Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 9:45:18
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro! ZARA, LOVRO in NEŽA vse najboljše ob prvi svečki! KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (Pablo), čestitke za 11ko! Sayuri, joj, ko sem tole tvojo slikco vidla, se je še men naredil en tak cmokerc v grlu ... pa sej se mi zdi, da smo glihkar rodile, so pa naši sončki že eno leto stari ... buhtlčk, kako je Gašper? Ste šli kej k P al se kr doma rihtate? Upam, da ste boljš! Drugač pa naša noč katastrofa - od komarjev, Rokovih zobkov in posledično sitnobe do moje M in bolečin ... mi je blo zdej par dni tko slabo pa tko čudno sem se počutila, da sem bla že skor prepričana, da sem noseča, ampak je sam zamujal, pol pa dobim dodatno porcijo bolečin zraven ... in ker Roka še vedno dojim (sicer samo 1x na dan, ampak vseen), si upam vzet sam lekadol, kar mi pa itak ne pomaga, tko da pol rajš sploh nič ne vzamem ... v glavnem, upam, da bom jutr kej boljš, da se gremo mal potepat ... Vam pol še kej napišem, ko se bom mal boljš počutla ... pridne bodte
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 10:06:13
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ooooooooooooo, smrk, smrk..... VSE NAJBOLJŠE Zara, Lovro in seveda Neža!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 10:10:36
|
|
|
|
buhtlčk
|
Mali aja. Nč ni boljš, ko svečka popusti mu gre vročina do 39. ko se zbudi kličem na Metelkovo, če se moramo kaj pokazat prit. Ne kašlja, ne smrka, nima pikic... Vprašanje: glede na to, da je, ko je buden in nima ravno 39 vročine, živahen in skače po stanovanju, ali ni vseeno, če gremo en krog ven na svež zrak? Bolj bo pri miru, svež zrak je, toplo je zadosti... Kaj pravite, ali gremo lahko malo ven? Pa lahko me zdajle napadete, kakor želite, mene vseeno zanima.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 10:11:43
|
|
|
|
buhtlčk
|
Krysia upam, da boš kmalu bolje. Pa čestitam vsem za žuranje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 11:42:53
|
|
|
|
Krysia
|
buhtlčk, nč te ne bomo napadale - če ne druzga, ga vsaj mal tm okol bajte pelj - men se zdi, da ni nč narobe, če je na zraku ... mislm, ok, če bi blo zuni 10 stopinj pa megla al pa če bi blo ful drugih otrok, ki bi se lahko nalezli, ampak tkole pa ... boljš, da je zuni pa na miru kot da je notr pa nori in skače, vsaj men se tko zdi ... zdej pa lahko še mene napadate ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 12:26:28
|
|
|
|
tatly
|
ZARA IN LOVRO IN NEŽA VSE NAJBOLSE ZA PRVI ROJSTNI DAN
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 15:09:44
|
|
|
|
anita goitan
|
dan punce ja, na žalost predčasno iz prečudovitega dopusta, umrl je od mojga oči se beremo vsem čestitke, juhu že 1.rojstni dan
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 15:26:20
|
|
|
|
andrejaboris
|
Buhtlčk, če ima temperaturo zvišano ni najbolj pametno hodit z njim ven, ker ga lahko mrazi.... Ko otrok nima 2 dni povišane temperature takrat je priporočljivo it ven. Men osebno tut ne paše it ven z vročino. Lovro in Zara in Neža Vse najboljše za vaš 1. rojstni dan!!! Želim vam vso srečo tega sveta! Pa predvsem da bi bili zdravi! Anita G: sožalje ob izgubi tasta. Zdaj imate pa 1 angela varuha več!! NIč babike lepo bodite. papa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 19:41:38
|
|
|
|
buhtlčk
|
Aja andrejaboris zato, hvala za odgovor (pa tebi Krysia). Itak sem mislila ko mu pade vročina od svečke, ker takrat je neustavljiv po stanovanju. No je imel čez dan enkrat še 38, sva dala svečko in je spal, zdaj je pa od takrat brez vročine, pa smo šli vseeno potem ven Ni pa deloval da mu je kaj neugodno. Vsi mi pravijo da so zobki glede na to, da ne kašlja, nima zamašenega nosa oziroma nima razen vročine nobenih drugih bolezenskih znakov. Pa upam da je res samo to. Bo pa očitno jutri že ok.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 19:42:28
|
|
|
|
buhtlčk
|
Anita goitan sožalje. Pazi nase nosečka.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.7.2009 22:16:38
|
|
|
|
andrejaboris
|
Oj danes pa je rodila moja fulll vredu prijatlca!!!! Punčko Elin! Joj sem vesela! Samo da je vse vredu!!! SEm pa pogledala 1. sezono Friendsov. Pa kak je to dobra serija! Nonstop bi jih gledala!!!! Danes ima nečakinja rojstni dan in gremo jutri k njim na piknik. Sma ji kupla punčko Roxane, veliko 65 cm. JOj upam, da bo vesela, ker meni je fullll dobra ta punčka!! Nič grem ajčat. Lepo mi bodite!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.7.2009 16:15:08
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin ZARA, LOVRO in NEŽA!!! Vse najboljše in najlepše vam želim! CMOK*** Js seveda z zapoznelimi željami, vendar iz srca - pravljično otroštvo želim vsem anita - sožalje ob izgubi tasta js sem čisto prekrokana - včeraj sva ga šla "žurat" v Laško, šla spat ob 3.00 in ob 6.15 je Tibor naredu budnico - mu dam za jest in ga dam spančkat nazaj - navadno vedno zaspi bp, ampak se js navadno tudi odstranim iz spalnice, tokrat je pa vidu, da sem js tud v postli ostala in ni lepšega kot jutranje žurke - se vsa čemerna vstanem in si mislim, ok dete moje sam tolk časa še meditiraj v postli, da mami eno orng kavo spije - in kaj - moj dečko si je prisvojil spalnico in otroško in je prešerno zaspal tja do 10.30 - samo da je mami bedela - grrr mulo mali. No hb me je tašča odrešila in je za dve urci vzela Tiborja k sebi, da sem se js lahko vsaj malo spočila. Moj je pa seveda vso štorijo prespal
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.7.2009 17:13:20
|
|
|
|
kaja02
|
Živjo!! sam slikco na hitro, vas berem zvečer!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.7.2009 19:22:23
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Zamujam za 8 strani. Bom nadoknadila! Na morju je bilo super!!! Več kasneje, mogoče jutri. Vse najboljše, Lovro, Zara in Neža včeraj za 1 svečko! Hudo, kam čas beži?! Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vem ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo. Toliko za enkrat... Sem vas pa pogrešala, tako da komaj čakam, da malo preberem, pokomentiram... A drug teden se greva zopet potepati , tokrat v hribe (za 5 dni), gozd Martuljk, menda je tam lepo...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.7.2009 22:12:00
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zamujam za 8 strani. Bom nadoknadila! Na morju je bilo super!!! Več kasneje, mogoče jutri. Vse najboljše, Lovro, Zara in Neža včeraj za 1 svečko! Hudo, kam čas beži?! Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vem ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo. Toliko za enkrat... Sem vas pa pogrešala, tako da komaj čakam, da malo preberem, pokomentiram... A drug teden se greva zopet potepati , tokrat v hribe (za 5 dni), gozd Martuljk, menda je tam lepo... Joj k tole berem se kr sprašujem, če bi že mogla kaj druzga začet - naš mačkin namreč še vedno zgodaj zjutraj in pač zadnji obrok pred spanjem - dobi mlekec po steklenički in to nam vsem zaenkrat ugaja. Včasih kakšno urco al pa urco in pol pred spanjem poje še kakšen kruhek s sirom, al pa kakšno sadje (po novem uživa, ko je nektarine - kr sam stran grize od celega sadeža). Sicer jemo mi tudi vse, ampak ima resnično za prvi in zadnji obrok mleko. Bi mogla začet razmišljat že o čem drugem - res mi povejte, kr js ne vem, do sedaj sem se bolj kot ne ravnala po mačkinu, če je blo njemu vredu, je blo meni tudi. Martuljk je pa meni prekrasen in ti kar iz dna duše zaavidam tistih 5 dni tam gori - no ti jih tudi ravno tako privoščim. Si me pa krasno spomnila za kakšen izlet v prihodnjih dneh - baje da bodo sončni
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.7.2009 22:34:51
|
|
|
|
kaja02
|
ČESTITKE LOVRO, ZARA IN NEŽA, želim vam lepo, pestro in raziskovalno otroštvo, polno novih doživetij... Zoja miša- WB, za hrano zvečer in zjutri ti ne morem svetovat, midve se še dojiva! čeprav zmeraj bolj razmišljam, da bi počasi začele ukinjat, ker me že pošteno vgrizne po vsakem podoju, tako da če prej nisem imela vnetih in poškodovanih bradavic, jih pa mam zdaj , včasih me je kr groza, ko čakam, kdaj bo nehala in me vgrinila! Kak nasvet???? mi pa odštevamo dneve do odhoda na dopust, v ponedeljek gremo ; aja pa avto nam je včeri crknu ; pred dobrim tednom, sem bila pa jst brez avta, je tud meni crknu; sami nepotrebni izdatki, pa to ravno zdaj, po drugi strani pa HB da je to sedaj in ne kje na poti nič, grem spat, želim vam lepo in mirno noč! ps. matejchi pa tudi jst pogrešam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 7:20:11
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! za lepši štart v nov dan! Ja, ja, saj boste tudi ve enkrat takle čas že pridno v službi... IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vem ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo. Dojenje smo pri nas ukinili nekje s pričetkom moje službe. Zajtrk je zadnje čase kar namazan kruh (margarina + marmelada ali že celo med, sirčkov ne mara) in mleko. Večerja pa razne mlečne zadeve (v glavnem, vse skuhano direktno na mleku, večinoma že kar samo na domačem kravjem mleku, samo izjemoma včasih mešam z AM, če ta pravega mleka zmanjka) - mlečni riž, gres, kus kus, razne instant kašice (riževe, polnozrnate, čokolešnik)... Sadje imamo za malico in ga redkokdaj zmiksam. Večinoma ga zdaj že sam grize, če le ni preveč trdo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 7:22:57
|
|
|
|
Maja T.
|
ZARA, LOVRO in NEŽA *** Vse najboljše in najlepše ter brezskrbno otroštvo vam želim *** TAJA & TEJA (Sandra), KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (Pablo), čestitke za 11ko!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 7:27:22
|
|
|
|
Maja T.
|
Anita G. moje sožalje za tasta
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 7:30:25
|
|
|
|
gajka
|
Pa še eno moje vprašanje. Vem, da je bila tematika o uspavanju že neštetokrat obdelana, ampak takrat se naši palčki niso postavljali na noge... Kako uspavate vaše palčke? Pri nas je uspavanje živa kriza. Tamali zaspan, da komaj gleda in si intenzivno oči mane, ampak v naslednjem momentu začne kolovratit okrog, kot da dela reklamo za Duracell. Potem mi ne preostane drugega, kot da ga pustim, da se resnično skoraj do konca iztroši, pol ga pa nosim, da zaspi, ali pa moram vsaj zraven njega ležat in ga skoraj držat, da spet ne začne rovarit okrog. Šele ko mi zaspi v naročju oz. na rami ali pa poleg mene, ga lahko v njegovo posteljico odložim. Če bi ga dala pa v posteljico budnega, je pa kot bi eno divjo, steklo opico v kletko zaprl! Tudi uspavanke in prepevanje nič ne delujejo.
< Sporočilo je popravil gajka -- 13.7.2009 7:31:19 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 8:17:13
|
|
|
|
tejkaz
|
Jutro Midva sva sedaj na žalost čisto zaključila z dojenjem. Seveda sem kuj naslednji dan fasala mastitis. ampak zdaj je že ok, zdaj sem samo še žalostna. Moji starši pa veseli. Gajka, uf uspavanje. Pri nas zadnjih nekaj dni poteka tako kot pri vas. Posteljica je kletka, Jaša je pa divja žival. Mah, najprej naj jaz k sebi pridem, potem se bova pa že s tem ukvarjala. Zdaj se cartava tako da ga v rokah uspavam, vem, ni ok, ampak ne vem kako naj drugače. Anita Goitan, moje sožalje. IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. ZARA, LOVRO in NEŽA *** Vse najboljše in najlepše ter brezskrbno otroštvo vam želim *** TAJA & TEJA (Sandra), KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (Pablo), čestitke za 11ko! Se bom kar podpisala, ker ne znam slikic kopirat. Vse najboljše Zoja Miša, pri nas zjutraj je gres skuhan kar na KM, ali kruh in mleko. Zvečer pa kakšno kašico na mleku. In dobrodošla nazaj. Kaja02, škoda za avto. In kako je luštna vaša princeska. Otroka zahtevata vsak nekaj. Šibam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 8:39:17
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vem ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo. naša še vedno dobi za zajtrk flaško (mi je patronažna rekla, da ji lahko dajem dokler bo želela - je pa fajn še vsaj zdaj, ko bo komaj začela v vrtec hodit - je to najhitreje fertig zjutraj), za večerjo pa mlečno-žitne kašice. (aptamil+milupa kosmiči) za dop. malico ji dajem sadje ali sadje +skuta, sadje pa še vedno miksam, ker ga še noče jest. prvi zob smo komaj dobili pred 2 tednoma, tako, da še z njim ne grize ravbno kaj. grize pa samo stvari, ki imajo kolko tolko nevtralni vonj (ja, vsako hrano prej povoha) - kruh, meso, testenine... sadje pa nikakor, enkrat ji je uspelo celo mini košček jabolka odgriznit, drugače pa se samo namrdne, kot da je ne vem kak kislo... enako velja za vso ostalo sadje - v nobenem primeru ga noče v roko vzet in grizt. ga povoha, pol pa ga na tla vrže... al pa samo poliže, pa je to to... tako jabolke še vedno kuham - npr. za pop. malco. če noče, pač noče, nič ne morem, sem že skroaj vse sprobala...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.7.2009 8:42:14
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Pa še eno moje vprašanje. Vem, da je bila tematika o uspavanju že neštetokrat obdelana, ampak takrat se naši palčki niso postavljali na noge... Kako uspavate vaše palčke? Pri nas je uspavanje živa kriza. Tamali zaspan, da komaj gleda in si intenzivno oči mane, ampak v naslednjem momentu začne kolovratit okrog, kot da dela reklamo za Duracell. Potem mi ne preostane drugega, kot da ga pustim, da se resnično skoraj do konca iztroši, pol ga pa nosim, da zaspi, ali pa moram vsaj zraven njega ležat in ga skoraj držat, da spet ne začne rovarit okrog. Šele ko mi zaspi v naročju oz. na rami ali pa poleg mene, ga lahko v njegovo posteljico odložim. Če bi ga dala pa v posteljico budnega, je pa kot bi eno divjo, steklo opico v kletko zaprl! Tudi uspavanke in prepevanje nič ne delujejo. jaz sem jo nosla na rokha nekje do 5 .meseca, pol pa je naenkrat sama zaspala... zdaj pa je vedno pač dam v posteljo, običajno še malo nori (zadnjih par dni celo zelooooo nori in se daje v vse štiri, pol pa se vsede in razmetava posteljo). ko pač čujem, da je galama, jo grem nazaj polečt, dam dudo in pleničko oz, mojo majico in čez čas (včasih čez 10 min, včasih čez 30) sama zaspi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?