skuštrana
|
Hojla, punce... Da se malo javimo..Mi smo ok, no, berem da vse počivate mi pa lazimo okoli ko kakšni partizani Malega v sling in hopa cupa, nas že ni..Doma bi se mi zmešalo... Drugače smo tudi ok, čišče imam še čisto malo, ampak pri obeh porodih mi je po malem trajala kar ene 6 t, tako da tudi sedaj pričakujem isto. Tecka, s slingi je tako, da te ne sme biti strah pa bo vse ok Ker mamaice je full strah, da bo otrok ven padel, pa se zlomil, pa ne vem kaj.. daj ga noter in začni takoj hodit, da poveže sling in gibanje..Ma, naš uživa, čeprav tudi malo gode na začetku, samo potem pa zaspi in spi po 3 ure Še če ga prestavim v voz spi naprej...Jaz sem ga nosila v pouchu, pred par dnevi sem ga pa v trak dala. Amaya, kaj bi rada vedela o slingih Razen da so super in jih priporočam... Kaj kupit - to je pa ena dolga zgodba..Jaz imam vse, tako da kombiniram, če pa imaš samo eno nosilko potem pa je po moje najboljš sling z obroči, ker je uporaben res od rojstva pa dokler se otrok hoče nosit...Pa univerzalna velikost je in ga lahko uporablja tako oči kot mama, pa še babica Naty-Taja, sorry, sem šele danes videla..Pošlji mi SMS rajši... Mi se gremo danes slikat za osebno, držite pesti da nam uspe, ker Arsena smo hodili slikat kar ene 3 krat, ker ni hotel odpret oči Imejte se lepo..