mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai mama11, naša se je pa dans končno pokakala! V sredo je bilo že 7 dni. Ampak mi ni bilo panike, ker je ni nič matralo, samo malo bolj je prdala in jokcala zraven. Smo pa šli dans po svečke v lekarno. In ko smo prišli z vozičkom domov od tam, sem jo zavohala. Zgleda, da se je ustrašla svečk. Mogoče bo pa Tisa tud bolj na redko kakala. Glede spanja pa tko. Tisa rata sitna okrog pol desetih zvečer. Tko da jo ponavadi umijeva in skopava okrog pol desetih do desetih. Potem se podoji in ponavadi zaspi do pol enajstih. Ne kompliciram glede ure, ji pustim njen ritem. Včasih tudi ne zaspi takoj, jo imava pač na rokah - ampak to je redko. Ponavadi drema že med dojenjem. Pa tud če gleda, ko jo dam v posteljico, kmalu pridno zaspi. Tko da nič posebnega ne ukrepam. Ona ima tak ritem in mi smo ga sprejeli. Kdaj jo pa dajete spat? Aja, midva spiva v isti sobi kot ona, tko da se obnašava normalno, ko ona zaspi - odprta luč, TV, pogovarjanje,... Pa ponavadi rata brez dudice. Če je pa tečka, pomaga tudi duda. za kakanje. Ja, Julija se je pokakala v nedeljo, tokrat po 5 dneh, tako da že vidim, da bomo pri njej prišparali na plenicah . Ful hvala vsem, ki ste opisale, kako jih uspavate. Midva zdaj vztrajava, da zaspi v košku - glede ure sva malo omejena zaradi starejše - ne bi rada, da jo Julija zbudi, zato sta ob 21h v postelji obe. V košku jo uspavava z zibanjem ali tapkanjem po ritki. Moj hitrostni rekord je 20 min, je pa precej hitrejši... kaj hočemo, očijeva pupa... Masi, čestitke! FLASK_A , ti si kar vzami čas za počitek, tudi mamice smo samo ljudje. Maja1488, ojojoj, to je pa bilo za skidat. Pa kar naj, ni boljšega kot dobra prebava pri IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 zadnje čase kaka vsake dva dni in je kakec skor kot klobasa tak zelo malo voden.. a je to normalno in bo zmeri bolj tak al bi šlo za kaj drugega? Vsake 2 dni sploh ni nenavadno, klobasa pa.... moja starejša je začela delat klobase šele pri gosti hrani IZVIRNO SPOROČILO: lananai Mi gremo pa od 20. do 30. julija na morje. V Barbarigo. Mi smo bili lani. Meni je bilo ful všeč. V čigave apartmaje pa greste? Mi smo bili v Petrolovem. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Vem,da je zdej spet to obdobje rasti, ampak vseen...ni ravno prijetno. Ne ni, HB traja največ 2-3 dni. Mimogrede, nimam pojma o kakšnih smajlijih govorite, jaz ne vidim nič , razen nove spodnje vrstice - od leve ene rožice pa tri ikone, pa kaj počnem, pa "lake pravi: včeraj ob 09:13 in Odjava. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem pogruntala da tistim k sem do zdaj ful zaupala, jim ne morem, ker sem za njih tretje kolo sam takrat sem dobra k so sami in jim je mal dolgčas No, kaj je pa bilo? IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 dajali pa so ji preveč močno hrano, ki je malecka ni marala, ampak ker je bila lačna je mogla jest, vsem sva trobila, da ima mala nenormalne krče, da bljuva, da se ji hrana ne prebavlja,...ampak nič od njih. Mislim too much, a glede na zadnje afere v MB še vedno niso postali bolj pozorni na opozorila staršev... IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dajte mi povedat,če tudi pri vaših tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno? Sploh nima kakšnega hudega vonja... tudi po 7 dneh nekakanja, je nisem zavohala... sem ugotovila, da je opravila svoje šele pri previjanju... prdci pa smrdijo IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Eno vprašanje - Zanima me, ali imate vse palčke zavijalčke za plenice al kako se znajdete, da pleničke ne smrdijo? Pri nas jih dajemo na balkon in zvečer nesemo v kontejnar, ampak od jutra do večera na balkonu že tolk smrdi, da crkneš Za popenit. Ja, že pri starejši sva nabavila koš za plenice in se mi zdi super. Praznimo na 2-3 dni (imamo dve uporabnici plenic), ko sva previjala samo starejšo, je bilo pa tudi po skoraj 1 teden. Nič ne smrdi, razen če pozabiš zaviti plastiko, ko odvržeš pleničko. Kasete s plastiko so sicer drage, ampak jih pa zato nabaviva več, ko so v akciji, kar je npr. v Leclercu vsaka 2-3 mesece. Ojoj, moji pupi že dobro uro spita... ravno toliko mi je vzelo, da sem vse prebrala. Zdaj se grem pa še malo izležavat na kavč pred spanjem... Julija je stara dobrih 7 tednov in mozoljava kot pubertetnica... že kakšnih 10 dni. Koliko časa traja, da izginejo?? Sem od starejše že pozabila... EMŠO, kaj hočemo.
|