JaLuca
|
Pozdravljene, da se vam malo javim po 2 dnevih , v soboto smo torej bile pri mami, v nedeljo je J. imela malo vročine in sitna,, no včeraj pa je bilo vse v redu in je bila v svojem elementu. Trenutno delam male prčkarije po stanovanju, naslednji teden pa morem vrečke potegniti iz shrambe, pa te končno urediti cunjice, pa malima še bom zrihtala omaro. Pač jaz delam po stanovanju, pa skrbi za temelje. Debata je bila o (pač kaj se spomnim): - likanje, likam samo prvič, potem vse samo zložim, likanja ne poznam že kar lepi čas, ni časa, pa večinoma nosita ene in iste stvari, ki se jima dopadeta, pa ne utegnejo niti priti nazaj v omaro - priprava jedi naprej - prvič nisem nič, drugič sem par jedi (pač, kaj se kuha v veliki količini) prišlo mi je včasih kar prav, sploh ker je bila J. veliko bolana, pa sem kar z obema hodila okrog zdravnikov, pa potem prideš domov, pa dojit, pa cartati (sploh ko je imela J. visoko vročino), no zdaj si bom v naslednjem mesecu, ko bom kuhala kake take jedi, skuhala več in dala kako porcijo v zmrzovalnik, pač smo sami in nimamo koga čisto blizu, pa tak najrajši si sama skuham - trema na porod oz. strah, no prvič bilo 8 ur v porodni, drugič 4 ure, upam, da tretjič največ 2 uri, če bo sledila ta lestica - filane paprike, jih naredim sama, samo čakam, da mi začne paradajz masovno zoreti na vrtu, pa paprika, zdaj samo obiram za solato, tak da čez kaki teden bo - izbočene krčne žile, ne vem katera je spraševala, če je kaj za narediti, nič posebnega, pride vse isto v poštev kot za normalne krčne žile, samo težko je edino sedeti na čem trdem, pač vročina naredi svoje, jaz jih jih imam že od aprila , boljše je bilo, ko ni bilo vročine še kaj, no aromaja se je edino zatipkala, v 31t pa nekaj dni (ne da se mi iti točno gledati), je pri meni G namerila 1920g pa en majhen problemček imam, čeprav naj bi se na UZ videl fantek, kaj pa če bo punčka, niti približno ne vem kako naj dam ime oz. katero naj izberem za punčko - erdbeere vidim, da imaš tudi ti majhen problemček grem po tamali, se beremo kasneje.....
|