli, ker je v lupinici (10 min vožnje) zakuhala... pa je bilo že skoraj pol sedmih. Mimogrede, o osjem piku niti sledu. HB, da je bilo vse OK.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.7.2009 23:04:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Mi pa v toplice. Se sploh ne mislim sekirat, ker bova midve z Julijo tako ali tako notri, kjer ne bo nikogar user posted image . Strije, celulit so tudi pri nas doma user posted image , ampak imam vsaj kaj za pokazat (user posted image )... kaj pa tiste, ki ga imajo, pa nikjer nobenega otroka...

mi smo najlepše mame!user posted image

za osji pik pa,... boli, ko piči, tako nas kot male,... čeprav se mi zdi, da mali hitreje pozabijo, s samim pikom pa pridobijo serum,... imunski sistem se okrepi, če seveda niso alergični.

zdaj pa grem v Mižalčke še jaz,... ne verjamem, da bo danes "ta-spočita" noč, če pa bo, bom prijetno presenečenauser posted image

user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
16.7.2009 23:22:46   
pokica_
Večer in skoraj že dobro jutro vam lahko rečem!

Končno je dan mimo, je bla nevznosna vročina. Smo bili danes 4h zdoma in je Anej skos pančkal in v avtu in v trgovinah, edino vmes sem ga 1x nahranila, pa naprej pančkal. Moj si je nekaj cunj nakupil, jst sem iskala 3/4 hlače in ni nikjer nič, tud kopalk si nisem najdla, same majhne košarice za male hruškice, jst pa joške z D košarcouser posted image user posted image . Kam si jih naj oblečem, edino bradavice mi pokrijejo, bom pa kot Pamela Andersonuser posted image . Ki bo BTW v Podgorici v Črni Gori zidala hotel z vegi hrano. user posted image

Naš Anej danes tudi bolj slabo je, mu sploh ne paše neki jest, pa pit tud noče vode, preveč ga vročina zdelava očitno. Sma ga prej skopala, pa še jest ni hotel, sma ga dala spančkat, pa zdaj spi..je pa že 6h od zadnjega hranjenja. user posted image

Vikend bomo pa preživeli po obiskih pri babicah in dedkih v posavju. Odrinemo ju3.; upam da nebo tako kot nazadnje, problem s hranjenjem, sploh ni imel neke ure za hrano-spanje. Totalni kaos je bil. Joj, me že skrbi. Najlepše je ko smo sami doma, takrat je vsaj en ritem.

Punce, a hodite kaj dosti po obiskih in tko okol? Jst kar nimam rada nekam it, ker je tolk enga pakiranja, pa pol flaško rihtat, pa vse to... po drugi strani mi pa spet paše, da nisem skos doma sama med 4 stenami. user posted image

Sem danes šla pobrat slike, ko sem jih naročila prek neta, pa se je nabralo kar 250 slik! user posted image  Sam še en lep album moram nekje najdet.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 16.7.2009 23:30:49 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
17.7.2009 7:14:01   
Dudica1
super dobro jutro vsem

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.7.2009 7:50:56   
Anonimen
Dobro jutro!

Urban že pokonci, Oskar še spi,...
Mogoče se pa vendarle danes spravimo do arboretuma?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
17.7.2009 7:53:01   
Dudica1
ktja jutro

pr nas smo pa že vsi ustali Maj je pa že šel nazaj in spi user posted image ,večji pa na balkonu kriči deeeeediuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.7.2009 7:58:11   
Anonimen
otroško veselje!

Urban je tudi ravnokar nazaj zaspal,.. na ležalniku, ga ne smem nič pokriti, ker se prec zbudiuser posted image
danes bo kar vroče! boste bazenčkali?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
17.7.2009 8:00:13   
lake
user posted image

Enga pomočnika da boste hitreje oči odprle.
Futral se nismo do polnoči, ampak od polnoči. Sej sm ubistvu ugotovila da mam tri urce spanja čist dost, zjutri kakšen dve kavi, pa ene trikrat se z glavo nekam butnem da se zbudim, pa je user posted image user posted image

Bova šle na en bolj zgoden sprehod z eno kolegico, k se menva že tud dva meseca, pa na kavico ,pa čvek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.7.2009 8:02:59   
Anonimen
dobro jutro,

jah tale vročina je res bolj nekam za skrit.

Pri nas je tudi hranjenje v teh dneh bolj na izi - ampak čaja pa lahko spije tudi deci naenkrat, zato se ne sekiram. Pač je žeja, porejen je pa tudi čisto dovolj.

izleti - mi jih kar redno prakticiramo, saj grem rada kam ven, na sprehod, na kavico, tudi daljši izleti so dobrodošli. Edino pakiranja je pa res dovolj, ampak je pa tudi potrpeti da se imamo lepo. Ponavadi na teh dogodivščinah spi, tako da si mislim, če bi bili doma, sigurno ne bi.

morje - sem mislila da bom šla sama z otroci, ker imajo njegovi prikolico na hrvaškem, pa je me malo strah da v tej vročini ostanem v kakšni gužvi. Mogoče naslednji teden, če se bo kdo našel, da bi šel z menoj.

drugače pa nič novega, lepo jemo, spimo, se crkljamo in uživamo v družinskem krogu.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
17.7.2009 8:05:05   
Dudica1

otroško veselje!

Urban je tudi ravnokar nazaj zaspal,.. na ležalniku, ga ne smem nič pokriti, ker se prec zbudiuser posted image
danes bo kar vroče! boste bazenčkali?

ja upam da bomo kej,za jutri je že slabo napovedano,naj bi se shladilo na 18 stopinjuser posted image

lake si me nasmejala zdaj s tem butanjem za bujenje user posted image user posted image user posted image
Fajn se nasprehodi čeprav je že zdele vroče kot v peklu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.7.2009 8:15:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sej sm ubistvu ugotovila da mam tri urce spanja čist dost, zjutri kakšen dve kavi, pa ene trikrat se z glavo nekam butnem da se zbudim, pa je user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
17.7.2009 8:16:04   
Anonimen
Oskar se je zbudil,... tečka je. se meniva, kam gremo,... če ne bomo šli samo do najbližjega igriščauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
17.7.2009 8:36:21   
Dudica1
jaz ne grem ven ...je prevroče pa še za mojo glavo to ni vredu ker me skoz boli če sm preveč na soncu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?