PikicaStonoga
|
Hej! Moja miška ima pa vročino! Me zbudi njeno jamranje okol treh in grem do nje, napol spi, napol bedi in je čist vroča, sem takoj vedla, da je vročina! 38,1, tolk kot je do zdej imela 2x, odkar se je rodila, tko da z zdravili še nikoli nisem bzijala in tud zdej ne bom. Sem jo pa slekla, da se telesce malo ohladi in ji dala gor mokre nogavišče in čez suhe. Bedela je eno uro in zdej spi, jaz pa brskam po internetu. Razmišljam, zakaj je dobila vročino. Mogoče jo je malo dobil prepih na bajti (čeprav vedno pazimo in miljonkrat je bla že na bajti), mogoče pa je pregreta zarad včerajšnje vročine. Čeprav tja sva šli ob 8h zjutraj, nazaj ob 18.30 zvečer, to pomeni, da v avtu no go, da ji je blo prevroče, ko sva bli tm, je bla vsega skupi 10 min na soncu v bazenčku s klobučkom seveda!, urco in pol je spala v vozičku v veliki senci pod ogromnim drevesom (kot že miljonkrat prej), ostali čas sva bile v hiši, tko da res ne vem ...samo ko je zdaj tok govora, kako je sonce nevarno, mi gre vse po glavi, da ji je škodovalo tistih 10 min ali pa spanje v vozičku ....in zdej prebiram članke o sončarici ...za katero piše, da je potrebna takojšnja zdravniška pomoč samo zakaj? Sploh ne vem, ne zdi se mi možno, da bi bila pregreta od sonca in dobila sončarico, jo je ziher smoa prepih dobil, samo saj veste, kako imamo današnji starši tkaoj polno glavo in črne misli ... Preden je zdele nazaj zaspala, sem spet zmerila in je padla vročina že na 37,3, tko da mislim da ni treba delat panike ...kakšna ideja?