|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 22:41:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ne, ne tanci alko še gre, ona ima ubijalske kombinacije tablete+alko. Kot, da bi Santa Barbaro gledu... Polje pa akcija kot v Die HArd 2. Sploh ne vem, a naj se jokam al naj se smejim. Ah važn, da sem se jih "znebila" in osamosvojila. Imam svojo družino in svojih problemov dost. user posted image

joj nisem gledala santa barbare ampak se ne sliš kej dost lepo....
se prav zdej se vidte vsake kvarte....
nč jokat, sej si prov napisala maš svojo družino hvalaboguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
16.7.2009 22:44:12   
tanci29
katjuša-ti si pa un ticker kar zbriš kolk časa si oženena če pa nimaš poročnega prstanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
16.7.2009 22:46:58   
tanci29

tanci-pol si pa kr varuško zrihti ko se vrneš. Jaz grem 30 in bo akcija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deal...a morm s kulikopterjem prletetuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
16.7.2009 22:49:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša-ti si pa un ticker kar zbriš kolk časa si oženena če pa nimaš poročnega prstanauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja prstana nimam imam pa še enega od tistega prstana..... blo je namreč tako da sma večer pred poroko ugotovila, da imama narobe prstane vgravirane (ker navadno imajo ženske bolj suhe prste k moški, pri nama pa je to drugače) in potem sam takoj po poroki nesla prstane nazaj in da jih nej popravijo in sem si za darilo lahko sama izbrala en prstan, ki so mi ga podaril v znak opravičila..... pomoje so mi dal ene 30 prstanov na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image sem se težko odločla ampak sme se in si bom zdej tistega za tačas dala goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najna poroka je bil en velik kaosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak v srcu je blo pa tapravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
16.7.2009 22:49:07   
Onasiss
Jaz grem spat. Upam, da bomo kaj bolj spali. Sem ji dala okrog 8. mlečno kašo, ob 21,30 je pojedla še kak deci mleka, imam jo v samem bodiju..pa da sedaj vidmo.user posted image user posted image  

Lahko noč, vsem zvezdicam in zvezdnikom....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
16.7.2009 22:50:24   
Onasiss

tanci-pol si pa kr varuško zrihti ko se vrneš. Jaz grem 30 in bo akcija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deal...a morm s kulikopterjem prletetuser posted image

Ne, ne bomo mel kočijo.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
16.7.2009 22:50:59   
Katjusa

Jaz grem spat. Upam, da bomo kaj bolj spali. Sem ji dala okrog 8. mlečno kašo, ob 21,30 je pojedla še kak deci mleka, imam jo v samem bodiju..pa da sedaj vidmo.user posted image user posted image  

Lahko noč, vsem zvezdicam in zvezdnikom....user posted image user posted image user posted image

lahko noč in na dolgo spanje

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
16.7.2009 22:54:28   
tanci29
katjuša-tole pa je dogodekuser posted image user posted image user posted image ...mislm sej se smešno sliši ampak takrat ti najbrž ni bilo...glede tickerja sem se pa mal hecala

ajde zvezdica lahko nočka...pa da nauš ponoč spet u luno gledala..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
16.7.2009 23:05:52   
Katjusa

katjuša-tole pa je dogodekuser posted image user posted image user posted image ...mislm sej se smešno sliši ampak takrat ti najbrž ni bilo...glede tickerja sem se pa mal hecala

ja mi2 sma ob 10 zvečer župnika klicala kaj zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma misla, da se užent ne boma mogla.... sicer sem jst dobila možev prstan gor sam mi je bil mal tesen mojmu pa moj mal velik.... ja res ni blo smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa je kaka neumneža sma župnika klicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja polek tega je cvetličarka špozabla na šopek in tiste male šopke za svateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
16.7.2009 23:18:37   
Katjusa
lahko noč punce mojeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
16.7.2009 23:23:16   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja mi2 sma ob 10 zvečer župnika klicala kaj zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma misla, da se užent ne boma mogla.... sicer sem jst dobila možev prstan gor sam mi je bil mal tesen mojmu pa moj mal velik.... ja res ni blo smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa je kaka neumneža sma župnika klicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja polek tega je cvetličarka špozabla na šopek in tiste male šopke za svateuser posted image user posted image user posted image user posted image

what a cvetličarka pa je to...to je pa ja najpomembnejše...šopek za nevesto....no upam da si ga vseeno dobila, kukr se spomnem s slik si mela enga...najbrž pol na hitrco narjenga...

si sploh ne predstavljam kako je mogl to zgledat...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
17.7.2009 6:22:05   
MIHAILO
JUTRO...no danes smo od 6h pokonc,pa sej nisem tok zaspana ,sem se nekako naspala ,ker sem ob 21h ze bila v postelji...Danes imam veliko dela ,morem stanovanje generalno spucati ,ker dobim jutri obiske iz Avstrije(pride moj bratranec in njegova zena).Tko,da bom kr sla na delo dokler je Mihailo se priden in se igra...Drugace pa se je vceraj cel dan premetevala s hrbta na trebuh in nato puza in zdaj tudi to dela...vceraj ko sem ga dala k sebi v posteljo se zbudim in je bil na trebuhu in pri mojem trebuhu ,bi me kmal kap...tko da ne bo sel vec k meni v posteljo...
evo kavica in zajtrk...
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
17.7.2009 6:29:45   
MIHAILO
HANI OD MAJCHY VSE NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN...user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
17.7.2009 6:59:54   
witto
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
17.7.2009 7:00:27   
witto
tudi od meneuser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

HANI OD MAJCHY VSE NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN...user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
17.7.2009 7:03:44   
sunny24
Jutro! Hvala za zajtrk!

Evo, Gajčiki je blo zadosti spanja-spala od 21h do 6.15, brez nobenega papcanja...Zdej se pa tle v vozičku igra, pa jezik mi kaže in se reži...Smotka moja mala! user posted image   Meni bi sicer pasala še kaka urca tja do 8h, ampak OK, takoj ko zaspi grem tudi jst nazaj!
Zunaj je že toplo da ni za dihat, taka sopara...Kaj šele bo čez dan!

mlea, a ta moja čupa...Ma to da mam lase nazaj sam poleti, k se full potim v čelo in pol mi tista pinja ne stoji oz se mi lasi zricajo in ni podobno nobeni stvari. Pinja je bol za pozimi! user posted image  Pa jst si jo bujše zrihtam ku frizerka! user posted image

mihailo, zakaj si pa dala Mihailota h tebi spat? Jst Gaje ni šans, da dam spat k nam v postlo-delno zato, k se "cvikam" da je ne bi kej pomendrala, k se jst full obračam, drugače pa zato, da se ne razvadi k pol je ne dobiš več iz postle. Edino crtamo se na postli. user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.7.2009 7:04:41   
Čebel@
jutro!

mihailo.......hvala za zajterkuser posted image user posted image user posted image ........full boste lepi za krstuser posted image user posted image user posted image user posted image .....odgovor:ja Hana prespi celo nočkouser posted image
barbara.......Hana gre spati ob 21.30(včasih že prej dol pade,ali pa kasneje)user posted image user posted image .....za žejo pije vodo ali  pa sokec od kompotuser posted image user posted image user posted image
salt.....hvala za ohladitevuser posted image user posted image ......sej v teh dneh samo hladna pijača pašeuser posted image user posted image ......vikend bo pa že deževenuser posted image user posted image .......za subvencije ti pa ne znam odgovorituser posted image .....sem pa vidla temo pod financeuser posted image user posted image user posted image
claud........a ste imeli sranjeuser posted image user posted image user posted image .....to pač paše zravenuser posted image user posted image ......važno da se da spucatiuser posted image user posted image user posted image
witto......v niskem štartu za krstuser posted image user posted image ....ga imate to nedeljo?user posted image ......tudi tebi dobro jutrouser posted image user posted image
ajvy.....full so lepe Tarjine slikice-je prava princeskauser posted image user posted image user posted image .....v soboto fajn praznujteuser posted image
simona.......moja mleka poje 180ml 4x na danuser posted image .....kosilo  je 190ml jabolko+breskva,večerjo mlečno kašico pa samo par žličk+180ml mlekauser posted image user posted image
sunny......super da ste uživali na izletuuser posted image user posted image ....lepe slikiceuser posted image user posted image
katjuša.....ti nas res povabi na porokouser posted image user posted image user posted image .....sej praviš da je bila prva kaos,druga bo pa nepozabnauser posted image user posted image ......jaz sem v merkurju kupila paličnega od kenwood-a je  bil v akciji 40€(palični+pododa+metlica za stepanje+mini multi praktik)-ga bom danes preiskusilauser posted image user posted image user posted image
mlea......žal mi je za  tak odnosuser posted image user posted image .....pri nas sta mami in teta preškkti da bi dali za mašo za mamouser posted image user posted image user posted image -bom jaz dala čez  3 leta ko bo 10 letuser posted image
tanci.....super za čofotanje in da je bila tudi Hana pridnauser posted image user posted image user posted image .....si šla sama z njima?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
17.7.2009 7:04:52   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

Tudi jst!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
17.7.2009 7:09:09   
Čebel@
hvala za česttikeuser posted image user posted image user posted image joj kako gre čas prehitro naprejuser posted image .....samo še pol leta in grem nazaj v službouser posted image

drugače pa nočka lepo prespana(že dolgo ne tko lepo)....je zaspala ob 22.00 in do zdej še tudi muksnila niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.7.2009 7:10:16   
Čebel@
dajte me prosim naučit limat linke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
17.7.2009 7:11:32   
Urša08
jutro

Mihailo hvala za kavicouser posted image jo že pijem

majchy tvoji princeski vse naj naj za obmesečnicouser posted image

sunny a pri vas mate pa že soparnouser posted image jaz mam ful sveže, mam balkon odprt in sem kurjo polt dobila user posted image user posted image user posted image

mihailo sem včerej pozabila napisat kok boste lepi user posted image dons pa lepo pospravlaj.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
17.7.2009 7:13:17   
sunny24
ursa, je že 21C...user posted image

majchy, za link kopirat je normalno copy/paste user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
17.7.2009 7:20:19   
Urša08
Naša nočka v redu, eno hranjenje in seveda je točen kot urca, ob 6 se on zbudi ampak je ratal priden in se pol ure še pogovarja user posted image . Če bo šlo tako naprej da bomo imeli samo eno nočno hranjenje bom jaz čist happyuser posted image .

Včeraj popoldan smo šli na sladoled pa sokca - je mel možek roj. dan. Potem smo šli pa še Nejcu traktorja kupit - ta velicga s prikolico za zunaj , ker je tok nor na traktorje.user posted image Ma sva mu ga hotla že za rojstni dan samo januarja nima kej delat s traktorjem , tako da je bila takrat sprejeta odločitev da ga dobi poleti. No ko smo prišli domov sta še tašča in tast prišla čestitat mojmu in smo se do pol enajstih zaklepetali, Nejc pa zaigral s traktorjem - ja sej vem da bi že mogu spat sam ko je pa tak užival user posted image .

sedaj mam pa ful za nazaj prebrat - od včerej popoldan tako da grem na delo dokler Nejc še spi, Žiga se pa igra

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.7.2009 7:21:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, za link kopirat je normalno copy/paste user posted image
a če hočem katero stran s foruma,ali pa recimo kakšno drugo stran nalepim,kliknem kamorkoli in copy-paste???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
17.7.2009 7:24:04   
sunny24
Ma označiš, pol pa ja, copy/paste v post al pa kamor želiš. user posted image

Dej provi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?