Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:38:29
|
|
|
|
khurde
|
sam sem tut jaz najprej pomislila na nč čudnega, da se ti vrti, ko pa v taki vročini po njivi skačeš... jaz bi mela pa majhno leseno hiško, brunarco v bistvu, narejeno na način sustainable development/energy, oooogroooooomnooooo placa okol nje za vse živo sadit, tri krave, eno kozo, ene dva vietnamska pujsa, buldoga, pa še dogo al pa kakega ovčarja, še ne vem točno par mačk, pa enega, da bi to rihtu, k bi šla za kak mesec na dopust men pa tamala zdele dva dni ful slabo zaspi zvečer in po zgledu barbe valim krivdo na vročino... pomoje jo to res mal daje, k zdele dva dni na konc zaspi pri meni v naročju, na balkonu, ko poslušava čričke in vse kar čričkiriča zdele zvečer
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ok a pol lubenica res ni kul, zakaj ne?? user posted image ne res me zanima, k res ne vem ej pojma nimam, jaz se držim tega, da se uvaja lokalne zadeve, naše domače, kaj pa vem pa mogoč zato, k ne maram lubenice, gravž, k se mi tolk svinjsko riga pol po njej nč bat sej že od začetka bere, pa vem da zelo natančno bere tko da že ve zakaj se gre, takle mamo pa nč ne mormo vsega hudga navajena pol
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:39:40
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jooj tvoja mama bere, jst pa take kozlarije pišem
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 22:44:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:45:25
|
|
|
|
kiara24
|
čer, evo da se pofočkam preden grem spat. Popoldan sem vse polikala 3 žehte. Pa malo sem plela po vrtu pa je tolk suho da je šlo bolj švoh. Pol proti večeru smo šli pa v KR malo nabvlat za Klaro bazenček za na morje da bo čofala. Pa 2 bodija brez rokav, ona ful raste jaz ne vem kako to, v 3 tednih so ji cunje premajhne. Zaspala je že v atvu na poti domov, pa sem jo potem kar na hitro previla in dala spančkat in spi ne vem pa do kdaj bo zjutraj. Naša se je pa začela postavljati na kolena, in gre kat po tleh pol naprej, tako čudno izgleda ker se ne zna še na rokice postavit. A če to začne a bo kamlu začela puzat .A je možno?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:45:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ok a pol lubenica res ni kul, zakaj ne?? user posted image ne res me zanima, k res ne vem ej pojma nimam, jaz se držim tega, da se uvaja lokalne zadeve, naše domače, kaj pa vem pa mogoč zato, k ne maram lubenice, gravž, k se mi tolk svinjsko riga pol po njej nč bat sej že od začetka bere, pa vem da zelo natančno bere tko da že ve zakaj se gre, takle mamo pa nč ne mormo vsega hudga navajena pol oh še kej hujšga, tko da tole res ni ne vem kaj,... aha ok, jest mam pa ful rada lubenico,... khurde: tvoja ideja tud ni tako slaba,..sploh tista o vietnamskih pujskih, moja sošolka ga ima doma, vzgojen je k pes
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia Še to moram napisat kaj se je danes zdelo super zabavno moji tašči. Je pila ledeno kavo s smetano in je mali ful gledal ko ga je imela v naročju in je noter pomočil prst, mu je dovolila in nesel v usta mal smetane. To me je ful raz***. men so pr uli to delal s pivom, vinom in kokakolo k sm se za vsako mogla totalno razpizdit, pol so pa čudn gledali, kaj mi je čudn res, cepci....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:48:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: niia Še to moram napisat kaj se je danes zdelo super zabavno moji tašči. Je pila ledeno kavo s smetano in je mali ful gledal ko ga je imela v naročju in je noter pomočil prst, mu je dovolila in nesel v usta mal smetane. To me je ful raz***. men so pr uli to delal s pivom, vinom in kokakolo k sm se za vsako mogla totalno razpizdit, pol so pa čudn gledali, kaj mi je čudn res, cepci.... ojoj, nimam unga smajlija k se tepe po glavi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 22:50:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.7.2009 22:50:24
|
|
|
|
kiara24
|
joj sem pozabila povedat kaj je meni danes naredila Klara, ko sva z mojim jedla zelenjavno juhico. Najprej je bila v posteljici k se je igrala. POl pa nekaj začne cmevkati in jo grem jaz iskat ter jo dam k sebi v naročje. In krožnik pomaknem bolj stran in jaz zajamem in hočem dat v usta in klarina roka v mojem krožniku, sem panično ustala in hitro ji šla rokico dat pod mrzlo vodo. Na rečo da je bila juhica bolj mlačna kot pa vroča. Ploha- ful si pridna res, da takole pomagaš... Evo grem v mižule, prej pa pojem še eno čokoldaico, danes malo pregreha .
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 7:49:41
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro in za vse da boste lažje vstale. obeta se nam spet lep,vroč,sončen dan,izkoristite ga max. kako ste spali?naša žana še spi,jz pijem kavo,tamav v vrtcu,mož v službi in kaj hočeš boljšega lp
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 8:03:27
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, na hitro: včeraj je vročina zrastla kljub ta malim svečkam Paracetamola na 39,6. Ker v Kr niso tega jemali prav zelo zares (ja tuširajte jo, 1 svečko na 6 ur, lalala) in ker sva se prvič srečala z neko boleznijo otroka, sva jo peljala na pediatrično v Lj. Tam so naju pomirili: s suverenostjo in prijaznostjo. Povedali, da ima virozo, začetek vnetja ušes, da je antibiotik sicer brez potrebe, ampak, ker sem ji ga že enkrat dala, naj ji ga dam do konca. Vročino so zbili z Voltarenom, ji lepo strokovno spucali nos, tako, da je bilo do jutra mir. Mi je pa zdravnica rekla, da je tako vročino potrebno zbiti in da je bila 1 svečka (60mg) očitno premalo in da oni dajo toliko starim otrokom 1,5 take svečke. Naročili so mi naj dam 3xna dan v nos Operil (BDW - pediater v Kr mi je dal za nos antibiotične kapljice). Sedaj punčka spančka, vročine ima 37,5. Mal sem jezna na te P v Kr, vso pohvalo pa zdravnici in enemu medicinskemu bratu v Lj.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 8:13:32
|
|
|
|
khurde
|
joj, krtekxx, to pa čist razumem, da greš še drugam, če te nekje ne pomirijo in mal flegmatično vzamejo vse skup naj se brita hit pozdravi dobro jutro, punce! hvala za kavico
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 8:17:08
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx: ja ta je pa dobra no, kake to majo, HB si šla poj v lj, kle u kr vse bl na izi jemlejo.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 8:30:40
|
|
|
|
kiara24
|
Dobro jutro, Hvala za kavico. Spali super do sedaj. Kmalu bova jedli in pa šibnili malo ven dokler še ni tako zelo vroče. Krtexx- joj bogica mala. Ja včasih teli P zelo grdo reagirajo ... jaz bi jo tudi peljala potem dalje če nebi bilo bolje. Upam, da bo kamlu bolje. No počasi že pakiram za na morje, ker imam veliko več seboj za vzet kot pa v prvo.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 8:35:45
|
|
|
|
PAJO
|
kdaj pa greste na morje??kam??mi bomo šli pa dons mal na bled mogoče.žana je lih vstala,zdej sm jo zrihtala pa čakam kdaj bo lačna...pol bova šle mal vn. kako kej ostale čvekice??
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 9:20:29
|
|
|
|
kiara24
|
gremo drugače v ponedeljek zjutraj v Umag v hiško. Saj res dobila sem od Chiccota proti komarjem oddaja ultrazvočni signal v okrogu 3 metrov. Midve sva že pojedli sedaj greva pa ven.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 11:15:40
|
|
|
|
ronja
|
Ronja, res dobre novice....user posted image da bi čim dlje trajalo hehe, moje misli bereš! pa še 1x hvala za nasvet! več nimam cajta brat, sta obe budni... papa, če se ne tipkakmo več!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 13:02:09
|
|
|
|
mimi30
|
kiara in ronja, uživajte na morju....čim majn pikov komarjev.....jaz sem že cela popikana , grejo vsi name, HB vsaj otroci majn fašejo včeraj zvečer zlikala goro cot....pol je bila pa ura že 23h in je moj dragi kr rač. ugasnu, ker je že itak prepozno, da še kakšno tle gor povem danes dopoldan smo se lepo napravli, da gremo na pošto in v knjižnico in na hodniku ugotovili, da ni pravega vozička doma (not je bla knjiga in listek za pošto) ....lepo vsi nazaj gor in preoblečt in na vrt....sem do konca pokosila, mal maline porezala (spet so ble na poti, da nismo mogli normalno iz avta lezt), pol smo šli pa gor, ker so nejca včeraj crocksi ožulili in ni mogel več bit zunaj , čeprav je bil bos ....no uspelo mi je tud posesat, tak da zadnje čase razturam ....sam pisat mi bol mal uspe, ker s špelo v rokah je to vedno majn mogoče, se obnaša kot, da nima riti ....spi pa itak ful malo in navadno takrat, ko smo zunaj, tak da doma je skoz akcija komaj čakam, da gremo na morje
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 14:32:54
|
|
|
|
kiara24
|
Mislim, da ste nekatere že pač piasle o tem samo me vseeno zanimajo izkušnje o menstrualni posodici. Ali katera ima to in kakšno je njeno mnenje o tem? Mi trenutno spimo , jaz pa se mučim za RRjem.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 15:33:59
|
|
|
|
sonček33
|
No, pa k je že kiara vrgla eno za razmišljat, pa še jaz - kaj pa pralni vložki za ženske?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 17:21:03
|
|
|
|
krtekxx
|
kaj pa pralni vložki za ženske meni ni to glih, no. Sitnarimo.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 17:28:30
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx kako pa ste? sej sitnoba pa ob takiv sparini in vročini res ni nič presenetljivega
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 19:07:45
|
|
|
|
snikolina
|
MIMI sori za ta teden, mi ni zneslo. Smo bli skos na okoli. Kaj češ, takle mamo, ko je atek doma na dopustu. Ni časa za nič Upam, da bo hmal kej časa za mb. Kaj pa kej počnete v nedeljo? Mate kake plane? Mogoče bi se dalo prit, če ne gremo na koroško....
< Sporočilo je popravil snikolina -- 17.7.2009 19:08:33 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 17.7.2009 21:49:28
|
|
|
|
Nea
|
krtekxx - se mi je zdelo malo čudno, da vam je P dala dva antibiotika Še dobro da sta šla na kliniko. Kako je pupika? Mi smo non-stop leteči. Vreme za pop... Samo včeraj je bilo vroče, danes zjutraj pa nevihte in dež... jutri enako... še dobro, da koncem avgusta gremo na dopust, da bomo ujeli vsaj malo sonca. Včeraj sem punčki pelala na redno kontrolo k zobozdravnici. Ema je bila prva na vrsti. Ima vse zobke popolnoma zdrave in je dobila same pohvale. Pol pa se je še Lara pokazala in je na moj veliki šok ZZ odkrila, da ima dve majhni luknjici Res mi ni jasno zakaj... obe enako umivata zobke, najprej sami, potem pa še jaz. Doma ne pijemo gaziranih pijač (ok, redkokdaj, ko je kakšen RD malo cole) in se ne prejedata s sladkarijami... Ko prideta iz vrtca pojesta kosilo in dobita kakšno sladkarijo (recimo 2 bonbončka, kinder pinguin ali kaj podobnega). Nikoli nista pojedli celo vrečko bonbonov ali celo čokolado. Večina odprtih sladkarij se nam posuši in jih potem stran vržem. .... in na koncu dve luknjici Edino, kar mi pade na pamet je da je Lara do prejšnje zime pila mleko po flaški. Velikokrat tudi ko se je ponoči zbudila. To smo ji dovolili samo zato ker je bila zelo suha in je nekaj časa samo od flaške živela. Ampak res... bili so dnevi ko bi pojedla samo pol banane in spila mleko po flaški. Sploh ne vem od česa je živela. ZZ je tudi rekla, da je to lahko razlog za luknjici. Dobili sva napotnico za otroškega ZZ. Moram se še naročit. Glede na to da so to mlečni zobki, ni taka katastrofa, ampak vseeno. Zdaj bom še 10x več pazila kaj jesta in pijeta. Tako punce... meni je to šola za Erika, lahko pa je tudi nasvet za ostale: nobenega mleka po opranih zobkih! Je pa veliko tudi v kvaliteti zob. Ema ima močne, po možu, Lara pa očitno po meni. Jaz sem tudi celo življenje imela težave z zobmi. Zato pa se tolko trudim okoli otrok. pralni vložki - meni je to fuj! A ni dovolj pucanja in pranja cunj... še vložke da perem. Ne!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
čajLelly28 RRkakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?sadni (
44%)
zeliščni (
22%)
mešano (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!