Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 16:09:43
|
|
|
|
Olivija*
|
a nobene ni? Lent se je končal, saraya ima avto in so šle babnce na frjuks... bubi je še na poti iz zoo... croftova pa ostale pa na morju
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 16:20:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a nobene ni? Lent se je končal, saraya ima avto in so šle babnce na frjuks... bubi je še na poti iz zoo... croftova pa ostale pa na morju Kroftova ja tle... pravkar naročila en kamjon kozmetike.. haha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 16:23:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a nobene ni? Lent se je končal, saraya ima avto in so šle babnce na frjuks... bubi je še na poti iz zoo... croftova pa ostale pa na morju saraya...imela danes doma..pa smo fijakali,pa kofetkali.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 20:17:22
|
|
|
|
Olivija*
|
sta se lepo pofočkali, pridni
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 20:34:03
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:08:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sta se lepo pofočkali, pridni no, potem pa se še jaz Se nam je kar raztegnilo vse skupaj.... ampak je bilo super danes. Bubika je tak gledala ta čuda od živali Bubiju pa je itak vedno zanimivo - in od vseh živali je babici po telefonu rekel, da je videl leoparda Ne vem, kaj je bilo danes, ampak cel dan mu je šel po glavi samo leopard. Olivija, lepo, da si nas poiskala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:22:39
|
|
|
|
Olivija*
|
bubi je tak prijazen fantek, družaben... bubika je pa sploh poglavje zase si lahko ponosna, mami!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:35:00
|
|
|
|
meta21
|
Ojla po dolgem cajtu (po 70 straneh )! Mi smo srečno preživeli morje in prispeli domov...počivat Lovro je užival 300/h sta bla pa mami in ati zvečer čisto preč. Zdaj pa pranje, pranje in še enkrat pranje (za nameček je Lovro včeraj tik pred domom pobruhal pol avta, tak da še tisto kar je blo čisto, ni blo več).
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:36:36
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa še par vprašanje... Kako tiste, ki imate vrt, shranjujete korenje, cvetačo, brokoli, peso...? Pozna katera kakšno uporabnico slovenskega vozička babyboom? Mnenja, prosim!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:39:13
|
|
|
|
arabela*
|
meta21.....pozdravljena
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:50:08
|
|
|
|
Olivija*
|
o,meta, pozdravljena! dej mal poročaj, kak je blo na morju, pa kako slikco...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:51:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kako tiste, ki imate vrt, shranjujete korenje, cvetačo, brokoli, peso...? korenje, cvetačo, brokoli... spakiram v majhne vrečke in dam zmrznit. peso dobim vloženo od mame ali tašče.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 21:57:48
|
|
|
|
Olivija*
|
dejmo še mal poklepetat, da js dobim zadnjo zvezdico... drugač bom mogla met take monologe, kot meta enkrat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:05:45
|
|
|
|
meta21
|
Slikic še nimam na računalniku. Bli smo v kampu, v prikolici. Podnevi je blo Lovru prevroče za spanje notri (kljub klimi) in je spal v vozičku (2-3 ure v dveh kosih), ponoči pa je normalno spal od pol osmih do pol osmih. Prenosna postelja je podnevi postala stajica in Lovro zdaj že lepo stopiclja ob podpori. Drugače pa noben od naju ni navdušen nad ležanjem na plaži tak, da smo se šli ponavadi samo kopat in potem hodit al pa počivat. Prehodili smo ogromno (Biograd in okolica) ampak smo imeli zelo dalmatinski ritem . V vodi je šprical in norel, da so druge mamice svoje otročke navajale na vodo tak, da so ga kazale. Ne moti ga nič...ne mrzla voda, ne špricanje, ne kakšen požirek, ki je šel po grlu . Aja, pa dan pred dopustom je ven pokikal prvi zobek in na dopustu še drugi. Tak, da nismo več brezzobi. Grem zdaj slike dat na rač.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:07:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi smo srečno preživeli morje in prispeli domov...počivatuser posted image Welcomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:08:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* drugač bom mogla met take monologe, kot meta enkrat Vidim, da sem se zapisala v zgodovino. Me vsake tolk katera privleče iz naftalina
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:14:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vidim, da sem se zapisala v zgodovino. Me vsake tolk katera privleče iz naftalina itak
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:16:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne moti ga nič...ne mrzla voda, ne špricanje, ne kakšen požirek, ki je šel po grlu... frajer! pa čestitke za zobke. čeprav so meni tako lušni tisti brezzobi nasmeški.... mogoče zato, ker ga nisem imela priložnost dolgo časa gledat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:20:31
|
|
|
|
arabela*
|
MI tud gremo verjetno na morje v kratkem...............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:21:29
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, tole sem vas nameravala že neki časa vprašat: a bi vi šle same na dopust z najljubšim, otroke pa pustile doma, v varstvu? jaz ne bi. ok, kake služene zadeve so druga stvar, ali pa kakšne obveznosti...ampak za svoj letni dopust si pa sploh ne predstavljam, da bi otroka dala v varstvo in šla sama "uživat". sploh ne razumem tistih, ki gredo za 2 tedna na morje, otroke pa porinejo prvi teti ali babici, ki ima takrat čas. kot da so jim v breme Zakaj sploh imajo otroke, a zato, ker jih imajo tudi drugi?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:22:09
|
|
|
|
arabela*
|
Babe...kaj se je znancu naredilo...danes zjutraj naj bi leteli v Turčijo...pa pridejo na letališče v LJ in so za tamalega potni list doma pozabili.....in ni bilo časa it po njega........................in niso mogli na dopust...pa vse plačano..............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:22:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, tole sem vas nameravala že neki časa vprašat: a bi vi šle same na dopust z najljubšim, otroke pa pustile doma, v varstvu? pod nobenim pogojem.......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:22:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MI tud gremo verjetno na morje v kratkem............... mi tudi, konc tedna. uboga meta bo morala spet imet monologe, če nobene ne bo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:24:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...kaj se je znancu naredilo...danes zjutraj naj bi leteli v Turčijo...pa pridejo na letališče v LJ in so za tamalega potni list doma pozabili.....in ni bilo časa it po njega........................in niso mogli na dopust...pa vse plačano.............. ojoj, strela jasna! kaj pa če grejo s kakim kasnejšim letalom, mogoče jutri, pojutrišnjem? saj v turčijo leti adrija redno, ane?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:26:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, tole sem vas nameravala že neki časa vprašat: a bi vi šle same na dopust z najljubšim, otroke pa pustile doma, v varstvu? pod nobenim pogojem....... ok, potem nisem edina, ki se ji zdijo taki ljudje čudaki
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.