|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
16.7.2009 13:03:25   
Dulsineya
Dulsineya hvala za nasvet... Sej ta Multi Gyn gel se dobi v lekarni ali kako? Za kakšna vnetja pa je?... Slamnik je že pripravljen japanke pa tudi... uuu dobro da si me na pareo spomnila... Sem danes kopalke probala pa so mi začuda še vse prav... Tudi zgornji deli

ja Multi Gyn gel dobišv lekarni je pa za vnetja nožnice, sicer ima en aplikator, ampak ga jaz v nosečnosti ne uporabljam. In takoj ko me spet začne srbeti tam spodaj uporabim, da se mi ne razširi v notranjost. Obstaja pa od te firme še posebna tekočina oz šumeče tablete, ki si jih raztopiš in potem spiraš. Meni je to fulkrat pomagalo, ker sem že res norela...

Jaz sem si pa tam nekje maja kupila kopalke za nosečnice v Kepici, pa mi danes spet niso več prav, no nosila jih še bom, ker so ble 70E?user posted image , sicer pa se kopam samo doma...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
16.7.2009 13:03:34   
katka11
tulpek mocno upam, da se tudi jaz motim in je nas v pravi legi. tudi jaz namrec cutim brce levo in desno, no vcasih , tko ene 2x na dan me prav posteno brcne tudi tja pod rebra, ampak vecino ma pa levo in desno. ne spomnim se pa kako je bilo prvic. spomnim se samo, da me je tudi prvic vsake tolko tako zabolelo kot sedaj, kot bi me dete prijelo na notranji strani trebuha in potem rokico obrnil, prvic sem se hecala, dame grize user posted image user posted image user posted image . mulcki mali!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.7.2009 13:03:59   
veselka
tažana jaz sem trenutno prepričana, da bom otročka imela pri sebi skos, v Po je možnost obojega. planiram pa tudi imet nadstandardno sobo, da bova z malo same in da bo lahko moj user posted image čim več z nama, ker so obiski lahko potem od 12.-19.30 se mi zdi. no, plane lahko uniči samo velika gužva v P.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
16.7.2009 13:04:24   
baby blue
Evo mene je pa kar mami pocrkljala tako da sem kar tukaj južnala... Je pa naredila kumarično solato s krompirjem in pohane bučke... mnjami

Tanik tudi meni so se na prsnih kolobarjih pojavile rjave pikice... Ampak ni nič moteče ali pa da bi kaj srbelo...

tažana evo tuki je en link za youtube
Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
16.7.2009 13:07:22   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Tanik tudi meni so se na prsnih kolobarjih pojavile rjave pikice... Ampak ni nič moteče ali pa da bi kaj srbelo...

mene tudi nič ne srbi ali boli,sam tam pa so.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
16.7.2009 13:09:20   
SONČEK LARA
TAŽANA...ne predstavljam si da mi otroka kamorkoli odpeljejo, pa da jaz lahko spim, počivam ne vem no. Je pa res nekaj, v naši sobi je bila mamica s sinčkom, ki je jokal kar naprej, nikakor dojenje ni steklo, ona pa mleka za izvoz. In drugo ali tretjo noč je prišla sestra in vprašala, če ga lahko odpeljejo da se vsaj malo odpočijemo. In tako smo vsaj eno noč spale....

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
16.7.2009 13:10:08   
baby blue
Tanik mislim da naju nima kaj skrbeti... Pač zaradi hormonov in priprav na porod telo tako ali drugale odreagira...user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
16.7.2009 13:20:38   
škorpijončica

Poglejte si to

Neposredna povezava do sporočila: 3933
16.7.2009 13:20:54   
tažana
baby blue : o super to sem hotla!!!! Sej slikce sem imela ampak posnetek je pa več kot odličen user posted image user posted image user posted image
letos sem rekl, da moram tako s tem začet, da si ne bom potem spet kakšne glave razbijala, da sem jaz kriva, ker se še ne plazi user posted image .

Jaz imam plan, da mi ga prvo noč lahko vzamejo- oziroma odvisno od trajanja in ure poroda, če bom utrujena gre mali definitivno k sestram. tudi jaz ne bom imela slabe vesti user posted image . tako sem naredila že v prvo in meni in ne mali ne manjka nič. user posted image
Pa tudi sestre me niso nič postrani gledale- saj sem jo potem imela ves čas pri sebi in jo nikomur nisem hotela dati, ko sem bila jaz vsaj malo spočita.

Neposredna povezava do sporočila: 3934
16.7.2009 13:23:44   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

mene tudi nič ne srbi ali boli,sam tam pa so.

me ne tud nič ne boli ali srbi. samo mam jih. so pa tudi pod prsmi, kjer teče rob modrca, pa po vratu. take tini-mini, une ki štrlijo ven... no, okrog bradavic ne štrlijo tolk zlo.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
16.7.2009 13:24:08   
Dulsineya
Veselka Ikeeine omare in njihovo pohištvo je meni res zakon, zadnje čase sem bolj njihov pristaš, ker tukaj pri nas je Har. Norman in Lesnina in sem nad njihovo ponudbo prav razočarana, dobro je samo kar je res neki visok cenovni razred, kar pa si prvič niti ne morema privoščit in še škoda mi je ker se vsake stvari čez čas naveličaš in če je res draga ti je to toliko težje vrečt stran, a ne?

Sej midva nimava te omare vgrajene, je postavljena tako, da nama pregradi spalnico, in bo na drugi strani otroška sobica (mah te omare z drsnimi vrati mene ful spominjajo na vgradne in jim pač pravim tako, sem narobe reklauser posted image ), imava pa tut stekleno Pax. Midva sva tudi celo otroško sobico tam nabavila Hensvik serijo (za posteljico, previjalno, regal in stensko polico sva dala manj kot 300 e), je cela v belem in mi je res ful cortkana za najino princesko. Ko bo čisto končana jo slikam in vam jo pokažemuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
16.7.2009 13:25:27   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Itak mislim, da imajo sedaj vse porodnišnice v praksi, da takoj naslednji dan slikajo kolke in ti pač povedo, kako moraš povijati.

Majra, a mi lahko poveš na kak način to slikajo? A z rentgenom??? In če samo MISLIŠ ali si prepičana oziroma od kod imaš ta vir informacije, da slikajo tako malega dojenčka?

V Ce, naredijo Uz kolkov 3 dan po porodu. oz. tisti dan ko greš domov.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
16.7.2009 13:25:51   
baby blue
Ja videoposnetki so bolj priročni je lažje za razumet pa še prikazano je vse... Tako da ni zakaj user posted image Pa še kdaj user posted image

Hmmm po pravici povedano sama še nisem razmišljala o tem ali bom imela prvo noč otroka ob sebi al ne... Mislim da se bom to potem odločila ko bom dejansko rodila ko bom videla koliko bom utrujena...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
16.7.2009 13:27:10   
škorpijončica
ups, sory nism vidla, da me je baby blue že prehitela

ve pa ste klepetulje :)

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
16.7.2009 13:28:37   
baby blue
škorpijončica smo ane... In to velike velike klepetulje... user posted image user posted image Saj pravim še dobro da se vreme drži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3940
16.7.2009 13:29:38   
škorpijončica

Glede prve noči se bom pa že takrat odločla, glede na to kok bom zmatrana. Čeprav v Po so mi rekli, da kar večina mamic rajši vidi, da jim otroka vzamejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3941
16.7.2009 13:30:19   
yenny
Danes pa je vročina!Kaplja mi od povsod,pa še začela nisem kuhati!user posted image
Se mi zdi,da bolj kot je vroče bolj pišete in več imam dela da vse preberem!user posted image
No če katera mogoče ve kaj naj naredim s tem krčem v mišico na nogi?To noč me je najprej v eno nogo,potem pa še v drugo!Sploh si več ne upam pretegniti nog!Pa še boli kot strela!user posted image
Tudi jaz imam na vratu tele male bradavičke,baje se nekaj dobi v lekarni-a katera ve kaj bi to bilo!?
Imejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 3942
16.7.2009 13:30:29   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Dan čvekice!

Joj glih komaj uspem prebrat... imam pa eno vprašanje, če bo mogoče katera vedela. Na pregledu v 32T mi je G na podlagi izvidov krvi in urina predpisal Retafer 100mg 2 na dan proti slabokrvnosti, v navodilih piše da je za nosečnice priporočljivo 40 mg na dan pri slabokrvnosti, v izjemnih primerih 2x 40 mg? Naj povem, da je moj hemoglobin 106 in da sem imela v preteklosti še slabšega...
No, ker so levkociti povišani v krvi in urinu pa mi je predpisal še antibiotike Ciprinol 500mg, ker naj bi šlo za neko vnetje, čeprav kakšnih večjih težav nisem občutilauser posted image . Zdej pa berem navodila in se jemanje tega antibiotika odsvetuje in po netu sem pobrskala, menda je kar nevaren. Pred 2 mesecema sem tudi zaradi bakterij v urinu imela Ospen...

No, skratka zanima me, če je katera še jemala antibiotike v nosečnosti in katere? Ker me je strah te jemat...sej bom poklicala jutri v ambulanto G, sam je res neki zmeden zadnje čase in izgublja moje zaupanje...

Aja za seznam: minus 1 kg, skupaj do sedaj +16, naslednji pregled 30.7.

jaz sem imela v začetku nosečnosti ospen 1500 zaradi gnojne angine, potem sem bila 4 tedne nazaj v bolnici na dermatološki, pa so me filali s claritini (jih jem še dandanesuser posted image user posted image ) pa z neko kremo so me mazali, ko so mij o dali za domov, pa še dimidril tablete so mi poturili. ...to vse sem dobila tudi za nadaljno uporabo doma ...in ko sem brala stranske učinke, sem se skoraj zjokala...nič od tega ne bi smela, razen claritinov, tak da vsak dan vzamem claritin, ker me drugače ful srbi koža in se mi delajo vodni mehurčki (pa še tale user posted image vročina vse pospeši)

Drugače imam pa 1x na mesec ziher kakšen migrenski napad, ali pa navaden glavobol, takrat pa vzamem 2 tbl. lekadola (druga tak ne smem).

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
16.7.2009 13:32:57   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Poglejte si to

sm še js zajokala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3944
16.7.2009 13:35:39   
baby blue
Hmmm jst sem se pa sedaj kar malo zamislila... V soboto grem na morje pa mi na pregledu sploh ni izmerila dolžine MV... Pravzaprav mi ga sploh še nikoli ni... Upam da ne bo kaj narobe in da je dovolj dolg in zaprt...

Glede krčev v nogi pa ne znam svetovat ker se pri meni ne pojavljajo... Včasih v desni nogi dobim tak občutek kot da bi mi hotla noga zaspat in je čisto taka lahka... Mah saj ne vem kako naj povem user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
16.7.2009 13:38:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

D
No če katera mogoče ve kaj naj naredim s tem krčem v mišico na nogi?

preklej gauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nogo fajn razmigaj in zmasiraj, druga pa ne pomaga ... mogoče magnezij, samo to je bolj blažev žegen.

moj user posted image je že kar nekaj časa na glavo obrnjen

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
16.7.2009 13:38:54   
škorpijončica
Glede krčev v nogi; magnezijeve tabletke

Malo brskam po netu, pa sem tole najdla. ko sem fantu pokazala se je tok smejal :) Nič, če imate čas poglejte
http://www.vincentchow.net/1914/safe-baby-handling-tips

Neposredna povezava do sporočila: 3947
16.7.2009 13:43:10   
polari
Super video (baby handling!!!)! user posted image user posted image user posted image

Še več takih, prosim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3948
16.7.2009 13:47:47   
altaja
Kako luškan fantek na posnetku...sploh nisem gledala handlinga, ampak sem si predstavljala mojga fantka... shit, moji hormoni so čist divji user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
16.7.2009 13:48:05   
baby blue
hi hi sem gledala slikce od baby handlinga... Smeh 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?