Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 23:56:24
|
|
|
|
sunny24
|
Nč, ker ni več nobene pičim pa tudi jst...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 6:58:21
|
|
|
|
witto
|
No pa enkrat ta spremembo, vam jas voščim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:00:31
|
|
|
|
witto
|
......nekam se je izugubil del posta. Še enkrat. Enkrat za spremembo, vam jast voščim doro jutro . Bi povabila na kavico in rogljičke, ampak nevem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:06:18
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! witto.........si pa zgodnja midve sva že pojedle,Hana se igra,jaz pa popijem kavico in pojem rogljiček,potem greva pa na sprehodek še za vas:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:13:56
|
|
|
|
witto
|
Ja, sem bolj zgodaj vstala,sem zalivala vrt,ker potem preveč kuri sonček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:15:32
|
|
|
|
Čebel@
|
ANI od piškot-->vse najlepše za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:17:06
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas se je pa Hana odločila da ima dovolj spanja in sem jo pač ven vzela......to je pa tko ker tazadnjo rundo je od 20.00
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:22:26
|
|
|
|
witto
|
tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ANI od piškot-->vse najlepše za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:23:34
|
|
|
|
witto
|
pa je tudi meni uspelo,no le nisem tak izgubljen primer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:25:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto pa je tudi meni uspelo,no le nisem tak izgubljen primer za slikice si pa videla,ko sem ti napisala,kako jih daš tuki gor? si bila že full pridna na vse zgodaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:38:31
|
|
|
|
Čebel@
|
midve pičiva na sprehodek predno bo preveč vroče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:45:12
|
|
|
|
witto
|
Majchy,sem videla ja. Zaenkrat mi je uspelo,citirat. Ma mi bo tudi tisto drugo,ni hudič,a? Matija še nina, se bom počasi tudi jast zrihtala,pa še kavo z taščo bom spila,in bomo odpeketali tudi mi, da sva vsaj nekje do 11h nazaj,ker potem je za crknit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 7:56:21
|
|
|
|
Urša08
|
jutro majchy hvala za zajtrk , dons je pa zgodnja tvoja Hana wito dobro jutro, pa lepo kofetkej s taščo Naša nočka kot običajno, brez hranjenja še ne gre . Žiga vstaja ob 6 in sedaj že spančka, Nejc je tudi že pojedel zajtrk tako da mi je malce časa ostalo. Čez par minutk pride prjatelca na kavico potem , ko se Žiga naspi pa šibamo na sprehodka, da se izognemo vročini.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 8:09:07
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo , Kolu,bo, crticaa super za razprodaje Barbarags jaz mam čebriček. sem vse prebrala, pa seveda pozabla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 8:10:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
jutro tudi od naju :) nocke so prespane (no, zadnji obrok ima ob 23h), potem pa se zbujamo nekje od kaksnih 5-6:30, odvisno od dneva, se igramo kaksno urco in zaspimo nazaj. Zdaj mala spi, jaz pa jem zajtrk in se spravljam k sebi. Bomo vidli kako bo s sprehodom - odvisno kdaj se zbudi, pa kaksne volje bo :). Ana od piskota vse naj naj za obmesecnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 8:34:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ANI od piškot-->vse najlepše za mini rojstni dan tudi od nas bdw kje pa se skriva piškot
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 8:38:57
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...men se tolk spi...ponoči pa kar ne morem in ne morem zaspat....pol sem pa tkole zjutraj kot da bi me kdo pretepu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 8:40:06
|
|
|
|
tanci29
|
aja pa dobro jutro... witto-o to pa ste res od vsepovsod...a drugače je oče tudi slovenec ali je čeh? pa mama? asem preveč firbčna ane? kaj pa tvoj očim? kako to da so se odločli it u Canado?...no upam da se čimprej vsi na kupu dobite in da mal uživate in se cartate maychy-nehi mi limat take dobrote ker sem pol čist adijo...sej veš moja dieta me daje kofi za znort, vse ostalo še gre urša-lepo sprehodujte kolumbo-a si zrihtala cote...joj to je norooooo...kdaj bojo pogruntal neki da že zložene cune ven da mihailo-o superca da ste se mel fino z kolumbo barbara-kako gre selitev sunny-ja vidš kako gre tale ženitvena ponudba...hitro ste dobli snubca no mi se gremo pa dans popoldne čofat na kodeljevo..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 8:42:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...men se tolk spi...ponoči pa kar ne morem in ne morem zaspat....pol sem pa tkole zjutraj kot da bi me kdo pretepu o ajvy...si med pogrešanimi ...a si poslala slikico za kolaž? drugače pa dobro jutro tudi tebi....jest mam iste probleme, sam učer me je že ob 11h zmankal na sedežni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 9:10:05
|
|
|
|
claud
|
Jutro! No mi2 sva se naspale, greva se zrihtat pa ven preden začne žgat tole sonce. Aja zadnč na morju so me ful uni tigrasti komarji popikal in me obe nogi celi srbita za pop.... grem še u lekarno če majo kj za namazat, k drugač se bom do krvi spraskala Pa jih čist nč ne moti autan.... No letim. Lep dan! Pa čestitke Ani za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 9:29:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 maychy-nehi mi limat take dobrote ker sem pol čist adijo...sej veš moja dieta me daje kofi za znort, vse ostalo še gre sory,ne bom več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 9:31:18
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro, benjamin še spi sam zjutraj ob pol 7 sme mu dudo dala in še spi jedu je ob 21:10 zvečer florjan že zunaj pri kozikah jst pa si še očke manem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 9:42:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan... Včeri smo pa mi za kosilo jedl korenje in je full pojedla. Zvečer ji bom mogla pa začet ornk kaše dodajat, ker je lakota, da cel blok zbudi... in pol moj Onasis, namest, da bi ji dal mal vode ji dudo tlač in je valda huda, pol se je pa zbudila....tko da smo imel spet zanič noč.... Mah, sem jo pol u wrapa dala, pal šla ob 4-ih cunje pobirat in je v 5 min mrklna. . Zjutri me je pa spraševal kako mi jo je uspel uspavat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 10:14:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober dan... Včeri smo pa mi za kosilo jedl korenje in je full pojedla. Zvečer ji bom mogla pa začet ornk kaše dodajat, ker je lakota, da cel blok zbudi... in pol moj Onasis, namest, da bi ji dal mal vode ji dudo tlač in je valda huda, pol se je pa zbudila....tko da smo imel spet zanič noč.... Mah, sem jo pol u wrapa dala, pal šla ob 4-ih cunje pobirat in je v 5 min mrklna. . Zjutri me je pa spraševal kako mi jo je uspel uspavat.... boščki.... si ne predstavljam..... naš se je zdle zbudu po 13 urah spanja ne vem če sta res oba po men al kaj da sta taka zaspanca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 14.7.2009 10:47:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
ANI od piškot-->vse najlepše za mini rojstni dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?