|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
13.7.2009 21:16:06   
Dudica1

PREGLEDI:

Od 14.07 do 17.07.
- 14.07. Cebelica82
- 15.07. petra a
             OliveOyl
             mucka25
- 16.07. daisy24

Od 20.07. do 24.07
- 21.07. playgirl
- 22.07. Blueeyes (UZ kolkov)
             mama11
             pokica_
- 23.07. Hanaja
             krempelček

Od 27.07 do 31.07.
- 27.07. PapuaNG
- 28.07. Greenie (UZ kolkov)
- 29.07. BarbyD (UZ kolkov)
             Majch
- 30.07. meduzica (UZ kolkov)
             petra zg
             ttmmbb (UZ kolkov)
- 31.07. AKP (UZ kolkov)

Od 03.08 do 07.08.
- 03.08. zmajama (UZ kolkov)
             AKP
- 04.08. zmajama
             Blueeyes (cepljenje)
             nati45 (UZ kolkov)
- 05.08. Dudica1
             *bucka*
         Cveka30
- 07.08. daisy24 (UZ kolkov)
             BibaMaja

Od 10.08 do 14.08.
- 10.08. petrazg
- 12.08. girly
- 13.08. Pikicapokica6
- 14.08. dito (UZ kolkov)
             playgirl (UZ kolkov)

Od 17.08 do 21.08.
- 18.08. lananai
             Čebelica10
             copka
- 19.08. nati45
- 20.08. BarbyD

Od 24.08 do 28.08.
- 24.08. Zoja10
- 25.08. leela
             HM84

Od 31.08 do 04.09.
- 31.08. Blueeyes (kardio)
             copka (UZ kolkov)
             elyy
- 01.09. k.tja (UZ kolkov)

user posted image   

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.7.2009 21:17:32   
HM84
No, mi smo tudi danes dobili zeleno luč za user posted image Mi je pa G dala recept za tabletke in sicer Cerazzet  (al neki tazga, ne vem, nimam škatle pr seb) Jih katera mogoče jemlje? Kako se kaj počutite po njih? Jaz še ne vem, al bi jih začela jemat al ne... Jih pa lahko jejo doječe mamice tako da sploh ni panike... Ne vem, bom še vidla.

Jutri gremo pa še na UZ kolkov v Šempeter, potem pa v NG na šoping!!!!user posted image user posted image user posted image Upam, da je še kaj ostalo za nas. Moram kupit Alexu kar precej cunjc, te male je že vse prerasel, moram bodije kar malo nategnit, če jih hočem zapetuser posted image user posted image

Če je lepo vreme je samo v bodiju- kratki rokavi al pa dolgi + nogavičke. Kapce že dolgo nima.

Gremo spat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
13.7.2009 21:20:54   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Eno vprašanje - Zanima me, ali imate vse palčke zavijalčke za plenice al kako se znajdete, da pleničke ne smrdijo? Pri nas jih dajemo na balkon in zvečer nesemo v kontejnar, ampak od jutra do večera na balkonu že tolk smrdi, da crknešuser posted image  Za popenit.

Meni Tisine pleničke sploh ne smrdijo, jih ne voham. Je pa res, da se pokaka le 1x ali 2x na teden. Pleničko zaenkrat vržemo kar v koš. Ko bo začela jesti gosto hrano (baje začne takrat smrdeti), bomo zavijali vsako pleničko v svojo vrečkico - une male iz npr. Mercatorja.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.7.2009 21:23:32   
KatMat
mi nic ne zavijamo...pa ni sile...pa mam koš v garsonjerci...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.7.2009 21:25:49   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
jaz se odločam za medulin ,..ima katera kaj izkušenj?

Jst sem bila, ko sem imela 16 let. Takrat ti je vse fajn, tko da... meni je blo fajn. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 155
13.7.2009 21:27:03   
Dudica1

dudica če slučajno veš kolk si dobila starševskega nadomestila za junij bi me zanimalo,..lahko tudi na ZS,jaz sem dobila manj od obljubljenega user posted image ...

jaz sploh tega nadomestila nisem še dobila...samo otroški dodatek sem dobila za en mesec pa še malo aprila obračunajo ker sem rodila 27-ega...sem pa klicala pa je rekla da dobim jutri za oba meseca hkrati starševsko n. ker sem odločbo oddala po 15-emuser posted image
Tako da bomo videli jutri ko grem v šoping že zjutri...bo katera kje??

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Ma pa revca pod vratom čist rdečo kožo, pa komej mi pusti da jo umijem pod vratom. Kako se ve ubadate s tem, a jih s čim mažete?

jaz ga samo skopam fajn umijem spodaj ker se mu kar koža lušči pa rdeče ima potem pa osušim kr s pleničko narahlo in potem namažem z oljem ali riboderminom.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 156
13.7.2009 21:28:20   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa
Sej res..Kok  ve kej vaše čebelce in čmrlčke oblačite? Jih že mate v majčkah s kratkimi in v kratkih hlačah? Tud, ko greste ven? A kapico mate tud gor? Jst sem kr skeptik glede teh cotk in ga mam zdejle, ko je v stanovanju 25stopinj, v bombažnih žabicah in bodiju z dolgimi. Mislite, da je to preveč?user posted image Kapico mamo pa tud kr pogosto gor, razen če je ful vroče in če nič ne piha.

Moja je že dolgo v kratkih hlačah in rokavih. Je zunaj topleje kot noter (stara hiša). Kapico ima samo včasih proti večeru, če piha.

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 157
13.7.2009 21:33:31   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa
Sej res..Kok  ve kej vaše čebelce in čmrlčke oblačite?

Naš je zdajle dva dni v kratkih rokavčih,prej je bil redkokdaj ker ni bilo nobene vročine...zdaj pa ma body z kratkimi pa samo žabice ali kratke hlačke včasih tudi nič spodaj.Kapico pa ima redko kadar piha user posted image
Prej ko smo šli na uz je imel body brez rokavov kratko majčko in kratke hlačke...je bil frajerček so ga vse punčke gledale..user posted image

Aja jaz mu dam pod majčko kr body brez rokavov...a date ve tud brez da ma goli hrbet al jim tud date body spodaj user posted image Jaz bi raje brez ker mu je že tako prevroče ampak se bojim da bi ga prepihalo po hrbtu sploh če je premočenuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.7.2009 21:38:47   
AKP
Hvala za namige kje najdem oblekce za krst. Sem že bila v Baby centru in imajo lepe oblekce. Oblačim jo že dolgo v kratke rokave. Danes je bila doma v bodiju, če pa ima mrzle nogice ji pa dam gor zokenčke. Kapico pa ima na glavi samo takrat, ko je res mrzlo. Kaka vska drugi dan in imam pleničke v kopalnici pa ne smrdi.
Pod vratom jo vsak dan namilim in namažem z olivnim oljem. Je imela enkrat nekaj rdečo pa sem jo namazala z kremico (sudo...) tista, ki jo dobiš v porodnišnici kot tester. Je res super krema. Ko je imela Nikica rdečo rit sem ji jo namazala in je bilo takoj boljše.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 159
13.7.2009 21:43:19   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

jaz se odločam za medulin ,..ima katera kaj izkušenj?

Jst sem bila, ko sem imela 16 let. Takrat ti je vse fajn, tko da... meni je blo fajn. user posted image

Mi gremo 30. julija v Medulin, za 3 dni v hotel Belveder - ima še bazen. Smo pa mi hodili v Medulin, ko sem bila sama še mejhna, tko da se komaj spomnim... Je pa baje kar lepo, tako da... ja no, upajmo da bo v redu in lepo vreme.user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.7.2009 22:09:02   
pokica_
Dober večer vsem skupaj!

Že vas pogrešam; ni blo cajta za RR, danes mi pa domač rač. ni delal tko kot treba. user posted image
Mi smo fajn, jemo, spimo fajn, danes je celo spal celo noč spet od 20h do 6h zjutraj! user posted image  Priden sinko, ni kaj. Igramo se že full, uživa pod igralnim centrom in v ležalniku boksa tiste 3 medvedke. Full se smeje vsak dan, še posebej ko trmari in ga poberem iz ležalnika, mi podari širok nasmešek. user posted image  Je pravi malo falot.
Vikend je minil full prehitro, v soboto smo šli v Rutarja, kupli novo spalnicouser posted image , bomo končno mel posteljo in omare kot se šika. Včeraj smo bli pa pr mojih na pikniku in je tud minlo kot bi rekel keks.

Dajte mi povejte,...kako dobite otroške dodatek? Men na odločbi piše od 01.05.2009 naprej,...to pomeni, da bom jutri dobla tako za mesec maj, kot za mesec junij? Po vsej logiki bi moglo bit tko, ane? Porodniška je pa spet drugače, tam mi pa piše od 22.5. naprej. Tega sem pa danes dobla manj kot dva zneska...nekaj dni za maj in cel junij.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 13.7.2009 22:16:39 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.7.2009 22:36:36   
mama11
mama11, naša se je pa dans končno pokakala! user posted image V sredo je bilo že 7 dni. Ampak mi ni bilo panike, ker je ni nič matralo, samo malo bolj je prdala in jokcala zraven. Smo pa šli dans po svečke v lekarno. In ko smo prišli z vozičkom domov od tam, sem jo zavohala. Zgleda, da se je ustrašla svečk. user posted image Mogoče bo pa Tisa tud bolj na redko kakala. user posted image
Glede spanja pa tko. Tisa rata sitna okrog pol desetih zvečer. Tko da jo ponavadi umijeva in skopava okrog pol desetih do desetih. Potem se podoji in ponavadi zaspi do pol enajstih. Ne kompliciram glede ure, ji pustim njen ritem. Včasih tudi ne zaspi takoj, jo imava pač na rokah - ampak to je redko. Ponavadi drema že med dojenjem. Pa tud če gleda, ko jo dam v posteljico, kmalu pridno zaspi. Tko da nič posebnega ne ukrepam. Ona ima tak ritem in mi smo ga sprejeli. Kdaj jo pa dajete spat? Aja, midva spiva v isti sobi kot ona, tko da se obnašava normalno, ko ona zaspi - odprta luč, TV, pogovarjanje,... Pa ponavadi rata brez dudice. Če je pa tečka, pomaga tudi duda. user posted image

user posted image  za kakanje. Ja, Julija se je pokakala v nedeljo, tokrat po 5 dneh, tako da že vidim, da bomo pri njej prišparali na plenicah user posted image .

Ful hvala vsem, ki ste opisale, kako jih uspavate. Midva zdaj vztrajava, da zaspi v košku - glede ure sva malo omejena zaradi starejše - ne bi rada, da jo Julija zbudi, zato sta ob 21h v postelji obe. V košku jo uspavava z zibanjem ali tapkanjem po ritki. Moj hitrostni rekord je 20 min, user posted image  je pa precej hitrejši... kaj hočemo, očijeva pupa...

Masi, čestitke!

FLASK_A user posted image , ti si kar vzami čas za počitek, tudi mamice smo samo ljudje.

Maja1488, ojojoj, to je pa bilo za skidat. Pa kar naj, ni boljšega kot dobra prebava pri user posted image

zadnje čase kaka vsake dva dni in je kakec skor kot klobasa tak zelo malo voden..user posted image   a je to normalno in bo zmeri bolj tak al bi šlo za kaj drugega?

Vsake 2 dni sploh ni nenavadno, klobasa pa.... moja starejša je začela delat klobase šele pri gosti hrani user posted image
Mi gremo pa od 20. do 30. julija na morje. V Barbarigo. user posted image

user posted image  Mi smo bili lani. Meni je bilo ful všeč. V čigave apartmaje pa greste? Mi smo bili v Petrolovem.

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Vem,da je zdej spet to obdobje rasti, ampak vseen...ni ravno prijetno.

Ne ni, HB traja največ 2-3 dni.

Mimogrede, nimam pojma o kakšnih smajlijih govorite, jaz ne vidim nič user posted image , razen nove spodnje vrstice - od leve ene rožice pa tri ikone, pa kaj počnem, pa "lake pravi: včeraj ob 09:13 in Odjava.

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
sem pogruntala da tistim k sem do zdaj ful zaupala, jim ne morem, ker sem za njih tretje kolouser posted image user posted image sam takrat sem dobra k so sami in jim je mal dolgčasuser posted image

No, kaj je pa bilo?

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
dajali pa so ji preveč močno hrano, ki je malecka ni marala, ampak ker je bila lačna je mogla jest, vsem sva trobila, da ima mala nenormalne krče, da bljuva, da se ji hrana ne prebavlja,...ampak nič od njih.

user posted image  Mislim too much, a glede na zadnje afere v MB še vedno niso postali bolj pozorni na opozorila staršev...

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Dajte mi povedat,če tudi pri vaših user posted image  tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno?

Sploh nima kakšnega hudega vonja... tudi po 7 dneh nekakanja, je nisem zavohala... sem ugotovila, da je opravila svoje šele pri previjanju... prdci pa smrdijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Eno vprašanje - Zanima me, ali imate vse palčke zavijalčke za plenice al kako se znajdete, da pleničke ne smrdijo? Pri nas jih dajemo na balkon in zvečer nesemo v kontejnar, ampak od jutra do večera na balkonu že tolk smrdi, da crknešuser posted image  Za popenit.

Ja, že pri starejši sva nabavila koš za plenice in se mi zdi super. Praznimo na 2-3 dni (imamo dve uporabnici plenic), ko sva previjala samo starejšo, je bilo pa tudi po skoraj 1 teden. Nič ne smrdi, razen če pozabiš zaviti plastiko, ko odvržeš pleničko. Kasete s plastiko so sicer drage, ampak jih pa zato nabaviva več, ko so v akciji, kar je npr. v Leclercu vsaka 2-3 mesece.

Ojoj, moji pupi že dobro uro spita... ravno toliko mi je vzelo, da sem vse prebrala. Zdaj se grem pa še malo izležavat na kavč pred spanjem... Julija je stara dobrih 7 tednov in mozoljava kot pubertetnica... že kakšnih 10 dni. Koliko časa traja, da izginejo?? Sem od starejše že pozabila... EMŠO, kaj hočemo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.7.2009 23:06:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Dajte mi povedat,če tudi pri vaših user posted image  tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno?
Našla sem hiško na bolhi,kako za user posted image  naj jo pripeljem iz Radencev??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja men zlo smrdi nevem pa zdej kako pri vas to smrdi,če bi blo kaj čudnegauser posted image
prikolica pa gasa...user posted image

Tako smrdi kot da bi ga tastar naredu...user posted image user posted image

ja to je normalno.. naša isto.. pa k prne kr skoz mislim da moj prdi.. ne morm vrjet da tako majhen človeček tako nagravžno prdi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
sam lulek pa bolj bogi zgleda-....

ja pustmo unga majhnega luleka.. važn je bil namen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
a ste zadovoljne z paketki nasih m?

kaj si mislila

če si zadovoljna ali zadovoljena z dudekovo lulko...user posted image user posted image

ja kakšne ste se pa dons šle.. jz rajš ne bom več takih slik objavljala tuk gor user posted image

Christiana21 kako objavljaš slikce... če maš slike na internetu, pol samo kopiraš sliko (copy) in jo prilepiš (paste) v post... če maš pa sliko iz maila, jo morš pa najprej shrant na svoj računalnik, pol pa greš www.shrani.si, browse, poiščeš sliko na računalniku, kloikneš dhrani, počakaš da se naloži, skopiraš link koda za forum s predogledom in to objaviš v postu

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.7.2009 23:06:38   
Blueeyes
čestitke vsem za uspešne preglede...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.7.2009 23:25:18   
Blueeyes
dons sva se spet slikale s tamalo k mi je blo dolgčas:

zjutraj smo se najprej oblekli.. ker so vremenoslovci napovedali vročino,me je mami oblekla v kratke rokavčke - za kratke hlačke pa še ni blo, ker je dons kr pihalo in me je mrazilo
user posted image

potem smo se nastavljali sončnim žarkom, pa me je mami malo zaščitila pred soncem, da me ne bi opeklo po glavici
user posted image

od vsega tega sončka sem postala tako zelo utrujena, da sem mogla kar malo zapreti učke in se oddahniti
user posted image

ko sem jih ponovno odprla me je mamica opazovala, zato sem jo tudi jaz
user posted image

od vsega navdušenja sem ji na koncu že zapela
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.7.2009 23:32:55   
Blueeyes
zdej gremo pa spančkat počas, k vidim da že sama s sabo čvekam.. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
14.7.2009 7:29:51   
FLASK_A
Jutro!
Pa ne, da sem prvauser posted image

user posted image

Gubice pod vratom- jaz ji vrat zelo dobro z vodo umijem (bradico ji dam gor in gubice razprem, da res dobro umijem), potem pa še zelo dobro namažem z mandljevim oljem. Predel pod gubicami mora biti lepo namazan. Isto naredim pod pazduho. Ko se ji je enkrat vnelo, sem jo tako v enem dnevu pozdravila.

Je pa treba res zelo dobro sčistit, ko daš oljček gor, fajn vse grudice in kožico dol posvaljkat.

Kopalke- ful so mi všeč te enodelne, ampak probat jih pa ne moreš, aneuser posted image Preko kataloga pa jaz ne bi naročevala...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 167
14.7.2009 7:32:39   
FLASK_A
Pikice po obrazu- pomoje je takrat dojenčkom vroče. Sem probala sama in videla, da je bilo pikic zelo malo ali skoraj nič več, če sem jo imela v bodiju in nogavičkah, da se je mal zluftalauser posted image Če jih preveč oblečemo, se pa takoj pikice naredijo. Lahko pa tudi, da se čisti koža...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.7.2009 7:59:55   
Anonimen
se strinjam s tabo, FLASKA, glede pikic po obrazu!

drugače pa dobro jutro!

je kje blizu Ljubljane kakšno jezero, kjer bi se lahko šla kopat z Oskarjem? da mu malo nadomestim morje, dokler res ne gremo tja,...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
14.7.2009 8:07:52   
Anonimen
KatMat, si zamenjala slikco v avatarju?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
14.7.2009 8:09:10   
Anonimen
vidim, da sem samauser posted image
grem spedenat otroke in sebe,... potem pa na sonček!

uživajte!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
14.7.2009 8:46:25   
meduzica
danes ponoči je kakal :) svečka je delovala (po več kot 12ih urah)

drugač pa ratujem vedno bolj zaskrbljena .. mali je že kar močno ukrivljen v eno smer. Glavica gre skoz na desno, pa cel telešček je mal ukrivljen (če leži na hrbtu ima hrbtenica obliko trebuščka črke D) .. če ga probam ukrivit v drugo stran pa ful joka/protestira. Ga probavam pestovat več na drugo stran teh par dni, pa me roka grozno boli ker sem imela zapestje zlomljeno ... ne vem kako bo to v bodoče ..

dejte mi povedat punce .. a vaši otročički še spijo na boku ? .. ker jaz našega že vsaj en mesec ne morem več na bok dat ... ga dajem na hrbet. Tudi če ga dam na bok in podložim se prekobaca tako, da je na koncu grozno ukrivljen .. sem kr nehala podlagat, ker se mi je zdelo da je še slabše da ga silim kot da lepo pustim ga na hrbtu spat. Zdej mam pa hude pomisleke da sem narobe delala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.7.2009 9:13:59   
Anonimen
meduzica, Urban še vedno spi na boku (menjam levi, desni bok), občasno pa na hrbtu,... poskusi z lupinico (tam se ne more premakniti ne levo ne desno) za kakšno uro, dve dnevno.
če imate v družini skoliozo (ukrivljena hrbtenica) pa se obrni na pediatrauser posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
14.7.2009 9:15:26   
Anonimen
ko ga dajem na bok, mu hrbet vedno podložim, da se ne more prekobaliti na hrbet (zavij kakšno deko, jaz imam eno veliko plišasto igračko)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
14.7.2009 9:17:49   
Anonimen
pa pestuj ga tako, da ga imaš v pozi zarodka (kot v lupinici), da ima bradico naslonjeno na prsi, nogice pokrčene navzgor... meni so ta položaj pokazali v posvetovalnici (se otrok tudi umiri, ker se ne more nikamor premakniti,...)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?