|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
14.7.2009 9:19:00   
Anonimen
a mislite, da je jezerce na Rakitni že dovolj toplo za namakanje nogic (Oskarjevih, ne Urbanovihuser posted image )
danes bomo šli še v Mostec, a jutri ali pojutrišnjem bi pa šla malo na zrak!

bi šla še katera?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
14.7.2009 9:25:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!
Pa ne, da sem prvauser posted image

user posted image

Gubice pod vratom- jaz ji vrat zelo dobro z vodo umijem (bradico ji dam gor in gubice razprem, da res dobro umijem), potem pa še zelo dobro namažem z mandljevim oljem. Predel pod gubicami mora biti lepo namazan. Isto naredim pod pazduho. Ko se ji je enkrat vnelo, sem jo tako v enem dnevu pozdravila.

Je pa treba res zelo dobro sčistit, ko daš oljček gor, fajn vse grudice in kožico dol posvaljkat.

Kopalke- ful so mi všeč te enodelne, ampak probat jih pa ne moreš, aneuser posted image Preko kataloga pa jaz ne bi naročevala...

ja očitno si bla res prva, jz pa zadnja včeri  user posted image  user posted image

z gubicami pod vratom mam tud jz cele boje, zato k prov glavo tišči k prsnemu košu in jo težko umijem... pri pazduhi je pa isto.. čim primem roko da jo dvignem jo začne z vso silo tiščat dol user posted image  matr, tale naša bejba je pa že močna

pikice na obrazu ma pa tud naša k je vročina, pa po prsnem košu jih še dobi... tko da takoj porajtam kdaj ji ne vroče HB

k.tja za jezero samo vem da se v Podpeškem full kopajo, pa včas se na Rakitni...

meduzica naša ne spi na boku, ker se še premetava in se takoj zvrne na hrbet... tko da je niti ne polagam več na bok, k nima smisla.. kljub deki k jo ma za hrbtom se ona že spretno obrne

dons zjutri je pa ena moja kolegica rodila... komi čakam da mi kakšno slikico pošlje user posted image

zdej čakam Gajo da se zbudi, da jo previjem, pa umijem obrazek, preoblečem pol pa vn... morm plevel pobirat, ona bo pa spančkala v vozičku user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ekskluzivno-werner-dobil-puncko.html  (folk je čist zmešan)

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 14.7.2009 9:26:19 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.7.2009 9:27:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a mislite, da je jezerce na Rakitni že dovolj toplo za namakanje nogic (Oskarjevih, ne Urbanovihuser posted image )
danes bomo šli še v Mostec, a jutri ali pojutrišnjem bi pa šla malo na zrak!

bi šla še katera?

ooo Mostec, kok časa že nism bla tm... ponavad sem se rolala do tja, pol preobula, prehodila mal naokol in pol spet odrolala domov - tako celodneven izletek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.7.2009 9:40:34   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
drugač pa ratujem vedno bolj zaskrbljena .. mali je že kar močno ukrivljen v eno smer. Glavica gre skoz na desno, pa cel telešček je mal ukrivljen (če leži na hrbtu ima hrbtenica obliko trebuščka črke D) .. če ga probam ukrivit v drugo stran pa ful joka/protestira. Ga probavam pestovat več na drugo stran teh par dni, pa me roka grozno boli ker sem imela zapestje zlomljeno ... ne vem kako bo to v bodoče ..

dejte mi povedat punce .. a vaši otročički še spijo na boku ? .. ker jaz našega že vsaj en mesec ne morem več na bok dat ... ga dajem na hrbet. Tudi če ga dam na bok in podložim se prekobaca tako, da je na koncu grozno ukrivljen .. sem kr nehala podlagat, ker se mi je zdelo da je še slabše da ga silim kot da lepo pustim ga na hrbtu spat. Zdej mam pa hude pomisleke da sem narobe delala user posted image

Glede spanja ti ne bom svetovala, ker je pri user posted image  tako kot pri odraslih - enim paše eno, drugim drugo... starejša je od 2. tedna spala na trebuhu, kljub vsem "ustrahovanjem" glede smrti v zibki. To je bil pač edini položaj v katerem je (tudi ponoči) spala več kot 20 min. Glede ukrivljanja pa - opozori na posvetovalnici in verjetno bosta šla v razvojno ambulanto, kjer vama bodo pokazali ustrezne vaje in handling. Se baje poštima v par mesecih. Mimogrede, tudi Julija je imela en čas non stop glavico obrnjeno samo v levo. Potem sem jo na povijalni ob vsakem previjanju z igračko spodbujala, da je glavico obračala v desno in tam odložila igračko, da jo je gledala. Zdaj je že OK. Aja, spi pa na hrbtu - odložim jo na bok in založim, ampak ona se nekako obrača in drgne dokler ni na hrbtu...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.7.2009 10:23:41   
lake
Dobro jutro!

Dons mamo spet dan nehranjenja, mi je že navsezgodej zbruhala obrok. Pol pa čez pet minut hotla nadoknadit. Ne razumem tega.

Spi na hrbtu, se pa tud sama na bok obrne. Rdečino pod vratom sm ji nekak uspela zmanjšat z Bepanthenom, ji pa zelo težko bradico dvignem, ker jo tišči dol.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.7.2009 10:44:08   
Anonimen
živjo

mama: ah, sej je dans že bolje, je čist brez veze, se bom pač navadla da ne bom rinla v ljudi k sem jim samo za tolažbo k nimajo druge družbeuser posted image

no midve sva že zapravle doklade sm šla položnice plačat tako da sem spet brez keša, do jutriuser posted image

dons je zunaj tojk vroče da ni bit za na soncu, grem pol ob treh po sinka, bova bla mal na igralih pol pa domovuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
14.7.2009 11:03:58   
Tanja_
Hej!
dudi sm vidla, da si vprašala, zakaj ne gremo en teden kasneje na dopust. Smo najprej hoteli it od 29.08-12.09., pa so možu v službi rekli, da takrat ne more, ker peljejo poslovne partnerje na neko tekmo. okej, potem se je prejšnji teden zmenil za dopust 0d 22.08.-05.09. in sva v petek apartma rezervirala in vplačala akontacijo in včer je zvedel da mora nujno bit na tem sestanku, ki je ravno v času dopusta. In sva prestavila vse skupaj za 1 teden bolj zgodaj in je apartma en teden prej 91€ dnevno, naslednji teden pa skor 70€ in to potem nanese skor 400€ večuser posted image Me tok jezijo tud te Hrvati, k majo tko navite cene. Drugo leto sigurno ne greva tja, sam letos pa skor mormo it tko, k je Hana še tok mejhna.
Ena je sprašvala kam gremo- Bol na Braču.
Drugač sem pa pri mojih in mi net nalaga eno stran 10 minut, tisto s slikcami pa pol ureuser posted image tko da sm zdej rabla eno uro, da sm 5 strani prebrala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.7.2009 11:23:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

danes ponoči je kakal :) svečka je delovala (po več kot 12ih urah)

drugač pa ratujem vedno bolj zaskrbljena .. mali je že kar močno ukrivljen v eno smer. Glavica gre skoz na desno, pa cel telešček je mal ukrivljen (če leži na hrbtu ima hrbtenica obliko trebuščka črke D) .. če ga probam ukrivit v drugo stran pa ful joka/protestira. Ga probavam pestovat več na drugo stran teh par dni, pa me roka grozno boli ker sem imela zapestje zlomljeno ... ne vem kako bo to v bodoče ..

dejte mi povedat punce .. a vaši otročički še spijo na boku ? .. ker jaz našega že vsaj en mesec ne morem več na bok dat ... ga dajem na hrbet. Tudi če ga dam na bok in podložim se prekobaca tako, da je na koncu grozno ukrivljen .. sem kr nehala podlagat, ker se mi je zdelo da je še slabše da ga silim kot da lepo pustim ga na hrbtu spat. Zdej mam pa hude pomisleke da sem narobe delala user posted image

user posted image končno, revček, da se je pokakal

ukrivljenost
Jaka je bil takle na dopustu pri 2h mesecih, pa mu zdaj nič ne manjka... Je pa dosti časa močno ukrivljal glavo nazaj, popravljala sem ga pač kolikor sem mogla. Zaradi tega pa nismo nikoli šli v razvojno ambulanto.
Pazi samo to, da ko bo na boku, da ga zadaj podložiš do sredine hrbta- na vratu ne sme čutiti, da je podložen. Ker drugače avtomatsko glavico zvrne nazaj in se usloči.

user posted image

In naša spi na boku, ja. Jo fejst podložim in ovijem, da nima kam it. Podnevi spi tudi na trebuščku/ hrbtu, ponoči pa vedno na boku.

Kopanje v jezeru- za Rakitno ne vem, defenitivno pa močno ODSVETUJEM Podpeško jezero. Grozna umazanija, ne it tja. Je boljši bazen al pa še najboljš- domači bazenčekuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.7.2009 11:25:52   
FLASK_A
Aha, še podatki:

rojstvo (14.5.09)
3480g
52cm

1. mesec (15.6.09)
4480g
56cm

2.mesec (14.7.09)
5500g
59cm

user posted image Kako je velika moja babnica, a niuser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 14.7.2009 11:35:37 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.7.2009 12:13:54   
Pikicapokica6
meduzica - naj te malo potolažim, no sicer so ti že druge punce napisale, da je to zlo pogosto, da se dojenčki ukrivljajo na eno stran.  Pri nas je enako. Naša pediatrinja je rekla, da dojenčki pač zavzamejo svoj najljubši položaj, mi pa jih moramo po svojih najboljših močeh poskusit navadit še na druge položaje - nam je priporočila nosenje male v "gnezdecu" kadar jo nosimo po rokah (in ne npr. na ramenih, kot ponavadi podiramo kupčke), spanje na boku (pri tem moramo založiti tudi glavico in ne samo hrbet, da pa se ne zbezajo na hrbet, založimo še spredaj pri trebuščku, tako da nima prostora se prevrnit na hrbet), čimmanj naj bi jo dajali pasit kravce, ker tako hrbtenico še bolj ukrivlja, itd. Gremo pa se za vsak slučaj pokazat v razvojno ambulanto, da nam še tam zdravnica pokaže prave prijeme.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.7.2009 12:28:17   
KatMat

Aha, še podatki:

rojstvo (14.5.09)
3480g
52cm

1. mesec (15.6.09)
4480g
56cm

2.mesec (14.7.09)
5500g
59cm

user posted image Kako je velika moja babnica, a niuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.7.2009 12:30:28   
KatMat
evo spet smo se mal kuhal!!!do sedaj sve vozickale in to od osmih zjutri!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.7.2009 12:31:18   
KatMat
jutri gremo v arburetum vozickat....se nam kera pridruzi???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.7.2009 12:41:06   
KatMat
ja kje pa ste vse???a kuhalte al kaj??

jaz ne kuham vec,ker je moj totalno nehvalezen!!!v nedeljo ko smo vozickal se z eno kolegico je prbil da bi lahko vec migala pa bi kile hitrej dol sle pa ga popravim da ja nisem smela zarad ciscenja pa antibiotikov pa vsega pa pol prbije ja sej migas lahko ze ce bi kaksen lonec premaknila....uuu mi je zavrel...jaz k sem ze tadrugi da ko sem prisla iz porodnisnice kuhala pa da pol tako spusti...ma ne kuham vec,,,kr nej k mamici hod jest

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.7.2009 12:48:48   
KatMat
joj danes sem prvic jedla zdele....pa sem si gres skuhala pa dve zemlji z pašteto pa se dva rogljicka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.7.2009 12:49:53   
KatMat
no a se bo kera javla????vidim vas!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.7.2009 12:55:21   
Pikicapokica6
katmat user posted image , čist prov mašuser posted image ......Ti naši dedci so včasih res mal čudni, ampak kaj čmo. Ti mu kar prepusti lonce in kuhinjo, pa cunje in dojenčka, bo kmal vzel besede nazajuser posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.7.2009 13:07:44   
FLASK_A
Katmatuser posted image Vem, da teb ni smešno, sam si me pa nasmejala zdejleuser posted image Kupi si kak predpasnik... Čak, da najdem...
KLIK
Al pa majico
KLIK

ali pa njemu:
KLIK

Mogoče mu bo pa kapnilo, da lahko tut sam kej skuha. Še posebej, če hoče pol še kej dobituser posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.7.2009 13:07:49   
KatMat
ja sej ne zastopi!za nc sem spet dobila pod nos ja sej ti si cel dan doma...(se mi zdi da se je spet slo zaradi spanja)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.7.2009 13:09:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja sej ne zastopi!za nc sem spet dobila pod nos ja sej ti si cel dan doma...(se mi zdi da se je spet slo zaradi spanja)

ko ti kej takega reče, je pa tale primerna: KLIKuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.7.2009 13:09:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ekskluzivno-werner-dobil-puncko.html  (folk je čist zmešan)

đizs kakšno ime. Se boste lahko lahko z Ario igrale.user posted image

Blue luštna reportaža.user posted image

zoja10: klobase pomenijo zaprtje. jaz sem zamenjala mleko ker pije am pa je pomagalo. Nekje pa sem prebrala, da če ti piješ donat, da tudi dojenčku pomaga (ker dojiš). Poglej na med.over.net pod dojenje oz. na linke ki jih dudi in blue limata.

-na boku ne spi že od enega mesca, se je sam nazaj zvračal. Gubice je treba pa fajn spucat in namazat. je pa res cel wresling ja.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.7.2009 13:12:13   
KatMat
ja in si je mogu pire skuhat za k filani papriki ker sem tamalo rihtala in ce bi me caku bi bil se dlje lacen in je bil ves uzaljen..on lacen!pa zanc je eno uro likal in je vn naspidiran prbou da ze cel dan dela jaz pa lezim!!

jao jao zadnje case ga neki daje in jest ga mam ze polhen kufer...se mal pa bom spakirala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.7.2009 13:13:31   
KatMat

ko ti kej takega reče, je pa tale primerna: KLIKuser posted image

heheh...caki ti pokazem kaj bo pomagalo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.7.2009 13:14:03   
Leela

Na ta stavek sem pa jaz čist alergična. Ti mu lepo reči, da imaš porodniško plačeno za 8 ur potem sta pa na istem.

flaska ful dobri napisi user posted image , to bi palilo ja.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.7.2009 13:14:49   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?