veselka
|
jutro čveke, Nataša31 jaz sem kupila posteljnino v Ikei, pri nas se mi zdi predrago... samo služli bi na nas, ki se itak raztopimo ob vsaki prisrčni stvari za naše . sem kupla tudi obrobo za postlo, rjuhe, zaščito za jogi... pol sva pa še žakeljčka za spat uzela. je pa res, da so v ikei lahko precej "izropani", sploh na otroškem oddelku, tko da predno greš, preveri zalogo, da ne boš kej razočarana. nama je bila ušeč še ena posteljnina, pa je ni bilo na zalogi, tudi metrskega blaga je zmanjkalo, da bi doma zašila. midva rabiva kupit še previjalno v Ikei, bo moj šel, sicer po porodu, do takrat sem za silo uzela eno previjalno podlogo SONČEK LARA jaz imam otečene roke in noge, kar cel dan, če je vročina ali ne. včasih se mi zazdi, da niso, pa hočem potem moje najširše balerinke obut, pa me hitro na realna tla postavijo. sej sploh ne morem dojet, kako suhcena stopala sem imela. . no vsaj z žilami nimam težav. mi pa od samo 1 ure ležanja sklepi prstov na rokah tako otečejo, da ne morem niti pokrčit in moram potem na silo pod vodo razgibavat... pa iz dneva v dan je slabše... tko da res komaj čakam, da rodim, da vse tole mine. baby blue jaz sem tudi večinoma bosa ali v natikačih (pač tistih ki jih še uspem gor spravit) samo to ni stvar tega. zateka zaradi delovanja hormonov, ki povzročajo nabiranje vode v tkivu... ene nas to doleti, druge pa na srečo ne. pa zadnjič sem likala ene svoje nenosečniške kavbojke... jao, kolk je to ozko... sem se prav začela spraševat, če so sploh moje ... jaz sem pa odkar sem noseča pokasirala kup tistih drobnih bradavičk, po vratu in prsih. pa nikoli nisem imela težav s tem. zdej pa bum. moja mama jih je imela, pa je dala odstranit, sestra tudi se mi zdi, samo vse neodvisno od nosečnosti. še kaka s tem "problemom"?