|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
16.7.2009 10:49:37   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Itak mislim, da imajo sedaj vse porodnišnice v praksi, da takoj naslednji dan slikajo kolke in ti pač povedo, kako moraš povijati.

Majra, a mi lahko poveš na kak način to slikajo? A z rentgenom??? In če samo MISLIŠ ali si prepičana oziroma od kod imaš ta vir informacije, da slikajo tako malega dojenčka?

nam so v postojni rekli, da slikajo oz. naredijo UZ, ko smo še tam (ne vem točno, kaj od tega, bi mogla najt zapiske)

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
16.7.2009 10:51:43   
majra

S čim in kako slikajo nimam pojma user posted image  V LJ. porodnišnici ti drugi dan odpeljejo user posted image  na slikanje kolkov- njihove besede, kako se pa strokovno reče pa res ne vem user posted image . Tako je bilo lani januarja.

Odpeljejo in ti ne veš kam niti kaj TOČNO z njim delajo? user posted image Tole mi je malo user posted image No, mojega otroka že ne bodo kar odpeljali, ne da grem z njim jaz ali oče oziroma da ne vem, kaj točno mislijo narest. Hvala za to razlago!

Srečno

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
16.7.2009 10:55:33   
giotti
Ok, thx punce, se bom pravočasno pozanimala ...

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
16.7.2009 10:56:37   
jasmina in tadej

Evo vam link o slikanju oz. uz-pregledu kolkov!

http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php?id=16

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
16.7.2009 10:57:22   
katka11
glede kolkov... kako je danes ne vem,4 leta nazaj pa so v kranju to takoj naredili - UZ kolkov, v lj pa vem, da so jih morali za vsak slucaj se siroko povijati,ker so jih narocali naknadno za slikanje kolkov. vem, da so nekateri prihajali tudi v kr iz lj, ker so bli hitreje na vrsti. jaz nimam nic povijalnih plenic, ce bo treba bomo potem nabavili, pa upajmo da ne.
glede vrtca, oz cene pa tud mene zanima kaj moras naredit. verjetno sporocit, da je se en druzinski clan vec al kako? pa kdaj to lahko naredis???
za bradavice pa pravijo, da naj pozabimo kar so nam rekle mame , da je treba z brisaco masirat, saj jih n a ta nacin poskodujes ze sama in je potem le slabse. jaz sem jih prvic mazala zadnji mesec z lanoliom, zdaj bom pa isto naredila.
no kako je zdej s temi legami nasih pikcev? do kdaj imajo cas se obrnit? kdaj delajo, ce ga, zunanji obrat? jaz imam namrec obcutek, da je mali/a precno. a to G vidi samo z UZ al tud ugotovi s tipanjem trebuha?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
16.7.2009 11:00:39   
Dulsineya
Dan čvekice!

Joj glih komaj uspem prebrat... imam pa eno vprašanje, če bo mogoče katera vedela. Na pregledu v 32T mi je G na podlagi izvidov krvi in urina predpisal Retafer 100mg 2 na dan proti slabokrvnosti, v navodilih piše da je za nosečnice priporočljivo 40 mg na dan pri slabokrvnosti, v izjemnih primerih 2x 40 mg? Naj povem, da je moj hemoglobin 106 in da sem imela v preteklosti še slabšega...
No, ker so levkociti povišani v krvi in urinu pa mi je predpisal še antibiotike Ciprinol 500mg, ker naj bi šlo za neko vnetje, čeprav kakšnih večjih težav nisem občutilauser posted image . Zdej pa berem navodila in se jemanje tega antibiotika odsvetuje in po netu sem pobrskala, menda je kar nevaren. Pred 2 mesecema sem tudi zaradi bakterij v urinu imela Ospen...

No, skratka zanima me, če je katera še jemala antibiotike v nosečnosti in katere? Ker me je strah te jemat...sej bom poklicala jutri v ambulanto G, sam je res neki zmeden zadnje čase in izgublja moje zaupanje...

Aja za seznam: minus 1 kg, skupaj do sedaj +16, naslednji pregled 30.7.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
16.7.2009 11:00:45   
chebelica21

Itak mislim, da imajo sedaj vse porodnišnice v praksi, da takoj naslednji dan slikajo kolke in ti pač povedo, kako moraš povijati.

Majra, a mi lahko poveš na kak način to slikajo? A z rentgenom??? In če samo MISLIŠ ali si prepičana oziroma od kod imaš ta vir informacije, da slikajo tako malega dojenčka?

Kako slikajo sicer ne vem, ampak vem pa, da ko je otrok star 8 tednov moreš na pregled za kolke,...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
16.7.2009 11:05:03   
veselka

Ok, thx punce, se bom pravočasno pozanimala ...

Srečno vsem user posted image

sem pogledala, ultrazvok kolkov opravijo. nimam pa napisano kdaj.

< Sporočilo je popravil veselka -- 16.7.2009 11:07:59 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
16.7.2009 11:06:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21
Kako slikajo sicer ne vem, ampak vem pa, da ko je otrok star 8 tednov moreš na pregled za kolke,...

Chebelica, so zgoraj punce pojasnile user posted image ... Gre hvala bogu za ultra zvok in seveda ne rentgen, kot sem najprej z grozo pomislila user posted image
Pa ful ste promptne, res pohvale vredno in ful odgovarjate na vprašanja user posted image user posted image user posted image user posted image Še pridem k vam, ker pri novemberkah se tudi ne dobi vseh odgovor, ki jih postaviš user posted image Kak je fino kdaj kaj iskreno povedat, bravo za Indy , ki je ful pripomogla h boljši kakovosti medsebojne komunikacije na tej vaši konkretni temi.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
16.7.2009 11:08:36   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Dan čvekice!

Joj glih komaj uspem prebrat... imam pa eno vprašanje, če bo mogoče katera vedela. Na pregledu v 32T mi je G na podlagi izvidov krvi in urina predpisal Retafer 100mg 2 na dan proti slabokrvnosti, v navodilih piše da je za nosečnice priporočljivo 40 mg na dan pri slabokrvnosti, v izjemnih primerih 2x 40 mg? Naj povem, da je moj hemoglobin 106 in da sem imela v preteklosti še slabšega...
No, ker so levkociti povišani v krvi in urinu pa mi je predpisal še antibiotike Ciprinol 500mg, ker naj bi šlo za neko vnetje, čeprav kakšnih večjih težav nisem občutilauser posted image . Zdej pa berem navodila in se jemanje tega antibiotika odsvetuje in po netu sem pobrskala, menda je kar nevaren. Pred 2 mesecema sem tudi zaradi bakterij v urinu imela Ospen...

No, skratka zanima me, če je katera še jemala antibiotike v nosečnosti in katere? Ker me je strah te jemat...sej bom poklicala jutri v ambulanto G, sam je res neki zmeden zadnje čase in izgublja moje zaupanje...

Aja za seznam: minus 1 kg, skupaj do sedaj +16, naslednji pregled 30.7.

Hmmmm, jaz bi rekla, da se res pozanimaj pri G. mogoče se je res kje uštel. Škoda, da imaš problemčke in moraš jemati antibiotike,... Baje jih ni priporočljivo jemat v nosečnosti če pa že pa bi naj bili blagi kot npr. Amoksiklav,... Ampak dohtarji že vejo,...

V glavnem jaz ti svetujem, da pokličeš in vprašaš ali se pa osebno oglasih pri G.!!

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
16.7.2009 11:10:46   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

glede kolkov... kako je danes ne vem,4 leta nazaj pa so v kranju to takoj naredili - UZ kolkov, v lj pa vem, da so jih morali za vsak slucaj se siroko povijati,ker so jih narocali naknadno za slikanje kolkov. vem, da so nekateri prihajali tudi v kr iz lj, ker so bli hitreje na vrsti. jaz nimam nic povijalnih plenic, ce bo treba bomo potem nabavili, pa upajmo da ne.
glede vrtca, oz cene pa tud mene zanima kaj moras naredit. verjetno sporocit, da je se en druzinski clan vec al kako? pa kdaj to lahko naredis???
za bradavice pa pravijo, da naj pozabimo kar so nam rekle mame , da je treba z brisaco masirat, saj jih n a ta nacin poskodujes ze sama in je potem le slabse. jaz sem jih prvic mazala zadnji mesec z lanoliom, zdaj bom pa isto naredila.
no kako je zdej s temi legami nasih pikcev? do kdaj imajo cas se obrnit? kdaj delajo, ce ga, zunanji obrat? jaz imam namrec obcutek, da je mali/a precno. a to G vidi samo z UZ al tud ugotovi s tipanjem trebuha?

moja je tudi po moje prečno še vedno, glede na to, kje čutim brcanje pretegovanje in vidim raztegovanje trebuha. upam, da jutri kaj več izvem. sem pa že v 34.t

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
16.7.2009 11:14:27   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

moja je tudi po moje prečno še vedno, glede na to, kje čutim brcanje pretegovanje in vidim raztegovanje trebuha. upam, da jutri kaj več izvem. sem pa že v 34.t

Jaz sem v 30. t pa po pravici povedano brce prihajajo pretežno v zgornjem delu trebuha. Tako, da pomoje je moj pikec že lepo obrnjen. Bomo pa videli čez 2 tedna kako in kaj ko imam pregled. user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
16.7.2009 11:15:56   
jullie
včerja ste pa res bile prave čveke..ponavadi sem nekajkrat na dan tukaj ravno včeraj pa nisem imela časa..user posted image ...
..smo namreč praznovali 1 RD našega tamalega.. sicer prava fešta pa bo v soboto..

zdaj pa, da vam odgovorim...

nastavke za dojit? absolutno, ker imam vdrte bradavice (čeprav sem lani zelo kratek čas dojila in sem si potem čpala)..ampak nastavki so mi pa za tisti čas zelo pomagali..imela sem jih od MAM..aventovi mi niso ustrezali..

INDY resnično si nabavi v lekarni vložke, ki ti kažejo, če plodovnica odteka..tako boš še najbolje vedela..

Sonček Lara, če še nisi nikoli kupovala preko ebaya bo malo trajalo..saj se moraš prvo prijaviti na ebay in v paypal sistem, da lahko plačuješ..
drugače sem pa jaz gledala to varuško in je bila okoli 80-90 funtov + 20 funtov stroški poštnine..
..aja, pa da ti povem, da sem včeraj mojemu tamalemu naročila tist voziček moon kiss ( fit je različica s tremi kolesi)..je bil še v BC v akciji za 100 evrov... upam, da bo OK user posted image  ...

vidim, da ti je JaLuca že nekaj povedala..glede na to, da je tvoja punca že velika si res lahko smo en buggy board nabaviš..pa še dragi niso..pri meni pa to žal ne pride v poštev, ker mali še ne hodi..upam, da bo do poroda vsaj shodil za silo user posted image  ..zato smo mu sedaj tudi naročili marelo, ker bo njegov voziček dobila naša pupa..

..Nataša31..posteljnino sem kupila v Ikei in se popolnoma strinjam z veselko, da so tu pri nas cene vse preveč navite..

..giotti.. dojenčkom naredijo v bolnišnici ultrazvok kolkov in ne rentgen!!! ..in mislim, da je tudi majra mislila tako povedat.. in ja odpeljejo ga in ti seveda NE greš zraven..tako pač je..

< Sporočilo je popravil jullie -- 16.7.2009 11:17:56 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
16.7.2009 11:16:19   
Nataša31
PUnce,

hvala za odgovore. Lataja, za slikco pa prosimi:)
Ja, imam malce preveč časa, pa brskam po internetu. Posteljnina UUBO, poglejte stran http://www.uubo.eu/ (ne znam narediti aktivne straniuser posted image )
WAUUU. SIcer cena itak nenormalna. Bom si pa naročila tido vrečko za malega. Se mi zdi res srčkana.
Mam pa namen oditi malce naokoli, morda jutri, ko je napovedano slabše vreme....
POzdravček:)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
16.7.2009 11:17:10   
baby blue
Moja je tudi po moji logiki prečno ker brce čutim tam v predelu reber in malo pod popkom pa po celi desni strani trebuha user posted image Prav valovi tale moj trebušček user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
16.7.2009 11:19:34   
Nataša31
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Moja je tudi po moji logiki prečno ker brce čutim tam v predelu reber in malo pod popkom pa po celi desni strani trebuha user posted image Prav valovi tale moj trebušček user posted image

Baby blue,

a se midve vidiva v JES porodnišnici? Vidim,da imava blizu PDPuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
16.7.2009 11:23:50   
SONČEK LARA
tole slikanje ni nič posebnega, kot UZ poteka. Otroka pa ti ne odpeljejo ampak ga pelješ sama, s tiso majceno posteljico ga odpelješ kjer delajo UZ, ki ne boli in nič takega. Po merjenju ti povedo kako je stanje, ali moraš povijati na široko (se pravi s tetra plenicami poleg pampersk) ali pa pač ni potrebe po tem. Pri nas potrebe ni bilo, sva pa imele pri treh mes. ponovno kontrolo.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
16.7.2009 11:32:03   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

tole slikanje ni nič posebnega, kot UZ poteka. Otroka pa ti ne odpeljejo ampak ga pelješ sama, s tiso majceno posteljico ga odpelješ kjer delajo UZ, ki ne boli in nič takega. Po merjenju ti povedo kako je stanje, ali moraš povijati na široko (se pravi s tetra plenicami poleg pampersk) ali pa pač ni potrebe po tem. Pri nas potrebe ni bilo, sva pa imele pri treh mes. ponovno kontrolo.

..potem je pa to odvisno v kateri porodnišnici si..na Ptuju vem, da ga odpeljejo....drugače sem pa mogla povijati en mesec (1A in 1B)  in po pravici povedano mi ni bilo nič viška, sem vsaj imela kaj za prijet user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
16.7.2009 11:33:36   
baby blue
uuuuu Nataša31 mogoče se pa res vidiva ja... user posted image user posted image Bi bilo hecno... user posted image Sej upam da me kaj ne prehiti... Čeprav bom avgusta že kar v pripravljenosti oziroma bova oba z mojim v nizkem štartu...

A boš rodila z EA? Če boš si že šla na posvet?

Glede slikanja kolkov me pa ne skrbi... Sedaj je medicina že toliko napredovala da ne vrjamem da bi bilo to za dojenčke škodljivo... Nam so rekli da naredijo UZ kolkov potem pa ti povejo ali je potrebno široko povijanje ali ne

Neposredna povezava do sporočila: 3894
16.7.2009 11:36:06   
škorpijončica

Dulsineya,

mislim, da ni nič hudega, če bi morala jemati antibijotike ker si že v zadnjem trimesečju,..če je zdravnik precenil, da je tako boljše, potem bo že prav, čeprav ti kar pokliči in vprašaj. Glede železa imam pa jst ful dost izkušenj, ker sem že nekaj let ful slabokrvna in sem sprobala že vse tablete, tudi retafer. Zato bi ti rada nekaj svetovala; naslednjič, ko ti bo pisal recept prosi za haematopan. Jst ga tud jemljem in je ful vredu, železo ti prej založi in je namenjen prav za nosečnice, ga pa ne predpisujejo zato, ker ga zavarovalnica ne krije in moraš nekaj denarja doplačat. Saj niso toliko drage, sam se res splača, sploh za malega dojenčka. Ne glede na to, katere tablete jemlješ, pa je najbolje, da jih pogoltneš z limonado, cedevito, pomarančnim sokom, oz karkoli ima dost vitamina c (ker se tako železo lažje absorbira) in se kakšno uro po tem izogibaš kavi, pravemu čaju in mleku.

Upam, da sem ti kaj pomagala, če boš upoštevala nasvet ali pa ne, je pa tvoja stvar, ampak pri meni deluje (eno leto nazaj sem imela hemoglobina 60, pa sem se rešla brez inekcij).

Lepo se imejte punce, pa ne preveč po soncu hodt, ker je danes pa res ful vroče, mojo mamo bi skoraj kap ko je šla v taki vročini gobe nabirat včeraj.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
16.7.2009 11:39:02   
baby blue
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07. user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    11.08. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    14.07.  user posted image    PO +17
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   31.7.   user posted image CE +13
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    18.08.  user posted image   PO +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image477.07. user posted image   PTUJ  +17
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    16.07 user posted image MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image )   28.07.  user posted image   LJ  +12,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PTUJ +12,9

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      09.07. user posted image  SG  +15
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07.      JE +3
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  31.07.   +3      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    06.08.   user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   24.07.  user posted image   PTUJ  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 1147.07.  KR  +10
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    16.07.   user posted image +8
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     14.07.   user posted image   +1
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5
klaja (28)                     (3user posted image , 2. user posted image )    16.07. MB

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    11.08.  user posted image   +4,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6
chebelica21 (?)             ( ?. user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  user posted image  

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.07.  user posted image  + 4
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )    16371638.07. KR +9

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )       30.07. user posted image CE +13
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       27.07. user posted image PTUJ

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       17.08.  user posted image   LJ +11
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       03.08.  user posted image   KR  +5  

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj: 60

Fantki : 2018

Punčke : 18
Presenečenje : 24

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25
Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,nussy,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)
user posted image   user posted image   

Rodili:

Rubin

POZOR: Sporočite datum pregleda!(Lorian,veselka,,baja*,noa1,Ja.lo09,Picabo,Katka11,Simonae.)

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
16.7.2009 11:43:30   
Nataša31
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

uuuuu Nataša31 mogoče se pa res vidiva ja... user posted image user posted image Bi bilo hecno... user posted image Sej upam da me kaj ne prehiti... Čeprav bom avgusta že kar v pripravljenosti oziroma bova oba z mojim v nizkem štartu...

A boš rodila z EA? Če boš si že šla na posvet?

Ja, moram Macunovo naslednjič vprašat kdaj imajo posvet v porodnišnici. Včasih je bilo ob torkih...
Sem jo hotela v prvo, pa sem bila prehitra in je babica rekla,da ne bo prijela tako hitro... Rodila sem v 1. uri in pol, oz. v porodni sem bila 1 uro, tako da upam na tisto vražao, da gre v drugo še hitrejeuser posted image Samo da ne bo mali že kje prej ven pokukaluser posted image .
Bom pa vseeno šla na posvet, ker lahko pa da bo zdaj drugače.
POzdravčke

Aja, kar se tiče kolkov. V JEs porodnišnici, jih slikajo naslednji dan. Jih babice odpeljejo, in v roku pol ure so nazaj. Ko čakam na pregled jih pripeljejo, ponavadi okoli 11.ure. Kako so srčkaniuser posted image !
LP

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
16.7.2009 11:45:27   
kupido
Pozdravljene klepetulje user posted image

Berem vas že od samega začetka, sedaj sem se pa odločila, da se vam tudi pridružim pri klepetanju, ker mi je dolgčas, ker sem na bolniški user posted image .  Mi tudi pričakujemo septemberčka user posted image ; PDP imam 23.09., spol bo presenečenje; zredila sem se 5,5kg; naslednji pregled imam 22.7. Stara sem 30 let.

Veselka tudi meni so se pojavile brdavice in sicer po prsih in ob straneh trebuha. So pa take male rjave, čisto malo izbočene in upam, da bodo po porodu izginile. Sodelavka je med nosečnostjo imela tiste "klasične" bradavice in so ji po 6 mesecih po porodu same od sebe odpadle.

Glede posteljnine vam dajem predlog http://www.posteljnine.si/si/produkti/posteljnine/5/; moja prijateljica je bila s to posteljnino zelo zadovoljna.

Za prvič dovolj... se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 3898
16.7.2009 11:52:59   
baby blue
Nataša31... Jst imam drugače G v ZD...  So pa posveti vsak torek ob 13 uri v 3 nadstropju v porodni sobi mislim da... Mene tudi posvet še čaka in mislim da bom šla takoj po morju... Se pravi 28.7... Če želiš greva lahko skupaj če ne boš že prej ušla pogledat user posted image user posted image

Aja punce kaj naj vzamem s seboj na morje oziroma kaj naj bi nosečnica vzela s seboj na morje user posted image user posted image Vsekakor bom vzela vitamine in materinsko knjižico... A potrebujem še kaj takega

kupido
pozdravljena in dobrodošla med nami user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 16.7.2009 11:53:34 >

(odgovor članu kupido)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
16.7.2009 11:59:53   
Dulsineya
Škorpijončica hvala za nasvet, mi je tudi enkrat ena specialistka kakšno leto nazaj svetovala te, samo jih takrat tu na Obali nikjer nisem mogla dobit in so mi dali neke podobne...res sem čisto pozabla na Hematopanuser posted image bom še enkrat probala srečo.

Uživajte na hladnem danes...in počivajte!

Meni so pa pohištvo pripeljali iz Ikee user posted image in je mojuser posted image včeri do polnoči sestavljal, jaz sem pa obljubila,da bom danes zjutraj premetala cunje v novo vgradno omaro in vse pospravila, pa mi je moj user posted image zabičal naj ga počakam, da pride iz službe in bova skupaj obauser posted image bom pač počivala, kosilo bo pa danes kar nekaj hladnega, ker je res vroče in mi ne paše nič.

(odgovor članu kupido)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?