Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 16:44:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CRTICA termo torbica je tale dobra...je mal drazja ampak zdrzi celo noc toplo mleko ,jo ma kolegica in jaz si jo bom sla kupit ,ker je res fajn ,ce tok zdrzi... http://www.lovecnacene.si/philips-avent-7603-termalna-torbica-rdeca/m/13060/ Ne ni tok fajn....Ne zdrži celo noč. Če narediš res vroče mleko zdrži max 4 ure, več pa ne. Jo mam. Ja potem se je pa zlagala...mam doma eno k zdrzi 3 ure pa mam namen to kupt kr kao celo noc zdrzi Hladno notr zdrži, toplo pa zih ne celo noč. Sem jo na morju veliko uporabljala, da mi ni blo treba iz pograda skakat pa ji za jest delat. Sem naredila fulllll vroč mlek-vrel u bistvu preden sem šla spat-on23-ih, lačna je bila pa tam okol 3. in ko sem probala je bilo notr mlačno, ravno toliko, da ni bilo mrzlo. Zdrži res tam 3-4 ure, več pa zihr ne. Naj ti jo da za probat, za kak dan, da boš vidla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 16:48:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CRTICA termo torbica je tale dobra...je mal drazja ampak zdrzi celo noc toplo mleko ,jo ma kolegica in jaz si jo bom sla kupit ,ker je res fajn ,ce tok zdrzi... http://www.lovecnacene.si/philips-avent-7603-termalna-torbica-rdeca/m/13060/ Ne ni tok fajn....Ne zdrži celo noč. Če narediš res vroče mleko zdrži max 4 ure, več pa ne. Jo mam. Ja potem se je pa zlagala...mam doma eno k zdrzi 3 ure pa mam namen to kupt kr kao celo noc zdrzi Hladno notr zdrži, toplo pa zih ne celo noč. Sem jo na morju veliko uporabljala, da mi ni blo treba iz pograda skakat pa ji za jest delat. Sem naredila fulllll vroč mlek-vrel u bistvu preden sem šla spat-on23-ih, lačna je bila pa tam okol 3. in ko sem probala je bilo notr mlačno, ravno toliko, da ni bilo mrzlo. Zdrži res tam 3-4 ure, več pa zihr ne. Naj ti jo da za probat, za kak dan, da boš vidla. pol to boljse http://nakup.pikapolonica.com/dude-in-prehranjevanje/ostali-pripomocki/jane-termovka-inox/104648420421104644
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 16:53:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja to imam tud- tu pa zdrži voda celo noč vroča. Sam tale cena pa je . Jaz sem 0,5l kupla v kik-u in je bla cca 4 €.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 16:55:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
POtem bom to kupla...sem mela tut jaz eno iz merkatroja ,lani kupla dala 5e in se je letos razpadla...tko da me zdj cena ne zanima sam da bo dobra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 17:00:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Ma zakaj jo pa potrebuješ? Saj se dojita????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 17:50:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ma zakaj jo pa potrebuješ? Saj se dojita???? zaenkrat mu sam 2x dodatek dam,sam se je pa z zizo zacel ****,kr pluva ven ,se smeji pol pa men vse stece ,kr naenkrat mokra majca-in to ko sem bla v trgovini sm kr z rok skrivala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 18:22:23
|
|
|
|
claud
|
Hej hej! Še kr vrooooooče Dons mamo mi tud en posran dan-dobesedno! 2x sm jo mogla čist preoblečt, pa ležalnik je bil tud čist posran, tko da sm mogla še to oprat...sm ga dala kr u stroj, čeprav piše da morš ročno...pa je vse ok... HB da obstaja vanish ..... Spala ni že cel dan...sploh noče pa noče...mogoče ji je prevroče...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 18:23:48
|
|
|
|
SURF
|
Evo punce,za osvežitev:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 18:25:17
|
|
|
|
SURF
|
pa mi je uspelo tnx Mlea...mislim,da sem nekoč že znala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 18:27:17
|
|
|
|
SURF
|
Ali katera ve kako je s temi subvencijami za mlade družine?????Kdo upravičen do tega,kdaj???????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 19:04:52
|
|
|
|
witto
|
Vrooooočeeeeee za crknit. Evo sem zdaj prišla domov iz Kopra. Pa to je, da crkneš. Sem šla po cvirne za krstni prtiček,sem se odločila, da ga bom sama naredila,pa po svečo, pa konfetke plačat,pa po darilo za botra..... in ne grem več danes iz hiše!!!!!! Do jutri . Jutri grem pa k frizerki, da bom malo fency zgledala. Mlea,ne da se kuhamo,mi se cveremo ko pljeskavice na žaru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 19:09:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF pa mi je uspelo tnx Mlea...mislim,da sem nekoč že znala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 19:12:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Vrooooočeeeeee za crknit. Evo sem zdaj prišla domov iz Kopra. Pa to je, da crkneš. Sem šla po cvirne za krstni prtiček,sem se odločila, da ga bom sama naredila,pa po svečo, pa konfetke plačat,pa po darilo za botra..... in ne grem več danes iz hiše!!!!!! Do jutri . Jutri grem pa k frizerki, da bom malo fency zgledala. Mlea,ne da se kuhamo,mi se cveremo ko pljeskavice na žaru Pa se vsaj lahko kopate in malo ohladite v morju ane?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 19:57:48
|
|
|
|
witto
|
verjameš ali ne,to leto se sploh še nismo kopali. Se pa gremo v nedeljo, v Dajlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:08:06
|
|
|
|
Ajvy
|
rojstvo.... 1. leto 2. leti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:10:05
|
|
|
|
witto
|
Ajvy presladka je tvoja princeska
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:13:24
|
|
|
|
simonakr
|
Čer punce! Mala spi! Mater je vroče za pop... Midve hodva ven samo do 11,00 pa še takrat je vroče! Glede goste hrane - uspešno smo uvedli korenček in jabuček in to dvoje z veseljem je! Domače! Me pa nekej zanima - kolk količinsko pojedo vaši pikci? Grem pod tuš pol pa še mal za nazaj brat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:16:35
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tiste ,ki otroke hranite z am-a vam vsi prepsijo nocko??? NE, MI IMAMO VELIKE PROBLEME. Ja naša prespi celo noč! Že na les trkam!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:23:28
|
|
|
|
piskot
|
cer. mlea argh, socustvujem. danes sem jih sama spat dajala ... za popenit. sploh ce je majka se mal natezena ker fotra ni doma. ooo, ajvi, ane kako cas bezi. tanci, kako je hana? se poliva? vidve ze jesta GH ane, s kaksnim mlekom ji pa potem rizevo kasico zamesas? menda obstaja eno AM brez kravjega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:24:41
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Matr je toplooo, tle v Gorici je še zdej 31C... No, zjutraj smo šli v Trento (tudi tam je blo neki čez 30C ), Gaja je bla kar nagica oz sam v plenički, malo smo bli v Lepeni, večinoma pa kar v kampu od teh frendov. Drugi teden gremo verjetno nazaj za 2 dni. Drugače je blo pa full fajn, je blo lepo videt še ostali folk k smo ga žurali skupi v Portorožu... Zdej pa slikice poiščem in prlimam...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 16.7.2009 21:39:52 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:25:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala vsem za čestitke ...zlate ste.... Od NOdija se cel dan ni odlepla...no, še spi z njo....malo smo praznovali...veliko praznovanje pride v soboto..... KAj še..skuhani smo do amena...pa še naprej... Glede ritma...... Seveda so odstopanja....pol urna in tako naprej...samo osnova je ves čas ista...in Piškot se strinjam s teboj..niso robotki...samo se pa hitro vidi kako so navajeni na eno stvar.....in točno vejo ,da bo ta stvar sledila... Urša..seveda so si različni....otročki....nikakor ne moram furat istega sistema kot pri Tarji....TIsa je čist drugačna...pravi zizoman.....in kadar je utrujena zelo težko zaspi...zato se tukaj malo več ukvarjam z njo....itd.... Kaj sem še htela povedat...aja...kadar je slabe volje tut spustiš standrarde itd,,,,....itak se pa večinoma igramo na tleh..ker ona ne kuha ampak vre...in če jo imaš v naročju..ta proces samo še pospešiš.... Ah, ne sekirajte se punce...vse se to poravna...Tarja je v takem smešnem obdobju....ko kar nekaj joče al pa trmari..pa kaj čem....sej v osnovi je krasna punca....pač smo zdej v teh vodah...pa plavamo proti drugim..... Vse bo...... MLea...žal mi je da si za vse sama.....res je da je velik del odgovornosti na nas....žal....in res je da si včasih tolk obupan...da bi najraje kar šel....ampak smo močne babe....ne daj se INes... Držim pesti, da se čimprej vse zrihta...da si malo opomoreš in spočiješ
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:25:55
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS evo se enkrat vprasanja: 1. a katera ve kje se dobi stelen ribeželn? 2. a vse daste spat od8-9h? 3. cajcki ali voda ali dojka za zejo? kateri cajcki in kolko casa imate istega v flaski? 1. Men ga je mami prinesla iz Mercatorja, jih pa nimajo vedno! Poskus Merkur. 2. Ja ponavad gre takrat spat. 3. Midve kuhava čajčka! Ponavad otroški al pa janež, ga pa kuham 1-2x dnevno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:26:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot ooo, ajvi, ane kako cas bezi. ne govor...noro.....res....sej bo Tisa čez par dni pol leta stara....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:26:41
|
|
|
|
črticaa
|
aaaaaaaaaaaa vse se mi je zbrisal surf če zveš kj še men povej,.. mlea in mihailo jz rabm da mi hladno ohrani,..k mi je učer swok zavrel plasične škatle majo u leclercu od 5 eur naprej evo bli smo u leclercu dala sm 50 eur pa nimam nč za pokazat drgač smo se pa poj spet kopal, poj se je pa še nečakinja,..in je tok špricala da na konc ni blo niti litra vode več not a vse spite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 21:37:27
|
|
|
|
črticaa
|
svetovno čudo da je ta fvorum zvečer prqazen
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?