|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 13:44:01   
črticaa
mi mamo red in to pomoje sam zato ker mu ga nismo vsiljeval,..k je bil žejen je pil, k je bil lačn je jedu,....eni mi prvvjo da to ni prav da je zato "debel" sam jz otroka zih nam pustila da se mi joka od lakote zato da bo mel kilažo tako kokr v knjigi pišeuser posted image  prej je zaspal med 8 in9 ,..zj smo pa mal zamaknil,..k če je vroče u sob noče/ne more zaspat

podnev pa učasih skor cel dan prespi,..učer je pa 15min spal u vozičku pa zvečer je zaspal za ene 30 minut, .......pa je še zmeri cel dan spal

piki je reku da gremo dons u leclercauser posted image user posted image user posted image ja pa bivša je že ob 8ih klicala da so prej pršli dam,..da če bomo lahko pršli u petek po Adriana,..k da mamo srce da bi rekl neuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
16.7.2009 13:46:38   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

evo se enkrat vprasanja:

1. a katera ve kje se dobi stelen ribeželn?

2. a vse daste spat od8-9h?

3. cajcki ali voda ali dojka za zejo? kateri cajcki in kolko casa imate istega v flaski?

Katjusa ja bi bilo super, pa mi ne rata imet taksnega ritma po uri. Vse je odvisno kak ona spi ponoci. Ce se zbudi ob 6h, 7h, 8h... Vse je odvisno od tega. Budit je pa nimam srca, ker ima slab spanec in ne spi 12h tako kot tvoj cez noc. Torej se vse prestavi glede na zbujanje. Potem pa je tocna ko urca in si uravnava ritem na 3 urce.
Sej ne vem kaj je boljse...al sledit njenemu ritmu in ji pustit to sigurnost ali ji vsilit nek moj ritem... Pa se dojenje je zdaj v vrocini cist zmesano, ko enkrat noce jest, pol se sam odzeja... kriza.

1. pri babici user posted image
2. ne med 7 in 8h. odvisno od tega kdaj popoldan zaspi.
3. kakor kdaj, caj skuham 2× na dan. vcasih celo popije kaksnih 20ml, vecinoma flaso drgne po dlesnih.
4. nehi se sekirat zarad tega dojenja, za red dela bo se cas po enem letu.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
16.7.2009 13:47:00   
Urša08
Ajvy joj super, da je bla tok vesela Nodija user posted image user posted image user posted image Nejcu sem za drugi roj. dan tortico z Nodijem naredla je bil tok vesel k ga je zagledal user posted image Glede noči in ne pogovarjanje ponoči se pa strinjam s tabo. user posted image Lepo se imejte danes na ta posebni dan user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
16.7.2009 14:06:50   
MIHAILO
OJLA...dA se še jaz javim...amo bli dopoldan zunaj v sencki nato je bil pa malo sitkan dokler ni zaspal,zdaj pancka,jaz sem tudi zraven zaspala ampak sem enkrat morala dudo dodat in zdaj ne morem vec spati...sploh nisem uspela vsega za nazaj prebrati in sem cist outuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
16.7.2009 14:12:53   
tanci29
mi se gremo čofat againuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdravček vsem bom kasnej zvečer mal prečitala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 14:18:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
16.7.2009 14:19:38   
Vesnozaver
aloha,

steklen ribez: to sem nasla:
http://www.fuzija.si/DARILNI%20PROGRAM.htm

si klicala v merkur?tam bi mogoce znali met...

ritem: cez dan ga dam spat, ko vidim, da je utrujen, tj. si zacne mencat oci. to je nekje po dveh urah budnosti. Ne gledam na uro sploh. Zvecer pa se drzim reda, tj. najkasneje do 8:30 gre spat. Vsaki dan ga skopam, potem poje,se pocartamo, mu zapojem aja tutaja aljazek pa ze aja, dam lupcka, recem lahko noc. Se zgodi, da grem kdaj veckrat nazaj, ker mu duda ven pade, drugace pa moram rect da zvecer ni problemov.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
16.7.2009 14:20:45   
Čebel@
DA POHVALIM MOJO HANO BANANO......POJEDLA 190ML BRESKVA+JABOLKO(korenje sem zažgana-voda shlapela,je jutri popravni izpituser posted image ),SPILA 250ML JABOLČNEGA SOKA(OD KOMPOTA) IN JE SITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SICER BOM 180ML AM ZLILA STRAN,AMPAK MI JE VSEENOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEM RES TOK VESELA,DA JE TKO PRIDNO IN VELIKO POJEDLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj jo pa peljem v Kamnik v varstvo,midva greva pa v šopinguser posted image user posted image user posted image

čao

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
16.7.2009 14:21:18   
Vesnozaver
majci to si jo pa nafilalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 14:22:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
16.7.2009 14:24:07   
MIHAILO
Sem brala da pisete o REDU IN RITMU...priblizno a ze imamo ,sam je pa se tok mejhen da ga nimam programiranega da gre spat ob dolocenih urah,malo mu ze pomagam uskalditi ritem sam ne gre pa takoj...zaspi vecinoma ob 20,21h...se pa tudi naredi da zaspi sele ob 22,23...zjutraj se pa vedno zbuja okrog 7:30H- 8:00h...ponoci ga 2x dojim nekje ob 1h in 5h vcasih urco prej ali kasnej...in potem jemo ob 8h prvic in naprej na 3h priblizno,vcasih na 2,5h kakor mu zapase.....
KOLUMBO a je sel MAHAJLO z Majom na morje?Kdaj greste pa vi a morje?

Neposredna povezava do sporočila: 3586
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 14:24:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3587
16.7.2009 14:26:24   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

DA POHVALIM MOJO HANO BANANO......POJEDLA 190ML BRESKVA+JABOLKO(korenje sem zažgana-voda shlapela,je jutri popravni izpituser posted image ),SPILA 250ML JABOLČNEGA SOKA(OD KOMPOTA) IN JE SITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SICER BOM 180ML AM ZLILA STRAN,AMPAK MI JE VSEENOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEM RES TOK VESELA,DA JE TKO PRIDNO IN VELIKO POJEDLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj jo pa peljem v Kamnik v varstvo,midva greva pa v šopinguser posted image user posted image user posted image

čao

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 14:27:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
16.7.2009 14:27:05   
Vesnozaver
kolumbo pa naj ti jdo kupi, saj pise darilo za novopecene mamice, no me smo ze malo zapecene,ampak vseenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 14:28:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesnozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
16.7.2009 14:28:34   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

aloha,

steklen ribez: to sem nasla:
http://www.fuzija.si/DARILNI%20PROGRAM.htm

si klicala v merkur?tam bi mogoce znali met...

ritem: cez dan ga dam spat, ko vidim, da je utrujen, tj. si zacne mencat oci. to je nekje po dveh urah budnosti. Ne gledam na uro sploh. Zvecer pa se drzim reda, tj. najkasneje do 8:30 gre spat. Vsaki dan ga skopam, potem poje,se pocartamo, mu zapojem aja tutaja aljazek pa ze aja, dam lupcka, recem lahko noc. Se zgodi, da grem kdaj veckrat nazaj, ker mu duda ven pade, drugace pa moram rect da zvecer ni problemov.

tudi jaz tako delam,,,ko je zaspan postane teckast in potem mu pomagam zaspati,da bi ga pa ob eni uri dajala spat pa ne gre...zvecer ze poskusam sam ,ko se vcasih naredi,da noce zaspati ob 20h,21h ampak ob 22h recimo...

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
16.7.2009 14:29:07   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BARBARA GS steklen ribežen, bi lahko mel v Fiducii, to je štacuna v glavnem za gostince, ampak loh tut fizične osebe kupujejo.....jst tm vse dobim, tut une plastične škatlice za pakirjanje torticuser posted image .....je blizu tebe , tko d kr ajde peške u akcijo:

http://www.fiducia.si/

tm zraven Porscheja na Bravničarjevi....iz centra po Celovški na desno- levo greš u Dravlje.

Prej poklič ti bojo takoj povedal, če majo

ČRTICAAA men ma tvoj tamaj najbl kul "ivl ksiht".....taprav caruser posted image

MOj Majkl uživa na morju, sploh noče dam,......jst tut že komej čakam.....

ja to je po men podedval

Neposredna povezava do sporočila: 3593
16.7.2009 14:29:58   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

.....
KOLUMBO a je sel MAHAJLO z Majom na morje?Kdaj greste pa vi a morje?

HAHAHAHAHA.....telepatija.....brez MAHAJLA zdej pri nas nikamor večuser posted image

Ga je učeri zutri najdu v omari....sm sam slišala na pol v snu: O MAHAJLO NAJDUuser posted image

Je dediju razlagu, mu ni blo nč jasnuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3594
16.7.2009 14:32:21   
MIHAILO
aja se to...za odzejat mu dam cajcka,vodiko ampka najraje pije kamilico...sm mu probala dati sokeca pa ga je popil ampak tega mu ne bom dajala ,je boljs caj nesladkan...mleka mi pa spije 140ml(120ml vode pa 4 zlicke caja)pa potem pride cca 140ml...ni se nikol vec popil....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
16.7.2009 14:33:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3596
16.7.2009 14:33:46   
črticaa

Spanje od 8-9h........niti ne......od 9-10h

Čajčki, voda......rajš ma čaj, vodo sam grize cucelj.....tut jst mu dajem za jest k se začne dret.....čaj mu zdej mal bl "uturavam", pa ga včas ful spije, včas pa nč.....tut mleka zdej manj spije v tej vročini.....čaja spice cca 1 do 2 deci na dan.....mleko povprečno 5 obrokov po cca 180ml

a to tud zdj u vročini

moj sam zjutrri mlek,..pa opoldan sadno kašo,..zvečer pamlečno kašo al pa nč,..mleka mku ne morm poturit

sm zele že en parkrat stran zlila

ej a ma kera tako termo torbico za flaško da tud uzum zdrži ene 2urceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
16.7.2009 14:34:02   
MIHAILO
Tiste ,ki otroke hranite z am-a vam vsi prepsijo nocko???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
16.7.2009 14:34:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Voda, tud pr nas mal problem. Ni blema za morje al pa bazen, gre brez problema. Tud v banji se lohk kopa ampak če je en z njo v banji. Tuširanje in umivanje las je pa katastrofa. Pa šele neki časa to, prej je vse mela rada.

Urša in Birdy to bo minili.... florjan je imel do ne 2 let pa kr do zdej vedno tako kričanje, ko je blo treba glavo prat... da smo se skregali.....
v vodo je vedno rad šel ampak vedno tud ful ven na morju je skos not pa ven hodu in se raje v nizki vodi igral s kamenčki..... v glavnem v vodo ja ampak vse posvoje.... zdej pa ga sploh več ven ne dobimo:) no bomo vidli kako bo letos na morju....
pomoje bo to minalo no pri nas je.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
16.7.2009 14:35:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

Spanje od 8-9h........niti ne......od 9-10h

Čajčki, voda......rajš ma čaj, vodo sam grize cucelj.....tut jst mu dajem za jest k se začne dret.....čaj mu zdej mal bl "uturavam", pa ga včas ful spije, včas pa nč.....tut mleka zdej manj spije v tej vročini.....čaja spice cca 1 do 2 deci na dan.....mleko povprečno 5 obrokov po cca 180ml

a to tud zdj u vročini

moj sam zjutrri mlek,..pa opoldan sadno kašo,..zvečer pamlečno kašo al pa nč,..mleka mku ne morm poturit

sm zele že en parkrat stran zlila

ej a ma kera tako termo torbico za flaško da tud uzum zdrži ene 2urceuser posted image user posted image

ne rabiš stran metat.... dej v hladilnik in potem pogrej.... se ne pokvari sam morš dat v hladilnik

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?