|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
14.7.2009 11:23:52   
tažana
ja tudi jaz grem v Kranj! mogoče se pa še srečava!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.7.2009 11:26:39   
SONČEK LARA
Jullie ta voziček sem si za tisti dan sposodila od sosede, sama namreč nimam vozička in ga ne uporabljam od enega leta starosti naprej. To nedeljo pa sva si zaželela sprehod z mojim, pa da je tamala zaspala, smo si umislili voziček.
Drugače pa mislim ja da je ta Fit. in tudi jaz razmišljam da bi ga kupila za drugega otročka. Tistega za novorojenčka pa imam v komisijski prodaji tak da...
Pozimi mislim da ni problema, ko je meter snega itak ne greš ven, drugače pa so pločniki spluženi pa tko. tko da ne vidim razloga da ne bi šlo---

lp

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.7.2009 11:46:03   
katka11
user posted image tazana, imava na isti dan PDP, ce sem prav vidla, ane.
pa prva skrata tud zelo podobne starosti, moj je pa dobre 4 leta.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.7.2009 11:51:27   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

pr nas pa sploh ni nadomeščanja...pač mojega G. ni blo dva tedna v juniju, ga ni zdej konc julija in zač.avgusta....ne vem kar prestavjo preglede bolj na redko. verjetno če bi blo kej narobe al pa bi se kompliciralo bi h komu drugmu naročil. ful čudno....sam da bo vse ok z našimi razgrajači brcači...user posted image

Kolikor vem, bi mogli zagotoviti nadomestnega, tako kot pri osebnem zdravniku. Ali pa vsaj povedat, na koga se lahko obrneš, če imaš težave. Js lahko našo nadomestno kličem kar v njihov ZD, kakšnih 30 km vstran od našega.

....ja kao če bo pakej narobe, pa kar direkt v porodnišnico, tko je tle v Po.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.7.2009 11:55:47   
baby blue
Sarchi sej ne bo nič narobe... Midve bova šle skupi rodit... user posted image user posted image Jst mojo lepo nagovarjam da naj kar lepo počaka vsaj kak mesec in pol še... user posted image Naj uživa v hotelu mama all inclusive user posted image  

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.7.2009 12:02:36   
veselka
oj user posted image

js sm pa dons ful fino spala...

... z user posted image sva bla že v trgovini, zdej se pa počasi spravljam likat.

včeraj so mi iz CSD nakazali 270 eur, juhu user posted image user posted image user posted image

polnjene paprike so drugače ful enostavne za narest... no, je pa res, da mesnih nisem nikoli delala, ampak domnevam, da je še enostavneje kot brezmesne.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.7.2009 12:07:11   
baby blue
mmmmm polnjene paprike... Midva si jih bova danes pri naši mami privoščla... Naju je povabila na kosilo... user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.7.2009 12:20:12   
Tanik
user posted image   user posted image moja mami mi bo naredila filane paprike in jih bo drugi teden s sabo prinesla. pa bujto repo. ko prideta k men na obisk, ker bomo ograjo barvali pa še moj ima 30 let.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.7.2009 12:24:49   
polari
Ko tolko berem o pripravljanju in pranju cotk, me je čisto prijelo in bom že danes pričela iz kleti vlačit vse stvari, pa jih bom v naslednjih dneh počasi pregledala! user posted image user posted image user posted image  Super!

Še dva meseca in dva dni....meni pa so rahlo že začeli otekati gležnji...ojej...user posted image
Komaj čakam, da bom čez dva tedna že doma user posted image user posted image user posted image
In bom lahko poležavala na sončku zunaj, in delala naši psički družbo....

Ojej, jaz pa sem si danes izjemoma privoščila pico za malico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.7.2009 12:37:39   
tažana
katka11: ja imava zelo podobno. sem šla jaz tudi na seznam gledat user posted image . Sicer ne vem od kje ti nick ampak moja taprva user posted image je Katarina in če je žleht tudi Katka! user posted image
H kateremu G hodiš v Kranj?

Tudi mi gremo danes na paprike k moji mami- je potrjeno! potem pa mogoče na bled. jaz v senco sedet, moje dva pa mal plavat.user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.7.2009 12:40:14   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Sarchi sej ne bo nič narobe... Midve bova šle skupi rodit... user posted image user posted image Jst mojo lepo nagovarjam da naj kar lepo počaka vsaj kak mesec in pol še... user posted image Naj uživa v hotelu mama all inclusive user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam Baby blue user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.7.2009 12:40:54   
baby blue
Jst moram pa kar na les potrkat da nimam nobenih otekanj in zatekanj... Prav nobenih posebnih težav nimam... Upam da bo tako do konca nosečnosti...

mmmm pica si mi kar malo luštov nardilauser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.7.2009 12:42:20   
baby blue
uuuu tažana... Moj in soseda gresta tud danes na bled... Zdej skoraj vsak dan tečejo okoli jezera...

hi hi potem bomo danes skoraj vse polnjene paprike imele za kosilo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.7.2009 12:45:23   
BBP
Joj, mi delate lušte s filanimi paprikami. Jih moram en dan uštimat. Drugače pa mene danes čaka zelenjavna juhica in pica.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.7.2009 12:45:33   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Jullie ta voziček sem si za tisti dan sposodila od sosede, sama namreč nimam vozička in ga ne uporabljam od enega leta starosti naprej. To nedeljo pa sva si zaželela sprehod z mojim, pa da je tamala zaspala, smo si umislili voziček.
Drugače pa mislim ja da je ta Fit. in tudi jaz razmišljam da bi ga kupila za drugega otročka. Tistega za novorojenčka pa imam v komisijski prodaji tak da...
Pozimi mislim da ni problema, ko je meter snega itak ne greš ven, drugače pa so pločniki spluženi pa tko. tko da ne vidim razloga da ne bi šlo---

lp

..za pozimi me je zanimalo, če ful ropota..sneg ni problem ampak posipane ceste in pločniki..sem si to zimo sposodila za en dan quinnyja in je grozno ropotalo, ko sem ga vozila po posipanem pločniku.. samo verjetno je pri fitu enako..pač kolesa so takšna..bi bil pa čudež, če bi našla lepo marelo z napihljivimi kolesi user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.7.2009 12:48:53   
aromaja
No, pregled je za mano. Sem v 32. tednu, bejba je ocenjena na 2750g in je že obrnjena z glavo navzdol. Je zelo živahna, prisotni so dihalni gibi, kar pomeni, da ji je ful fajn...Vaginalno me ni pa nič potipala. Naslednji pregled imam 11.8., ko bom tudi imela prvi CTG.
Ta teden moram uredit še vse na CSD...baje grem samo z materinsko tja in vse tam uredim(OK; pa v službo bo treba it). Nisem dobila nobenih papirjev danes pri ginekologinji. Potem pa šibam v nedeljo na morje za 3 tedne, komaj čakam!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.7.2009 12:51:15   
baby blue
aromaja super za uspešno opravljen pregled... 

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.7.2009 12:56:49   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

uuuu tažana... Moj in soseda gresta tud danes na bled... Zdej skoraj vsak dan tečejo okoli jezera...

kaj če bi še jaz tekla okrog jezera user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.7.2009 12:58:34   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Sem v 32. tednu, bejba je ocenjena na 2750g in je že obrnjena z glavo navzdol.

Uuuu, to je pa konkretna številka...a si zihr da ni 1750g???????

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.7.2009 13:10:47   
polari
user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.7.2009 13:13:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Sem v 32. tednu, bejba je ocenjena na 2750g in je že obrnjena z glavo navzdol.

Uuuu, to je pa konkretna številka...a si zihr da ni 1750g???????

to je tud men velika cifra k če je res potem vrjetno bo kak teden prej prišla k če bi do konca madonca bo okol 4 kilc melauser posted image

mene tud že firbec matra kolk je kej težkauser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.7.2009 13:14:57   
Sarchi
čist ste me znorele s temi filanimi paprikami, da bom šla v trgovino po babure in jih tud jzt še ta teden nardila...mmmmmmm

baby blue
moj tud ful laufa skor vsak dan....jzt bi tudddiiiiiii user posted image , pa na jesen user posted image

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 14.7.2009 13:15:49 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.7.2009 13:17:27   
Erdbeere
verjetno bo res 1750, ker moj sinko je imel v 30t 4/7 1650 pa se je potem rodil težek 4160, tko da sem skoraj 100%, da se je zatipkala.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.7.2009 13:22:18   
Erdbeere
aja  filane paprike pa res ni ezko narest....vzameš mleto meso, daš notri jajček, poper, peteršilj, malo riža in zarumenjeno čebulo, česen, malo začimb (jaz dam vegeto) pa malo soliš in narediš zmes s katero potem paprike napolniš.

Omako paradižnikovo je pa tud simpl narest: najprej na olju karemeliziraš sladkor in dodaš žličko moko in nato strešeš gor pelate oz. kakšen drug paradižnik, jaz uporabljam kar pasiran paradižnik, vse skupaj avreš, dodaš malo cimeta in klinčkov (celih) in nato zožiš notri papriko pa vse skupaj se malo kuhaš, da se ti meso in riž skuhata. Jaz to ponavadi zvečer naredim, pa potem zjutraj še enkrat zavrem pa potem ko je kosilo je v bistvu že v tretje segreto in je njami. Aja pa jaz dam vedno surov riž...ga nič ne kuham prej.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.7.2009 13:37:08   
JaLuca
Pozdravljene,

da se vam malo javim po 2 dnevih user posted image , v soboto smo torej bile pri mami, v nedeljo je J. imela malo vročine in sitna,, no včeraj pa je bilo vse v redu in je bila v svojem elementu.
Trenutno delam male prčkarije po stanovanju, naslednji teden pa morem vrečke potegniti iz shrambe, pa te končno urediti cunjice, pa malima še bom zrihtala omaro.
Pač jaz delam po stanovanju, user posted image  pa skrbi za temelje.

Debata je bila o (pač kaj se spomnim):
- likanje, likam samo prvič, potem vse samo zložim, likanja ne poznam že kar lepi čas, ni časa, pa večinoma nosita ene in iste stvari, ki se jima dopadeta, pa ne utegnejo niti priti nazaj v omaro
- priprava jedi naprej - prvič nisem nič, drugič sem par jedi (pač, kaj se kuha v veliki količini) prišlo mi je včasih kar prav, sploh ker je bila J. veliko bolana, pa sem kar z obema hodila okrog zdravnikov, pa potem prideš domov, pa dojit, pa cartati (sploh ko je imela J. visoko vročino), no zdaj si bom v naslednjem mesecu, ko bom kuhala kake take jedi, skuhala več in dala kako porcijo v zmrzovalnik, pač smo sami in nimamo koga čisto blizu, pa tak najrajši si sama skuham
- trema na porod oz. strah, no prvič bilo 8 ur v porodni, drugič 4 ure, upam, da tretjič največ 2 uri, če bo sledila ta lestica user posted image
- filane paprike, jih naredim sama, samo čakam, da mi začne paradajz masovno zoreti na vrtu, pa paprika, zdaj samo obiram za solato, tak da čez kaki teden bo
- izbočene krčne žile, ne vem katera je spraševala, če je kaj za narediti, nič posebnega, pride vse isto v poštev kot za normalne krčne žile, samo težko je edino sedeti na čem trdem, pač vročina naredi svoje, jaz jih jih imam že od aprila , boljše je bilo, ko ni bilo vročine

še kaj, no aromaja se je edino zatipkala, v 31t pa nekaj dni (ne da se mi iti točno gledati), je pri meni G namerila 1920g

pa en majhen problemček imam, čeprav naj bi se na UZ videl fantek, kaj pa če bo punčka, niti približno ne vem kako naj dam ime oz. katero naj izberem za punčko - erdbeere vidim, da imaš tudi ti majhen problemček

grem po tamali, se beremo kasneje.....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?