|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 21:51:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

rojstvo....

user posted image

1. leto

user posted image

2. leti....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
16.7.2009 21:51:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer! Matr je toplooo, tle v Gorici je še zdej 31C...user posted image  

No, zjutraj smo šli v Trento (tudi tam je blo neki čez 30C user posted image ), Gaja je bla kar nagica oz sam v plenički, malo smo bli v Lepeni, večinoma pa kar v kampu od teh frendov. Drugi teden gremo verjetno nazaj za 2 dni. Drugače je blo pa full fajn, je blo lepo videt še ostali folk k smo ga žurali skupi v Portorožu...user posted image

Zdej pa slikice poiščem in prlimam...user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaka princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
16.7.2009 21:51:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Hvala vsem za čestitke ...zlate ste....

Od NOdija se cel dan ni odlepla...no, še spi z njo....malo smo praznovali...veliko praznovanje pride v soboto.....
KAj še..skuhani smo do amena...pa še naprej...

Glede ritma......
Seveda so odstopanja....pol urna in tako naprej...samo osnova je ves čas ista...in Piškot se strinjam s teboj..niso robotki...samo se pa hitro vidi kako so navajeni na eno stvar.....in točno vejo ,da bo ta stvar sledila...
Urša..seveda so si različni....otročki....nikakor ne moram furat istega sistema kot pri Tarji....TIsa je čist drugačna...pravi zizoman.....in kadar je utrujena zelo težko zaspi...zato se tukaj malo več ukvarjam z njo....itd....
Kaj sem še htela povedat...aja...kadar je slabe volje tut spustiš standrarde itd,,,,....itak se pa večinoma igramo na tleh..ker ona ne kuha ampak vre...in če jo imaš v naročju..ta proces samo še pospešiš....

Ah, ne sekirajte se punce...vse se to poravna...Tarja je v takem smešnem obdobju....ko kar nekaj joče al pa trmari..pa kaj čem....sej v osnovi je krasna punca....pač smo zdej v teh vodah...pa plavamo proti drugim.....
Vse bo......

MLea.
..žal mi je da si za vse sama.....res je da je velik del odgovornosti na nas....žal....in res je da si včasih tolk obupan...da bi najraje kar šel....ampak smo močne babe....ne daj se INes...user posted image
Držim pesti, da se čimprej vse zrihta...da si malo opomoreš in spočiješ

se popolnoma strinjam.... in fora je v tem, da se 1 teden trudiš pa gledaš na uro pol pa pride otročku to ful v navado in je 2 meseca tako pol pa naenkrat se ritem podre in moreš vzpostavit novega.... mi smo mel zdej istega od 1 meseca dalje no zdej pa zobki nagajajo in je mal bol sitko pa se nam je porušlo ampak, takoj ko bos pet v formu bomo nardil novega trenutno smo čist njemu prilagojeniuser posted image user posted image user posted image potem pa bom iz tega kar on hoče potegnla najboljše in mu naredila nov ritem predvsem v hranjenju in spanju in pa če želim, da spi ob 12 uri mu pač vsak dan za mal podaljšam bedenje... je je mal sitko sam se počasi uštimama.... če bi bil sam bi blo vseeno če gre spat ob pol 11 tak sta pa 2 in jst mam rada svoj čas in se trudim dat florjana 5 min prej benjamina pa 15 kasnej in gresta istočasno v posteljo....
Prvorodke nej vas potolažim v drugo bo bolj enostavno..... se pa podpišem da vsi otročki niso isti in da vsem pač ne moreš tako enostavno dat ritma in prej obupamo kot pa kej ustvarmo..... pr 7 letih se pa vsi sami spravijo v pižamo in spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
16.7.2009 21:53:33   
Katjusa
kolumbo a ti si se pa kopala.... mo mi smo se pa paljeli tam čist blitzu pa sem mojmu še hišo kazala kje se ti kopašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pol ure za tem pa tvojga srečamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi bla vedla in če bi male več časa bi se vsi ogasli vas pogledat......

zdej pa mogna naštimujem za nočno kopanje v našem mini bazenčku pa nekak nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sem mu goloto oblubla pa vseen nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
16.7.2009 21:54:53   
Katjusa
aja pa glede prstana sme mu pojamrala, da četud novega kupima to ni to pa je reku da če ga do 5 obletnice poroke ne najdemo se grema ponovno poročit torej čez 1,5  let nova porokauser posted image user posted image user posted image user posted image aja če prstan najdem ga bom skrila vas bom pa vse na ohcet povablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
16.7.2009 21:59:24   
Čebel@
za danes se poslavljam .......sva kupila tendo in palični mešalnik,Hana glihkar pojedla še kašico+mleko+sokec

se tipkamo jutri

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
16.7.2009 22:00:45   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
aja če prstan najdem ga bom skrila vas bom pa vse na ohcet povablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro boš ti to zrihtala! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
16.7.2009 22:01:20   
Katjusa

aja če prstan najdem ga bom skrila vas bom pa vse na ohcet povablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bi rada vidla kok kej plešeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
16.7.2009 22:03:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

za danes se poslavljam .......sva kupila tendo in palični mešalnik,Hana glihkar pojedla še kašico+mleko+sokec

se tipkamo jutri

lahko noč jst bi pa rada mela mikser tak navadn, zdej imam paličnega pa šprica naokoli in imam multipraktik k ma to posodo sam zasede preveč placa na pultu, da pa to vsak drug dan pospravljam se mi pa ne dauser posted image
nekaj takega
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
16.7.2009 22:10:37   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

pa mi je uspelouser posted image tnx Mlea...mislim,da sem nekoč že znalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
16.7.2009 22:20:31   
Onasiss
Ajvy-hvala, verjamem, da se bo vse zrihtalo. Sam je tako kot je piskot rekla.
Naš je mel še do pol leta nazaj Nodimanijo, danes pa malo manj. Je Ledena doba in magnetki u igri. Je pa še vedno na risanke mahnjen.user posted image user posted image user posted image

Barbara-obvezno, če boš na naš konc zahajala moraš priti na kavo in Elizabeto pokazat.

Katjusa-po moje, je trvoj prstan res v Bobiju ala pa v kakem njegovem kakcu.user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš kaj bi moj fotr reku: Zihr je u morje padu, ker na barki žvimo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se bo že najdu.....boš vidla.

Sunny-po pravici povedano, ti tale frizura, ko imaš sprednje lase gor spete full paše, bol kot fru-fru (al kako že rečejo, sej ne vem več, sem čist out kar se tega tiče....user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma pa tvoja Gaja fenomenalno frizuro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 16.7.2009 22:21:53 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
16.7.2009 22:23:51   
tanci29
čao babe

mi smo se načofotal...bilo je fulll dobro..erik je nenormalno užival...hana je bla ful pridna...še v vozičku je zaspala za ziher ene 40 min...tko da vse nazaj uzamem k sem se dopoldne neki pritoževala...

ajvy-superca da ste se mel danes tako lepo...joj čas gre res tako zelo hitro....sej sploh ne moreš verjet...vsaj meni gre zdaj pri hani še toliko hitreje...slikice so pa naravnost božanske

piškot-polivanje nekje pol tolko kot smo prej, še vedno je in me kar moti u bistvu vsak dan bolj ker mam že dost tega preoblačenja še bolj pa slinčkov, ker jo lepo oblečem pol pa tisti slinčki niso za nikamoruser posted image ...zdaj jeva kosilo in pa večerjo, kašico ji mešam z allernovo ali pa aptamil adc...te dva sta prav za alergike...mi ga bomo dobili na recept, sam moram it u pediatrično iskat recept...drugače pa ga kupiš v lekarni

sunny-kaj ste uživčkaluser posted image user posted image user posted image

barbara-mi se za žejo dojimo...flaše sploh ne mara...je pa zadnč mal po žlički, sam se mi zaenkrat še ne da s tem ukvarjat, že tko mam cel dan žlico u rok....spat pa gresta pri nas od21.-21.30...ribežen so ti že ostale povedale...

črtica-a si dobila slinčke

katjuša...jest mam paličnega k nč okol ne šprica

kwa sem še pozabla...najbrž a lot

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
16.7.2009 22:25:03   
Onasiss
Drugače, pa smo mi šli k maši k je bla za mojo pokojno babi. Potem pa sta teta in moja mami prišli na obisk k jih full že dolgo ni bilo. Sem kako uro in pol prenašala kaj bosta, kako bosta, kje bosta, zakaj bosta, ....... bla,. bla . Moja sestra zna samo o sebi govort, mat pa sam da je pir dobla in je bil mir.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
16.7.2009 22:27:38   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Drugače, pa smo mi šli k maši k je bla za mojo pokojno babi. Potem pa sta teta in moja mami prišli na obisk k jih full že dolgo ni bilo. Sem kako uro in pol prenašala kaj bosta, kako bosta, kje bosta, zakaj bosta, ....... bla,. bla . Moja sestra zna samo o sebi govort, mat pa sam da je pir dobla in je bil mir.user posted image user posted image user posted image

mlea-mi je prav žal da masta z mamo tak odnos...user posted image user posted image ...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
16.7.2009 22:29:09   
tanci29

ja bi rada vidla kok kej plešeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest grem prva na plesišče in zadnja dol...tako je blo ponavad zdej sem pa pomoje že brez kondicije...tko da bi rabla umes kratko pavzo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
16.7.2009 22:31:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mlea-mi je prav žal da masta z mamo tak odnos...user posted image user posted image ...

Mah saj bom. Sva se zelo dobro razumeli, dokler se nista začela s tastarim ločevat. Ji je alko več pomenu kot ostali......user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
16.7.2009 22:31:48   
Onasiss
jest grem prva na plesišče in zadnja dol...tako je blo ponavad zdej sem pa pomoje že brez kondicije...tko da bi rabla umes kratko pavzo

Sam ne merlota....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
16.7.2009 22:33:35   
tanci29

Sam ne merlota....user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne refoška.....user posted image ...še bolš pa navadno vodo k čene se začnem preveč vrtetuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
16.7.2009 22:35:11   
tanci29

Mah saj bom. Sva se zelo dobro razumeli, dokler se nista začela s tastarim ločevat. Ji je alko več pomenu kot ostali......user posted image user posted image

kok dolgo sta pa že ločena...joj tale alko je res za nekam zabrisat, če ga ne znaš uživat v zmernih količinah in v pravih okoliščinah....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
16.7.2009 22:36:26   
Onasiss

ne ne refoška.....user posted image ...še bolš pa navadno vodo k čene se začnem preveč vrtetuser posted image

Kdaj se vrneš iz Avstralije????????user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
16.7.2009 22:36:31   
tanci29
kolumbo-šta se radi...čak mal a majlk je že na dopustu....kdaj pa vi pičite

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
16.7.2009 22:37:52   
tanci29

Kdaj se vrneš iz Avstralije????????user posted image user posted image user posted image user posted image

nimamo še točnih datumov...sam pomoje bomo šli za tazadn tedn u septembru pa dva tedna v oktobru...tko nekak

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
16.7.2009 22:38:44   
Onasiss
Ne, ne tanci alko še gre, ona ima ubijalske kombinacije tablete+alko. Kot, da bi Santa Barbaro gledu... Polje pa akcija kot v Die HArd 2. Sploh ne vem, a naj se jokam al naj se smejim. Ah važn, da sem se jih "znebila" in osamosvojila. Imam svojo družino in svojih problemov dost. user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.7.2009 22:40:25   
Onasiss
tanci-pol si pa kr varuško zrihti ko se vrneš. Jaz grem 30 in bo akcija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
16.7.2009 22:41:32   
Katjusa
mleauser posted image user posted image user posted image user posted image si raje ne pradstavljam kako je ko se ne moreš na mamo zanestuser posted image user posted image user posted image no kot si rekla imaš zdej svoje življenje in uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?