Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 9:44:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ma daj ti se zezaš malo Nič se ne zezam. Men je tud zdaj smešno, takrat pa mi ni blo. Nisme tebi nič rekla.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 9:46:05
|
|
|
|
higuys
|
jaz pa bom pokazala tvoj post tašči, da bo končno videla kako v redu nevesto ima .
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 9:47:16
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ma daj ti se zezaš malo Nič se ne zezam. Men je tud zdaj smešno, takrat pa mi ni blo. Nisme tebi nič rekla. Pardon, sem mislila da si, ker si odgovorila na moj post
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 10:29:57
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 no pol je pa nekega dne minilo kot bi odrezal...res! Sej pač še vedno nisva prijateljici, ker to tudi nikoli nisva bili no, to je to, obe pravita, da tudi prej nista bili v dobrih odnosih, oz. vaju obe matra tašča že od prej in je bistvo, da iščeta napake, take ali drugačne. no, to je samo moje mišljenje Ja ampak napake sem iskala tudi pri drugih, mojih, sosedih, vsakomur ki je "vzel" mojega otroka in ki mi je hotel dati kakšen dobronamerni nasvet, ne samo pri njej. S taščo pa pač nisva najboljši prijateljici ni nič narobe s tem, se pa lahko normlano usedeva in pogovarjava in tudi me ne moti več njeno prekladanje otroka levo in desno. IZVIRNO SPOROČILO: mika Glej, ko dobiš prvega otroka se ti lahko malo sfrtajčka. Razumejo pa lahko samo tiste, ki so dale to skozi. Sej je Frecha napisala, da se kontrolira in to je pomembno, ker bo prej vse skupaj prebrodila. Samo, da mine Dobesedno res!! Mine pa ko mine pri enih prej pri drugih kasneje.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 13:12:31
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: freha a sem mal nora? če mene vprašaš, si zmešana. v nulo. res. Se podpišem. Tale tvoj stavek "ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. " pove vse o tebi.
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 13:16:32
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che IZVIRNO SPOROČILO: freha ... Glede idej, ki jih osporavaš tašči, si mogoče prišla na kakšno, da bi si z dragim privoščila en taki fajn orgn intimen večer, tak malo vince, pivce, špurica-dve koke, pa ostali opijati, pa da malo pozabiš na taščo, pa da si te dragi tak malo fajn privošči, grobo, obsceno, mogoče mu te uspe spustit na zemljo, pa boš potem na istem nivoju s taščo, da se bosta končno lahko normalno pogovarjali kaj praviš? Da vidim moderatorja z jajci, ki si bo upal to zbrisat!!! In to ima res kaj dosti s temo.Jao kaki psihiči se najdejo na tem forumu.
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 13:17:46
|
|
|
|
zarjica
|
feha, jaz pa te razumem in sem na tvoji strani. Ker...vidim, da nisem edina taka na svetu, da si vsaj še ti, mogoče pa še kje kaka... Mene totalno grize v srcu in se mi meša, ko gledam, kako se moja tašča slini po mojem otroku, da mu igra nadomestno mamico in si ga dobesedno prisvoji - ona naš obisk razume tako, kot da sva midva z možem otroka prinesla njej. Pa da se razumemo, nisem ljubosumen človek, ker takih občutkov nimam do nikogar drugega, samo do nje. Ne moti me tast, svakinja, tete, strici, sosedje,...nihče me tako strašno ne moti, kot ONA!!! Zato, feha, totalno te razumem!!!!
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 13:36:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ma ja Mika, jaz čisto razumem kaj misliš povedat in roko na srce marsikatera na tem forumu je verjetno šla skozi to fazo (nisem nobena izjema). Hormoni so hudo za...****na stvar, ki ti znajo čisto sfecljati pamet. Ampak taki izrazi, da je tašča pod njenim nivojem, da nima nič pametnega za povedat, ne to pa ne moreš pripisati hormonom ampak samo arogantnemu odnosu do tašče. Koliko časa pa ti hormoni držijo? Ker če sem prav prebrala mali že poskuša hoditi... A so hormoni lahko potem večni izgovor za aroganco in nesramnost? se podpišem... midve s taščo se že prej nisva mogli, zdaj, ko imava pa otročička, mi gre pa še bolj na živce. Predvsem zato, ker je že po naravi precej groba oseba in ko ga vzame v roke, me kar srce boli, ko ne pazi na glavico, ga trese in počne vse živo z njim . Poleg vsega pa itak misli, da jaz nimam pojma o otrocih in vzgoji in se vtika 100 na uro, za vsako malenkost mi soli pamet... Če ji pa prijazno kaj rečeš, se pa naredi, kot da te ne sliši. Vem, da ima svojega vnuka rada, samo občutka zanj nima. Izjave o tem, kdo je na kakšnem nivoju, pa res niso primerne...
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 14:34:34
|
|
|
|
freha
|
hvala punce, ki me skušate vsaj malce razumet - ste zlate tud to nekaj pove o strpnosti do sočloveka, hvala vam. dosti vas pa je kr enih psihoanalitičark, ki vse veste, vseeno tudi vam hvala sem se malce zamislila, pa nasmejala tud... na koncu mate pa vse mal prav, tašča naj ma bogato domišljijo kaj počet z otrokom al pa ne, sam da ga ma rada, ker mali kljub temu uživa pr njej. sej se bom skuliralaq, sej me prime pa me mine, res pa je da žal moj dragi pokasira mojo ljubosumje, zato se moram kdaj ugriznit v jezik. tole glede hormonov pa dejansko čist možno, da je njihov vpliv, saj so mi po porodu zelo nagajal, je bil mali tok mejhen, da sem se že takrat tresla, ko ga je kdo drug vzel v roke. najbrž to izvira iz čustev od takrat in se moram čimprej zavedat, da ni več tak nebogljen pikec. hvala za pomoč, se že stokrat boljš počutim!
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 16:10:39
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha . ko pridemo na obisk mi ga dobesedno spuli iz rok in ga trajba cele dve ure, sploh ga ne da iz rok, niti preostalim članom družine, ko jo drži kdo drug jo ona z eno roko zravn polca. mislim ženska je obsedena. res je da njej v zakonu ni najbolj rožnato, zdui se mi sama na svojem bregu, ampak ni mi treba zato ugrabit otroka. ko ga Bom samo to komentirala. To se dogaja tudi pri meni. Še ko ga nahranim prileti in mi ga skorajda izpuli iz rok da bo ona podirala kupčka. In vse to ne bi bil problem, če bi ona upoštevala določene zadeve... kot je npr. to da se trimesečnega otroka ne dviguje pod pazduhami in ne nosi v pokončnem položaju!! Zadnjič me je skoraj kap ko ga je dvignila na ta način... in potem še izjavila da nekaj že ni vredu z njim če še nima stabilne glave. Poleg tega pa ga nonstop gnjavi in lubčka in gnjavi.... revček je na koncu že tako utrujen in naveličan vsega in potem ga je tako težko umirit. OK,dovolj o tem... Torej... pusti ji tistih par urc.Če lepo ravna z otrokom ji ga kar zaupaj. Pa povabi jo kdaj na kak sprehod... da bo malo vozičkala .
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 16:11:56
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 , ker je že po naravi precej groba oseba in ko ga vzame v roke, me kar srce boli, ko ne pazi na glavico, ga trese in počne vse živo z njim . Poleg vsega pa itak misli, da jaz nimam pojma o otrocih in vzgoji in se vtika 100 na uro, za vsako malenkost mi soli pamet... Če ji pa prijazno kaj rečeš, se pa naredi, kot da te ne sliši. Vem, da ima svojega vnuka rada, samo občutka zanj nima. A imave isto taščo??
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 17:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka "nekje tam doli za moje standarde", "nič pametnega ne zna povedati, vse nasprotno od mene" to draga moja pove marsikaj o tebi. Eno je posesivnost, hormoni, ki nagajajo, drugo pa je tako totalno nespoštovanje in poniževanje sočloveka. In novica zate: po tvojem načinu pisanja in izražanja sama nisi nobena perla. Se strinjam. Hormone razumem, nerazumnosti pa ne.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 18:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarjica feha, jaz pa te razumem in sem na tvoji strani. Ker...vidim, da nisem edina taka na svetu, da si vsaj še ti, mogoče pa še kje kaka... Mene totalno grize v srcu in se mi meša, ko gledam, kako se moja tašča slini po mojem otroku, da mu igra nadomestno mamico in si ga dobesedno prisvoji - ona naš obisk razume tako, kot da sva midva z možem otroka prinesla njej. Pa da se razumemo, nisem ljubosumen človek, ker takih občutkov nimam do nikogar drugega, samo do nje. Ne moti me tast, svakinja, tete, strici, sosedje,...nihče me tako strašno ne moti, kot ONA!!! Zato, feha, totalno te razumem!!!! Punca ti boš na psihiatriji pristala, torej malo se zamisli nad seboj, drgač bo tašča cele dneve imela tvojega otročka. A jo tvoj mali kliče mamica? A ga poskuša dojit? A ga je ona rodila? A je vse to v tvoji glavi?? In glede obiska, ja komu ga pa neseš pokazat kot njej, tisti dve urci pa jima lahko daš malo veselja. Bodi vesela, da ga ima tako rada, ali bi pa rajš takšno taščo, ki se sploh ne bi zanimala za vnuka??
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 18:24:40
|
|
|
|
Leela
|
Imaš vso pravico ne marat tašče in da te moti kako z otrokom dela (čeprav najbrž ne slabo, najbrž ni pijanka?, psihič, nasilna ali kaj takega ???) in tudi imaš pravico ji prepovedat vidit otroka. Samo s tem samo škodiš otroku, da ima še eno osebo ki ga ima neizmerno rada. Bodi vesela, da je tako. Veliko hujše je če babica ne mara svojega vnuka. Lepo se pohladi, pejd stran, otroka pa le prepusti malo babici, saj če ji ne zaupaš naj bo tvoj zraven. Čeprav tvoje izjave o tašči so pod nivojem. Je pod tabo??? Je pač bolj preprosta, taki so panavadi boljši ljudje kot tisti, ki se imajo za nekaj več (mogoče si ti še bolj "preprosta")
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 18:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. bog pomagaj a sem mal nora? tok mi gre na živce. Tvoj post kaže ravno obratno. Ti si brez samozavesti, ona pa deluje močnejšo, ker snaho uspešno spravlja ob živce.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 20:00:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. bog pomagaj a sem mal nora? Do semle sem še nekako tolerirala. Od tega stavka naprej pa... ja - bog ti pomagaj.
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 20:02:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
eh...sem šele zdaj šla brat ostale komentarje, vidim, da se nam je enaiinisti stavek vpičil.
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 21:05:02
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha nič pametnega ne zna povedat, mislim ženska je obsedena. mi gre na živce da ga sam nosi in ji govorim kaj vse lahko počneta, ko pridemo domu ne morem da je ne šimfam, ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. Freha, eno vprasanje zate: Kaj ti v zivljenju pocnes da si toliko boljsa in toliko bolj zanimiva in toliko bolj pametna in toliko bolj zgoraj po tvojih standardih??? Kaj ti daje sploh pravico, da sodis, kako mora tvoja tasca izkazovati ljubezen tvojemu otroku in kaj mora poceti z njim? Mene bi bilo sram o preprostem cloveku (se posebej ce mu ni z rozicami postlano v zivljenju) tako govoriti.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 14.7.2009 22:05:26
|
|
|
|
freha
|
matr ste pikolovske, nisem vedet da moram trikrat prebrat post pred objavo, ker se znate pa res vpiknat. v tisti ihti sem pač malo nerodno napisala, standardi mogoče res glupa izbira besed.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 15.7.2009 6:43:19
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha matr ste pikolovske, nisem vedet da moram trikrat prebrat post pred objavo, ker se znate pa res vpiknat. v tisti ihti sem pač malo nerodno napisala, standardi mogoče res glupa izbira besed. sem si mislila, zato pa nisem komentirala
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 15.7.2009 8:46:02
|
|
|
|
mateyka
|
in ihta veritas.
|
|
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 15.7.2009 12:15:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: freha a sem mal nora? če mene vprašaš, si zmešana. v nulo. res.
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 15.7.2009 12:23:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarjica feha, jaz pa te razumem in sem na tvoji strani. Ker...vidim, da nisem edina taka na svetu, da si vsaj še ti, mogoče pa še kje kaka... Mene totalno grize v srcu in se mi meša, ko gledam, kako se moja tašča slini po mojem otroku, da mu igra nadomestno mamico in si ga dobesedno prisvoji - ona naš obisk razume tako, kot da sva midva z možem otroka prinesla njej. Pa da se razumemo, nisem ljubosumen človek, ker takih občutkov nimam do nikogar drugega, samo do nje. Ne moti me tast, svakinja, tete, strici, sosedje,...nihče me tako strašno ne moti, kot ONA!!! Zato, feha, totalno te razumem!!!! Saj ti se pa sliniš po njenem, pa ona to čisto ok sprejema. Mater ste ene vsekane. Bog ne daj, da moj sin zadane tak "loto" .
|
|
RE: tašča mi vedno bolj najeda 15.7.2009 14:03:32
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj ti se pa sliniš po njenem, pa ona to čisto ok sprejema. Mater ste ene vsekane. Bog ne daj, da moj sin zadane tak "loto" .
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2009 14:06:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?