|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
10.7.2009 22:56:27   
tally
ku ku a je še katera tuuser posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
10.7.2009 23:01:35   
tally
očitno ne pol pa grem še jaz v horizontalo

lahko noč

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
11.7.2009 14:46:33   
Soncnica Sandra ***
Dober dan!

Kakšno presenečenje, še nobene se ni javila danes na raport user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
11.7.2009 14:56:10   
Soncnica Sandra ***
No pa se po parih dneh spet malce javljam. Smo imeli en kup letanja, smo mogli oddat en kup vlog za vrtec in za ureditev zavarovanja, pa za jamstveni sklad, ...... in še miljon stvari.

Drugače pa vse po starem, edino Manca je včeraj popoldan dobila čisto živo rdečo rito, no pravzaprav ne rito, ampak luliko in zgleda ga jo ful peče ali pa boli, ker je že včeraj ful jokala, pa ponoči tudi. Ni mi pa jasno od česa bi lahko bilo, ker se sploh ne popravi nič. Ne pomaga otroški puder, ne bepanten, .... nič user posted image

Sem pa jaz včeraj dobila od zavoda napotilo, da moram it v torek na en razgovor glede usposabljanja na delovnem mestu, pa sem se tega ful razveselila, ampak sem sedaj brala, da dobiš cca. 300€ na mesec in basta. Pa niti v delovno dobo se ne šteje user posted image In če na koncu potegnem črto, bom ravno toliko denarja porabila za prevoz in malico.....user posted image

user posted image Pa me zanima, ali ima katera izmed vas kakšno izkušnjo z usposabljanjem na delovnem mestu!user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
11.7.2009 16:47:49   
nia5
Dan user posted image
Mi smo pa šli danes malo na obisk k moji omi, je bila vesela, ko je videla Nio user posted image . Moja oma je fenomen, stara je 85 let in živi sama v hiši za katero skrbi sama, ima ooooogrooomen vrt, vse tipi topi in ga sama obdeluje, skratka zakon je. Aja, pa v mesto se sama s kolesom pelje user posted image
Drugače pa uživamo, ker smo sami, pa še vreme je user posted image

Jana tudi mi imamo zelene pamperske-baby dry, ampak premočijo user posted image

Špelin@ s to vrstico te ne morem razsvetlit, ker user posted image , piše mi le da si ti načela neko debato user posted image , aja pa cute ime za psičko user posted image

Edinaos
a ti je pol miška kmalu zaspala? Nia je bila pokonci do polnoči, ampak je nisem niti nosila, le zraven sebe sem jo položila, jo 3x potepkala po ritki in je že vlekla ko top user posted image

SS poskusi z praško pasto pri Mancini riti, nam edino to pomaga. Pa user posted image user posted image user posted image za njeno ritko in user posted image user posted image user posted image za službo oz usposabljanje.

Anitka kako ste?

Vidim pa da danes podirate rekorde v (ne)čvekanju user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
11.7.2009 19:39:34   
aurora28
Ku ku jaz sem tukaj user posted image Sej ne bom dolgo, ker grem film gledat user posted image

Glede plenic; Gal ima že Pampers 5 in mu tudi včasih premočijo, ker velik popije, tak, da mu včasih menjam plenico na 2 uri.

Tilči super fotka, mali košarkaš user posted image user posted image

Jana a nisi nič hodla v Velenje, no predvidevam, da nisi, ker me nisi nič poklicala?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
11.7.2009 21:07:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko user posted image

Da vam jo pokažem:

user posted image

joj kak cart je..user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
11.7.2009 21:08:22   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Mi smo pa šli danes malo na obisk k moji omi, je bila vesela, ko je videla Nio user posted image . Moja oma je fenomen, stara je 85 let in živi sama v hiši za katero skrbi sama, ima ooooogrooomen vrt, vse tipi topi in ga sama obdeluje, skratka zakon je. Aja, pa v mesto se sama s kolesom pelje user posted image
Drugače pa uživamo, ker smo sami, pa še vreme je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
11.7.2009 21:09:24   
suzy85
hej hej!
mi smo včeraj šli na roglo in je blo prav fino gor! user posted image sicer je blo samo 9 stopinj, ampak sonček in smo okrog hodli skor do 8ih zvečer. zjutraj pa smo se šli menit glede poroke in sva izvedela, da se bova lahko cerkevno poročila v novi cerkvici na rogliuser posted image user posted image user posted image zdej pa razmišljava, da bi še kar civilno gor nardila! pa tolk novih idej so nama dali, da kr ne vema kaj in kako user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.7.2009 21:10:42   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naš mali košarkaš:
user posted image

Mali zabavljač:
user posted image

mali faconuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja pa za plačouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.7.2009 21:12:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hej!
mi smo včeraj šli na roglo in je blo prav fino gor! user posted image sicer je blo samo 9 stopinj, ampak sonček in smo okrog hodli skor do 8ih zvečer. zjutraj pa smo se šli menit glede poroke in sva izvedela, da se bova lahko cerkevno poročila v novi cerkvici na rogliuser posted image user posted image user posted image zdej pa razmišljava, da bi še kar civilno gor nardila! pa tolk novih idej so nama dali, da kr ne vema kaj in kako user posted image

supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
11.7.2009 21:12:46   
mafi
a je danes gužva grem kar mal pred TVuser posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
11.7.2009 21:14:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ku ku jaz sem tukaj user posted image Sej ne bom dolgo, ker grem film gledat user posted image

Glede plenic; Gal ima že Pampers 5 in mu tudi včasih premočijo, ker velik popije, tak, da mu včasih menjam plenico na 2 uri.

Tilči super fotka, mali košarkaš user posted image user posted image

Jana a nisi nič hodla v Velenje, no predvidevam, da nisi, ker me nisi nič poklicala?

sem bila ja, ampak kr takoj v torek, pa si rekla da si tist dan z mamo zmenjena,pol te pa nisem gnjavila.. obljubim da se en dan pripeljem.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
11.7.2009 21:17:37   
jana81
Drgač sem pa čist ubita dons, sva šla z Nejčkom ob 17h s teto v šoping,ker septembra pričakuje, in sva ravno zdej prišla domov, revež je kr v avtu zaspal..lovila sem ga sicer po celi trgovini v BC, ampak sva pa s teto zapravle celo premoženje,no ona...
Je blo pa fajn spet spomine obujat in za novorojenčka kupovat...bo treba res še enega met.user posted image

zdej grem pa likat, ker je spet poln kup cot.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
11.7.2009 22:06:12   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ku ku, a res ni nobene tuuser posted image user posted image  Zgleda, da bom morala res likatuser posted image

trenutno sem še tu, ampak imam namen likat.. Nejc je trenutno še pri mojih dveh v spodnjem štuku..
Revček mi je prej 2x bruhal in to v loku, pol pa še drisko imel, zdej pa ne more zaspat..je bil pa priden celo pop. je z mano in babi hodu po trgovinah user posted image

Kaj pa je z Nejcom? Je kaj fasal v štacun?

pojma nimam...ko je prišel z vrtca smo jedli čufte in pire, pol pa je jedu še žemljo, pa pil čaj in zalo fantasy... kaj so pa v vrtcu jedli pa ne vem..bruhal je pa mislim da čufte

ne dajaj mu ustekleničenih vod
Jaka je pristal v bolnici, ker je spil ravno zale na litre. Je pa imel isto bruhanje v loku, potem drisko in vročino. Je bil čisto gotov.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.7.2009 22:06:15   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Moja miš se pa šee kar upira spanjuuser posted image , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danesuser posted image

Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... user posted image

Še kar ne popustiuser posted image

Gregi kaj bolj priden ponoči?

A se še vedno ni vdala? user posted image
Gregi je bil predpretekle 3 noči kar ok, preteklo noč ga je pa spet 2 uri biksal... user posted image

pri nas je tudi par dni OK, potem pa se spet vrstijo neprespane nočiuser posted image user posted image , v službi sem že par orng napak naredila, mislim da predvsem zaradi nespanjauser posted image

user posted image Če ti pošteno povem, si sama v dani situaciji po hudi noči niti pod razno ne znam predstavljati, da bi morala zjutraj iti v eno novo službo, kjer bi morala na sveže štartat oz. se vsega na nov učit v novem kolektivu in biti 8 ur tipi-top skoncentrirana user posted image

Jaz se vstanem na noč x krat, moram biti v službi skoncentrirana, pa še fizičarim povrhu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.7.2009 22:06:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No pa se po parih dneh spet malce javljam. Smo imeli en kup letanja, smo mogli oddat en kup vlog za vrtec in za ureditev zavarovanja, pa za jamstveni sklad, ...... in še miljon stvari.

Drugače pa vse po starem, edino Manca je včeraj popoldan dobila čisto živo rdečo rito, no pravzaprav ne rito, ampak luliko in zgleda ga jo ful peče ali pa boli, ker je že včeraj ful jokala, pa ponoči tudi. Ni mi pa jasno od česa bi lahko bilo, ker se sploh ne popravi nič. Ne pomaga otroški puder, ne bepanten, .... nič user posted image

Sem pa jaz včeraj dobila od zavoda napotilo, da moram it v torek na en razgovor glede usposabljanja na delovnem mestu, pa sem se tega ful razveselila, ampak sem sedaj brala, da dobiš cca. 300€ na mesec in basta. Pa niti v delovno dobo se ne šteje user posted image In če na koncu potegnem črto, bom ravno toliko denarja porabila za prevoz in malico.....user posted image

user posted image Pa me zanima, ali ima katera izmed vas kakšno izkušnjo z usposabljanjem na delovnem mestu!user posted image

Če te bodo vzeli moraš it kolikor je meni znano.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
11.7.2009 22:07:37   
barbaw
Za danes je dovolj od mene. Sem bila v službi 9 ur, gužve raje ne omenjam. Sem čisto crknjena, pa tudi noč ni bila briljantna. Zdaj pa si grem naredit mlačno kopel, dokler še ni prepozno.

Nočko!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
12.7.2009 14:30:13   
barbaw
Totalen mrk?!
Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. user posted image  Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila.
Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče.

Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. user posted image   Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
12.7.2009 15:27:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Totalen mrk?!
Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. user posted image  Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila.
Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče.

Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. user posted image   Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje.

Oj, res je mrkuser posted image  Sem bila dopoldan na šihtu in sem se hotla javit, pa mi je nekaj RR zafrkavalauser posted image  Za soboto se lahko zmenimo. A bo A tudi s tabo??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
12.7.2009 19:42:06   
Estrella*
A ste šle vse v pokoj?user posted image user posted image user posted image Jaz sem si privoščila polno banjo vode in se namakalauser posted image Je prav pasalo. Sedaj pa grem likat(spet)user posted image  Včasih se mi zdi, da nas je najmanj 8 članov, toliko cunj se nabereuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
12.7.2009 20:26:57   
barbaw

A ste šle vse v pokoj?user posted image user posted image user posted image Jaz sem si privoščila polno banjo vode in se namakalauser posted image Je prav pasalo. Sedaj pa grem likat(spet)user posted image  Včasih se mi zdi, da nas je najmanj 8 članov, toliko cunj se nabereuser posted image

Jaz sem danes oprala 4 stroje, pa še ni vse oprano. Še imam za enega. Pa vedno sproti perem. Ta teden sem oprala 7 strojev.

Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.7.2009 20:27:00   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Totalen mrk?!

Oj, res je mrkuser posted image  Sem bila dopoldan na šihtu in sem se hotla javit, pa mi je nekaj RR zafrkavalauser posted image  Za soboto se lahko zmenimo. A bo A tudi s tabo??

Načeloma naj bi bil. Bom videla kaj bo rekel, ko ga bom spomnila na njegove obveznosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3198
12.7.2009 20:38:12   
Estrella*
barbaw: torej se zmenimo kar po sms-u kako in kaj.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
12.7.2009 20:47:43   
mafi
čeruser posted image

da se še jaz malo javim, da me ne date med izbrisaneuser posted image user posted image user posted image .

Evo zdej sem Marka dala v horizontalo, Filip je šel pa k babici na počitniceuser posted image user posted image user posted image in upam, da bo trajal do konc tedna.

Dugač sem pa med tednom , kar zmozgana tako da mi sploh več ne rata pridt na rr.

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

cepljenje pri 3 mesecih
ocka818

lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav

1 (86%)

1 (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!