Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 13:44:01
|
|
|
|
črticaa
|
mi mamo red in to pomoje sam zato ker mu ga nismo vsiljeval,..k je bil žejen je pil, k je bil lačn je jedu,....eni mi prvvjo da to ni prav da je zato "debel" sam jz otroka zih nam pustila da se mi joka od lakote zato da bo mel kilažo tako kokr v knjigi piše prej je zaspal med 8 in9 ,..zj smo pa mal zamaknil,..k če je vroče u sob noče/ne more zaspat podnev pa učasih skor cel dan prespi,..učer je pa 15min spal u vozičku pa zvečer je zaspal za ene 30 minut, .......pa je še zmeri cel dan spal piki je reku da gremo dons u leclerca ja pa bivša je že ob 8ih klicala da so prej pršli dam,..da če bomo lahko pršli u petek po Adriana,..k da mamo srce da bi rekl ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 13:46:38
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS evo se enkrat vprasanja: 1. a katera ve kje se dobi stelen ribeželn? 2. a vse daste spat od8-9h? 3. cajcki ali voda ali dojka za zejo? kateri cajcki in kolko casa imate istega v flaski? Katjusa ja bi bilo super, pa mi ne rata imet taksnega ritma po uri. Vse je odvisno kak ona spi ponoci. Ce se zbudi ob 6h, 7h, 8h... Vse je odvisno od tega. Budit je pa nimam srca, ker ima slab spanec in ne spi 12h tako kot tvoj cez noc. Torej se vse prestavi glede na zbujanje. Potem pa je tocna ko urca in si uravnava ritem na 3 urce. Sej ne vem kaj je boljse...al sledit njenemu ritmu in ji pustit to sigurnost ali ji vsilit nek moj ritem... Pa se dojenje je zdaj v vrocini cist zmesano, ko enkrat noce jest, pol se sam odzeja... kriza. 1. pri babici 2. ne med 7 in 8h. odvisno od tega kdaj popoldan zaspi. 3. kakor kdaj, caj skuham 2× na dan. vcasih celo popije kaksnih 20ml, vecinoma flaso drgne po dlesnih. 4. nehi se sekirat zarad tega dojenja, za red dela bo se cas po enem letu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 13:47:00
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy joj super, da je bla tok vesela Nodija Nejcu sem za drugi roj. dan tortico z Nodijem naredla je bil tok vesel k ga je zagledal Glede noči in ne pogovarjanje ponoči se pa strinjam s tabo. Lepo se imejte danes na ta posebni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:06:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
OJLA...dA se še jaz javim...amo bli dopoldan zunaj v sencki nato je bil pa malo sitkan dokler ni zaspal,zdaj pancka,jaz sem tudi zraven zaspala ampak sem enkrat morala dudo dodat in zdaj ne morem vec spati...sploh nisem uspela vsega za nazaj prebrati in sem cist out
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:12:53
|
|
|
|
tanci29
|
mi se gremo čofat again lep pozdravček vsem bom kasnej zvečer mal prečitala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:18:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:19:38
|
|
|
|
Vesnozaver
|
aloha, steklen ribez: to sem nasla: http://www.fuzija.si/DARILNI%20PROGRAM.htm si klicala v merkur?tam bi mogoce znali met... ritem: cez dan ga dam spat, ko vidim, da je utrujen, tj. si zacne mencat oci. to je nekje po dveh urah budnosti. Ne gledam na uro sploh. Zvecer pa se drzim reda, tj. najkasneje do 8:30 gre spat. Vsaki dan ga skopam, potem poje,se pocartamo, mu zapojem aja tutaja aljazek pa ze aja, dam lupcka, recem lahko noc. Se zgodi, da grem kdaj veckrat nazaj, ker mu duda ven pade, drugace pa moram rect da zvecer ni problemov.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:20:45
|
|
|
|
Čebel@
|
DA POHVALIM MOJO HANO BANANO......POJEDLA 190ML BRESKVA+JABOLKO(korenje sem zažgana-voda shlapela,je jutri popravni izpit ),SPILA 250ML JABOLČNEGA SOKA(OD KOMPOTA) IN JE SITA SICER BOM 180ML AM ZLILA STRAN,AMPAK MI JE VSEENO SEM RES TOK VESELA,DA JE TKO PRIDNO IN VELIKO POJEDLA Sedaj jo pa peljem v Kamnik v varstvo,midva greva pa v šoping čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:21:18
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majci to si jo pa nafilala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:22:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:24:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
Sem brala da pisete o REDU IN RITMU...priblizno a ze imamo ,sam je pa se tok mejhen da ga nimam programiranega da gre spat ob dolocenih urah,malo mu ze pomagam uskalditi ritem sam ne gre pa takoj...zaspi vecinoma ob 20,21h...se pa tudi naredi da zaspi sele ob 22,23...zjutraj se pa vedno zbuja okrog 7:30H- 8:00h...ponoci ga 2x dojim nekje ob 1h in 5h vcasih urco prej ali kasnej...in potem jemo ob 8h prvic in naprej na 3h priblizno,vcasih na 2,5h kakor mu zapase..... KOLUMBO a je sel MAHAJLO z Majom na morje?Kdaj greste pa vi a morje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:24:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:26:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 DA POHVALIM MOJO HANO BANANO......POJEDLA 190ML BRESKVA+JABOLKO(korenje sem zažgana-voda shlapela,je jutri popravni izpit ),SPILA 250ML JABOLČNEGA SOKA(OD KOMPOTA) IN JE SITA SICER BOM 180ML AM ZLILA STRAN,AMPAK MI JE VSEENO SEM RES TOK VESELA,DA JE TKO PRIDNO IN VELIKO POJEDLA Sedaj jo pa peljem v Kamnik v varstvo,midva greva pa v šoping čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:27:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:27:05
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kolumbo pa naj ti jdo kupi, saj pise darilo za novopecene mamice, no me smo ze malo zapecene,ampak vseeno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:28:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:28:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver aloha, steklen ribez: to sem nasla: http://www.fuzija.si/DARILNI%20PROGRAM.htm si klicala v merkur?tam bi mogoce znali met... ritem: cez dan ga dam spat, ko vidim, da je utrujen, tj. si zacne mencat oci. to je nekje po dveh urah budnosti. Ne gledam na uro sploh. Zvecer pa se drzim reda, tj. najkasneje do 8:30 gre spat. Vsaki dan ga skopam, potem poje,se pocartamo, mu zapojem aja tutaja aljazek pa ze aja, dam lupcka, recem lahko noc. Se zgodi, da grem kdaj veckrat nazaj, ker mu duda ven pade, drugace pa moram rect da zvecer ni problemov. tudi jaz tako delam,,,ko je zaspan postane teckast in potem mu pomagam zaspati,da bi ga pa ob eni uri dajala spat pa ne gre...zvecer ze poskusam sam ,ko se vcasih naredi,da noce zaspati ob 20h,21h ampak ob 22h recimo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:29:07
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BARBARA GS steklen ribežen, bi lahko mel v Fiducii, to je štacuna v glavnem za gostince, ampak loh tut fizične osebe kupujejo.....jst tm vse dobim, tut une plastične škatlice za pakirjanje tortic .....je blizu tebe , tko d kr ajde peške u akcijo: http://www.fiducia.si/ tm zraven Porscheja na Bravničarjevi....iz centra po Celovški na desno- levo greš u Dravlje. Prej poklič ti bojo takoj povedal, če majo ČRTICAAA men ma tvoj tamaj najbl kul "ivl ksiht".....taprav car MOj Majkl uživa na morju, sploh noče dam,......jst tut že komej čakam..... ja to je po men podedval
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:29:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ..... KOLUMBO a je sel MAHAJLO z Majom na morje?Kdaj greste pa vi a morje? HAHAHAHAHA.....telepatija.....brez MAHAJLA zdej pri nas nikamor več Ga je učeri zutri najdu v omari....sm sam slišala na pol v snu: O MAHAJLO NAJDU Je dediju razlagu, mu ni blo nč jasn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:32:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
aja se to...za odzejat mu dam cajcka,vodiko ampka najraje pije kamilico...sm mu probala dati sokeca pa ga je popil ampak tega mu ne bom dajala ,je boljs caj nesladkan...mleka mi pa spije 140ml(120ml vode pa 4 zlicke caja)pa potem pride cca 140ml...ni se nikol vec popil....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:33:46
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Spanje od 8-9h........niti ne......od 9-10h Čajčki, voda......rajš ma čaj, vodo sam grize cucelj.....tut jst mu dajem za jest k se začne dret.....čaj mu zdej mal bl "uturavam", pa ga včas ful spije, včas pa nč.....tut mleka zdej manj spije v tej vročini.....čaja spice cca 1 do 2 deci na dan.....mleko povprečno 5 obrokov po cca 180ml a to tud zdj u vročini moj sam zjutrri mlek,..pa opoldan sadno kašo,..zvečer pamlečno kašo al pa nč,..mleka mku ne morm poturit sm zele že en parkrat stran zlila ej a ma kera tako termo torbico za flaško da tud uzum zdrži ene 2urce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:34:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tiste ,ki otroke hranite z am-a vam vsi prepsijo nocko???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:34:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Voda, tud pr nas mal problem. Ni blema za morje al pa bazen, gre brez problema. Tud v banji se lohk kopa ampak če je en z njo v banji. Tuširanje in umivanje las je pa katastrofa. Pa šele neki časa to, prej je vse mela rada. Urša in Birdy to bo minili.... florjan je imel do ne 2 let pa kr do zdej vedno tako kričanje, ko je blo treba glavo prat... da smo se skregali..... v vodo je vedno rad šel ampak vedno tud ful ven na morju je skos not pa ven hodu in se raje v nizki vodi igral s kamenčki..... v glavnem v vodo ja ampak vse posvoje.... zdej pa ga sploh več ven ne dobimo:) no bomo vidli kako bo letos na morju.... pomoje bo to minalo no pri nas je.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 14:35:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Spanje od 8-9h........niti ne......od 9-10h Čajčki, voda......rajš ma čaj, vodo sam grize cucelj.....tut jst mu dajem za jest k se začne dret.....čaj mu zdej mal bl "uturavam", pa ga včas ful spije, včas pa nč.....tut mleka zdej manj spije v tej vročini.....čaja spice cca 1 do 2 deci na dan.....mleko povprečno 5 obrokov po cca 180ml a to tud zdj u vročini moj sam zjutrri mlek,..pa opoldan sadno kašo,..zvečer pamlečno kašo al pa nč,..mleka mku ne morm poturit sm zele že en parkrat stran zlila ej a ma kera tako termo torbico za flaško da tud uzum zdrži ene 2urce ne rabiš stran metat.... dej v hladilnik in potem pogrej.... se ne pokvari sam morš dat v hladilnik
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?