|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
15.7.2009 8:39:10   
sandra123
Jutrouser posted image

Rok, vse najboljše ob pihanju 1.svečke
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
15.7.2009 12:14:28   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, kje kupiš tale Sunny blisk. Dm? Naša noče nobenih mislijev, pa bi mogoče touser posted image

Mi2 greva danes k frizerjuuser posted image  in k mojim malo pogledati, niso Kaje Lini videli že mesec in pol, to bo veselje. Imejte lep dan!user posted image

A ja, a katera ve, kam na občino moram oddati vlogo za znižanje plačila vrtca? In ali moram dati kakšne priloge? Kolikor sem brala navodila, ne? A na netu je vse zmedeno napisano, ali pa jaz zmedeno beremuser posted image

Jaz ga kupim v INTERSPAR kje se dobi tisto zdravo prehrano. Verjetno se dobi tudi v Mercator ali kaj podobnega. Za DM pa ne vem, ker nisem še tam pogledala. Če grem tja jutri ti sporočim. Zelo je dobro z banano ali rozine. Jaz ga tudi imam zelo rada vednar sedaj ga ne jem, ker bi mi preveč povišalo sladkor v krvi.

Jaz sem vlogo za znižanje plačila vrtca oddala pri vpisu Nežo v vrtec Sem morala oddati to že tam v njihovi upravo enoto (od vrtca)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
15.7.2009 12:15:58   
cebrca
Živijo!

Samo malo uletavam, ker probavam če  mi net dela. Po petih dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so nam KONČNO spet priklopli siol. Je po tazadni nevihti očitno tako množično kurilo modeme, da je toliko časa trajalo. Zdaj pa šibam ker pospravljamo otavo.

Vas preberem zvečer!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
15.7.2009 12:35:54   
anita goitan
Rok vse naj za 1.rojstni dan, lupčka od Zojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
15.7.2009 15:05:56   
tejkaz
Rok vse najboljše za prvi rojstni dan user posted image user posted image   user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.7.2009 15:35:39   
buhtlčk
Zoja Miša hud posnetek :) pa vse slikice.

Rok vse najboljše za 1. rojstni dan! Gajka pol praviš, da od jutri bom imela več časa za RR...hmmm...vseen dvomim, ampak upam, da imaš prav user posted image

Jemo pa mi takole
- ko vstane cca 270ml Aptamila
- ob cca 10h sadje malo pretlačeno (npr banano in nektarino) ali pa en sadež z jogurtom ali skuto. Mogoče kako kašico s sadjem (frutolino)
- od 1h do 2h enkrat kosilo. Za vikende je z nama, pač manj soliva in ne je pujsa, čez teden pa mu skuham kako zelenjavo s krompirjem, kuskusom, špageti...občasno zraven še meso, ki ga pa natrgam.
- ob pol5 pri nama pri kosilu kaj gloda (kruh) ali pa dobi kako stvar od najinega, če pa je že čas pa mu narediva kašico na Aptamilu (gres ipd)
- pred spanjem ob pol8 spije še cca 180ml Aptamila

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.7.2009 15:44:21   
kaja02
ROK vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.7.2009 15:45:35   
kaja02
jst mam pa službo user posted image user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.7.2009 15:53:26   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.7.2009 16:29:39   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Rok, vse najboljše za tvoj rojstni dan. Veliko veselja, smeha, igrivosti in sončka ti želimo

user posted image

Se pridružujem čestitkam!! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.7.2009 16:42:24   
K_a_t_j_a

Jeeee BRAVO!!!! Čestitke!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.7.2009 17:34:58   
Erin
user posted image ROK vse najboljše!user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.7.2009 17:36:05   
Erin

ČESTITAM!!user posted image user posted image user posted image In kje si jo dobila, če nisem preveč vsiljiva?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.7.2009 17:38:02   
bella02
Heeeeej!
Spet sem tleuser posted image . Preberem, čestitam in komentiram vas pa zvečer 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.7.2009 17:39:49   
Erin
Da še nekaj od sebe napišem - prošnjo za podaljšanje so mi zavrnili user posted image user posted image user posted image user posted image

Službo sem tudi zavrnila, ker me čaka druga user posted image user posted image user posted image

Depresija je mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.7.2009 19:04:48   
sandra123
Danuser posted image ...
Pri nas rastejo zobki tako noro kot gobeuser posted image user posted image user posted image , Teja je dobila 13.7. 3.zobek, včeraj, 14.7. pa 4.zobek....dvojkice so pa tudi že pri obeh vidne in bodo kmalu prikukale ven...Zdaj, ko T&T zobke dobivata sta se pa kar malo umirili, nimamo več takega sruser posted image ponoči....Drugače pa vse po starem, dopoldan smo malo na terenu, popoldan se hladimo v stanovanju, protivečeru pa jo spet malo ven šibnemouser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Da še nekaj od sebe napišem - prošnjo za podaljšanje so mi zavrnili user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image No, to pa je čudnouser posted image user posted image ...Pa še dober razlog imaš, da bi ti podaljšali...

Službo sem tudi zavrnila, ker me čaka druga user posted image user posted image user posted image

Depresija je mimo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja, WB, upam, da ste se imeli lepo na dopustuuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.7.2009 19:10:37 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.7.2009 23:08:07   
kaja02
čer!!

vsem hvala za čestitke, sem tko vesela danes, sem mogla kr na razprodaje zavit in sem si kupila ene ful dobre čevlje, pa torbico za zravn; mi je kr malo nerodno, sam se jim nisem mogla upret!!

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ČESTITAM!!user posted image user posted image user posted image In kje si jo dobila, če nisem preveč vsiljiva?user posted image user posted image user posted image user posted image

na šoli!!  Sem danes dobila domov 4 potrditve za službo, sem celo dopoldne klicala naokoli, in odpovedovala  ( sem se počutla tko pomembnouser posted image ), sprejela sem pa mesto učiteljice od mene oddaljeno dobrih 20 minut hoje, tako da bomo še na bencinu šparal user posted image

zdej pa lahko zadiham in se prepustim še mescu in pol počitnic ( sicer delno plačanih iz zavodauser posted image )

erin- kako pa to, da so ti podaljšanje zavrnal?? pa sej maš razlog...pa user posted image  za službo in minulo depresijo

sandra- ja pri vas pa res rastejo zobki kot gobe po dežju ( sej zato a je blo ako dolgo slabo vremeuser posted image ); naši tud zobi nagajajo, sta ji tud obe enki zgoraj v presledkih 2 dni ven prišli, sedaj se pa tudi že 2 kažejo, jst mam pa čist pogrižene zize, ker ona očitno misli, da ma grizalo v ustihuser posted image

katja- dopust uspel??? že kej nostalgije po njem?user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.7.2009 23:29:54   
K_a_t_j_a

Sayuri super slikice z rojstnega dneva in seveda še tukaj čestitam z veliko zamudo  VSE NAJ NAJ Zara in Lovro!!   Sem se pa nasmejala tvoji jutranji prigodi.

clara23 za Markove prve samostojne korake! Kak lepo jih je gledat, ko tako racajo  

andrejaboris tudi Eneju za samostojne korakce! Upam, da ste že zdravi.

bambi14 za podaljšano porodniško! Zdaj boš pa še dlje lahko uživala z Elanino doma in trebuščkom. Pa super, da se tako fajn počutiš in za uspešen UZ! Joj si mi kar skomine naredla. Jaz bi še kar enga mela, sam bomo počakali do leta 2011.

Maja T. super, da je uspel Zarin 1. rojstni dan. Tudi jaz bom po moje solzna na Janov rojstni dan, včasih mi že s svojim sladkim nasmeškom Jan privabi sole v oči. Zdaj sem pa še bolj jokava, ker sem spet na KT. In čestitke za nečaka!

naty13 upam, da vam dobro gre na bioresonanci. In kako je Nejc? Upam, da je že zdrav.

andrejaboris in tejkaz vidve si zares zaslužita pohvale, ker sta tako dolgo dojile! Pridni sta bili!
In tudi vse ostale, ki še dojite ste zelo pridne anita goitan, sandra123, kaja02...

Sandra123
za Tajine in Tejine Zobeke in uspešen pregled v RA!

gajka super slikice s srečanja, ste se res mogle imet lepo. Glede upavanja pa je pri nas tako, da morem obvezno bit jaz zraven Jana, ko zaspi, ne velja noben drug. Čez dan in tudi zvečer se vležem zraven njega in še malo ponorima ali se igrama in potem zaspi. So pa tudi izjeme, ko ga je zelo težko pripravit do spanja.

buhtlčk upam, da ste že zdravi

nell BRAVO za 2. mesto, ampak ti si zaslužiš prvo mesto!

Neža07 še tvoji Neži z zamudo pa vendar VSE NAJ NAJ NEŽI za 1. ROJSTNI DAN!

anita goitan iskreno sožalje ob izgubi tasta. In čestitke za samostonjo hojo Zoje!!

kaja02 kak je luštna tvoja Lea! Vem kako je s temi avti. A vi imate tudi smolo , nama se je seden zažgal vzadaj notri 2 dni pred morjem. Midva z Janom sma bila doma, moj je bil sam. Še dobro, da je sam kolikorotliko sam popravil avto, da smo lahko šli prez problema na morje. Moj že govori, da bo drugo leto kupil drug avto, Scenica verjetno.
Še enkrat za tako super službo!!! In prav si naredila, da si si privošila čevlje in torbico. Malo se pa tudi mamice moramo razvajati.
Zoja Miša super, da si spet med nami, Kaja Lina jo pa res šiba. Joj kak je posrečena Pri nas zjutraj je Jan kruhec ali pa kakšno mležno kašico (Alernova mleko) + Lino (rižolino, grisolino, 7 žit... ) pa tudi kakšno banano.

Erin upam, da si že boljše Ojej sem vidla, da so ti zavrnali prošnjo za podaljšanje porodniške , pa vsaj služba je kajne .

O tinka14 daj se večkrat oglasi. A si kaj jezna na nas?

betty za 4.zobek!!

Ninaaa tebe že tudi dolgo ni bilo tukaj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.7.2009 23:45:50   
K_a_t_j_a
No po tako dolgem romanu pa še napišem kako smo mi...

V glaven danes je bilo delavno pa tudi jutri še bo. Belima kuhinjo. Sem prej pucala, tako da mi je švic ravno dol tekel. Sej sem rekla mojmu, da v taki vročini ne bo več belil.

Včeraj sma bila v kinu po dolgem času. Je bil še kr film no. Je bla moja sestra zraven s svojim user posted image . Po kinu sma si še privošča vsak en konc pice, Jana je pa pazla moja mama.

No včeraj sem dobila tudi končno izvid od alergološke, po dobrem mesecu in sem spet user posted image user posted image . Jan je potrjeno še bolj alegičen na jajce, vse se je povečalo, tako rumenjak kot tudi beljak za eno vrednost, na KM po Prick testih (zbadanje v rokico) ni kazalo alergije, krvni izvidi so pa pokazali občutljivost na mlečne beljakovine in tako še vedno ostajamo na Alernovi do januarja user posted image user posted image ,pokazalo je pa še na pšenico nekaj malega alergije (krvni in Prick testi). Groza vam rečem. Zdaj pa že res ne vem več kaj mu naj dam za jest. user posted image Zdaj še kus-kus odpade. Men se bo počas začelo rolat, ker Jan bi pa tak vse rad jedel, kar jokat se začne, ko mu kaj ne smem dat za jest, ko vidi, da jaz jem. Včasih se mi že prav smili nouser posted image . Tako, da zdaj že sladoled na skrivaj jem. Jan je dobil ful apetit.

Na morju je bilo super, vreme ga je en popoldan bolj sralo, bil je celo dež, enkrat je bila pa burja taka, da so bili valovi skoraj pol metra visoki. Drugače je bilo pa vreme fajn, ker ni bilo prevroče. Edin hrana je bila spet problem za Jana v hotelu, pa hvalabogu da sma imela kuhlanik vode zraven in sma mu delala kašice. Drugače se je poredil, ko smo bili na morju. Zdaj tehta okoli 8500 do 8600 g. Dobil je tudi zobek sp. levo 2, vendar ni bilo nobenih problemov. Tako, da ima zdaj 5 zobkov. user posted image Spal je zelo veliko, čez dan tudi po 5 ur, v dveh rundah. Noč je prespal celo, brez kakšenga koli zbujanja, kopal se je pa v čolničku, ki sma ga kupla dol, ker je bila voda za njega prehladna. Edin nogice si je namakal notri in v usta dal skoraj vsak kamenček.user posted image Pa zelo so bili prijazni dol v hotelu, gostinci, vsi v glavnem, Tako, da bi še kar šla nazaj.user posted image

Še nekaj slikic dam gor, pol pa spat.

Aja pa še to, zdaj si rihtam še podaljšano porodniško, ko imam še ta izvid.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.7.2009 23:49:58 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.7.2009 23:48:46   
bella02

ZARA, LOVRO in NEŽA!!!

Vse najboljše in najlepše vam želim! CMOK***

user posted image

Tudi mi, čeprav z zamudo, pa vseeno iz dna srcauser posted image

anita, sožalje ob izgubi tastauser posted image

Hej, Zojko Mišek, si doma? Že konec dopusta? Pa saj sta komaj šliuser posted image . Ja. čas beži mimo kot ničuser posted image . Aha, vidim, da jo boš popihala v zavetje gorauser posted image . Lepo!!!
Naša dobi zvečer flašo mleka, pa ima očitno dost, se nič ne pritožuje, spi mi pa celo noč, tako da ... Banano ji stečkam, jabolko naribam (sem ji zadnjič dala en mini tanek košček, pa se je skor zadušila), kruh ji lomim, sama preveč odgrizne. Vso hrani ji še več al manj stečkam z vilicami.

nell, naša ima tudi prvi in zadnji obrok mleko, pa se nič ne pritožuje. Pa čestitke za nagrado!

gajka, žal ti ne morem nič kaj svetovat okoli uspavanja. Teja zaspi sama, jo dam v posteljo in ji prižgem CD z uspavankami, S Tjašo se pa morava stisnit za 5 min in to je to. Upam, da kmalu najdeš kakšno pametno rešitev

Tejka, si uredu? Mislim glede mastitisa (berem in sproti pišem). Ti pa verjamem, da je teže prekint z dojenjem zdaj, kot je bilo meni pri štirih mesecih. Pa ti si močna punca, sej bouser posted image .

Bom objavla, da mi kaj ne crkneuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.7.2009 0:03:30   
K_a_t_j_a
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.7.2009 0:18:54   
bella02
Erin, ne bit žalostna, na, tile so sam zateuser posted image user posted image user posted image . Sej bo! Ja, hormoni delajo svoje, čas pa šiba 100/h. Boš vidla, kmalu bo čas, ko bo šel Tilen v šolo. Se zdaj sprašujem pri Tjaši, kje je teh 5 letuser posted image . Aja, pa smola za zavrnitev prošnje in čestitke za službouser posted image . A je user posted image že kaj našel?
Sayuri, kolk ste lepiuser posted image . Super, da je praznovanje uspelouser posted image . V ponedeljek imam plan it v Kočevje. Morda se lahko zmenimo za kavico.

MATEJKA_
, kera dobra pozicijauser posted image ! Mislim, da bo tvoja hčerka al telovadka al pa cirkusantka! Sam res dobar!!!

Zojko Mišek, tresenje je verjetno res povezano z mišicami. Tko mojga user posted image trena, ko je v napol spanju. Filmčka pa ne morem pogledatuser posted image , bom še poskusla

gajkin Rok, vse najboljše!!!
user posted image

kaja02
, čestitke za službo!!!

Joj, se mi ful spi. Prebrala sem vse, kako smo pa mi, pa več jutri.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.7.2009 5:51:31   
gajka
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image za vse!

Rok se vam najllepše zahvaljuje za vaše čestitke. user posted image Eno 1. svečko smo pihali že 1 vikend nazaj, drugo 1. svečko pa imamo na urniku ta vikend. Tako je včerajšnji dan minil pravzaprav bolj ''klasično'', samo čestitke in nič tortice. user posted image

Erin - mi je pa ful čudno, da ti niso podaljšali porodniške. user posted image No, ja, očitno imajo tam veze in poznanstva več veljave kot kaj drugega. Od mojega user posted image sestrična je dobila podaljšano, pa tamalemu sploh NIČ ne manjka. So po nekih vezah kar neke izvide dobivali, ki sploh nimajo prav nobene veze s tamalim. user posted image Jaz si pri takih zadevah še vedno pravim, da se ti takele natege še prevečkrat obrnejo in da ne bodo potem pa res imeli kakšnih piz*, če si jih očitno tako želijo... Pa user posted image za službo in boljše počutje!

kaja02 - user posted image za službo! Dojenje smo pa pri nas ukinili nekje z mojim odhodom v službo. Se je že prej samo še občasno zvečer ali pa zjutraj malo pocrtljal, potem pa ni več kazal nekega velikega interesa po dojenju in sem kar izkoristila priložnost in nehala s tem. Upam, da te ne bo v prenehanje dojenja prisililo Lejino grizenje!

K_a_t_j_a - user posted image zate in za Jana. So pa res precej slabi tile alergološki izvidi. Poznam eno punco, ki ima fantka, ki je alergičen na gluten. In ker je imela enake probleme, da je tamali na vsak način hotel jesti, kar je ona jedla, je enostavno še sama šla na brezglutensko dieto. Ampak me je skoraj kap, ko sem jo videla po kakšne pol leta - sama kost in koža! user posted image No, zdaj je več kot očitno ona vsaj pri sebi to dieto ukinila, tamali se pa ne pritožuje več, če je malo drugače kot ostali. Je pa star zdaj nekje 3 leta.

Za kaj več komentarjev ni časa. Je treba it delat... user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.7.2009 6:52:26   
naty13
Jutro.

Gajka hvala za user posted image . Roku pa user posted image user posted image user posted image  za prvo svečko.

Tale teden je bil nor, natrpan, zato se nisem nič javila. Zjutraj služba, popoldne delo doma, zvečer pa notr pospravljanje, likanje, pranje,.... tako da pred polnočjo nisem hodila spat. Otroka sta zdrava. Nejc se je hitro pozdravil, ko mu je dvignila odpornost in eno energijo pošibala. Ja res deluje, Joštu je pa nos odprla in se je res fajn spucal. Danes nas pa čaka 1. terapija. Jošt za beljak, Nejc pa virus ali paraziti, kar bo prioriteta. Zadnjič organizem zaradi prehlada ni bil pripravljen na terapijo. Joštovo koščičasto sadje in Nejčeva jajca pa septembra.

Katja sem že zgoraj pisala o bioresonanci. Zaenkrat sem zadovoljna. user posted image user posted image user posted image  Bogi Jan. kaj pa, če bi se vseeno odločli za terapijo, če je še bolj alergičen, boš vsaj kuhala lažje..  user posted image user posted image  za lep dopust, slikce so super, Jan tudi, pa tako lepo je spal user posted image user posted image user posted image  super.

Erin user posted image user posted image user posted image  za službo in minilo depresijo. Ne razumem pa, zakaj ti niso podalšal porodniške. Pa ti si mela še največ pizuser posted image . Res ni fer. Kam pa greš v službico? Boš še vedno v vrtcu?

Kaja user posted image user posted image user posted image  za službo.

Zoja Miša in Kaja Lina WB. Sta se verjetno že klimatizirali. Kako  je K.L. sprejela dom? Se je težko nazaj navadila na staro? Pri nas je bil prvi večer za spat mal težji, pol je pa šlo.

Sayuri super slikce iz RDja.

Buhtlček, če sem prav razumela danes štartaš s službouser posted image  Želim ti čimboljši in čim mirnejši štart.

Še kavico do konca popijem, potem pa zajtrk za Jošta, Nejc še spi, mal čez 8h pa šibamo v LJ na terapijo.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.7.2009 8:09:26   
sayuri
user posted image Jutro user posted image  Končno smo se malce bolj razpisale. Katja je prišla z dopusta user posted image user posted image user posted image  Jeeeee..slikice so čudovite user posted image  JAn je pravi zamorček user posted image  Glede izvidov pa verjamem, da te je potrlo. Joj, si sploh ne znam predstavljat, kako je, če bi otroček rad enkaj jedel, pa ne sme. Bošček mali. user posted image  Pa s hrano moraš vbiti potem res ful previdna, a ne? Kako ste pa na morju hrano kombinirali - vidim, da ste bili v hotelu. Si naročila kakšen poseben jedilnik, al kako? Vsekakor želim Janu, da ta alergija izzveni čimprej. user posted image  ZAte pa en objemček user posted image

bella v ponedeljek greš v Kočevje? Joj ....mi pa lih v ponedeljek zjutraj šibamo na morje. Škoda.... user posted image  Ah,pa drugič user posted image
sandra bravo za zobke. Zdaj bo spanec mirnejši. user posted image  Imate pa tak urnik, kot mi. Dopoldne malce naokrog, popoldne ohlajanje v hiši, zvečer pa spet malo ven user posted image
Erin super, da je depra za tabo. Saj sem ti rekla....preveč vsega se ti je nabralo.... Za podaljšanje pa...sem ti rekla...nimam besed. Sem bila prepričana, da ti bojo podaljšali. user posted image

Kako smo mi?
Mi smo imeli včeraj posvetovalnico pri enem letu. Oba sta bila cepljena v desno rokico in sta tko jokala, da so se zidovi tresli user posted image . Drugače imamo pa dva sumo borca doma user posted image  Zara ima 77cm in 11kg, Lovro pa 80cm in  (pazi to) 12.900g user posted image  Tista tehtnica sploh ni potegnila user posted image  So ga morali stehtat na uni za velike otroke user posted image . Sta pa pokazala vse, kar znata. Je pediatrinja kar pikce dobivala, ko sta se ji motala pod nogami user posted image . Pregledala ju je, srčka poslušala, usta, ušesa in to je blo to. PA vprašala je, kako sta motrorično in govorno... Se pa vidimo konec avgusta, ko bo treba it na pregled za v vrtec.

No tko...tole sem napisala zdaj v tem času, ko se tukile igrata. Nove igrače so trenutno še "IN". user posted image

Šibamo zdaj ven.... tisti jutranji spanec se pri nas sedaj "izgublja". Spita samo 1x dnevno user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?